slayerhood-ka Re: Prezenty dla kobiet 10.06.13, 00:27 > > Niektóre kobiety mają duże opory przed przyjmowaniem pieniędzy, nawet jeśli cho > dzi tylko o pokrycie części kosztów wspaniałej gościny... W sumie nie wiem dlac > zego, pewnie to się jakoś źle kojarzy ;] kasy to się raczej dziś nie daje tylko karty upominkowe do danego sklepu. a bielizna dla faceta a nie baby? no przesada. Że niby co, że tylko faceci sex lubia? jakieś babcine poglady przywiało ja tam kocham szmatki, posiadam kolekcję i jestem fetyszystką ...dla siebie i dla faceta Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Prezenty dla kobiet 10.06.13, 09:16 gwen75 napisał: > Hehe, toś mnie podsumowała No nie nie To zalezy od baby, co lubi bla bla Ja tam bym sie cieszyla z bielizny, a jeszcze jak nie markowa tylko z ukrytego przed skarbowym sexshopu, sprowadzana z dzielnicy rozpusty to bajka I mysle, ze większosc babek też tylko nie wypada tego głosno mowic bo grzeczne dziewczynki nie powinny A jak patrze na moje kolezanki (nie forumowe żeby nie było) to..... ja tylko duzo gadam a one swiete takie aleeeeeeee... Odpowiedz Link