10.08.13, 09:18
Chciałabym zadać tu pytanie, które zamierzałam wczoraj zadać Tede, ale nie ośmieliłam siętongue_out

Tak czytam to forum i widzę, że się dużo dzieje, nie do końca wiem, która ciąża i który kolejny związek, to ściema a który rzeczywiście istnieje. Stąd pytanie, czy są osoby z tego forum, które poznały się i związały za jego pośrednictwem. Nie chodzi mi o konkretne nicki broń Boże, a tylko o sam fakt, że ktoś poznaje się dzięki takiemu portalowi, spotyka w realu i coś dobrego z tego wynikasmile Bo dla mnie to bardziej takie miejsce na pogaduchy, ale może się mylę? W zasadzie, to fajnie by było, gdybym się myliławink

Odpowie ktoś na poważnie?smile
Obserwuj wątek
    • witamina_b12 Re: poważnie 10.08.13, 09:26
      Sa. Powaznie i na temat.
      • organza7 Re: poważnie 10.08.13, 09:31
        Dziękismile
      • stefcia41 Re: poważnie 10.08.13, 09:54
        Wiesz coś czego ja nie wiem? suspicious wink
    • lesher Re: poważnie 10.08.13, 09:29
      Wiesz jak to z ciążą i dzieciakiem... można się opierać wyłącznie na zeznaniach zaangażowanych w "projekt" wink
      Ale na poważne - są forumowe pary i "forumowe" dzieci.

A to, że są tutaj ludki, które lubią innych wkręcać, to też fakt big_grin
      • organza7 Re: poważnie 10.08.13, 09:35
        Zauważyłam tych Wkrętakówwink Pewnie nie wszystkich, ale taki Tede to się rzuca między oczytongue_out

Wiesz, to jest pocieszające, że i w takich miejscach ludzie się odnajdująsmile Chociaż jak Wy spotykacie się poza forum, to myślę, że wtedy rzeczywiście może jakaś iskierka przeleciećwink
    • organza7 Lesio 10.08.13, 11:17
      Jak Ty to robisz, że forumowe Panie tak opiekuńczo Cię traktują?winkbig_grin To taka moja kolejna refleksja na temat owych stosunków forumowychtongue_out
      • tdf-888 Re: Lesio 10.08.13, 11:32
        jak kuba bogu..
        • organza7 Re: Lesio 10.08.13, 11:38
          Pytałam o Lesia nie o Kubęsuspicious
      • stefcia41 Re: Lesio 10.08.13, 11:44
        Wybacz, ale to jak on to robi to to ja zostawię dla siebie tongue_out
        • organza7 Re: Lesio 10.08.13, 11:51
          O, O, Otongue_out
      • lesher Re: Lesio 10.08.13, 12:24
        Dbam o nasze Forumki wink
        • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Lesio 10.08.13, 12:50
          i wizawi, jak mawia Gubiś big_grin
          • lesher Re: Lesio 10.08.13, 12:59
            Dokładnie!
            • witamina_b12 Re: Lesio 10.08.13, 14:39
              Si si. Kompleksowo wink
      • czarny.onyks Re: Lesio 03.09.13, 22:54
        rzeczywiście dba ...i o samopoczucie...i o dobry nastrójwink
    • organza7 Lesio II 10.08.13, 13:22
      Bo mnie męczy kolejna wątpliwość, niejako wpisy Stefki dały do myśleniatongue_out

Co obejmuje pakiet zadbania o forumki? Bo jako żywo, jestem zainteresowanabig_grin
      • organza7 Re: Lesio II 10.08.13, 13:38
        Jak widzę, nie dostanę odpowiedzi, a kran w kuchni jak kapał, tak kapietongue_out
        • lesher Re: Lesio II 10.08.13, 13:41
          O nie, nie. Zdecydowanie nie dostaniesz tongue_out

Wrzucaj fotę kranu i zaznacz miejsce skąd cieknie.
          • organza7 Re: Lesio II 10.08.13, 13:47
            Pfffsuspicious Sama se pogmyramtongue_out
    • lena_80 Re: poważnie 03.09.13, 20:59
      organza7 napisała:
      > Stąd pytanie, czy są osoby z tego forum, które poznały się i związały za jego pośrednictwem

Ja poznałam na tym forum wspaniałego człowieka. Napisał do mnie pw i od słowa do słowa jakoś samo się potoczyło. Gdy się poznaliśmy on był jeszcze w luźnej znajomości na odległość. Męczyły go jednak dojazdy i charakter osoby, z którą się spotykał. 1 maja umówiliśmy się na wycieczkę rowerową i jest wspaniale.
      Pozdrawiam Cię, mój najdroższy.
      • marek-1002 Re: poważnie 03.09.13, 21:08
        lena_80 napisała:
        > Gdy się poznaliśmy on był jeszcze w luźnej zn
        > ajomości na odległość. Męczyły go jednak dojazdy i charakter osoby, z którą się
        > spotykał. 1 maja umówiliśmy się na wycieczkę rowerową i jest wspaniale.
        > Pozdrawiam Cię, mój najdroższy.

O ranny! Z tym miejscem miałem zawsze jak najbardziej pozytywne skojarzenia. A tu proszę! Przyczyniło się do rozbicia związku uncertain Jednak internet to ZUO!
        • nom73 Re: poważnie 03.09.13, 22:38
          marek-1002 napisał:

> O ranny! Z tym miejscem miałem zawsze jak najbardziej pozytywne skojarzenia. A
          > tu proszę! Przyczyniło się do rozbicia związku uncertain Jednak internet to ZUO!

Marku, nie wierz we wszystko co piszą na forum. wink
      • anirat Re: poważnie 04.09.13, 09:59
        Jesteście z tej samej miejscowości, to zdecydowanie ułatwia, znajomość związek na odległość jest zdecydowanie trudniejszy. Ludzie są wygodni i chcę zresztą być razem częściej niż raz na jakiś czas. Chociaż patrząc na turystykę zarobkową, to wiele małżeństw skazanych jest dziś na odległość i internet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka