zed-is-dead Re: A jakby tak do Pragi 13.07.13, 13:21 Mostu im o mały figiel nie zmyło w tym roku Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: A jakby tak do Pragi 13.07.13, 13:25 I bardzo dobrze, Wasza Administratorska Mość Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: A jakby tak do Pragi 13.07.13, 10:47 hm... a może piękną jesienią ?? Praga łazi mi po głowie już od jakiegoś czasu a Ty Zed jakoś mnie we śnie prześladowałeś ostatnio Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: A jakby tak do Pragi 13.07.13, 13:20 No nie ukrywam, że w tym konkretnym przypadku mam ochotę pojechać dla Ozzy'ego, Tony'ego, Geezera i Brada I to niestety musi być 7 grudzień. A co do snów - to musiał być mój nienarodzony brat-bliźniak Ja nie śmiałbym Cię prześladować. Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: A jakby tak do Pragi 13.07.13, 19:14 Ile bilecik kosztuje? Widzialam ich juz kilka razy ale jak powiem tacie, to pewnie oszaleje i fundnie bilecik nie tylko sobie Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: A jakby tak do Pragi 13.07.13, 22:03 1250 koron, to jest jakieś 210 pln. Do tego - jakby był potrzebny nocleg - tu można się wyspać za jakieś 50 pln. Jakieś 45 minut do godziny autobusem i metrem od ścisłego centrum Pragi. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: A jakby tak do Pragi 16.07.13, 12:18 ja chcę!!! paczałam nawet na ceny w Polskim Busie - teraz jeszcze na grudzień nie ma, ale jakby dobrze przypilnować, to bilet w jedną stronę z Warszawy do Pragi może kosztować rzędu 40 zł... Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: A jakby tak do Pragi 17.07.13, 08:20 No i to jest cenna informacja. W takim razie z Kato może się uda trafić za 40 peelenów w obie strony. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: A jakby tak do Pragi 13.07.13, 21:43 to jest bardzo słuszna końcepcja Odpowiedz Link
apersona Re: A jakby tak do Pragi 16.07.13, 11:28 Jak do Pragi jak tu o jakiś Sabat chodzi tylko. No jak tak można smaka robić nadaremno, no Odpowiedz Link
green.amber Re: A jakby tak do Pragi 16.07.13, 11:36 zawsze to można się przegrupować "Chłopaków" podwieźć na koncert, żeby się bardzo osamotnieni nie czuli w czasie podróży a grupą "mostową" udać się w cichsze miejsca Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: A jakby tak do Pragi 16.07.13, 11:40 > a grupą "mostową" udać się w > cichsze miejsca i tam urządzić sobie Sabat Odpowiedz Link
green.amber Re: A jakby tak do Pragi 16.07.13, 11:48 ooo tak na własną melodię, a nie żeby tańczyć jak ktoś inny zagra Odpowiedz Link
apersona Re: A jakby tak do Pragi 16.07.13, 12:06 Na moście to lepiej żeby cieplej było niż w grudniu i dni dłuższe by się zdały. No chyba że planujecie pójście szlakiem knajp (tu mam pewne doświadczenie i spoza turystycznego centrum) Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: A jakby tak do Pragi 16.07.13, 13:48 zima będzie, daleko i pewnie drogo ;-P Odpowiedz Link
tapatik Re: A jakby tak do Pragi 16.07.13, 15:02 tfu.tfu napisała: > zima będzie, Nom. Trza się będzie rozgrzać po drodze. > daleko Będzie więcej czasu na rozgrzewanie się i poznawanie współpasażerów. Masz Iskierkę pod ręką, ucz się od Niej, jak się ludzi w środkach transportu poznaje. > i pewnie drogo ;-P Jak się dobrze rozgrzejesz, to Ci będzie wszystko jedno czy tanio czy drogo. Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: A jakby tak do Pragi 16.07.13, 16:49 tapatik napisał: > Będzie więcej czasu na rozgrzewanie się i poznawanie współpasażerów. > Masz Iskierkę pod ręką, ucz się od Niej, jak się ludzi w środkach transportu po > znaje. > a nie potrzeba, ja zawsze kogoś poznaję nie tylko w środkach transportu, jak się dało zauważyć w sobotę Pi.eS nigdy mi nie jest wszystko jedno tak samo wolę tanio jak i młodego kawalera Odpowiedz Link