Dodaj do ulubionych

Przyszła niespodziewanie, nieproszona...

11.08.13, 19:56
chandra...

i nie chce odejść...www.youtube.com/watch?v=BE8nyNVeSmA
U kogoś jeszcze się zadomowiła?
Obserwuj wątek
    • maniek2000 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 20:20
      ale co ot tak sobie? bez powodu?
      czy znowu zakochalas sie w jakim celebrycie cy innym aktorze a moze gwiazdorze fut-bolu?
      • czarny.onyks Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 20:50
        Maniuś, Maniuś....ja nie płocha nastolatka...
        • maniek2000 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 20:54
          nie płocha?
          znaczy ze sie nie jestes bojąca sie? wink
          • tdf-888 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 20:57
            na wolno z pamięci po rusku to bym przetłumaczył na niezła
            • maniek2000 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 21:07
              ta nasza onyska nie jest taka zła.... wink
              • czarny.onyks Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 21:16
                to wątek o chandrze...nie o wadach lub zaletach suspicious
                • maniek2000 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 21:24
                  spoko onyska, jak co mozesz nasz zawsze przez łep zdzielic... jak bedziemy cie za bardzo obgadywac, wiesz....?smile
                  • czarny.onyks Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 21:49
                    phi..............są naprawdę ciekawsze tematy i osoby do obgadania wink

ale przez łeb moge zdzielić...jakby który miał ochotę suspicious
                    • maniek2000 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 22:50
                      hehe, te onyśka, weś i nie pisz takich rzeczy (o tym zdzielaniu przez łeb), bo jeszcze jaki zboczeńec to zobaczy i bedzie sie do ciebie zalecał... tera internet pełen roznych dziwakuf....

ps
                      a jak przez ten łeb bys zdzieliła, tak z plaskiej czy moze z jakiej pałki milicyjnej?
                      • czarny.onyks Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 23:29
                        a tego akurat się nie boję...
                        ja przyciągam tylko takich dziwaków......

ps. pałki pod ręką brak...więc z rączki by było.....
    • 81belona30 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 20:36
      -bardzo chciałaby u mnie zamieszkać,lecz staram się udawać ,że nie ma mnie w domu,gdy dzwoni... smile
      • maniek2000 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 20:40
        te laski, moze czas na urlop, zlote piaski, gorace kamienie, nocne deskoteki i tak dalej... wink
        • 81belona30 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 20:42
          -zabierasz nas na Ibizę? smile
          • maniek2000 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 20:44
            aco to jakas nowa deskoteka? wink
              • maniek2000 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 21:01
                hehe bardzo fajnie sie wyginasz... no i te kociue ruchyruchy... niezle niezle
                • 81belona30 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 21:04
                  -ma się ten wdzięk i czar ! Glorii big_grin
            • witamina_b12 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 21:24
              ja tez kce na dyskoteke wink

czekam na densfloshe... big_grin
              • maniek2000 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 21:30
                hhehehehe. no to uwaga bejbis
                desnujemy sie!!!!!!!
                boom boom
                • witamina_b12 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 21:48
                  Będzie! Będzie zabawa!
                  Będzie się działo!
                  I znowu nocy będzie mało.
                  Będzie głośno, będzie radośnie
                  Znów przetańczymy razem całą noc....

... no moze do 23 bo później idę spać wink
                  • maniek2000 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 22:01
                    no prosze bedwunastka nie wiedzialem ze masz taki ładny głos... hehehe
                    az mnie cos ujeło ftym tfoim spiewaniu o tej nocy i se zaczolem wyobrazac to...
                    wink fajnie conie?
                    • witamina_b12 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 22:26
                      tysz ładnie, a tak umisz? masz w sobie dzikość żółtej pantery manius?
                      • maniek2000 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 22:37
                        pewnie cos mam, bo ze trzy lata cwiczyłem kungfu, korespondencyjnie... nawet mialem niezle wyniki, ale mi na znaczki pozniej zabraklo, wiesz studia, panienki i w ogole takie tam rozne dylematy zyciowe... czlek sie rozpuscil w miescie...
                        • witamina_b12 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 22:48
                          dobrze że w tym wielkim miescie nie spotkałeś takich kolegów... bo byś sie zupełnie zagubił ...
                          • maniek2000 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 23:04
                            hmmmm chodzi ci o to, ze tez mam odstajace uszyyy...? i ze juz zadna mnie nie zechce...?
                            to nie fair, kiedys zamlodu sie mialo dluzsze włosy to tak nie bylo widac, a tera jak przez gupote (przegralem zaklat) musialem sciąć to jeszcze bardziej je widac...
                            i tak sie krence skumplami pofsiach
                            a nóż sie jaka trafi... bardziej napita... bardziej napalona..
                            tylko paliwo coraz drozsze.
                          • witamina_b12 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 23:05
                            dwudziestaczecia i poszłes spac przedemną mańku.. a ja już kciałam rzec że nie daruje ci tej nocy ;P wink
                            a tak to nie powiem jak nie ma cie wink
                            • maniek2000 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 23:25
                              heheh fcale nie spie!
                              ale poraspac fakt, czlek zmeczony, a tu by sie zdalo jeszcze nogi umyc podkranem...
                              to dobranoc, hmm sfoich mi sie nie chce myc ale jakie dziefczece to bym moze i ochlastał w misce...ech...
                              • witamina_b12 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 12.08.13, 10:23
                                nie spałeś? o to może to kto inny chrapau...
                                jedyna nadzieja, ze to nie była ostatnia niedziela wink i jeszcze sobie zataczym... ale nóg to lepiej nie chlastaj... o_0
    • beja_81 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 20:38
      chcesz czekoladki z orzeszkami i rodzynkami smile?

u mnie nie ma jej, choć byłby powód... koniec urlopiku
      • 81belona30 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 20:40
        -właśnie-co Cię pocieszy Onyksie ?albo rozbawi ? smile
        • czarny.onyks Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 20:48
          ech to co by pocieszyło..niemożliwe do realizacji...
          • 81belona30 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 20:51
            -zacznij od tych miłych rzeczy.smile
          • green.amber Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 20:53
            czarny.onyks napisała:

> ech to co by pocieszyło..niemożliwe do realizacji...
            >
            by nie pocieszyło... to gdybanie, gdybanie nieco uspokaja, ale zabiera czas, nie pociesza wink polecam 10 przysiadów i 8 pajacyków wink
            • czarny.onyks Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 21:16
              wysiłek fizyczny powiadasz....

ale on zmęczy ciało..a umysł nadal będzie pracował...
              • green.amber Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 21:18
                idź zrób, a nie filozujwinktongue_out
              • witamina_b12 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 21:21
                od fizycznego wysiłku wydzielają się endorfiny...
                rób, rób... jak nie chcesz sama to z Tobą mogę wink tylko start powiedz smile
                • czarny.onyks Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 21:48
                  mówisz, że powiem start i zaczniesz...skakac ?big_grin
                  • witamina_b12 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 22:01
                    metode amberki chciałam wypróbować...
                    właściwie wszyscy by mogli poskakać wink
                    ale pytać "how high" nie zamierzam wink
      • czarny.onyks Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 20:48
        czekoladki nigdy nie były w centrum mojego zainteresowania...

koniec urlopu? niektórzy czasem sie cieszą...bo urlop może także zmęczyć
        • witamina_b12 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 20:54
          to moze pętko kiełbaski i śledzika? wink

ja miałma, nie mam, ale pewnie bede miała...
          ale na razie... slucham listy przebojów i se podspiewuje wink
        • beja_81 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 20:57
          > czekoladki nigdy nie były w centrum mojego zainteresowania...
          chciałam się podzielić tym co mam pod ręką...

> koniec urlopu? niektórzy czasem sie cieszą...bo urlop może także zmęczyć
          tak, tych co zostali z robotą w pracy wink
    • silencjariusz Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 20:50
      Daj jej chwilkę smile Skoro przyszła to i pójdzie. Orzechy z Bejkowej czekolady mogą pomóc.
      • czarny.onyks Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 21:01
        wiem.....pójdzie...
        ale pewne myśli pozostaną...

masz rację, magnezu mi potrzeba....
        • silencjariusz Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 21:18
          Pewne myśli trzeba odgonić smile Albo nie myśleć o tych myślach.
        • organza7 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 21:57
          Magnez tak czy tak by się przydał. Albo odgoni, albo przyciągnie co trzawink
          Onyksie, jakby co, to mam też gorącą czekoladę i chętnie wypiję w miłym Towarzystwiesmile
          • czarny.onyks Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 22:08
            czekolady gorącej tez nie lubię big_grin

ale tak mniej wirtualnie chcesz wypić??wink
            • organza7 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 22:15
              A co lubisz? Bo tak ostatnio z trafianiem to u mnie kiepskotongue_out

Mniej wirtualnie czyli jak?suspicious
              • czarny.onyks Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 22:19
                no jak to jak...na mieście...
                lubię prawie wszystko tongue_out
                • organza7 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 22:22
                  Na miasto nie chodzę, bo jest mi nie po drodze... czy jakoś tak leciałotongue_out

Mam do Cię kawałek, Onyksiasmile

Jak prawie wszystko, jak czekolady nie?suspicious To co to jest to wszystko?
                  • organza7 Onyksie, siły Ci trza? 11.08.13, 22:40
                    To proszę, mnie to zawsze pionizujesmile
                    www.youtube.com/watch?v=4A-wnlBveFA
    • green.amber Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 20:59
      ale czego nie pokazałam?? a ktoś miał chandrę?? wink
    • 81belona30 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 21:05
      -czy jesteś rycerzem? smile
    • green.amber Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 21:05
      eee nie przepadam za demonstracjami winktongue_out
    • witamina_b12 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 21:05
      skłonow i pajacyków trzeba Cię uczyc?
      no jeszcze nie słyszałam o podrywie na nauke pajacyka wink)))
    • 81belona30 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 21:10
      -herbu mięta smile
    • witamina_b12 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 21:13
      i całe szczęście wink
      • green.amber Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 21:24
        ale że mam rwanie z przysiadu Gwenim uskuteczniać?? nie żeby wyglądał na wyjątkowo ciężkiego... ale to Onyksia ma chandrę winksmile
        • czarny.onyks Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 22:18
          chcesz mnie wsadzić na barana i pompować??suspicious

niedoczekanie big_grin
          • green.amber Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 22:30
            oooooo gdybyś sobie wyobraziła mnie robiącą pompki to też by mogło skutecznie zadziałać na błyskawiczne odpędzenie chandziory wink czego życzę serdelecznie, nie daj się winksmile
            • czarny.onyks Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 22:34
              w sumie już sobie wyobraziłam ...Ciebie z Gwenem na karku....

nie ukrywam, że lekkom rozbawiona...
              • green.amber Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 22:44
                diagnoza była chyba zła... to nie chandra, to jakieś mordercze ciągoty... ale żeby mnie?? ehhh
                ostateczne dziś dobranoc winksmile
                • czarny.onyks Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 22:46
                  bo kobieta zmienną jest....teraz jakieś głupie myśli mi po głowie łażą.....

big_grin
      • czarny.onyks Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 22:07
        ta ...mała...towarzyszy mi dzis cały dzień....

ech........
        • szarlotka_ja Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 22:12
          Mała - to tak celowo wkleiłam. Mnie dzisiaj cały dzień męczy Pożegnanie tongue_out

• torado przytulam Cię Onyksia 11.08.13, 22:12
        Organzuś dziękuję kiss
        • organza7 Re: przytulam Cię Onyksia 11.08.13, 22:17
          E, no co Ty... zarumieniłam siętongue_out

I mówcie do mnie Baśka, jeśli mogę prosićsmile Mam tak na czwarte imiętongue_out
          • torado Re: przytulam Cię Onyksia 11.08.13, 22:19
            organza7 napisała:

> E, no co Ty... zarumieniłam siętongue_out
            >
            > I mówcie do mnie Baśka, jeśli mogę prosićsmile Mam tak na czwarte imiętongue_out

dobra Baśka, a do mnie elokwencja lub erudycja to moje czwarte i piąte imię wink
            • organza7 Re: przytulam Cię Onyksia 11.08.13, 22:20
              Wyszukane dość, ale ładnewink

Taka nowa świecka tradycja?tongue_out
              • torado Re: przytulam Cię Onyksia 11.08.13, 22:27
                organza7 napisała:

> Wyszukane dość, ale ładnewink
                >
                > Taka nowa świecka tradycja?tongue_out

ta tradycja to już nie taka nowa, skoro ją Bareja wymyślił wink A właśnie ostatnio dowiedziałam się, że filmy Barei należą do kategorii filmów B, cokolwiek to oznaczawink
                • organza7 Re: przytulam Cię Onyksia 11.08.13, 22:32
                  B? To nie wiemtongue_out
            • czarny.onyks Re: przytulam Cię Onyksia 11.08.13, 22:21
              a mnie anna maria..
              • organza7 Re: przytulam Cię Onyksia 11.08.13, 22:24
                Miałam tako aksamitke jak śpiewałam w chórku w podstawówcetongue_out I kochałam się w pewnym Mańkutongue_out
              • torado Re: przytulam Cię Onyksia 11.08.13, 22:25
                czarny.onyks napisała:

> a mnie anna maria..
                >

Onyksiu nie smutaj tak bardzo...Buziole
                • czarny.onyks Re: przytulam Cię Onyksia 11.08.13, 22:27
                  dzięki Torka....

popatrz Ty jedna przytulasz i buziola dajesz big_grin
                  • torado Re: przytulam Cię Onyksia 11.08.13, 22:29
                    czarny.onyks napisała:

> dzięki Torka....
                    >
                    > popatrz Ty jedna przytulasz i buziola dajesz big_grin

smile Będzie dobrze Kochana, musi być smile
                  • organza7 Re: przytulam Cię Onyksia 11.08.13, 22:32
                    Ciorcie jeden, a moja czekolada?suspicious Może nie każdy taki śmiały jak Torado?tongue_out
                    • torado Re: przytulam Cię Onyksia 11.08.13, 22:36
                      organza7 napisała:

> Ciorcie jeden, a moja czekolada?suspicious Może nie każdy taki śmiały jak Torado?tongue_out

ja to jezdem bezwstydna i rozwiązła big_grin big_grin
                      • organza7 Re: przytulam Cię Onyksia 11.08.13, 22:45
                        I dobrze się reklamujeszbig_grin
                        • torado Re: przytulam Cię Onyksia 11.08.13, 22:48
                          organza7 napisała:

> I dobrze się reklamujeszbig_grin

niooo powinnam częściej pisać na Towarzyskich big_grin big_grin
    • nerw_rdzeniowy Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 22:10
      o coma.
      mój ulubiony kawałek to Zaprzepaszczon e...
      długi trochę ale fajny
      • torado a Coma jest z Łodzi : P n/t 11.08.13, 22:14

• hashimotka88 Re: a Coma jest z Łodzi : P n/t 11.08.13, 22:51
          Przefrunelam przez watek...
          Chandra powiadasz. Mi czasem zeby sie jej pozbuc wystarczy wyjsc gdzies na zew. Niemonkecznje musi to byc wielka aktywnosc fiz.
          Tylko wtedy... Moja klatka Faradaya jest mocno zamknieta i ciezko jest mi sie wydostac... Niestety crying

Gdy jest smutno... Ponoc warto popatrzec na zachod slonca... Dac Ci moj dzisiejszy, ktorego zatrzymalam. Pewnie nie patfzylas wink
          Tylko nie wiem czy z tel dam zdj do forum...
          Sprobuje wink
        • nerw_rdzeniowy Taka klasyka z Comy to 12.08.13, 22:15
          np. 0rh+
          Bardzo lubie te długie rozbudowane utwory Comy.
          Te melodie na gitarach - super.
          Ale bez przenoszenia tej melancholii na nastrój - tylko muzyka.
          • nerw_rdzeniowy Re: Taka klasyka z Comy to 12.08.13, 23:03
            albo to Ekhart
            płynie, po prostu płynie - ekstraklasa.
            Ale bez przenoszenia nastroju muzyki na Wasz nastrój - to tylko muzyka.
            • czarny.onyks Re: Taka klasyka z Comy to 12.08.13, 23:37
              na nasz nastrój?suspicious

ale muzyka wtedy jeszcze bardziej jest odczuwalna....gdy smutek przenika przez wszystkie warstwy skóry....

a u mnie dzis to...ile jeszcze we mnie wiary...
              nie ukrywam, że Coma nadal jest przeze mnie nie odkryta do końca...zaledwie mała część..ale ciagle jest ochota na więcej...
              • nerw_rdzeniowy Re: Taka klasyka z Comy to 13.08.13, 22:01

> na nasz nastrój?suspicious

stylistyka większości piosenek Comy wydaje mi się melancholijno-depresyjna.
                Chodziło mi wiec o to aby nie przenosic tego na nastrój nie "wczuwac się"
                • czarny.onyks Re: Taka klasyka z Comy to 13.08.13, 22:17
                  mnie też się wydaje....

myślisz, że te nastroje dotykają tylko kobiet? bo miałam wrażenie, że podkreślasz, ze dotyczy tylko naswink
      • czarny.onyks Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 22:26
        I niby wszystko jest
        Tak jak powinno być
        Za chwilę zbudzi mnie
        Szary świt
        Tylko dlaczego ja
        Z takim nieludzkim strachem
        Nie potrafię
        Żyć

Trudno to zrozumieć
        Lecz nic nie daje siły by żyć...

Coma idealnie pasuje na deszczowe melancholijne dni...
        ...ale w letnie wieczory też sie sprawdza...
        świetny kawałek
        • torado Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 22:31
          czarny.onyks napisała:

> I niby wszystko jest
          > Tak jak powinno być
          > Za chwilę zbudzi mnie
          > Szary świt
          > Tylko dlaczego ja
          > Z takim nieludzkim strachem
          > Nie potrafię
          > Żyć
          >
          > Trudno to zrozumieć
          > Lecz nic nie daje siły by żyć...

>
          >
          > Coma idealnie pasuje na deszczowe melancholijne dni...
          > ...ale w letnie wieczory też sie sprawdza...
          > świetny kawałek
          >

Onyksia, no to jak Coma ma Cię pocieszyć to proszsz www.youtube.com/watch?v=wpkDFdLXLWM
          • czarny.onyks Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 22:35
            ona mnie nie pociesza...ona mnie do dna ciągnie...

a tam nie pozostaje nic...tylko się odbić..........
            • torado Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 22:39
              czarny.onyks napisała:

> ona mnie nie pociesza...ona mnie do dna ciągnie...
              >
              >
              > a tam nie pozostaje nic...tylko się odbić..........
              >

no Stanisław Jerzy Lec jest genialny: kiedy znalazłem się na samym dnie, nagle usłyszałem pukanie od spodu. Czego i Tobie Kochana życzę. Comę uwielbiam bo z Łodzi, ale i bo ma super genialne teksty. Rogucki jest boski. Ale nie zawsze należy jej słuchać smile
    • szarlotka_ja Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 11.08.13, 22:51
      Tak w temacie Coma - "Sierpień" jest chyba na czasie tongue_out

• hashimotka88 Na chandre ;) 11.08.13, 23:16
      Ponoc gdy jest sie smutnym, nastroj moze poprawic zachod slonca.
      Onyksia dla Ciebie wink
      Kiepska jakosc ale jest on dziejszy wink

https://m.o2.pl/?cmd=getpart&link=Iu7hgKk9m4jX02BFsQAkkmDZkCGnVfAioBI69wHwzAAkODMoPTLkeTLoNDIofjLwfjLkcmLFMwZk

mam nadzieje ze dotrze ten promyk wink przeslalam na poczte a z poczty na forum wink
      • czarny.onyks Re: Na chandre ;) 11.08.13, 23:30
        no niestety nie dotarł do mnie ten Twój...
        • hashimotka88 Re: Na chandre ;) 11.08.13, 23:42
          Bo zle patrzysz Onyksia suspicious
          Nie patrz na te ciemnosc dookola a popatrz na samo jadro big_grin wink
          I to nie jest jadro ciemnosci suspicious

chcesz stalowego motyla? wink
          albo jakos inna focie wrzuce smile
          • hashimotka88 Re: Na chandre ;) proba nr 2 11.08.13, 23:51
            big_grin
            Jak to nie pomoze to ja nie moge big_grin
            https://m.o2.pl/?cmd=getpart&link=L0093wVkk5ztXACSBQAkklDMkzFS00fAioBI69wHwzAAkODMoPTLkcTLkdDIsPjLscjLwMmLFMwZk

hehe pierwotnie to nie mialbyc slon big_grin suspicious uszy mial takie oklaple wiec mu postawilam wink
            ktos tak kiedys kleil chrupki kukurydziane ? wink
    • hashimotka88 Re: Na chandre ;) proba nr 2 12.08.13, 00:28
      Jak to? Nie znacie mojego hasla na poczte?!
      To fotoforum zbyt skomplikowane suspicious moge Ci wyslac na gg zebys Ty sie fotkami pobawil ? A jak nie to wrzuce je jutro. Moze Onyksi do tego czasu chandra nie przejdzie suspicious i przydadza sie moje 2 zdj. Szczegolnke drugie ze slonikiem wlasnoustnie uklejonym big_grin (mam nadzieje ze to nie byl kiepski zart...uncertain przynajmniej nie mial byc... Lepeij zeby Ci przeszlo wink
    • hashimotka88 Re: Na chandre ;) proba nr 2 12.08.13, 00:56
      Dzieki Gwen wink (teraz juz nie powiesz ze z dolu tongue_out jest na samej gorze smile
      Wiesz co... ? Udalam taka nieporadna, zebys mogl sie wykazac tongue_out wink normalnie zrobilabym to sama ale nie chce mi sie juz macac telefonu, tfu... Dotykac wink
      Nie no ja bym tego nie zmniejszyla pewnie. Nie chcialo mi sie z tym bawic wink
    • witamina_b12 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 12.08.13, 08:03
      Onyks, mam nadzieję, ze dziś jest lepiej smile
    • stefcia41 Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 12.08.13, 08:08
      poszła już sobie?
      • czarny.onyks Re: Przyszła niespodziewanie, nieproszona... 12.08.13, 20:29
        lepiej??? niee.......może....

na razie przydusiłam ją.....zabrałam tak potrzebne do namnażania złe myśli...
        i jest ok....

co jednak problemów nie rozwiązuje...
    • czarny.onyks Re: Na chandre ;) proba nr 2 12.08.13, 20:20
      słonik????????????????????

big_grin big_grin big_grin big_grin

czy ktoś miał jakieś inne skojarzenia ??big_grin big_grin
      • organza7 Re: Na chandre ;) proba nr 2 12.08.13, 20:21
        Pytanie!!big_grinbig_grin
        • czarny.onyks Re: Na chandre ;) proba nr 2 12.08.13, 20:22
          dzięki Ci ...myślałam, że mam zwidy...big_grin

w dodatku myślałam, że to Tadeusz...Hashi nie podejrzewałam o to big_grin
          • organza7 Re: Na chandre ;) proba nr 2 12.08.13, 20:25
            Ale to chyba pewien szczegół Tedeusza tylkotongue_outbig_grinbig_grin

On mnie zabijetongue_outsuspiciousbig_grin
            • czarny.onyks Re: Na chandre ;) proba nr 2 12.08.13, 20:28
              taaa....czasem to jest ...szczegół....

nieee....Tobie pogrozi palcem....a pewnie ja oberwębig_grin
              • organza7 Re: Na chandre ;) proba nr 2 12.08.13, 20:31
                Się schowam za Ciętongue_out Ty masz u niego fory, to może na małym klapsie się skończybig_grin
                • czarny.onyks Re: Na chandre ;) proba nr 2 12.08.13, 20:32
                  suspicious ja?

no nie wiem....ja to widzę inaczej...;/
                  • organza7 Re: Na chandre ;) proba nr 2 12.08.13, 20:36
                    Ty, Tysmile

Skromnisiasuspicious
                    • czarny.onyks Re: Na chandre ;) proba nr 2 12.08.13, 20:40
                      coś mi tu imputują...a skromna bywam i owszem tongue_out

napisałabym, że klapsy mogą być fajne...ale mogłoby to być opacznie zrozumiane big_grin tongue_out
                      • organza7 Re: Na chandre ;) proba nr 2 12.08.13, 20:43
                        Ależ ja na pewno zrozumiałabym właściwiewinkwinksmile
      • hashimotka88 Re: Na chandre ;) proba nr 2 12.08.13, 21:16
        > czy ktoś miał jakieś inne skojarzenia ??big_grin big_grin

A coś Ty sobie pomyślała, co ? suspicious
        Hmmm najpierw to miało inna postać big_grin tzn. uszka miał przyklapnięte, mało widoczne. Dopiero później mu je postawiłam... a raczej dokleiłam wink

Pewnie Tede...usz Ci się z tym skojarzył, bo żubra zobaczyłaś wink Badź co bądź to też piwo..
    • czarny.onyks Re: Na chandre ;) proba nr 2 12.08.13, 20:31
      a już myślałam, że tylko mi się wydaje, że Hashi linka do swojej poczty wkleja tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka