green.amber Re: Pusto dziś... 12.10.13, 21:48 dlaczego?? jeśli tu pusto, to znaczy, że gdzieś tam w bardziej interesującym miejscu toczy się pasjonujące życie... albo wszyscy poszli wcześniej spać... to chyba dobrze Odpowiedz Link
organza7 Re: Pusto dziś... 13.10.13, 10:09 Gratulować? Robercie, nie wiem, czy dobrze kojarzę, ale chyba coś było na rzeczy... jakieś forumowe Dziecię Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Pusto dziś... 14.10.13, 09:16 Mnie poniosło weekendowo na parki linowe, pokicaliśmy z młodzieżą było super, dziś czuje miesnie których istnienia nie podejrzewałam wcześniej Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pusto dziś... 14.10.13, 09:26 Fajnie Nie bylam nigdy w parku linowym. Jak juz to sama sobie go robilam. Lazac np po drzewach czy chodzac tam gdzie trudniej nieco sie chodzilo. Mysle ze takie cus by mnie krecilo. Fajna to musi byc sprawa. Pokicalabym sobie jak malpka na tych lianach. Zjechalabym w dol jak kolejka. Kiedys na sali gim byla lina, za choIere nie moglam spiac sie do gory w dol to by sie fajnie lecialo ^^ ooo przeciez tak byly drabinki, ze tez ja wczesniej nie pomyslalam. Jeszcze moze kiedys na siatke nas panowie wezma. To sie lina pobawie i wezme ja od gory a nie od dolu Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Pusto dziś... 14.10.13, 09:37 no ja pokicałam, kilka razy sie skotłowałam, zawisłam na linie, ale warto było. Jeśli bedzie pogoda w weekend jade znowu Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pusto dziś... 14.10.13, 10:12 Czyli to nie byl Twoj pierwszy raz ? Z tego co widze to na pewno ostatnim nie bedzie Jak czesto chadzasz do takiego parku. Co tam w ogole mozna robic? Ok. Pozniej sobie jakis filmik przegladne Mnie kolega chcial kiedys zabrac na skalki wspinaczkowe, czy jak to sie tam zwie... Ale chyba moje rece nie dalyby rady ciekawie jedbak chyba musi byc taka wspinaczka. Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Pusto dziś... 14.10.13, 10:30 idź na ścianke, świetna zabawa, ja lubie takie wysokościowe hasanie, po jurze krakowsko-czestochowskiej śmigałam z kumplem w zeszłym roku, co prawda palce lekko ucierpiały. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Pusto dziś... 14.10.13, 20:20 no cichutko...smutnawo... hmmm....ciekawe dlaczego ? Odpowiedz Link