Dodaj do ulubionych

a może jakieś spotkanko w sierpniu ?

10.08.13, 13:26
tylko nie 17 , 18 bo wyjezdzam weekendowo - jakieś tańce , rozmowy , W-wa ?
Obserwuj wątek
    • lesher Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 10.08.13, 13:37
      Propozycja - 24ty sierpnia. Miejsce do ustalenia (Bolek przy al. Niepodległości?).
      Kto reflektuje?
      • tdf-888 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 10.08.13, 14:36
        no nie wiem..
      • witamina_b12 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 10.08.13, 14:53
        Ja nie. Ja moge tylko w tygodniu :p i to bez piatku :p
        • lesher Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 10.08.13, 16:10
          Ale w tamtym tygodniu, czy ogólnie?
          • witamina_b12 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 10.08.13, 17:53
            W sierpniu.
      • maruda2 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 10.08.13, 21:48
        może ja bym w końcu tyłek ruszyła smile
      • tdf-888 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 11.08.13, 22:01
        pasuje.
      • kamawi13 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 17:08
        Ja niestety nie dam rady, bo 24 sierpnia akurat będę na Air Show w Radomiu... sad

lesher napisał:

> Propozycja - 24ty sierpnia. Miejsce do ustalenia (Bolek przy al. Niepodległości
        > ?).
        > Kto reflektuje?
        • witamina_b12 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 18:07
          No to moze 22 sierpnia wink na 18 sadze ze chetni zdaza...
          • tdf-888 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 18:29
            ale 24 to nawet onyksówna rozważała a na 22 to raczej tylko na waw można liczyć.
            • witamina_b12 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 18:34
              No dobrze jak macie sie spotkac z onyksem to sie poswiece i odpuszcze to spotkanie wink big_grin
              • tdf-888 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 18:37
                tongue_out
                jakie spotkanie?
                obstawiam, że znowu nie będzie niczego o ile się panze za to nie weźmie smile
              • green.amber Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 19:30
                witamina_b12 napisała:

> No dobrze jak macie sie spotkac z onyksem to sie poswiece i odpuszcze to spotk
                > anie wink big_grin
                >
                się prawie namyśliłam... heh
                wink
                • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 20:10
                  no bardzo Was proszę.....nie zmieniajcie przeze mnie terminu...

jak nie teraz, to będę innym razem wink
                  zresztą Lolek czy Bolek..ja słabą głowę mam big_grin

a Ciebie Witamina koniecznie chcę wreszcie poznać, bo innych to juz znam smile
                  • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 20:11
                    aaa....jeszcze Tadka nie poznałam suspicious

az strach jechać ...suspicious
                    • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 20:20
                      Też się go bojętongue_out Odważnaś, Onyksiesuspicious
                      • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 20:25
                        noo...jak tak popatrzę na to co robiłam...to tak...odważnam i głupiam tongue_out

a skąd Ty jesteś Orgi?
                        • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 20:27
                          Ze połedniatongue_out
                          • lesher Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 20:36
                            A z której "ćwiartki"?
                            • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 20:38
                              Ostatnio cytrynówka pękłabig_grin
                              • lesher Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 20:42
                                I co? Teraz już tylko Biała została tongue_out??
                                • lesher Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 20:44
                                  Aaaa, nieee... łapię!
                                  Lim(o)anowa!?
                                  • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 20:45
                                    Jak ja lubię entelegentnych facetówwinksmile Kiedy i gdzie to spotkanie, i czy będziesz??suspicious
                                    • lesher Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 20:48
                                      No na razie jest propozycja (robocza) Warschau 24 sierpnia.
                                      • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 20:50
                                        ... i czy będziesz?suspicious
                                        • lesher Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 20:53
                                          Będę.
                                      • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 20:51
                                        matko z córką...i Lesiu będzie...i Organza jedzie...

sie będzie działo big_grin big_grin
                                        • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 20:57
                                          A co Ty, Onyksie, ja to siądę w kąciku i skromnie popatrywać będęwinksmile
                                          • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 20:58
                                            a ja koło ciebiewink

takie dwie skromnisie big_grin
                                          • beja_81 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:09
                                            tak to się nie da wink
                                            • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:14
                                              jak sie nie da....?

jak ludzi dużo to nie zauważa malutkiego onyksa w kąciku tongue_out
                                              • beja_81 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:21
                                                dużo ludzi... póki co 4, nie ukryjesz się Onyksia big_grin
                                                • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:25
                                                  właśnie mnie niepokój ogarnia lekki...Orgi się wymiksuje na ostatnią chwilę..

zostanie Lesio i Tadek...

już to brzmi niebezpiecznie....

nie daj boże urwą się drzwi od szafy................i zostanę na pastwę losu z Tadkiem....

big_grin big_grinbig_grin
                                                  • beja_81 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:56
                                                    nie bój żaby, nie będzie tak źle smile

mnie się nie chce, gdyby tak pojawiła się Jejka i powiedziała... Bejka jedziemy!
                                                  • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 22:03
                                                    to przyjedź do Kraka w piatekbig_grin

a w sobotę pojedziemy razem big_grin
                                                  • beja_81 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 22:04
                                                    ta... hehe wink
                                          • witamina_b12 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:13
                                            ale tak na partyzanta? "incoguto"? tongue_out
                                • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 20:44
                                  I podlaskatongue_out
                                  • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 20:45
                                    Orgu....mów, skąd...bo człowiek zmęczony nie ma siły myśleć....

no chyba, że to tajemnicawink
                                    • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 20:47
                                      Tajemnica? Nieeeeewink To tylko taka zabawa z jednym Panem, bo ja nacisków nie lubiętongue_out
                                  • silencjariusz Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:31
                                    Oj Gućka, Gućka...
                                    • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:33
                                      Już jedną noc przez Ciebie nie spałamsuspicious Ale jaki uważny czytelniksuspicioustongue_out
                                      • silencjariusz Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:39
                                        Przeze mnie? Coś chyba Ci się pomyliło. I jeżeli już, to mówiłaś, że dwie noce nie spałaś tongue_out
                                        • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:43
                                          Gdzieś coś takiego czytałam a propos pomyłki:
                                          - Całe nasze życie jest jedną wielką pomyłką, bo gdyby to miała być prawda, po co byliby nam filozofowie??
                                          wink

Ostatnio w ogóle nie najlepiej śpię, ale przez Ciebie jedna bezsenna byłatongue_out
                                          • silencjariusz Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:46
                                            Z powodu?
                    • tdf-888 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 20:38
                      oj przyjeeedź...
                      • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 20:44
                        Tadziu przestań tak usilnie prosić...bo plotki powstaną ...suspicious

wink
                        • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 20:47
                          Już sąbig_grin Już i to z ziarnembig_grin
                          • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 20:52
                            z ziarnem?? a co to za powiedzenie??
                            • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 20:53
                              Bo w każdej plotce jest ziarno prawdybig_grin A tu to cały strąkbig_grin
                              • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 20:57
                                mówią też , że pozory mylą...big_grin

a ludzie za dużo myślą...wink
                            • tdf-888 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 20:58
                              nie przejmuj się, a niech gadają! big_grin
                              • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:01
                                no toś mi pomógł ..
                                big_grin

lepiej milcz chłopaku suspicious
                                • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:03
                                  Ale czemu?? Chcemy wiedziećbig_grin Podnieść swe morale, że innym wyszłobig_grin
                                  • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:15
                                    big_grin big_grin

jak widzę część osób ma tu niezłą zabawę...i rozbujaną wyobraźnię....
                                    aż strach się w 4 oczy zobaczyć....big_grinbig_grin
                                    • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:17
                                      Odezwała się ta co nie ma rozbujanejsuspiciousbig_grin
                                    • tdf-888 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:17
                                      co się przejmujesz, oni zazdroszczą. przyjedź, się przekonasz, a może to będzie to?! big_grin
                                      a jak nie, to przynajmniej będziesz miała podstawy, by po mnie jeździć na forum, a nie tak dla zasady smile
                                      przecież oboje wiemy, że chcesz.. wink
                                      • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:19
                                        Już mam po ostatnim paznokciususpicioussuspicious
                                        • tdf-888 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:20
                                          ona przyjedzie, ale jak ciebie nie będzie, to znowu się nic nie dowiesz tongue_out
                                        • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:27
                                          paznokciu??
                                          • tdf-888 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:28
                                            no obgryza z emocji, nie łapiesz.
                                            • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:30
                                              no niebig_grin big_grin

jak zwykle...widać ja paznokci nie obgryzam big_grin
                                      • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:22
                                        jesuu....to na pewnie nie będzie TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                        NEVER EVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                        jam jak starsza siostrasuspicious

ja po Tobie jeżdżę???suspicioussuspicious chyba Ty po mnie...
                                        no chyba, że krytykuje Twoje % i brak pracy...ale to dlatego, że martwię sięwink

za to Ty walisz miedzy oczy...aż w pięty idzie....dobrze, że mam już twarda du**wink

ja chcę? pewnie...lubię poznanych już warszawiaków big_grin
                                        • tdf-888 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:31
                                          moich dobrych rad opartych obserwacjami nie chcesz słuchać i stosować smile
                                          • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:49
                                            dobrych rad....hmmm......

a szewc bez butów chodziwink
                                            no chyba, że ta ciąża się prawidłowo rozwijawink
                                            • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:53
                                              Hi hi hibig_grin Aleś przywaliłatongue_out

Ale na tego 24 to się zabezpiecz Onyks, a i sprawdź datę ważności, bo ostatnio podobno zleżałe wypuszczają do obiegubig_grin
                                              • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 22:06
                                                ja?? ja sie martwię zdrowiem maleństwa i rodzicówbig_grin

ale co .............bilety przeterminowane sprzedają???

nosz niedobre PKP suspicious
                                                .
                                            • tdf-888 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:56
                                              wiecie jak to z królewskim dzieckiem.. poszło info o zapyleniu a teraz do szczęśliwego rozwiązania dyplomacja.
                  • witamina_b12 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:05
                    niech bedzie 24 może coś spróbuje wykombinować. zobacze. smile
                    • tdf-888 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:12
                      no widzisz onyxa, witamina specjalnie dojedzie smile
                      dajesz dajesz big_grin
                    • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:16
                      ożesz w mordę jeża.....

to się narobiło...nic tylko organizować wolne...
                      pytanie kto mnie przygarnie w tej Wawiewink

....................tylko proszę się nie bić...tongue_out
                      • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:18
                        O tym nie pomyślałam, Onyksiesad
                        • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:28
                          zapytałabym...kto przygarnie kropka....znaczy ORGI???
                          • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:31
                            Mnie raczej nikt nie przygarnie, no chyba że Gwensuspicioustongue_outbig_grin
                            • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:52
                              no jakby Ci to powiedzieć...

Gwen nie z Wawy tongue_out
                              • tdf-888 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:54
                                zabierz go ze sobą!
                                z resztą, pewnie sam się zgłosi, jak z pracy wróci wink
                                • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 22:09
                                  przepraszam, ale On dorosły jest....za raczke nie trzeba prowadzić i decydować za Niegowink
                              • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:54
                                Ale on mnie szczerze lubi przynajmniejsuspicioustongue_out
                        • lesher Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:31
                          Spoko wodza, się załatwi.
                          • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:46
                            no patrz....mnie noclegu nie zaproponował ani razu!!!!

a Ty...juz masz spanie zarezerwowane big_grin
                            • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:55
                              Z facetem nie będę spaćsuspicioussuspicious
                              • tdf-888 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:56
                                lol
                                to możesz czuwać big_grin
                              • lesher Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:59
                                A kto tu o spaniu mówi wink??
                              • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:59
                                Orgi...my o noclegu mówimy...

a Tobie już w głowie pszczółki latają...zapylanie kwiatków....no błagam.....suspicious

wink
                                • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 22:01
                                  A Ty śpisz ze mną słyszałamtongue_outbig_grinbig_grin
                                  • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 22:07
                                    no słyszę, słyszę...

choc takiego towarzystwa to się nei spodziewałam big_grin big_grin
                            • lesher Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:57
                              Obie macie załatwione.
                              Chyba że się pogryziecie w łóżku tongue_out
                              • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 22:00
                                Z Onyksą w jednym łóżku? Na takie cuś nie liczyłambig_grinbig_grin
                                • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 22:01
                                  no wiesz...zdarzyło mi się i z kobietami forumowymi sypiać ...

big_grin big_grin big_grin
                              • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 22:00
                                jesu....to jakieś inne atrakcje widzę zapewnione.....

big_grin big_grin
                                • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 22:02
                                  Od jutra się odchudzamtongue_out
                                  • lesher Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 22:07
                                    Wyro mam szerokie, spoko wodza!
                      • witamina_b12 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:24
                        Tadek big_grin big_grin

ja bardzo chetnie, zwłąszcza ze z bolka/lolka/toli to nawet na czworaka mzoemy wroic od biedy.. ale ja nie mam pewnosci czy bede... musze pare rzeczy poustalac...
                        • tdf-888 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:26
                          no to masz czas, żeby poustalać, wrócić... wink sobota po południu, to już będzie połowa weekendu.
                        • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:26
                          prosze...bądź...

bez Ciebie nie pojadę big_grin big_grin
                          • tdf-888 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:29
                            no @ witamina bądź, bo wyjdzie, że onyxówna dla mnie przyjechała tongue_out
                            • witamina_b12 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:34
                              aco ja przyzwoitka dla ciebie czy rotwailer dla onyksa? big_grin
                              onyksia myslisz ze spotkanie 1:1 z Tadkiem jest niebezpieczne? big_grin
                              • tdf-888 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:36
                                no nie, chodzi o to, że onyksówna pragnie ciebie poznać bardziej niż mnie, tak będzie politycznie smile
                                • witamina_b12 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:39
                                  o_0 nie strasz... ja bede z Onyksią spała big_grin wink))

Onyksia dam Ci znac co i jak ok?
                                  czy uda mni się poprzestawiac i czy wole spac od sciany i czy kawę z mlekiem i takie tam wink))
                                  • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:44
                                    ok czekam....bo tak dwóch na jedną ..to jakoś nie po bożemu big_grin big_grin

jakby co to ja kawę z mlekiem i cukrem rozpuszczalnąbig_grin
                                    a spać mogę wszędzie...nie jestem wymagająca big_grin
                              • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:56
                                o tak....wiesz mam w pamięci opisy Jego zachowań...

a ja stonowana, poważna, szacowna pani.....i on z tym zlewem....

tak, Ty jako rotwailer big_grin
                                bo przyzwoitka to za daleko wybiegniete myśli tongue_out
                            • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:34
                              Ależ nikt w to nie wątpi Tedeuszutongue_outbig_grin
                              • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 21:51
                                i z chandry nic...mam głupawkę.....

trochę się obawiam bo to dwubiegunową trąci, takie zmiany nastroju big_grin big_grin
                                • witamina_b12 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 22:03
                                  czarny.onyks napisała:

> trochę się obawiam bo to dwubiegunową trąci, takie zmiany nastroju big_grin big_grin
                                  >
                                  o to dobrze smile sie dogadamy wink byle w tej samej fazie przyjść wink) a kawę też rozpuszczalną z mlekiem smile
                                  • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 22:10
                                    o to to to....faza musi się zgrać big_grin big_grin

czyli mam już dwie propozycje łóżkowe big_grin
                                    • witamina_b12 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 22:13
                                      czarny.onyks napisała:

> czyli mam już dwie propozycje łóżkowe big_grin

o widzisz.. .w końću to wielkie miasto jest... serial taki był czy cuś nawet wink
                          • mayenna Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 22:24
                            Może ja się wyrwę z domu. Jak już ustalicie to dajcie osobny wątek.
                            • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 12.08.13, 23:11
                              no...to rozumiem!!!
                              zaczyna sie robic ciekawie big_grin
    • anirat Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 10.08.13, 14:01
      Za daleko ta stolic dla mnie sad
      • beja_81 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 10.08.13, 14:04
        no właśnie, ciągle ta Wawa i Wawa, mnie się Krak marzy w końcu
        • lesher Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 10.08.13, 16:09
          Zagadaj z Onyksową, coby oddział SŁS cuś zorganizował.
          • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 10.08.13, 16:19
            ja i organizacja?
            to się jakoś wykluczawink

ale zapraszam big_grin
    • szarlotka_ja Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 10.08.13, 21:49
      Ja to akurat mam wszędzie daleko ;D
    • raziel24 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 10.08.13, 23:57
      Taaaa ja jestem krańcowy nie ma nikogo mieszkającego dalej na forum od wawybig_grin
      • szarlotka_ja Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 11.08.13, 21:55
        Tak? To ile masz km do Warsawy? tongue_out

P.S.
        No chyba, że mieszkasz za granicą ;>
      • hashimotka88 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 13.08.13, 13:34
        Sprawdziłam. Masz o 170 km więcej do Warszawy niż ja.
        Ojjj obojgu nam nie jest po drodze... ale Tobie bardziej tongue_out
        Odjechałeś od centrum jak tralala big_grin
    • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 11.08.13, 22:06
      24 sierpnia...hmm...
    • lesher [...] 12.08.13, 21:16
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
      • tdf-888 Re: Update 12.08.13, 21:19
        kaja to musi być! ona to założyła.
        to co ostatnio bylo to bolek? bo to pasowalo.
        • lesher Re: Update 12.08.13, 21:20
          Nie - ostatnio był Lolek. Bolek jest bliżej al. Niepodległości.
          • czarny.onyks Re: Update 12.08.13, 21:22
            to Wy tam macie i Bolka i Lolka ???????

big_grin big_grin big_grin
            • lesher Re: Update 12.08.13, 21:23
              i Tolę wink
              • czarny.onyks Re: Update 12.08.13, 21:26
                big_grin big_grin
            • tdf-888 Re: Update 12.08.13, 21:24
              i tolę nawet! smile
            • tfu.tfu Re: Update 12.08.13, 22:01
              i Zieloną Gęś też...
          • tdf-888 Re: Update 12.08.13, 21:38
            a to w lolku ci się nie podobało (haha jak to brzmi), że tak rzucileś bolkiem? czy tak po prostu?
            • lesher Re: Update 12.08.13, 21:41
              Tak po prostu big_grin
              Ale jak czujesz miętę do Lolka, to możemy zmienić!
              • tdf-888 Re: Update 12.08.13, 21:43
                wole lolka big_grin
            • witamina_b12 Re: Update 12.08.13, 21:41
              leshek ma blizej od metra... wink
              ale ja bede za lolkiem optowac wink
      • lesher Update 1 12.08.13, 21:50
        Dobra. A zatem 24 sierpnia.
        Miejsce: Lolek na Polach Mokotowskich, Wwa.
        Czas: 18:00

Obecni (potwierdzeni):
        - Onyks,
        - Organza,
        - Tede
        - Lesher,

Marudzą:
        - Witaminka
        - Amberka

Czają się:
        - Kaja
        - Maruda

Dopisywać się kto będzie/ nie będzie!
        • tdf-888 Re: Update 1 12.08.13, 21:53
          stawiam na kolegę z LDZ smile
          no i uny, obowiązkowo!
        • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Update 1 12.08.13, 22:12
          jak ktoś będzie spać ze mną (znaczy przenocuje) to jest pewna szansa, że wydolę smile
          boicie się?
          • witamina_b12 Re: Update 1 12.08.13, 22:14
            ja jak bede to moge i ciebie nocowac smile chyab ze masz złe doswiadczenia po ostatniej nocce big_grin
            • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Update 1 12.08.13, 22:28
              noskont! ostatnia nasza wspólna noc (i poranek) to bardzo miłe doświadczenia wink
              • witamina_b12 Re: Update 1 13.08.13, 10:15
                wink czy mogę tego używać jako referencji? big_grin
                • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Update 1 13.08.13, 10:34
                  możesz big_grin
          • lesher Re: Update 1 12.08.13, 22:18
            To już będzie wymagało pewnej logistyki i ustaleń, bo trzech lasek to już chyba nie obsłużę wink
            • organza7 Re: Update 1 12.08.13, 22:19
              Nie łam siębig_grinbig_grin
            • czarny.onyks Re: Update 1 12.08.13, 22:39
              spokojnie, nie będę robić problemuwink
              pójdę gdzie indziej..a jakby co...nocnym pociągiem wrócę smile

byle tylko blisko dworca było, bo Wawy nie znam ni w zabwink
        • witamina_b12 Re: Update 1 12.08.13, 22:52
          ja to mam nadzieje że jeszcze jakis pan dołaczy... bo tak to leszek ma już conajmiej 3 forumki do zabawiania... do tadka to sie nie sposób bedzie dopchać jak go wszystkie przyjezdne beda chciały poznać... to co po piwo mnie beda wysyłac czy jak? wink)
          • torado Re: Update 1 12.08.13, 22:55
            witamina_b12 napisała:

> ja to mam nadzieje że jeszcze jakis pan dołaczy... bo tak to leszek ma już cona
            > jmiej 3 forumki do zabawiania... do tadka to sie nie sposób bedzie dopchać jak
            > go wszystkie przyjezdne beda chciały poznać... to co po piwo mnie beda wysyłac
            > czy jak? wink)

ach ten Lesio...mmmmmm i tedek wink
          • czarny.onyks Re: Update 1 12.08.13, 22:56
            ja zostanę z Tobą....wink
            wolę mniej kameralne towarzystwowink

a nie jakieś party tongue_out

sugerujesz, że do Tadka tylko nówki tak ciągną??

a właśnie......cos umilkł...pewnie garnitur prasuje big_grin big_grin
            • witamina_b12 Re: Update 1 12.08.13, 23:06
              popularnośc może go przytłoczyła big_grin
              nie każdy udźwignie taki ciężar wink
              • czarny.onyks Re: Update 1 12.08.13, 23:10
                ja az tak cięzka nie jestem tongue_out big_grin
        • ame_belge34 Re: Update 1 14.08.13, 10:37
          odzywam się będę, ale jak ja was poznam ? big_grin
          • tdf-888 Re: Update 1 14.08.13, 11:11
            niech ktoś kaji organizatorce da znać, żeby jaką salę rezerwowała, bo nie widzę nas wszystkich przy jednym stoliku big_grin
            • witamina_b12 Re: Update 1 14.08.13, 11:20
              0_o z wstępnych deklaracji to naliczyłam 11 pań i 2 panów...
              nie będziesz musiał siedzieć będziesz latał po drinki czy cuś wink)))
          • witamina_b12 Re: Update 1 14.08.13, 11:21
            amy damy rade smile na pewno nowe owieczki dostana siakis namiar co by trafić smile
            • ame_belge34 Re: Update 1 14.08.13, 11:41
              Trafić to trafię wink byle się do innej grupy nie podłączyc big_grin
              • hashimotka88 Re: Update 1 14.08.13, 11:52
                Fajnie się mobilizujecie na to spotkanie wink że człowiekowi samemu się zachciewa big_grin
                chyba dużo by nie stracił suspicious tongue_out
                Właśnie dzisiaj się okazło, że pewne me spotkanie, które miało być w czwartek przesunęło się na 25, więc kolejna "wymówka", żeby i tak Was nie zobaczyć, żeby nawet nie myśleć, że mogłoby dojść do spotkania... na razie wink
        • samysliciel_2.0 Re: Update 1 14.08.13, 20:57
          lesher napisał:

> Dobra. A zatem 24 sierpnia.
          > Miejsce: Lolek
          > ] na Polach Mokotowskich, Wwa.

> Czas: 18:00
          >
          > Obecni (potwierdzeni):
          > - Onyks,
          > - Organza,
          > - Tede
          > - Lesher,
          .
          .

Wow... cóż za ciekawi goście się zapowiadają... aż się chce przyjechać i zaspokoić... ciekawość... suspicious
          • organza7 Re: Update 1 14.08.13, 21:02
            Te te tesuspicious Cię zaspokoję zarazsuspicious
            • samysliciel_2.0 Re: Update 1 14.08.13, 21:11
              Zaraz? To już mnie namierzyłaś i czekasz pod drzwiami? suspicious
              • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Update 1 14.08.13, 21:13
                strzeż się wink
              • organza7 Re: Update 1 14.08.13, 21:15
                Ty sobie zmień nick na sam-marzycieltongue_outbig_grin
                • samysliciel_2.0 Re: Update 1 14.08.13, 21:20
                  Jeśli już, to samarzyciel ... i raczej nie zmienię na taki ... bo marzenia są nieosiągalne, nienamacalne ... a Ty ponoć istniejesz suspicious (?)
                  • organza7 Re: Update 1 14.08.13, 21:28
                    Nie. Ja jestem taka fatamruganatongue_outbig_grin
                    • samysliciel_2.0 Re: Update 1 14.08.13, 21:51
                      To dobrze, że mrugasz wink ... tzn, że wpadłem Ci w oko suspicious
                      Nie ma nic lepszego jak jasny przekaz i zainteresowanie suspicious
                      • organza7 Re: Update 1 14.08.13, 21:59
                        Ależ ja się interesuję i to bardzosmile
                        • samysliciel_2.0 Re: Update 1 14.08.13, 22:04
                          To dobrze... może będzie okazja się poznać wink
                          • organza7 Re: Update 1 14.08.13, 22:07
                            Nie sądzę, żeby On przyjechał...
                            • samysliciel_2.0 Re: Update 1 14.08.13, 22:12
                              "on" czyli "kto"?
                              • czarny.onyks Re: Update 1 14.08.13, 22:13
                                big_grin big_grin

hehhe...i sprawa sie rypła big_grin

chyba jesteś w trójkacie big_grin big_grin
                                • samysliciel_2.0 Re: Update 1 14.08.13, 22:17
                                  z... Tobą? suspicious
                                  • czarny.onyks Re: Update 1 14.08.13, 22:22
                                    On ...???

no ja rozumiem, że nie jestem blondyną z.....

ale żeby mylić mnie z facetem...ech...
                                    nie jest dobrze ...

sad big_grin
                                    • samysliciel_2.0 Re: Update 1 14.08.13, 22:24
                                      równie dobrze mogła się przydarzyć literówka... więc nie trać nadziei suspicious
                                      • czarny.onyks Re: Update 1 14.08.13, 22:59
                                        ale że ja....??

tak jak z depilacją...najlepiej szybko bo i mniej boli...
                                        tak i tu nawet nadzieja nie powstaławink
                                        • samysliciel_2.0 Re: Update 1 14.08.13, 23:06
                                          Nawet jakbyś chciała to nic z tego bo ... jedna już uciekła i nie odpisuje ... a mnie ostatecznie nie będzie... także w trójkąciku ... nie pogadamy tongue_out
                                          ... nie wiedziałem, że Ciebie rozmowa boli wink
                                          • organza7 Re: Update 1 15.08.13, 11:24
                                            Ja chyba podziękuję za to spotkanie. Nie chcę się czuć jak okaz do oglądaniawink I do komentowania, a na to się chyba zanosisuspicious

Zresztą zauważyłam, że mamy deficyt Panów, więc wymiana Org na Sam będzie z korzyścią dla otoczeniasmile
                                            • czarny.onyks Re: Update 1 15.08.13, 12:04
                                              Orgi....no coś Ty....

ludzie zawsze będą komentować,plotkować..... aż tak się martwisz tym?suspicious

ja jak mogę jeżdżę, bo lubię poznanych ludzików na tym forumsmile
                                              i mam parę takich fajnych w Wawie...
        • a-g-l-a-j-a Re: Update 1 15.08.13, 12:38
          Ja chcę(!) wreszcie się gdzieś ruszyć, ale... widzę, że nikogo z obecnych nie znam i... nie bardzo to tak..
          • organza7 Re: Update 1 15.08.13, 12:52
            Tym się nie przejmujsmile Niektórzy tu aż się rwą do zawiązywania nowych znajomościwink
        • mayenna Re: Update 1 15.08.13, 17:35
          Zamierzam być. Jak wyjdzie to zobaczymy. Nie wiem czy będę miała wolnesmile
        • maruda2 Re: Update 1 15.08.13, 23:30
          nie czai, nie czai, tylko dopiero dziś do neta się dostała
          Melduję, że będę.
      • czarny.onyks ??? 12.08.13, 22:02
        a coś tu usunął Lesiu ???

big_grin big_grin
        • lesher Re: ??? 12.08.13, 22:03
          Poprzednią wersję, z inną miejscówką, coby się komu nie pomieszało.
          • beja_81 Re: ??? 12.08.13, 22:15
            ja już myślałam, że cenzura taka, że i Lesherowi się dostało big_grin
            • lesher Re: ??? 12.08.13, 22:18
              To już wyższy poziom - autocenzura!
              • torado a czy mię 12.08.13, 22:27
                ktoś przygarnie na spanie w tej Wawie? sad Bo może bym niektórych z Was wreszcie poznała na żywo smile
                • organza7 Re: a czy mię 12.08.13, 22:30
                  Jak ja się gdzieś wcisnę (a od jutra się odchudzamsuspicious)), to i Ciebie Torka przytulęsmile Ale fajniesmile
                  • torado Re: a czy mię 12.08.13, 22:33
                    organza7 napisała:

> Jak ja się gdzieś wcisnę (a od jutra się odchudzamsuspicious)), to i Ciebie Torka p
                    > rzytulęsmile Ale fajniesmile

czy to jest łóżkowa propozycja ? suspicious
                    • organza7 Re: a czy mię 12.08.13, 22:34
                      Ekhm, jak najbardziejwinkbig_grin
                      • torado Re: a czy mię 12.08.13, 22:37
                        organza7 napisała:

> Ekhm, jak najbardziejwinkbig_grin

już nie mogę się doczekać wink big_grin mmmmmmm
                        • lesher Re: a czy mię 13.08.13, 00:20
                          Dobra - czy wszystkie Forumki "do zanocowania" mają pocztę gazetową?
                          Jeżeli nie, to proszę o maila do mnie z adresem korespondencyjnym (mój mail oczywiście na poczcie gazetowej)!

Witaminko, kiedy będziesz wiedziała na czym stoisz jeżeli chodzi o 24go (a to się przekłada na to z kim leżysz wink)?
                          • witamina_b12 Re: a czy mię 13.08.13, 08:10
                            lesher napisał:

> Witaminko, kiedy będziesz wiedziała na czym stoisz jeżeli chodzi o 24go (a to s
                            > ię przekłada na to z kim leżysz wink)?

po wekendzie... tym teraz wink nie następnym wink
                            • czarny.onyks Re: a czy mię 13.08.13, 11:22
                              no to czekamy do weekendu...

chociaż teraz to nie wiem, na czym stoję, a raczej leżę.....suspicious
    • hashimotka88 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 13.08.13, 11:35
      hmmm jeszcze nie wchodziłam w ogóle w ten wątek. Nie mam pojęcia co tam jest, ale po okładce widzę, że spotkanie się szykuje big_grin
      Nie wchodziłam bo nie miałam po co... o czym tam będę pisać... o spotkaniu na którym i tak mnie nie będzie suspicious
      Dobra i tak wiem, że zboczyliście poza główny temat big_grin jak zwykle, zapewne tongue_out
      Ciekawe ile postów strikte dotyczyło samego spotkania wink
      • witamina_b12 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 13.08.13, 11:43
        zdziwiłabyś się hashi...
        tym razem większość....
        a bo to się ktoś waha czy przyjechać, a tu ktoś kusi.... jedz jedz, a tu się ktoś boi... albo i nie...
        jeszcze kwestie logistyczne, kto z kim będzie spać i takie tam wink

A czemu nie chcesz przyjechać he?? weekend masz wolny jak mniemam tongue_out
        • hashimotka88 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 13.08.13, 12:06
          > A czemu nie chcesz przyjechać he?? weekend masz wolny jak mniemam tongue_out

Wolny? suspicious a mi się wydawało, że jest czerwone kółeczko, że jest zajęty wink
          Nawet nie wiem który big_grin na pierwszej stronie forum było, że 24 sierpnia chyba... nie wiem czy o to spotkanie w tym wątku się rozchodzi.
          Czemu nie przyjadę?
          Wstydam się.... big_grin Nie no... daleko.... 70 godzin musiałabym iść suspicious

Pod koniec sierpnia mam weselicho uncertain i tak jakoś nie chce się przed nim zbytnio radować big_grin
          Tam wypada się wyszaleć suspicious

To jeszcze nie pora... ale kiedyś przyjdzie, taką mam nadzieję....
          heheh dużo Was tam będzie a ja lubię patrzeć i nie wiedziałaby na kogo rzucać mam, moim spojrzeniem suspicious
          • witamina_b12 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 13.08.13, 12:10
            ściemniasz waćpanno wink nie marudź tylko przyjeżdżaj wink
            dużo nowych będzie to w tłumie bezpieczniej wink
            • hashimotka88 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 13.08.13, 12:51
              Co ściemniam ? suspicious
              Niestety nie potrafiam... coś okropnego gdy nie umię się powiedzieć czegoś nie swojego... a jakbym ściemniać zechciała to od razu po mnie widać suspicious dupa zbita...
              Choć podpuszczać czasem lubię ^^ ale i tak później naprowadzam jak gwiazda polarna smile

Ja tak daleko się nie wypuszczam suspicious hmmm dalej poza podkarpciem nigdzie nie byłam....
              dobra, byłam i to w 3 miejscach w jednym czasie: Polska, Ukraina i Słowacja smile ma sie te zdolności tongue_out wink a to miejsce to Krzemieniec był, tylko mnie rozrywało na 3 strony świata wink ciekawe miejsce łaczy w jednym punkcie trzy państwa wink Jakby ktoś nie wiedział dokładnie gdzie sie wybrać czy na Ukraine, czy Słowacje a może jednak pozostać w Polsce? To polecam ten szczyt, tylko najpierw trzeba na niego wyjść tongue_out

upsss a jednak było coś poza... był Kraków i Zakopane.. chyba jednak ściamniam big_grin se zapomniałam, że kiedyś tak daleko w świat wyruszyłam ^^
    • hashimotka88 :D 13.08.13, 13:40
      Przeleciałam cały wątek wink
      Serio Wy w nim jedynie o spotkaniu rozmawialiście. NO, nie wierzę!!
      Czyżby to pierwszy taki wątek, który nie pojechał w wątki poboczne?!
      A się zabraliście porządnie za organizację. Kaja pewnie nie spodziewała się takiego obrotu sprawy wink Wystrachała się i zwiała ...
      • kaja.120 do hasi 15.08.13, 23:09
        nie wystrachalam sie , ale nie jestem w stanie przeczytać tych wszystkich postów, jest ich mega dużo. To gdzie to spotkanie ? , mam nadzieje że w następny weekend , jak proponowalam 24 -25 ????
        • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: do hasi 15.08.13, 23:17
          tak, 24 sierpnia.
          Miejsce: Lolek na Polach Mokotowskich, Wwa.
          Czas: 18:00
    • zakochana_jane Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 14.08.13, 11:14
      To w takim razie na czym stanęło i kiedy to spotkanie planujecie?
      Może się przejdę smile

PS. Nie chce mi się czytać wątku tongue_out

• tomek197374 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 14.08.13, 19:21
        Miał być spływ kajakami, nawet już wziąłem lekcję próbną.

Patrząc na listę obecności, warto przylecieć. Będzie potem o czym pisać.
        • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 12:09
          o czym pisać??suspicious
          oj, Tomku, Tomku...

teraz rzeczywiście poczułam się, jakby to było oglądanie zwierzaków w zoo..
          nie dziwię się Orgi...

Orga.....spotkajmy się we dwie big_grin
          • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 12:34
            No widzisz, jak poczytałam to tak się właśnie poczułamwink

Chętnie się spotkamsmile Wolę kameralne nasiadówki i z kobitką to zawsze można pogadać na mój ulubiony temat - facecisuspicioustongue_outbig_grin
    • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 14.08.13, 20:48
      ..aż strach się teraz wycofać, jakby coś wypadło .....

big_grin big_grin
      • bez.pokory Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 11:56
        dlatego ja wolę nic nie deklarować
        różnie bywa

jak będę to będę, jak nie to też dobrze smile
        • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 12:10
          masz rację....
          ja z reguły nie deklaruję, bo u mnie lubi się na ostatnią chwilę coś dziać...

więc teraz też zobaczymysmile
          • tomek197374 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 14:15
            Niby dorosłe kobiety a boją się ewentualnych komentarzy.

Miałem wrażenie, że .... wypinasz śmiało pierś i idziesz do przodu.

Zresztą co tu komentować?! Zawsze każdy ma jakieś wrażenia i spostrzeżenia po spotkaniu. Jedni piszą o tym ogólnie, aby zachęcić innych na przyszłość. Drudzy obrabiają komuś tyłek w zaciszu prywatnych wiadomości.
            • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 16:07
              masz rację, na privie to się dopiero dzieje i iskrzy big_grin

a czy się boję? nie.....ale chyba nie lubię być na językach....wink
        • stefcia41 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 15:08
          mam podobnie smile
          • torado Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 16:35
            stefcia41 napisała:

> mam podobnie smile

a ja nie smile
    • wysoki_blondyn Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 14:58
      Jestem nowy. Nie przeczytałem całego wątku. Pogubiłem się... smile W końcu bedzie takie spotkanie czy nie? Kiedy? Gdzie?
      • torado Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 15:03
        wysoki_blondyn napisał:

> Jestem nowy. Nie przeczytałem całego wątku. Pogubiłem się... smile W końcu bedzie
        > takie spotkanie czy nie? Kiedy? Gdzie?

a co? chciałabyś wyrwać szczupłą (cokolwiek to znaczy big_grin ) kobietę w wieku 40 +/-5 lat? big_grin big_grin big_grin
        • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 15:06
          Widzę, że się nie poddajeszbig_grin A wysoki robi wrażenie, co Torka?wink
          • torado Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 15:10
            organza7 napisała:

> Widzę, że się nie poddajeszbig_grin A wysoki robi wrażenie, co Torka?wink

no nie poddaję się wink. Kuję żelazo póki gorące big_grin. Ale Baśka najgorsze jest to, że nie mogę się od wysokiego doprosić, żeby sprecyzował co to szczupła. Pytałam ile powinnam ważyć, jak mam 165 cm wzrostu, żebym mogła być w jego oczach szczupła... to mi napisał, że rzeczy oczywistych tłumaczyć nie trza...a dla mnie to nieoczywiste i precyzja najważniejsza big_grin big_grin
            • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 15:14
              Ale wiesz, waga to nie wszystkowink Jeszcze kwestia, gdzie Ci się ta masa rozkłada, że tak powiemwinkbig_grin
              • torado Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 15:21
                organza7 napisała:

> Ale wiesz, waga to nie wszystkowink Jeszcze kwestia, gdzie Ci się ta masa rozkład
                > a, że tak powiemwinkbig_grin

no jak to gdzie.... w cyckach big_grin big_grin
        • wysoki_blondyn Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 15:08
          Jasne. Masz z tym problem?
          • torado Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 15:12
            wysoki_blondyn napisał:

> Jasne. Masz z tym problem?

troszku się pogubiłam, do kogo to pytanie ? wink
            • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 15:15
              Torka, no do Ciębig_grin

Kuj, kujtongue_out
              • wysoki_blondyn Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 15:17
                Mogę dowiedzieć się czegoś konkretnego, dotyczącego tematu, czy tylko chcecie wpadać w dygresje? smile
                Jeśli chcecie ze mną pogadać to zapraszam. Nie zaśmiecajcie tematu...
                • stefcia41 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 15:20
                  nie wiem czy o takie konkrety chodzi ale proszsz
                  forum.gazeta.pl/forum/w,12359,146310064,146346715,Update_1.html
                  • wysoki_blondyn Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 15:22
                    stefcia41 napisała:

> nie wiem czy o takie konkrety chodzi ale proszsz
                    > forum.gazeta.pl/forum/w,12359,146310064,146346715,Update_1.html

Tak. Dziękuję smile
                • torado Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 15:23
                  wysoki_blondyn napisał:

> Mogę dowiedzieć się czegoś konkretnego, dotyczącego tematu, czy tylko chcecie w
                  > padać w dygresje? smile
                  > Jeśli chcecie ze mną pogadać to zapraszam. Nie zaśmiecajcie tematu...

oooo i do tego jaki porządny...wink No właśnie z Tobą rozmawiam smile
                  • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 15:29
                    A chciałaś porządnego, przypominam Cibig_grin Boszsz, to musi być znaksuspiciousbig_grin
                    • torado Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 15:34
                      organza7 napisała:

> A chciałaś porządnego, przypominam Cibig_grin Boszsz, to musi być znaksuspiciousbig_grin

no ale ja nadal nie wiem czy jezdem szczupła wink big_grin
                      • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 15:40
                        Się umów z Panem i daj do zbadaniawinkbig_grin Co się będziesz zadręczaćsuspicioustongue_out
                        • torado Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 15:44
                          organza7 napisała:

> Się umów z Panem i daj do zbadaniawinkbig_grin Co się będziesz zadręczaćsuspicioustongue_out

ale ja się boję wink
                          • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 15:52
                            Boję się, bojęwinksuspicious Nie przesadzaj, jak Ci się ładnie w cyckach odłożyło, to nie ma czegobig_grin
                            • torado Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 16:00
                              organza7 napisała:

> Boję się, bojęwinksuspicious Nie przesadzaj, jak Ci się ładnie w cyckach odłożyło, to
                              > nie ma czegobig_grin

no ale on o biuście nic nie wspominał, więc jakaś obawa jezd wink big_grin
                • green.amber Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 20:48
                  wysoki_blondyn napisał:

> Mogę dowiedzieć się czegoś konkretnego, dotyczącego tematu, czy tylko chcecie w
                  > padać w dygresje? smile
                  > Jeśli chcecie ze mną pogadać to zapraszam. Nie zaśmiecajcie tematu...

upsss a Kolega Wysoki na spotkaniu też tak będzie wszystkich po kątach rozstawiał?? nonono faktycznie strach przychodzić... zwłaszcza, że kolejność prelekcji chyba przygotowana nie jest... ani spis pytań niespodziewanych, wniosków porządkowych i takich tam...
                  wink
                  • wysoki_blondyn Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 21:00
                    Nikogo nie rozstawiam. Chciałem po prostu dostać jasną odpowiedź, tymczasem rozmowa zmierzała w innym kierunku. Nie dziwię się, że nie mogłem w natłoku tych postów odnaleźć nic konkretnego... Nie wiem jeszcze czy będę. Dam Wam znać.
                    • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 21:11
                      och....

juz czuję się zawiedziona...suspicious
                      • green.amber Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 21:18
                        ojnooo czekaj jeszcze z tymi zawodami... może przyjdzie... i jeszcze ewentualnie wcześniej się zapowie, w przeciwieństwie do naszych panów, co to głównie znienacka wink czyli jakby żętelmen wink
        • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 16:05
          Torka...
          tak z ciekawości..

Wy się znacie z Blondynem?
          bo za bardzo nie wiem o co chodzi i skąd ta mała wojna podjazdowa?
          • torado Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 16:33
            czarny.onyks napisała:

> Torka...
            > tak z ciekawości..
            >
            > Wy się znacie z Blondynem?
            > bo za bardzo nie wiem o co chodzi i skąd ta mała wojna podjazdowa?
            >

hihihihhi......Onyksia wojna podjazdowa to z mojej natury wynika.....wink. Nie znamy się z wysokim blondynem....
            • silencjariusz Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 16:46
              "wojna podjazdowa to z mojej natury wynika"

I płoszysz innym paniom świeżutkie forumowe ciacha tongue_out
              • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 16:51
                e tam...tongue_out

tak mi się przypomniało, jak kiedyś usłyszałam, ze panowie nie lubią takich dowcipnych, czepialskich i złośliwych babek...
                • silencjariusz Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 16:57
                  A panie lubią czepialskich i złośliwych mężczyzn?
                  • czarny.onyks Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 17:12
                    powiem tak...nie będę zaśmiecać tego wątku innymi tematamibig_grin
                  • torado Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 18:58
                    silencjariusz napisał:

> A panie lubią czepialskich i złośliwych mężczyzn?

ja lubię smile
                • organza7 Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 17:16
                  Ooooo!! To teraz już wiem, czemu kosze zaliczamsad

Onyks, prowadźbig_grin

Nie będę złośliwa, nie będę złośliwa, nie będę złośliwa, nie będę złośliwa, nie będę złośliwa... ups, zeszyt się skończyłtongue_out
                  • torado Re: a może jakieś spotkanko w sierpniu ? 15.08.13, 19:00
                    organza7 napisała:

>
                    > Nie będę złośliwa, nie będę złośliwa, nie będę złośliwa, nie będę złośliwa, nie
                    > będę złośliwa... ups, zeszyt się skończyłtongue_out

Baśka!!!!!!! a przestańże z tymi deklaracjami big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka