dolores2222 20.08.19, 12:14 czynienie dobra nie wsadzamy." Pewnie ten temat nie znajdzie pola do szerszej dyskusji na forum, widząc jakie tematy są podejmowane ostatnio, ale... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frip77 Re: "Za 20.08.19, 12:20 gdyby tylko każdy człowiek czynił dobro wokół siebie to na świecie byłoby o wiele lepiej Odpowiedz Link
apersona Re: "Za 20.08.19, 13:12 uny napisał: > cały onet mam przeczytać? Wiceminister sprawiedliwości stoi za... Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: "Za 20.08.19, 12:52 Oj daj linka Dolorka, nie trzymaj w napięciu Odpowiedz Link
letniaburza77 Re: "Za 20.08.19, 19:12 dolores2222 napisała: >" Onet se poczytaj ." A za jakie grzechy ? . Odpowiedz Link
apersona Re: "Za 24.08.19, 20:51 letniaburza77 napisała: > >" Onet se poczytaj ." > > A za jakie grzechy ? . Śmiecioniusy nie idą na zdrowie? To może coś treściwego Odpowiedz Link
witrood Re: "Za 20.08.19, 13:21 Kobieta się starała. Wczuła się w rolę. On zresztą też. Odpowiedz Link
searam Re: "Za 20.08.19, 23:57 Za stosunek w sutannie nie scigamy, o ile byl w zwiazku z komza... Odpowiedz Link
green.amber Re: "Za 21.08.19, 10:48 Jestem rozdarta pomiędzy "jakoś wcale mnie nie dziwi" a "jednak mnie dziwi", a dyskutować nie ma o czym, bo to brak słów i tyle Odpowiedz Link
frip77 Re: "Za 21.08.19, 12:27 nie ma na kogo głosować, albo debile albo złodzieje, albo mix jednych i drugich Odpowiedz Link
dolores2222 Re: "Za 21.08.19, 12:44 Poniekąd zaczynam się przychylać ku twojemu zdaniu. Jednak myślę, że to co się obecnie wyprawia, nie powinno mieć miejsca w cywilizowanym kraju. Niestety będę zmuszona głosować nie "za" lecz "przeciw". I jestem zdeterminowana, by jednak głosować przeciw. Już po akcji z nauczycielami miałam takie głębokie przekonanie, że nie mogę być "za" kimś, kto poniża ludzi. Dzisiaj wychodzi na to, że poniżanie może niejako systemowe. A to już wychodzi poza moją wyobraźnię i jest szokująco groźne, biorąc pod uwagę zasięg internetu i jego oddziaływanie. Wielokrotnie rozmawiałam z Młodą na temat hejtu, który i ją dotknął. Uczyłam, przekonywałam, dawałam przykłady na to, jak bardzo jest to obrzydliwe i niegodne myślącego człowieka. A teraz w głowie mi się nie mieści, co i kto rozpowszechniał niejako w majestacie prawa. Na to się nie godzę. Odpowiedz Link
frip77 Re: "Za 21.08.19, 12:57 pokaż alternatywę....ja ani za pisem ani przeciw, jak dla mnie to szambo, powrót do peło? jak tusku sie dorwie do włądzy to tylko uciekać z kraju zostanie, sld? wiosna? kukiz mnie zwiódł na całej linii, wyborcy mu nie wybaczą koalicji z polityczna kurwą psl Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: "Za 21.08.19, 13:12 Chyba pierwszy raz się z Tobą w pełni zgadzam, dlatego zagłosuję na Konfederację Odpowiedz Link
frip77 Re: "Za 22.08.19, 12:16 zgadzasz się w 9 na 10 przypadków, tylko wstyd ci się na forum przyznać co by nadobne koleżanki se pomyślały wtedy.... gubi nie lękaj się prawda cię wyzwoli Odpowiedz Link
dolores2222 Re: "Za 21.08.19, 13:23 Nie pokażę ci jej. Już wyraziłam swoje zdanie. Chyba dość jasno. Każdy musi sobie sam odpowiedzieć, na co się zgadza, a na co absolutnie nie. Odpowiedz Link
obrotowy otusz wlasnie. 21.08.19, 13:44 dolores2222 napisała: > Każdy musi sobie sam odpowiedzieć, na co się zgadza, a na co absolutnie nie. otusz wlasnie. - nie zgadzam sie na kapitalizm PO - tylko dla bogatych (do tego sterowany z Berlina) - nie zgadzam sie na nachalna propagande quasi-chrzescijanska w stylu PiS - nie zgadzam sie na stawianie LGBT w pierwszym szeregu (Lewica) co pozostaje ? - ano umiarkowane PSL tak przynajmniej wynika mi z rachunkow. Odpowiedz Link
stasi1 Re: "Za 28.01.26, 19:35 Jednak niektórzy uciekają za granicę za czynienie ,,dobra" Odpowiedz Link