witamina_b12 18.06.13, 08:37 ...ludzie są tak głupi/naiwni, żeby TAK się tłumaczyć?? policja na straży bezpieczeństwa i porządku... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyszeptany-o-zmroku Re: naprawdę... 18.06.13, 09:17 Dawno temu,jeszcze w liceum miałem ambicje zostać gliną i mało brakowało...bym zmarnował sobie życie Mnie to już nic nie dziwi,psie reakcje w szczególności. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: naprawdę... 18.06.13, 09:30 pal licho, że kradli... to mnie jakoś mało dziwi.... ale tłumaczeni: "podano mi miksturę" "znalazłem 12 tys w szafie i skojarzyłam" no naprawdę... Odpowiedz Link
tapatik Re: naprawdę... 18.06.13, 10:02 Nie wiem o co chodzi, ale potwierdzam - tak, ludzie są coraz głupsi. Szczególnie dotyczy to kategorii "polityk". Niestety nikt nie chce poprzeć mojego rozwiązania, aby po zakończeniu kadencji delikwenta wsadzać profilaktycznie za kratki na 10 lat. Odpowiedz Link
tapatik A, już wiem. 18.06.13, 10:06 A, już wiem. Dopiero teraz dopatrzyłem się linka. Odpowiedz Link
robert.83 Re: naprawdę... 18.06.13, 10:21 W tym wypadku to obrona w sytuacji nie do obronienia. Nie dziwię się im. A co do głupoty i absurdalnego tłumaczenia - mnie najbardziej rozbrajają tłumaczenia rzeczników prasowych różnych państwowych instytucji, które mają komuś pomóc a nawalają. Najczęściej odsyłają od Sasa do Lasa i uważają, że wszystko gra i buczy, tylko pacjent jakiś taki poszkodowany. A jak już przyprze się ich skutecznie do muru to zmieniają front o opowiadają "po tym wydażeniu gruntownie, ale to zajebiście gruntownie zmieniliśmy procedury". Tylko nigdy nie mówią... jakie konkretnie . Odpowiedz Link
tdf-888 Re: naprawdę... 18.06.13, 10:35 oo jak fajnie, że im doebali grzywnę i z pracy pogonili Odpowiedz Link
szymon_gw Re: naprawdę... 18.06.13, 14:22 witamina_b12 napisała: > ...ludzie są tak głupi/naiwni, żeby TAK się tłumaczyć?? > policja na straży bezpieczeństwa i porządku... Wątpliwości przemawiają na korzyść podsądnego. A sama widzisz, że nabrałaś wątpliwości Odpowiedz Link
najall Re: naprawdę... 18.06.13, 14:28 No cóż jak będzie można na tym skorzystać to uwierzą, że zostali wykorzystani przez obcych... Odpowiedz Link
duza_madzia Re: naprawdę... 18.06.13, 18:51 Jeśli złapią Cie za rękę , mów ,że to nie Twoja ręka ... Tak uczyło się "młodych" , widocznie nadal to obowiązuje Odpowiedz Link