raziel24 23.11.13, 16:00 Sezon na skoki narciarskie oficjalnie można uznać za otwarty. Zaprawdę powiadam wam nie ma na kaca lepszego sportu do oglądania. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hashimotka88 Re: sezon 23.11.13, 16:05 Yyyy serio. Juz sie skoki zaczynaja? Juz na tym weekendzie. Ostatnio jakis naglowek zauwazylam ze Zyla byl najlepszy. Pewnie o letnie skoki chodzilo na igielicie (czy jak sie to pisze). Nie wiem. Nie przeczytalam ale kibicuje Zyle od dawna. Sympatyczny to czlek. Ze czlowiekowi na sam jego widok od razu wesele Odpowiedz Link
organza7 Re: sezon 23.11.13, 16:17 Jak wesele to jeszcze nic, gorzej jakby na sam widok jaka ciąża groziła Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: sezon 23.11.13, 16:28 Chcesz autograf od Pietrka Żyły? Jakbyś była zainteresowana to się zgłoś do Kiry Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: sezon 23.11.13, 16:38 Hehe potem zpbaczyla ze mi wesele w glowie a raczej w rekoczynach bardziej no bo w palcach bylo. Echhh literke ucielam. Co do autografu. Hmmm nie wiem co mi po nin by bylo nie mam takich ciagutek. Poszlam zeby obiad.zjesc. No bo snadanie bylo w poludnie Poszlam a tam.... Sokoki w telewizorze. No i sie zdziwilam. Szkoda ze druzynowka ale warto poogladac bo widac ze dobrze im idzie. Na razoe dwojka skoczyla. Zyly nie widzialM wtedy nie wiedzialam ze sa skoki. No to sie cos popatrzy. Mozliwe ze Polacy beda mieli nawet 3 moejsce. Tak optymistycznie. Dobry maja poczatek Odpowiedz Link
anirat Re: sezon 23.11.13, 21:52 Też kibicuje i cieszę się bardzo, że sezon rozpoczęty. Odpowiedz Link