samysliciel_2.0 11.07.13, 18:09 Co przez niego rozumiecie, co jest jego wyznacznikiem wg Was? Tyle się o nim słyszy... i tak mnie zaczęło zastanawiać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samysliciel_2.0 Re: Dobry kontakt 11.07.13, 18:47 Że na dawaniu to wiedziałem, a jak ktoś pływać nie umie? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Dobry kontakt 11.07.13, 18:26 Dobry kontakt to taki, w który można wpiąć wtyczkę bez obawy, że wywali korki w całym pionie. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Dobry kontakt 11.07.13, 18:41 ...taki orgazm .....no no... jestem pod wrażeniem Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Dobry kontakt 11.07.13, 18:44 A skąd u Ciebie taki orgazm? Bo ja o elektryce Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Dobry kontakt 11.07.13, 18:28 Dobry kontakt... Taki, który nie kopie który daję coś od siebie, np prąd i czuję się przy nim bezpiecznie Najlepiej, żeby kontakt miała taką klapkę, zabezpieczenie Aaaa... to nie o taki kontakt chodziło ale dobry kontakt też do tego się odnosi. Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Dobry kontakt 11.07.13, 19:00 A ja nie wiem o jaki kontakt chodzi, dlatego pytam Każdy pisze inaczej, na inny temat... bardzo dobrze, człowiek uczy się całe życie Odpowiedz Link
organza7 Re: Dobry kontakt 11.07.13, 18:45 Dla mnie jest wtedy, kiedy mi się z kimś fajnie gada, ale też bezproblemowo milczy, tzn. nie muszę się zastanawiać, co powiedzieć, żeby wypełnić ciszę Chociaż ja generalnie dużo mówię, ale bywa, że się zawieszę i wtedy ciężko ze mnie słowo wydobyć. Jeśli zaczynam nerwowo nawijać, bo mi ta cisza kamieniem leży, to po kontakcie Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Dobry kontakt 12.07.13, 08:26 qrcze a ja muszę przesunąć dobry kontakt o jakieś 20 cm bo mi się szafka nie mieści... Odpowiedz Link
mayenna Re: Dobry kontakt 12.07.13, 08:47 Są takiet osoby, z którymi pomimo upływu czasu i braku kontaktu latami, siadam i rozmawiamy jakby tego nie było. Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Dobry kontakt 12.07.13, 09:32 Komunikacja międzyludzka akceptująca w pełni wszystkie nasze ułomności...czyli porozumienie dusz,słów,czynów.. Odpowiedz Link