tapatik 26.09.13, 11:31 Ponieważ 30 listopada to sobota, zgłaszam wniosek o organizację Forumowego Spotkania Andrzejkowego. W skrócie FSA, nie mylić z FSO. Datę w sumie mamy wyznaczoną, więc wrzucajcie propozycje miejsca, bo jak nie wrzucicie, to sam coś wymyślę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: Andrzejki 2013 26.09.13, 12:09 i zbiorą się wszystkie kumoszki forumowe i będą...wróżyć Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Andrzejki 2013 26.09.13, 12:18 dowcipnisia ale loża nie wróżyła chyba do tej pory Odpowiedz Link
green.amber Re: Andrzejki 2013 26.09.13, 12:43 stefcia41 napisała: > mam tam miejsce dożywotnio? a skąd wiadomo, że się w niej jest alebo nie jest?? Odpowiedz Link
green.amber Re: Andrzejki 2013 26.09.13, 12:58 znaczy samozwańczo... a po jakich kryteriach twardych bardziej bądź mniej czy tak sobie całkiem bez?? żeby nie było calkiem nie na temat to ja bym w jaką głusz znów nawet i z andrzejkowej okazji, ale żaden konkret na razie do głowy mię nie przychodzi... Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Andrzejki 2013 26.09.13, 13:03 green.amber napisała: > znaczy samozwańczo... a po jakich kryteriach twardych bardziej bądź mniej czy t > ak sobie całkiem bez?? > Uwaga: To potwierdzenie doręczenia wiadomości oznacza tylko, że wiadomość została wyświetlona na komputerze adresata. Nie ma żadnej gwarancji, że treść tej wiadomości została przeczytana lub zrozumiana. Odpowiedz Link
green.amber Re: Andrzejki 2013 26.09.13, 15:37 niezłe aż kusi, żeby zgarnąć do sygnaturki Odpowiedz Link
kaja.120 do mayenny 27.09.13, 08:45 a gdzie mieszkasz -w Warszawie ? bo nie pamiętam. Pomieścisz wszystkich ? Odpowiedz Link
mayenna Re: do mayenny 27.09.13, 08:56 kaja.120 napisała: > a gdzie mieszkasz -w Warszawie ? bo nie pamiętam. Pomieścisz wszystkich ? Zadeklarowało się do tej pory 6 osób więc tyle dam radę przyjąć. Na mojej ulicy jest mnóstwo pokoi do wynajęcia. Po doświadczeniach u sąsiada poszukam czegoś cieplejszego. Jestem z Mazur. Ale mnie ten kominek kusi i uważam, że pomysł Panzernej jest super. Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Andrzejki 2013 26.09.13, 12:12 ależ to data odległa... a gdzie je organizujesz??? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Andrzejki 2013 26.09.13, 12:18 wiesz jak zleci szybko?? juz czas o sylwestrze myśleć.... Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Andrzejki 2013 26.09.13, 12:22 czarny.onyks napisała: > > juz czas o sylwestrze myśleć.... > no wiem, wiem ale mnie akurat sylwester mało kręci Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Andrzejki 2013 26.09.13, 12:35 a mnie ten ostatni dzień w roku kręci... z różnych przyczyn Odpowiedz Link
green.amber Re: Andrzejki 2013 26.09.13, 12:46 są miejsca, gdzie miejs wolnych już brak... z przyczyn służbowych, póki co przynajmniej, to ja najbardziej lubię, kiedy sylwek wypada w weekend... Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Andrzejki 2013 26.09.13, 12:13 ..jakby co to ja bardzo chętnie ...łatwo dostosować plan pracy do znanej daty Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Andrzejki 2013 26.09.13, 13:19 jakby towarzystwo chciało w jaką głusz, to na razie Domek Nad Narwią jest aktualny, miejsc - ok. 10-11, cena po 35 od łebka po cenie promocyjnej ten, co już 2 razy się spotykaliśmy, w Leszni, niedaleka Suraża, jakieś 22 km od Białegostoku w składzie - miejsce na ognisko, grill, działająca kuchnia, w salonie kominek mogę wstępnie zaklepać miejsca, jeśli chcecie Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Andrzejki 2013 26.09.13, 13:44 o ile mi szkoła nie wypadnie to ja na bank Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 08:02 zadziwiasz mnie... myślałam, że nasze towarzystwo Cię znudzi...a Ty dalej masz ochotę bywać Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 10:39 szczerze? to ciągle naiwnie wierzę, że uda się w końcu uczestniczyc w forumowym gronie w jakiejś konkretnej libacji a poza tym ta okazja do znalezienia się w relacjach interpersonalnych w takim szerokim spektrum osobowości - no grzech od czasu do czasu nie skorzystać Odpowiedz Link
mayenna Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 11:47 tdf-888 napisał: > szczerze? > to ciągle naiwnie wierzę, że uda się w końcu uczestniczyc w forumowym gronie w > jakiejś konkretnej libacji A możesz uściślić jaka wg ciebie to jest ta konkretna libacja? zy to maja być spektakularne efekty po, czy idziemy w ilość spożycia? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 11:54 dużo wódki i potłuczone szkło na posadzce, rzyganie co najmniej dwóch kobiet wskazane. Odpowiedz Link
mayenna Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 11:58 aa tam Żeby wymiotować to nie trzeba wódki. Mnie alkohol jeszcze tak nie załatwił, za to od pierwszego do ostatniego dnia ciąży miałam takie problemy Tedi, to ile to dla ciebie " dużo wódki"? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 12:09 mayenna napisała: > Tedi, to ile to dla ciebie " dużo wódki"? litr na siedmiu.. .. gdy sześciu nie przyjdzie Odpowiedz Link
mayenna Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 12:13 tdf-888 napisał: > mayenna napisała: > > > Tedi, to ile to dla ciebie " dużo wódki"? > > litr na siedmiu.. > > .. gdy sześciu nie przyjdzie A tyle to się da załatwić Z abstynenckiej rodziny jesteś. Jak mój brat pił z synem to wychodziło im po 3 flaszki 0,7 i wstawali trzeźwi Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 12:33 O nieeee, nie moge ostatni wers mialam poza telefonem i przeczytalam jedynie pierwszy czlon. Zaczelam rozdzielac 2 butelki wodki na 7 osob. Potem przejechalam palcem na dol i sie okazalo.... ze to jednak jest bardzo prosta matematyka Nie wziales jednak ekonomii niektorych osob pod uwage Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 12:00 tdf-888 napisał: > dużo wódki i potłuczone szkło na posadzce, rzyganie co najmniej dwóch kobiet ws > kazane. No tak Po naszych libacjach Tedziku wierzę, że w szerszym gronie to będzie ciekawie zabieram kamerę !! Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 12:02 > tdf-888 napisał: > > > dużo wódki i potłuczone szkło na posadzce, rzyganie co najmniej dwóch kob > iet ws > > kazane. Ted - nie zdradzaj szczegółowo nic! Element zaskoczenia zdradźmy tylko, że potrafimy zdrobić zadymę i bez alkoholu Oj oj...chyba tylko jedno z nas powinno tam jechać Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 19:47 To ja moge tluc szklo. Rzyganie zostawie innym chetnym. Odpowiedz Link
mayenna Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 20:17 witamina_b12 napisała: > To ja moge tluc szklo. Rzyganie zostawie innym chetnym. No, nie wiem czy uda mi się załatwić sprawę do Andrzejek...Kruca bomba, mało casu Kto to potem posprząta? A dziś moje dziecko kończy wakacje i mam tylko nadzieję, że nie wpadła znów na pomysł że wódka jej nie szkodzi Odpowiedz Link
facet699 Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 23:11 to ja się przyłączę .... jak nie będę spał Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Andrzejki 2013 26.09.13, 14:17 dla mnie za daleko i za zimno wygodnicka się stałam na starość Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Andrzejki 2013 26.09.13, 14:23 a mie wszędzie indziej daleko za stara jestem, coby sie tak tłuc po obcych landach Odpowiedz Link
green.amber Re: Andrzejki 2013 26.09.13, 15:36 no to ta starość nas rozdzieli jak nic... albo przynajmniej nie połączy tamta głusza do mię jakoś nie przemówiła... Odpowiedz Link
tapatik Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 21:38 bez.pokory napisała: > dla mnie za daleko i za zimno > wygodnicka się stałam na starość Czyli rozumiem, że trumnę dla Ciebie szykować? Odpowiedz Link
mayenna Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 21:54 tapatik napisał: > bez.pokory napisała: > > > dla mnie za daleko i za zimno > > wygodnicka się stałam na starość > > Czyli rozumiem, że trumnę dla Ciebie szykować? Raczej podwodę i pierzynę. Odpowiedz Link
tapatik Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 22:27 mayenna napisała: > tapatik napisał: > > > bez.pokory napisała: > > > > > dla mnie za daleko i za zimno > > > wygodnicka się stałam na starość > > > > Czyli rozumiem, że trumnę dla Ciebie szykować? > Raczej podwodę i pierzynę. Pierzyna w trumnie? A po co? Może jeszcze chłopa załatwić, żeby dziewczynę miał kto wygrzać pod ta pierzyną? Odpowiedz Link
mayenna Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 22:48 tapatik napisał: > mayenna napisała: > > > tapatik napisał: > > > > > bez.pokory napisała: > > > > > > > dla mnie za daleko i za zimno > > > > wygodnicka się stałam na starość > > > > > > Czyli rozumiem, że trumnę dla Ciebie szykować? > > Raczej podwodę i pierzynę. > > Pierzyna w trumnie? A po co? > Może jeszcze chłopa załatwić, żeby dziewczynę miał kto wygrzać pod ta pierzyną? W tym momencie dżentelmen zaproponowałby osobiste usługi Ja tam wolę staroświecki termofor. Tapatik, a czemu ty na forum piszesz??! Jazda tańczyć! Odpowiedz Link
mayenna Re: Andrzejki 2013 26.09.13, 17:16 jak kominek jest to jak karty zabiorę ze sobą Mam wolny ustawowo ostatni weekend miesiąca więc może być Zaklepuj Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 23:31 za daleko jakby w stolnicy to prędzej, a tak to pupa. Odpowiedz Link
mayenna Re: Andrzejki 2013 28.09.13, 09:06 Pomysłodawca jedzie prawie od ciebie, jak przyjedzie, ale warto zagadać Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Andrzejki 2013 28.09.13, 14:27 niby tak, ale już i tak mam ogromne wyrzuty sumienia Odpowiedz Link
zakochana_jane Re: Andrzejki 2013 26.09.13, 14:48 U mnie to tylko Stolica wchodzi w grę, bo 1 grudnia najprawdopodobniej będę miała zawody Ale w końcu i tak mnie nikt nie bierze pod uwagę Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Andrzejki 2013 26.09.13, 15:06 no wiesz, jeśli dotąd nie pojawiłaś się ani razu na żadnym ogłaszanym spotkaniu, to trudno brać Wielką Nieobecną pod uwagę... przecież i tak nie przyjdziesz Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 11:02 pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała: > skąd? > ekstrapoluję A brałaś pod uwagę fakt, że Andrzejki to już zimnoooo a tam ogrzewania niet Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 13:21 kto ma, niech zabiera farelki i grzejniki elektryczne, natrzaskamy kilowatów za komorne Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 14:17 powtarzam: KO-MI-NEK jest z systemem ogrzewania góry ciepłym powietrzem z tegoż raz tam spałam w listopadzie, a raz było spotkanie forumowe w październiku - nie zmarzliśmy Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 17:49 pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała: > powtarzam: KO-MI-NEK jest > z systemem ogrzewania góry ciepłym powietrzem z tegoż > raz tam spałam w listopadzie, a raz było spotkanie forumowe w październiku - ni > e zmarzliśmy Aaa tak, bo leci do góry Ja śpię tam gdzie zwykle - czyli z narzędziami do kominka na wersaleczce na dole Odpowiedz Link
mayenna Re: Andrzejki 2013 26.09.13, 17:19 Jane, mrzemy ci za to w ten weekend pokombinować na maratonie. Poza tym moze zrezygnuj z jednych zawodów dla forumowych Andrzejek? I tak sporo biegasz. Odpowiedz Link
mayenna Re: Andrzejki 2013 26.09.13, 17:20 możemy - nie wiem doprawdy skąd się wzięła ta literówka, przepraszam. Odpowiedz Link
margott70 Re: Andrzejki 2013 26.09.13, 17:39 Ja bym się pisała Jaka przyjemna lokalizacja... Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Andrzejki 2013 26.09.13, 18:49 Tapatik-z ust mi to szanowny kolega wyjął. a Panzerna swoje dodała. otusz tak mi dzisiaj po głowie chodzi, że jesień się zaczęła więc można by zrobić jakis weekendowy zlot z nocowaniem. miejsca na razie obcykane mamy dwa czyli domek w Leszni i kwatera w Uniejowie. ja na razie nic organizować nie mogę i tak sobie o Panzernej pomyślałam. na razie nie wiem czy będę mogła być (czy Pani jeszcze może?) ale poczaruję po Pratchetowsku coby móc. zatem ale...i do przodu Odpowiedz Link
butellishka Re: Andrzejki 2013 26.09.13, 21:05 och, wiem, że w sumie ja zapodałam temat imprezy andrzejkowej ale odpadam, bo dzisiaj się dowiedziałam, że imprezuję z forum motocyklowym... Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Andrzejki 2013 26.09.13, 22:22 I znowu wątek, który mnie nie kręci, nawet nie che mi sie w niego wchodzić z jasnych powodów. No przecież nawet rok nie minął od kiedy Was poznałam.. zbyt szybko na tego typu spotkanie i to w grupie zbyt wielu ocz by było w jednym momemencie i miejscu na raz.... Ok. teraz serio. Musi coś tyknąć, żebym była gotowa na takie spotkanie. Muszę wziać sie za siebie, ogarnąć. Muszę trochę zmian wprowadzić. Ten tydzień był tygodniem żałowania... nie tego co zrobiłam (tego nie żałuje praktycznie nigdy) a tego czego nie zrobiłam,, a raczej dokończyć nie umiałam. Nie byłam śmiała w swoich poczynaniach, że w końcu odpuściłam... fak... mogłabym być w innym miejscu jakby moje kroki były pewne, choć to i tak by nie było takie pewne... Oczywiście wiadomo o co mi chodzi.... rok mija a ja siedzę gdzie siedziałam, bez zajęcia.... Ostatnio może jest mnie mniej i nie ma pieprzenia od rzeczy (kurde... a co to jest? ) Podczas pływania (pisania) łódką, już nie opisuję krajobrazów jakie widziałam. Muszę odnaleźć siebie... by później znaleźć coś dla siebie i nie będzie to Paź hahahha dzisiaj motylka rózowego kupiłam ^^ świetny normalnie jest, zrobiony z takich piórek. Kupiłam go ale nie dla siebie. Ja Wam jeszcze pokaże. Ja wierzę, że kiedyś na żywo Was pomęczę (na pewno nie słowami, bo mówca ze mnie nieudany coś się może znajdzie.... może... będe się gapić i głupkowato uśmiechać dobra... tego też nie ma wiele... ale zależy kiedy a dokadnie z kim... ) Jestem dobrych myśli ale najpierw muszę się ogranąć, bo źle ze mną będzie... Ostatnio oddaliłam się od siebie... straciłam sens... hahha miałam dzisiaj sen forumek do mnie napisał, no dobra, odpisał użył słów: "Cześć... Hashka", hmmm nigdy o takim zwrocie nie myślałam, dla mnie wyglądało to jak kaszka . Dzisiaj rano sobie pomyślałam, może nie bez powodu Hashi(mot)ka. hahha i do tego czasem ze mnie jest taki nieźle zamotany motek, który emotkami krasi jak wielkanocne jaja ooo z resztą sama sobie imię Kaśka wybrałam na 3 Źle jak się rozkręcam, a dokładnie swój motek i człowiek pląta się w nim... Tak w ogóle to .... mniej mi się ostatnio plątać chce... bo na wstępie czuję większe poplątanie. Widzę głównie nitkę, która trzymam, a nie tą która za mną jest... ale to chyba dobrze, gdy człowiek nie patrzy na to co było i nie jest taki pamiętliwy gdy momentami sobie bardziej od rzyczywistości odjedzie... nie... tak nie chce... Na razie nie mam głupich odlotów. Kontakt jest na poziomie P.S. Jakie macie numerki IP? Tzn. które Wam się podobają lub zwracją Waszą uwagę? Ja mam 3 trójki ^^ czyli 3 połowy ósemek Ciiii... ma być mnie mniej... mam szukać siebie... coś dla siebie... by zmienić swój aktualny stan... Odpowiedz Link
mayenna Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 07:57 Hasi, oczy będą życzliwe. Jak człowiek uczy się pływać to musi zdobyć się na odwagę i przestać kontrolować ten grunt pod nogami tylko wypłynąć na wodę i ufać swoim siłom. Jak nie teraz to kiedy? Hasi, to już kolejna impreza, a twoje tłumaczenie, z małymi modyfikacjami jest identyczne Pakuj się, szykuj i przyjeżdżaj. Możesz najpierw do mnie i razem pojedziemy do Panzernej Zawsze to będzie etapowo Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 10:08 Patrzalek to ja sie nie boje.... Ani ich posiadaczy Tu chodzi o moje myslenie i musze spelnic jeden najwazniejszy warunek by moc dojechac nad te "wode",by tam plywac i tracic grunt pod nogami... Prosciej mi przeciez plywac we wlasnym jeziorku, wolno stojacym, gdzie warunki sa stale, gdzie czlowiek czuje sie pewnie. Hmmm nie pojade od razu nad ocean i tam nie bede uczyla sie plywac. W tym miejscu fale sa ogromne... To zbyt ryzykowane wiem, ze te moje wytlumaczenia moze sa glupie ale dla maja sens... Musze najpierw plywac w stawie... Potem w bardziej oddalonym ale obcym jeziorze, by pozniej przejsc na trudniejsze akwen, np rzeke czy nawet ocean. Ocean jest mi calkiem obcy... Nie znam biocenozy a nawet biotopu, nawet slona woda nie jest mi znana Nie pptrafie (na razie) zyc w takim ekosystemie. Czemu kolejny raz mnie nie bedzie? Przychodzac tutaj, nawet do glowy mi nie przyszlo, ze moglabym spotkac sie z wirtualnymi ludzmi. Jakos nigdy wirtualnie na zadnych forumach sie nie udzielalam, nigdzie sie nie rejestrowalam (nadal poza tym kontem tego nie robie). Ejjj, i tak duzo w tym roku zrobilam poznalam dwie calkiem obce mi osoby ale to mialo miejsce w moim a nie ich biotopie to juz nawet byla dla mnie nauka plywania... Odpowiedz Link
mayenna Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 12:41 Hasi, nie daj się prosić. Spróbuj a zobaczysz, ze ci się spodoba Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 13:06 Wiem ze mi sie spodoba innej opcji nie ma... No i wlasnie tego sie boje Proszenie nic nie da... Dzieki, ze o mnie pomyslalas.. Wiem na razie ze to nie jest na moje moce. Moze to wydawac sie banalne, co to taki wyjazd, dla mnie to jednak troche pokomplikowane... Ja nawet na jeden dzien do Warszawy nie potafilam przyjechac. Wtedy pociagow sie balam od niedawna tego smoka mam za soba, pokonalam go i okielznalam pociag, w dodatku nie swoj Ejj, jutro drugi raz w swoim zyciu poade pociagiem ^^ nie chce mi sie isc... Nie chce mi sie znowu weselic.... Echhh moze mi sie zacznie chciec jak bede na miejscu. Moze bedzie jak ostatnio, oby ale zimno strasznie... Jak ja bede tak paradowac Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 19:27 Haszuś nie obraź się ,ale Twoje posty nieodparcie nasuwają mi pewną sentencję" NIe wejdziesz do wody jak nie nauczysz się pływać" Odpowiedz Link
mayenna Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 19:42 " Nie nauczysz się pływać jak nie wejdziesz do wody" Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 20:13 ..nie no właśnie na odwrót jak w tym dowcipie gdzie matka mówi do dziecka" nie wpuszczę cię do wody zanim nie nauczysz się pływać " Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 20:25 Plywac to ja umiem, nawet dosc dobrze Na tyle dobrze by kieds by c pierwsza a nawet dwa razy bylam najlepsza Fakt... W tym roku nie weszlam do wody i nie plywalam nawet... Jasne ze sie nie obrazam bo... Nawet nie mam pojecia za co bym sie miala obrazic czemu przekrecilas do gory ogonem to przyslowie ? Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 20:36 Twoje wyjaśnienia nieobecności a raczej próba wyjaśnienia skojarzyły mi się z owym dowcipem Odpowiedz Link
organza7 Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 20:41 Hashi, jak ogon jest do góry to zawsze lepiej Przecież znasz sie na zwierzętach Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 20:54 Fakt, probowalam sie tlumaczyc ale nie chcialam robic tego zbyt dokladnie... Jak Organza pojedzie to i ja dobra... Tego nie bylo... Albo napisalam tak bo mam zbyt duza pewnosc, ze sie nie pojawi zrezygnowalaby jeszcze w ostatnim dniu :p i mnie wystawila... Ja z reguly jak juz za cos sie zabiore, cos zaczne robic, to lubie to doprowadzic do konca powiem, ze przyajde to pewnie przyjade, ale nie powiem ani nie napisze Co do ogona... Jasne ze lepiej by byl w gorze. Jak moja suczka ma go w tej pozycji i w dodatku merda (teraz tak mam jest niedaleko) tzn. Ze jej dobrze i sie nie boi nieraz opuszcza go w dol, czesto jak ktos obcy przyjdzie lub gdy cos przekrobie Odpowiedz Link
organza7 Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 21:01 No widzisz, oni też opuszczają w dół, jak coś przeskrobią Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 21:07 Ano, oni też są zdolni do spuszczania w dół ogona, mam na myśli psiaki A Ty nic nie nawiązałaś co do spotkania dałabyś radę kiedyś na takie przyjść? Ja już planuję na zaś. Jeśli dojdzie do skutku to chciałabym, żeby była ze mną jakaś nówka, kiedyś... A Ty nią chyba jesteś? Odpowiedz Link
organza7 Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 21:15 Hashi, powiem tak, nie chcę nikogo obrazić, ale takie zloty nie są dla mnie. Jestem dosć nieśmiałą osobą i źle się czuję w tłumie. To szczera prawda, jakkolwiek wyglądają pozory tu na forum A poza tym... zawiązałam tu cudne znajomości i z tymi osobami kameralnie moge się spotkać w każdym miejscu i o każdej porze Odpowiedz Link
maruda2 Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 21:44 organza7 napisała: > Hashi, powiem tak, nie chcę nikogo obrazić, ale takie zloty nie są dla mnie. Je > stem dość nieśmiałą osobą i źle się czuję w tłumie. Orgazno ja też jestem nieśmiała i strasznie mi to komplikuje życie Ale od jakiegoś czasu zaczęłam z tym walczyć i wiesz co ? Jest lepiej. Wiem, że nigdy nie będę tzw. duszą towarzystwa, ale przynajmniej nie paraliżuje mnie już, gdy muszę znaleźć się w nowym miejscu, wśród zupełnie nieznanych mi ludzi. Pewnie jeszcze rok temu nie dałabym rady przyjść na spotkanie forumowe, gdzie nikogo nie znałam. A teraz w sierpniu byłam na spotkaniu Wprawdzie niewiele się udzielałam, raczej siedziałam, obserwowałam i słuchałam innych, ale przełamałam się. Pewnie jeszcze pojawię się na spotkaniu, jeśli tylko będzie w Warszawie. Odpowiedz Link
mayenna Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 21:58 Maruda, może i się nie udzielałaś, ale wrażenie zrobiłaś doskonałe To było miłe spotkanie. Fajnie, że się odezwałaś bo już się obawiałam, że przestałaś być samotna) Odpowiedz Link
maruda2 Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 22:11 Bardzo dziękuję za te słowa Mayenko Co do samotności to na zmiany się nie zanosi. U mnie w pracy zawsze początek sezonu, czyli wrzesień jest najbardziej zwariowany. I potem w domu już mi się nie chce otwierać komputera. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 21:55 Na dole już trochę odpisałam również na Twoj posta odnośnie mojej nieśmiałości. Też jest duża Tak to bywa... tutaj możemy sobie na wiele pozwolić, brak takiego skrępowania, blokad, ale czasem to jakiś hmulec by się przydał Myślę, że wiekszość (jak nie wszyscy) tutaj powiedzą więcej niż w realu. Mam takie pytanie. Widziałaś się już może z kimś z tego forum? Odpowiedz Link
margott70 Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 21:28 Hashi, chodź ze mną Ja jestem nówka. Na żadnym spotkaniu forumowym nie byłam. No chodź... Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 21:51 Ja chce Organze Spoko ja też jestem typkiem dość nieśmiałym (ale taki jeden mi powedział: Tylko tak Ci się wydaje nie wierzyłam mu... nadal nie wiem kto miał racje). Jestem osobą, która towarzystko się nie udziela. Echhh nie pamiętam kiedy ostatnio byłam na dyskotece. Hmmm na Andrzejkach z 4 lata temu, jeszcze na studiach. Wtedy to była moja jedyna taneczna impreza podczas całego toku studiów Upssss jutro mnie czekają tańce... weslić sie będę... a tak mi sie nie chce... Pewnie znowu się okaże, że tej moje nieśmiałości jest mniej niż mi się wydaję ale mówić to ja nigdy nie lubiłam i nadal nie mówię wiele Organza, ja Ty to i ja ale nie na te ANdzrejki... teraz wiem, ze nie dam rady, z pewnych powodów. Serio mówię Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 22:19 ...w zasadzie to jak tak patrzę wstecz to też na żadnym spotkaniu nie byłam ...i w necie zdecydowanie pisze się mniej osobiście ...wg mojego skromnego zdania Odpowiedz Link
margott70 Re: Andrzejki 2013 28.09.13, 14:00 I bardzo dobrze Hashi mnie nie chce to nie Majka idziemy my dwie nówki spotkaniowe Odpowiedz Link
facet699 Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 23:07 oj Hashi ale namotałaś tylko w tym jednym wątku Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Andrzejki 2013 28.09.13, 00:27 > oj Hashi ale namotałaś tylko w tym jednym wątku No gdzie? Ja w nim pięknie motek rozkręciłam bez matania z resztą nie rozkręcałam się bardzo. Nie robię juz innym takiej przykrości. Co za dużo to nie zdrowo. Echhh włąśnie skończyłam kartkę slubną upiększać... była taka pusta, Parę zdań i nic więcej. Jedna strona była cała pusta a ja tam... koliberka, który siega do kwiatuszka narysowałam i coś tam naskrobałam o symbiozie, obustronnej w życiu korzysci, żeby nie zabrakło im finezji, polotu i okazji do odlotu Kurcze... śliczny mi ten koliberek wyszedł... już osttanio mnie wzięła myśl, gdy siostrze w pamiętniku konia namalowałam: Czemu ja nie próbowałam malować? Hmmm pokuszę się i moze w końcu coś dla siebie naszkicuje. Moze drzemie we mnie potencjał, o którym do końca nie wiem. Idę spać bo jutro pobudka przed 6 rano a paznokcie jeszcze nie pomalowane dobrze że włosów nie muszę kręcić, jedynie jutro rano je podpuszczę by skretu lepszego złapały DN Odpowiedz Link
beja_81 Re: Andrzejki 2013 27.09.13, 22:29 30 listopada, to całkiem bliski termin... a ja już wiem gdzie będę na pewno nie na Narwią... Odpowiedz Link
zakochana_jane Re: Andrzejki 2013 28.09.13, 09:09 Przepraszam, że tak poza drzewkiem Spoko, jak będzie jakieś spotkanie w Wawie po 17 listopada to ja się dostosuję Bawcie się dobrze w te Andrzejki Odpowiedz Link
mayenna Re: Andrzejki 2013 28.09.13, 10:10 zakochana_jane napisała: > Przepraszam, że tak poza drzewkiem > > Spoko, jak będzie jakieś spotkanie w Wawie po 17 listopada to ja się dostosuję > > Bawcie się dobrze w te Andrzejki To czekmy na propozycję spotkania Udanego maratonu. Pochwał się czasem Odpowiedz Link
zakochana_jane Re: Andrzejki 2013 03.10.13, 10:02 Ja jestem praktycznie chętna na każdy wolny termin po 17 listopada. Miejsce bez znaczenia, pod jednym warunkiem to musi być Stolica. Aha raz na miesiąc w weekend bywam w górach, więc wtedy nie mogę Co do chwalenia. Warszawa była. Nie powiem żeby lekko mi się biegło, ale żyję. Teraz leżę i pachnę. Powoli też szykuję się do Poznania. Mam nadzieję, że tam zawalczę o odrobinę lepszy wynik. Chociaż nie mam co narzekać Miłego Andrzejkowania Odpowiedz Link
tapatik Andrzejki 2013 - Update 03.10.13, 08:40 Jest propozycja miejsca - 4 km od Ełku, ale trzeba się do przyszłego tygodnia zadeklarować, kto chce jechać, bo jest kwestia wpłacenia zaliczki. Koszt wynajęcia chaty to 1200 zł, i rozstanie on proporcjonalnie rozbity na współuczestników. Piszcie pod spodem, kto chce jechać. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Andrzejki 2013 - Update 03.10.13, 09:27 ja, ja, weźcie mnie! Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Andrzejki 2013 - Update 03.10.13, 14:25 chcem ale jeszcze nie wiem czy mogem. prosz mnie wpisać jako rezerwę Odpowiedz Link