raziel24 10.10.13, 20:10 Jest tu może wśród was jakaś samotna Sylwia po Coca cola mi coś już drugi raz z rzędu sugeruje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hashimotka88 Re: Coca cola 10.10.13, 23:12 Ja kiedyś miałam z napisem przyjaciel. Jedna i jedyna była z tym napisem, bo coli nie popiłam Przynajmniej takiej już później nie miałam. A właśnie jak to jest z biedronką a dokładnie z jej wytworami Kiedyś słyszałam, że colę robią tam w ten sposób, że ekstarktu więcej dodają i później z wodą rozcieńczają. Jak to jest, że te same produkty występujące w sklepach, w biedronce są jednak gorszej jakości, Kiedyś sobie z biedronki żywą wodę wypiłam (żywca) Cena o 1 zł chyba nawet mniesza była a do tego ileś tam gratis. Smak? Była różnica między tym sklepowym. Z biedronki takie trochę siuśki wyszły Odpowiedz Link
raziel24 Re: Coca cola 11.10.13, 11:51 Biedronka robi nas w balona no ale jest dość tanio więc jakoś można to wybaczyć Odpowiedz Link
kira_koslin Re: Coca cola 11.10.13, 12:50 tzw zasada prywatnej marki, nie tylko w spozyce sie to robi. ten sam producent, lekko zmieniona formuła, przez co inna cena Odpowiedz Link
raziel24 Re: Coca cola 11.10.13, 17:01 Ale czy producent nie informując o tym nie łamie prawa? Odpowiedz Link