Dodaj do ulubionych

Koncert we Wrocławiu

IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.05.07, 21:51
Ciekawy jestem ile osob bylo wczoraj na koncercie miedzy onnymi
Hej,Happysad,Kult ? Niech napisza te osoby ktore byly na koncercie,jestem
ciekaw ile wałbrzyszan tam pojechalo :]
Obserwuj wątek
    • Gość: Mała Re: Koncert we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 23:05
      Ilu jak ilu, jak było???
      • Gość: kontras Re: Koncert we Wrocławiu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.05.07, 09:12
        a co to za koncert był ?
        • Gość: vb Re: Koncert we Wrocławiu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.05.07, 22:21
          ja byłem na Myslo i było fajnie poza mankamentem nagłośnienia szczególnie
          podczas pierwszych utworów:>
    • Gość: coma Re: Koncert we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 00:33
      było FANTASTYCZNIE!!!!!!!! Kult grał przez 2,5 godziny, COMA za.....cie a
      Rogucki przechodził sam siebie, HEY jak zwykle równo i na wysokim poziomie, kto
      nie był niech załuje
      • Gość: kera Re: Koncert we Wrocławiu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.05.07, 13:44
        ja bylem wraz ze znajomymi... duzo ludzi, duzy scisk, ale fajne koncerty, Kult
        troche przydlugo gral, ale za to porwal cala publike, wszyscy sie bawili.
        • Gość: hunter Re: Koncert we Wrocławiu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.05.07, 08:18
          Mnie niestety nie udało się dojechać w czwartek, ale mogę napisać, że w piątek
          na marsowych też nieźle się działo :)))
          m.in. myslovitv, vavamuffin, pogodno, no i moje ukochane strachy na lachy.. z
          dawno niewidzianym Grabarzem na żywo.. kurz w płucach od stania pod sceną czułem
          jeszcze w sobotę :D
          a swoją drogą kto pamięta jeszcze majowe prowokacje w Wałbrzychu - kilka lat
          temu? obsada muzyczna też zupełnie przyzwoita.. aż wspomnienia się odezwały ;)))
          może nie wszyscy pamiętają, ale nie aż tak dawno kult bywał w Wałbrzychu
          conajmniej 2 razy w roku.. stare DWUNASTKI :D i ten zapach w powietrzu..
          • Gość: ewa Re: Koncert we Wrocławiu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.05.07, 11:32
            ja pamietam i Kult w '12' i Prowokacje, taa coś się wtedy dzialo ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka