28.08.13, 23:27
Naciśnij magiczny guzik i wyobraź sobie, że wszystko jest możliwe , że porażka nie istnieje, co byłoby Twoim celem ? To jest właśnie to do czego jesteś stworzony, a po co nie sięgasz bojąc się porażki...

no to kochani naciskamy guziki....i odpływamy ....w marzenia....
Obserwuj wątek
    • facet699 Re: Guziki 28.08.13, 23:46
      sprowokowany przypadkiem niedawno nacisnąłem taki guzik i teraz czekam na kopa, który pokaże mi gdzie jest moje miejsce sad
    • hashimotka88 Re: Guziki 28.08.13, 23:56
      Mialam isc spac... Ale napisze jeszcze o guziczku wink a raczej co po jego nacisnieciu.
      Co wtedy by sie dzialo...? Wtedy pojawilaby sie lopata i zaczela kopac... Zrobilaby dookola mnie takie kolo, nie uszkodzilaby moich korzeni. Wykopalaby i przeniosla na inna glebe ^^ wiem ze moja jest wyplowiala, malo w niej mineralow... Ale tkwie w niej. Po nacisnieciu guzika chcialabym robic to co mi intuicja podpowiada i zeby inni wiedzieli to tak samo jak ja widze, ze to jest dobre...
      Teraz guzik wylaczam..

Off i dobranoc wink
    • witamina_b12 Re: Guziki 29.08.13, 08:54
      byłabym odważniejsza.
    • green.amber Re: Guziki 29.08.13, 09:39
      naciskam naciskam naciskam... winksmile
      i nic się jakby nie zmienia...winksmile czy to coś może znaczyć?? nieee wcale nie wgniotłam guzika na amen...wink

Onyksia a Ty dokąd dopłynęłaś, że tak z ciekawości zagadnę??winksmile

miłego dzionka winksmile
      • czarny.onyks Re: Guziki 30.08.13, 11:51
        tak? nie masz w sobie tego leku, który czasem już na starcie Cię powstrzymuje od działania?
        to zazdroszczęsmile

aa...moje kierunki były różne...wink
        • green.amber Re: Guziki 30.08.13, 14:04
          jeśli powstrzymuje to może to rozsądek... może powodowany strachem... lęków sobie nie hoduję to fakt, ale i po Tobie coś za bardzo ich nie widzę... ale może trochę na to jednak daleko, żeby dobrze widzieć wink
          "różne" to jest żadna odpowiedź pfff winktongue_out
    • maruda2 Re: Guziki 29.08.13, 10:07
      Onyksia pewnie odpłynęła na urlop smile
      A wiecie co ? Ja bym nie chciała tego guzika naciskać ( co nie znaczy, że by mnie nie kusiło ), bo wszystko byłoby za proste, po co dążyć do czegoś, skoro wiadomo, że i tak się uda, bo nie poniesie się porażki
      • facet699 Re: Guziki 29.08.13, 20:49
        lepsze za proste niż cały czas do dupy ( bez skojarzeń wink )
      • czarny.onyks Re: Guziki 30.08.13, 11:53
        o tak... urlop, ale jeszcze z dostępem do Wasbig_grin

a ja bym ponaciskała....
        potrzebuje takiej katapulty...
        albo się rozwalę, albo dolecę do celuwink
    • tfu.tfu ja bym wylądowała 29.08.13, 10:08
      w Star Treku wink bo to mało realne i z kategorii "marzenia".
      z kategorii "plany" to zdecydowanie własny biznes, albo praca, która daje nie tylko satysfakcję, ale również kasę na tyle godną, żeby przeżyć ...
    • tygrysgreen Re: Guziki 29.08.13, 10:37
      naciskam na guzik i jestem na morzu gdzie pracuję zgodnie z moim zawodem i zainteresowaniami. czyli mam ful wypas tego co kocham i jeszcze mi za to płacą. ale to nie guzik, to jedno z tych marzeń, do których dążę małymi kroczkami.
    • beja_81 Re: Guziki 29.08.13, 11:06
      łe... i gdzie tu potem radość z czegoś co się osiągnęło małym kosztem wink

To ja już wolę moje spełniające się głośno wypowiadane myśli smile
    • 81belona30 Re: Guziki 29.08.13, 18:51
      -ale jak ?naciskam guzik i fruttt! natychmiast?! już ? czy stopniowo....?
      • hashimotka88 Re: Guziki 29.08.13, 20:40
        Naciskasz czerwony przycisk i fruuut. Wylatujesz z krzeselka sprezystego jak z procy wink
        Stopniowo to mozna bez guzika fruuutowac wink
      • czarny.onyks Re: Guziki 30.08.13, 11:50
        o nie, nie...nie tak łatwo znowu...suspicious

wszystko dzieje sie powoli...
        to raczej taki bodziec do działania, zlikwidowanie obawy, blokady.... tej, która już na starcie Cię powstrzymuje, by w ogóle spróbować, podjąć ryzyko...

a potem jest nadal ciężko, trzeba walczyć....i albo osiągasz cel..albo nie...
    • robert.83 Re: Guziki 29.08.13, 19:05
      Wow. byłbym królem nowego, lepszego światasmile.
      • czarny.onyks Re: Guziki 30.08.13, 11:54
        Robert na prezydenta?wink

widze, że daleko mierzyszwink
        • robert.83 Re: Guziki 30.08.13, 13:56

Wolałbym określenie Imperator.

big_grinwink
          • green.amber Re: Guziki 30.08.13, 14:00
            hihi upsss eee ten aaa Tyran nie brzmi lepiej?? winkbig_grin w Imperatorze to jakaś nutka wątpliwości pobrzmiewa... a tak krótko, na temat, zdecydowanie i wszystko jasne wink
            no i ciekawią mnie konkrety tej lepszości baaaaaardzo wink
            • robert.83 Re: Guziki 30.08.13, 14:13
              Skojarzyła mi się Diuna Franka Herbera (tzn. część IV sagi - Bóg Imperator Diuny).
              No był tam taki facet, co to rządził chyba 30000 lat... (mogłem się pomylić o jedno zerosmile), i wdrażał program wyborczy pt. Złota Droga. Polegało to na ciemiężeniu ludzkości taką tyranią, żeby nigdy już nie pojawił się żaden tyran ani w ogóle jednowładztwo.
              Miał facet zmysł planowania strategicznego, co?wink
              • robert.83 Re: Guziki 30.08.13, 14:15
                Ja byłbym naprawdę fajnym królem. Serio. Jakby co to zachęcam wszystkich do głosowania na mnie w ewentualnych wyborach na to stanowisko wink.
                • green.amber Re: Guziki 30.08.13, 14:25
                  jak tak to ja mogę głosować!wink no chyba że inny kandydat powie, że będzie fajniejszym... winksmile (bo tu coś nadal żadnego punktu zaczepienia do potwierdzenia podobieństw w fajności wg Robiego z moim jej pojmowaniem...wink)
                • torado Re: Guziki 30.08.13, 15:58
                  robert.83 napisał:

> Ja byłbym naprawdę fajnym królem. Serio. Jakby co to zachęcam wszystkich do gło
                  > sowania na mnie w ewentualnych wyborach na to stanowisko wink.
                  >
                  >

a nie boisz się konsekwencji bycia królem...no wiesz jakiegoś zamachu i ścięcia głowy wink big_grin
                • maruda2 Re: Guziki 30.08.13, 16:07
                  robert.83 napisał:

> Ja byłbym naprawdę fajnym królem. Serio. Jakby co to zachęcam wszystkich do gło
                  > sowania na mnie w ewentualnych wyborach na to stanowisko wink.
                  >
                  >
                  tia... normalnie kiełbasa przedwyborcza tongue_out
              • torado Re: Guziki 30.08.13, 15:55
                robert.83 napisał:

> Skojarzyła mi się Diuna Franka Herbera (tzn. część IV sagi - Bóg Imperator Diun
                > y).
                > No był tam taki facet, co to rządził chyba 30000 lat... (mogłem się pomylić o
                > jedno zerosmile), i wdrażał program wyborczy pt. Złota Droga. Polegało to na ciem
                > iężeniu ludzkości taką tyranią, żeby nigdy już nie pojawił się żaden tyran ani
                > w ogóle jednowładztwo.
                > Miał facet zmysł planowania strategicznego, co?wink
                >

no.... tylko jak widać w życiu tzw. realnym jest to niemożliwe wink Ale cóż, pomarzyć se można wink
          • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Guziki 30.08.13, 14:18
            Padyszach Imperator? wink
    • wyszeptany-o-zmroku Re: Guziki 30.08.13, 09:16
      A mi tu dobrze i nigdzie się nie ruszamwink
      • czarny.onyks Re: Guziki 30.08.13, 14:05
        ...nie wierzę....
    • organza7 Re: Guziki 30.08.13, 09:45
      A to o taki guziczek chodzibig_grin

A ja tak zgrabnie omijałam ten temat, Onyksie, bo bałam się, że mnie fantazja za bardzo poniesiesuspicioustongue_outbig_grin
      • czarny.onyks Re: Guziki 30.08.13, 11:40
        wiedziałam, że na Ciebie mogę ,,liczyć''big_grin big_grin
        • organza7 Re: Guziki 30.08.13, 11:54
          No cóż ja poradzęwinksad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka