Dodaj do ulubionych

Boli mnie głowa i nie mogę spać...

13.08.13, 23:36
...chociaż w około wszyscy już posnęli.

I jeszcze ten pies gdzieś tam tak szczeka... https://www.inf-el.com/si/notext/emoty/smutek.gif
Obserwuj wątek
    • czarny.onyks Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 13.08.13, 23:46
      coś mi to przypomina.....

big_grin
      • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 14.08.13, 06:43
        u nas nie szczekał big_grin
      • tdf-888 [...] 14.08.13, 09:31
        Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
        • witamina_b12 Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 14.08.13, 09:39
          właściwie dobrze, że to tylko problemy z gastryka u ciebie a nie np. alkoholizm i przemoc domowa tongue_out tongue_out
          • czarny.onyks Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 14.08.13, 21:22
            Wici....a co tam nasz chłopczyk nabroił, że ciachneli?suspicious
            • szarlotka_ja Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 14.08.13, 21:50
              A taki tam wierszyk wrzuciła ale w sumie sama nie doczytałam do końca. Nie zdążyłam... sad
    • agnimi Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 14.08.13, 06:37
      to było nas dwie...
      a pies u mnie szczeka smile
    • agnimi Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 14.08.13, 08:12
      > Za mądra dla głupich a dla mądrych zbyt głupia,
      > > Zbyt ładna dla brzydkich a dla ładnych zbyt brzydka,
      > > Za gruba dla chudych a dla chudych za gruba...

to tak o mnie trochę wink
    • szarlotka_ja Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 14.08.13, 13:46
      Co mi grzebiesz po profilu? ;>
      • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 14.08.13, 14:13
        po to one są - żeby w nich grzebać wink
        • szarlotka_ja Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 14.08.13, 18:54
          pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała:

> po to one są - żeby w nich grzebać wink

Wie, wiem, żartowałam wink
    • zielonooka38 Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 14.08.13, 15:28
      tez ostatnio nie mogę spać
      nawet czerwone wino nie pomaga
      • szarlotka_ja Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 14.08.13, 20:11
        zielonooka38 napisała:

> tez ostatnio nie mogę spać
        > nawet czerwone wino nie pomaga

A ja nawet nie próbowałam czerwonego wina...
        • agnimi Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 15.08.13, 02:50
          i kolejna nocka z głowy...
    • czarny.onyks Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 15.08.13, 09:53
      aa...widocznie fascynuje go ...defekacja....i chciał się z nami podzielićwink

jest taka książka dla dzieci o kupie...
    • szarlotka_ja Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 20.08.13, 22:55
      Pełnia, pełnia, pełnia... sad

Ręka w górę komu pełnia przeszkadza w spaniu?

Głoszę się suspicious
      • kira_koslin Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 20.08.13, 22:55
        mi
        • szarlotka_ja Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 20.08.13, 22:56
          kira_koslin napisała:

> mi

Piona smile
          • kira_koslin Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 20.08.13, 22:57
            smile
            • szarlotka_ja Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 20.08.13, 22:59
              Tylko głupio, że rano trzeba wstawać tongue_out
              • kira_koslin Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 20.08.13, 23:01
                fatalnie...pewnie znowu bede negocjowac z budzikiem.....boszszszsze jak ja rano nie mam silnej woli zeby wstaćsmile
                • szarlotka_ja Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 20.08.13, 23:03
                  Nie jesteś jedyna, też tak mam wink
                  • maruda2 Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 20.08.13, 23:14
                    dołączam do klubu smile
                    • szarlotka_ja Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 20.08.13, 23:39
                      No nic, idę sobie jakiś podręcznik poczytać smile
                      Może zasnę tongue_out
                      Buźka kiss
                      • maruda2 Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 20.08.13, 23:44
                        ja sobie wyciągnę ustawę o vat - też niezły usypiacz
                        dobranoc smile
                        • szarlotka_ja Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 19:06
                          maruda2 napisała:

> ja sobie wyciągnę ustawę o vat - też niezły usypiacz
                          > dobranoc smile

Czytając słowo vat już ziewam tongue_out
    • tdf-888 Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 01:06
      nic mnie nie boli i dalej nie mogę spać i nie mam na co zwalić dzisiejszej bezsenności ;]
      no chyba że to przez tę paczkę wielbłądów, która poszła z dymem.
      • lesher Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 01:41
        Kurde, mnie nic też nie boli i MOGĘ spać (a nawet marzę o tym żeby walnąć w kimono), tylko że tyrać muszę sad
      • agnimi Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 08:22
        pierwsza super przespana noc od kilku a może i więcej dni smile hurra
        wypiłam przed snem jakiś napój z melisą zakupiony w żabce, albo on działa, albo to siła sugestii... wszystko jedno, ważne że się wyspałam.
        • tdf-888 Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 08:59
          o 4.30 nie spałem, wcześniej btw też nie, ale jakiś koszmar pamiętam, więc jakiś sen był, o 8 już się przebudzilem shockshock i dalej już nic. dobrze że nic nie muszę robić, bo bym zszedł.
          • lesher Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 09:32
            A ja o 5:30, a potem koło 8-mej.
            Tak - i też koszmar pamiętam - latające g...a nad głową.
            Podobne te ch.... z lotniska jeszcze ILSów nie poustawiali na długi pas i znowu jest masakra.
            • kira_koslin Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 09:56
              No faktycznie tam u Was z tym kiepsko.
              Bylam ostatnio u kumpeli w Wolce Koziedrawskiej ( boszszsz chyba) no ale jechałam Puławską, ależ one tam niską latają, by mnie chyba szlag trafił jakby mi ta nad głową co chwila latały.

Wspołczuję
              • ame_belge34 Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 09:59
                ja je ciągle w pracy mam, tylko patrze kiedy sie jaki na nas spitoli wink
                • kira_koslin Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 10:02
                  Cóż za optymizm, My Dearsmile
                • lesher Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 10:24
                  A ja szczerze mówiąc mam nadzieję że się w końcu jakiś spitoli (no, nie na Ciebie ofkorz).

Bo może wreszcie paru debili uświadomi sobie wtedy, że nie ma miejsca na lotnisko o tak dużej intensywności operacji w środku miasta, no chyba że aspirujemy do standardów takich jak np. w Bombaju, czy Ameryce Południowej.
                  I wreszcie ruszą temat CPL (Centralnego Portu Lotniczego), który już w 2008 roku miał być budowany (w Mszczonowie).

Teraz każda pipidówa za kasę unijną buduje sobie lotnisko które nie ma szans na zarabianie (bo pipidówa nigdy nie "wygeneruje" odpowiedniego strumienia pasażerów). Za kilka lat te "pomniki próżności władzy" zostaną pozamykane (tak jak obecnie aquaparki), kasa unijna zostanie przepieprzona, a cholernie potrzebnego CPLu dalej nie będzie...

Tak - wkurwa mam suspicious
                  • ame_belge34 Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 10:26
                    a niech się spitoli tak by kabelki poprzecinało i zeby naszym chłopakom z IT trochę zajęło podlaczenie do sieci big_grin
                    • kira_koslin Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 10:31
                      a ludzi Wam, nie żal?
                      • tdf-888 Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 10:32
                        nie tongue_out
                        dużo nas big_grin
                    • tdf-888 Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 10:31
                      wy sobie żartujecie, ale ja jak widzę samolot i słyszę jakąś zmianę obrotów, to se też tak myślę jak dziecko, że mógłby spaść gdzieś niedaleko, to bym se tam polazł oglądać tongue_out
                      • ame_belge34 Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 10:35
                        ja kiedyś w takim siedziałam, jak wpadlismy miedzy burze i coś walnęło, światło zgasło i zaczelismy szybko leciec w dół .... trwało to moze z minute, ale to chyba była bnajdłuzsza minuta w moim życiu. Myslałam tylko ze jak mamy się rozbić, to szybko i bezboleśnie.
                      • kira_koslin Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 10:45
                        ludzi się ratuje a anie ogląda!!!!!!!!!!!
                        • lesher Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 10:53
                          Ci którzy latają mi nad głową o 5 rano to nie mogą być ludzie!!
                          • kira_koslin Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 10:54
                            ha! przypomne Ci jak będziesz smigał na wakacje o 4 nad raenm w ciepłe kraje z Chopina..( tylko najpierw się tym na forum pochwaltongue_out)
                            • lesher Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 11:01
                              Mam nadzieję, że do tego czasu nieudacznicy z Modlina w końcu uruchomią ten cudowny obiekt (z ILSe włącznie, a właściwie to przede wszystkim!) i te najbardziej ścierwiaste sloty czasowe (czyli czartery, kurierzy i ruch towarowy, tanie linie, itp. - to oni wybierają te najtańsze operacje nocne) zostaną tam właśnie przeniesione.
                              • kira_koslin Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 11:23
                                Mam wątpliwości czy Modlin da radę się odbudować...tam z tego co wiem lekka maskara finansowa jest.
                                • lesher Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 11:51
                                  Przypuszczam, że nie lekka, tylko ciężka.
                                  No ale mam nadzieję że mimo to w końcu (nomen omen) wystartują.
                                  • kira_koslin Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 11:57
                                    Oby!!!

Bo to jest naprawde przykre co tam się dzieje, włączając w to wszystkie tzw businessy około lotniskowe
                                    • tdf-888 Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 11:59
                                      hahaha!
                                      a mnie to szyderczo bawi big_grin
                                      znów w polsczeczce sperdolili a miało być tak pięknie ;]
                                      • lesher Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 12:30
                                        To już od początku był pomysł delikatnie mówiąc nieszczególny.
                                        Kto lotnisko robi w widłach dwóch całkiem sporych rzek (Narwi i Wisły)!!?? Przecież wiadomo, że tam BĘDZIE dużo dni z mgłami, a ILSa najwyższej kategorii nie opłaca się instalować na małym lotnisku (jakim jest Modlin), bo to kosztowna zabawka (zresztą nawet Okęcie ma ILS CAT II, a nie CAT III, bo się nie opłaca).
                                        • kira_koslin Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 12:38
                                          Pomysł pewnie wydał im się dobry bo przecież było tutaj lotnisko wojskowe więc siłą dedukcji.....

Ale, ale wiecie mnie nie do końca to bawi, ponieważ nie wszyscy zdają sobie sprawę, że to nie tylko padło samo lotnisko, ludzie stracili pracę ale też to o co o czym pisałam wczesniej czyli...wszystkie biznesy około lotniskowe, firmy sprzatające, hotele, restauracje, taksówkarze którzy mieli licencje tylko na Modlin - naprawdę sporo dramatów ludzkich...
                                          • tdf-888 Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 12:49
                                            i wój z nimi!
                                            ech faza w złą stronę poszła ;/
                                            • kira_koslin Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 12:57
                                              tdf-888 napisał:

> i wój z nimi!

jak uważasz.
                                          • lesher Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 12:52
                                            Tyle tylko, że w przypadku lotniska wojskowego nikt się nie cacka z takimi "bzdetami" jak bezpieczeństwo (na punkcie czego w cywilnym mają hopla, i zresztą słusznie). Jest mgła, to się ląduje, a jak się rozwali - mówi się trudno.

> , ludzie stracili pracę ale też to o co
                                            > o czym pisałam wczesniej czyli...wszystkie biznesy około lotniskowe, firmy spr
                                            > zatające, hotele, restauracje, taksówkarze którzy mieli licencje tylko na Modli
                                            > n - naprawdę sporo dramatów ludzkich...
                                            Gdyby to tylko oni cierpieli z powodu głupoty naszych kochanych rządzących...
                                            • kira_koslin Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 12:57
                                              ależ ja się z Toba zgadzam, nie bronie decyzji - wkurza mnie bezmyślność o tak wybudyjmy lotnikso będzie fajnie, ojej no podziało miesiąc a nie to luz, jakiś pas startowy a że ludzie stracili pracę - no przecież nic się nie stało...

wkurza mnie że nie nikt nie poczuwa się z tego powodu do jakiejkolwiek odpowiedzialności
                                              • lesher Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 13:00
                                                > wkurza mnie że nie nikt nie poczuwa się z tego powodu do jakiejkolwiek odpowied
                                                > zialności
                                                A czy lotnisko jest w tym względzie jakimś wyjątkiem??
                                                Czy raczej regułą?
                                                • kira_koslin Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 18:57
                                                  Regułą...bardzo jaskrawo pokazującą tumiwisizm i niekompetencje osób podejmujących decyzję.

Pieniądze wydane na budowę tego lotniska można było przeznaczyć na inne cele.

A tak mamy lotnisko, które nie działa dłużej niż działało - w zasadzie powinno ono stanowić pewnego rodzaju atrakcję turystyczną głupoty
                            • witamina_b12 Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 11:31
                              Leszek i ciepłe kraje big_grin big_grin impossible big_grin
                              • witamina_b12 Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 11:36
                                Lesiu jak będzie Ci za rok brakowało, to może do tych ciepłych krajów tu się wybierzesz big_grin

https://e-podatnik.pl/epodatnik/cms/editor/assets/IMG-1/rt_2010_08-550/rt_2010_08-58.jpg
                                • ame_belge34 Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 11:41
                                  ja bym spieprzała a nie zdjęcia rozbila, ludzie to sa porąbani big_grin
                                  • lesher Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 11:50
                                    Ee, wielkie mi mecyje.
                                    Ja tak mam jak na dach wyjdę tongue_out
                                  • czarny.onyks Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 20:55
                                    a ja bym z plaży nie schodziła i obserwowała big_grin
                              • czarny.onyks Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 20:55
                                hehehehehehbig_grinbig_grin

widzę, że nie mnie jedną to rozśmieszyło big_grin big_grin big_grin
                        • tdf-888 Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 11:01
                          chyba by nie było czego zbierać prócz portfeli tongue_out
                      • hashimotka88 Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 12:17
                        Ty sie smiej ale ja ostatnio widzialam lecacy samolot, ktory nagle dziob podciagnal do gory... Zrobil obrot, stracil panowanie i zaczal spadac w dol... Slyszalam jak runal a pozniej nagle jakas wieksza czesc wpadla niedaleko mnie do stawu. Pilot przezyl, reszta ludzi, nie wiem. Wiem, ze dawalam jakiejs osobie (nieruchomej) zastrzyk. Pozniej zaczeli mnie wypytywac bo powiedzialam, ze kilka dni wczesniej mialam sen jak wpada samolot do stawu... Uznali mni za jakas czarownice suspicious
                        Taki to wlasnie sen mialam w tantym tygodniu wink
                        Wszystko pewnie przez to, ze zaczelam podgladac stalowe motyle wink
                        Czasem sie zastanawialam jakby tak samolot na prawde runal. Czesciej myslalam nad spadachroniarzami. Fajnie by bylo jakby ich znioslo do mnie wink lubie ich podgladac.
                        Moje glupie pytanie. Czemu jak spadochriniarze skacza to samolot wyadaje dziwny odglos? Jakby strzelal. Hehe moze to Ci skaczacy tak drzwiczkami trzaskaja big_grin suspicious
            • szarlotka_ja Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 18:55
              lesher napisał:

> A ja o 5:30, a potem koło 8-mej.

Nie znam ja problemu, gdyż u mnie najbliższe lotnisko to dopiero w Ostrawie, a to jakieś 30 km ode mnie big_grin
              Za to mam górę za plecami co motolotnie, paralotnie, lotnie czy jak im tam startują suspicious
              To dziadostwo to dopiero nisko lata, a hałasu tyle co rasowy samolot tongue_out
    • kira_koslin Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 08:48
      oczywiście zaspałam, stały repertuar od tygodnia w moim w wykonaniu,
      godzinne negocjacje z budzikiem ( btw. wówczas gdy jestem na takiej drzemce mam zupełnie inne poczucie czasu i oczywiście uważam że zdążę ze wszystkimtongue_out idiot)...no i potem biegam, jedną reką maluje rzęsy drugą popijam kawę....a czas ma takiego speeda, że nie ogarniam.

Ufff kawa w końcu....
      • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 08:57
        mam podobnie - tylko, że ja zdążam, bo rzęs nie maluję i kawy nie piję rano
        jak się obudzę o 7.20, to jeszcze da radę na 8 być w pracy, jeśli pojadę taryfą wink
        • kira_koslin Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 09:01
          bez kawy nie dam rady....mogę się nie pomalować ale kawa musi byćsmile) nie przeżyje drogi do pracysmile
          • witamina_b12 Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 09:12
            o jak jeździłam do pracy 40-50 minut to malowałam się w korku tongue_out a dokładnie na światłach do skrętu w lewo... bo ze 2-3 zmiany świateł stałam...
            a teraz jadę 10-15 minut to muszę przed o ile nie zapomnę smile
      • szarlotka_ja Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 19:05
        kira_koslin napisała:

> oczywiście zaspałam, stały repertuar od tygodnia w moim w wykonaniu,
        > godzinne negocjacje z budzikiem ( btw. wówczas gdy jestem na takiej drzemce mam
        > zupełnie inne poczucie czasu i oczywiście uważam że zdążę ze wszystkimtongue_out idiot
        > )...no i potem biegam, jedną reką maluje rzęsy drugą popijam kawę....a czas ma
        > takiego speeda, że nie ogarniam.
        >
        > Ufff kawa w końcu....

A ja dzisiaj rano luzik. Pobudka o 6:55 - siku, umyć zęby, ubrać się i w drogę smile
        Wczoraj nawet mi się udało dość szybko zasnąć smile
    • szarlotka_ja Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 18:52
      gwen75 napisał:

> Kark mnie okropnie boli cały dzień...

łeeeee, to wymasować by trzeba suspicious
    • szarlotka_ja Hmm... 21.08.13, 23:11
      Hmm... a dzisiaj chce mi się spać a nie mogę się iść położyć... Jak na złość suspicious
      • organza7 Re: Hmm... 21.08.13, 23:28
        Przeszkadza Ci coś czy ktoś?suspicious Brak czy nadmiar?winksmile
        • szarlotka_ja Re: Hmm... 21.08.13, 23:31
          organza7 napisała:

> Przeszkadza Ci coś czy ktoś?suspicious

Oczywiście ;>
          Czekam aż mi się chleb upiecze big_grin
          Jeszcze 2 minuty suspicious
          • organza7 Re: Hmm... 21.08.13, 23:33
            Męcz mnie, dręcz mniesuspicious To powinno być karalnesuspicious
            • szarlotka_ja Re: Hmm... 21.08.13, 23:40
              organza7 napisała:

> Męcz mnie, dręcz mniesuspicious To powinno być karalnesuspicious

Gotowe big_grin
              Czujesz ten zapach? suspicious
              • organza7 Re: Hmm... 21.08.13, 23:44
                Smacznegosuspicious
                • szarlotka_ja Re: Hmm... 21.08.13, 23:47
                  organza7 napisała:

> Smacznegosuspicious

Dziękuję suspicious
    • szarlotka_ja Re: Hmm... 21.08.13, 23:45
      gwen75 napisał:

> Jak wrzucisz fotkę to łatwiej nam będzie sobie wyobrazić ;>

Nic nie będę wrzucać gdyż właśnie powieki zakleiły mi oczy więc mykam pod kołderkę smile
      Jak mi jutro piranie nie zeżrą to może mi się uda jaką fotkę pstryknąć big_grin

Tymczasem żegnam się z Państwem staropolskim dobranoc tongue_out
      kiss
    • szarlotka_ja Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 21.08.13, 23:47
      gwen75 napisał:

> To kiedy mogę wpaść? ;>

Hehe ale, że co? tongue_out
      Jak mi ortopeda pozwoli lewicy używać big_grin
      Tylko obawiam się, że do tego czasu przestanie boleć big_grin
    • szarlotka_ja Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 22.08.13, 22:13
      gwen75 napisał:

> Prawica by mi wystarczyła ;>
      > I się postaram by nie przestało ;D

Musisz tylko wiedzieć, że nie uważałam na zajęciach z masażu big_grin tongue_out
    • szarlotka_ja Re: Boli mnie głowa i nie mogę spać... 23.08.13, 22:02
      gwen75 napisał:

> Jak mi tylko krzywdy nie zrobisz to będzie git wink

Jeszcze nigdy nikomu nie zrobiłam krzywdy tongue_out. Wątpisz? suspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka