81belona03 26.11.13, 10:02 czas na czapy,szaliki,rękawiczki-a tu trzeba potem rozbierać się z tego dobrodziejstwa! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ame_belge34 Re: Spadł śnieg 26.11.13, 10:15 u nas też ponoć ma padac, ale doipiero w przyszłym tygodniu ....wrrrr .... nie lubię zimy człowiek okutany chodzi, zdecydowanie wolę wiosne, albo jesień, jakoś milsze temperatury dla mnie, a tak mam przed soba co najmniej 4 miesiące wiecznego marznięcia Odpowiedz Link
organza7 Re: Spadł śnieg 26.11.13, 10:08 Belonka, jak Cię dawno nie było! I jak miło Cię widzieć Ale wieści to za dobrych nie przyniosłaś Odpowiedz Link
81belona03 Re: Spadł śnieg 26.11.13, 10:11 -no tak ostatnio to nie przynoszę dobrych wieści-trafiłaś. Odpowiedz Link
81belona03 Re: Spadł śnieg 26.11.13, 12:19 -wygadać się mogę tu-to już duża pomoc. Dzięki. Odpowiedz Link
mayenna Re: Spadł śnieg 26.11.13, 10:12 Super. My już czekamy, żeby iść na sanki bo wieści o śniegu na południu dotarły. święta na biało mają swoją magiczną moc. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Spadł śnieg 26.11.13, 10:20 ciepłych czap, szalików, kominów i innych takich w ostatnim wydziergałam co najmniej kilkanaście sztuk, to przynajmniej część społeczeństwa zostanie otulona na zimę Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Spadł śnieg 26.11.13, 10:24 a jak nie miałam tak nie mam tych mi cos tam Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Spadł śnieg 26.11.13, 11:32 to czemu się nie przypominasz, wiesz jaką ja mam sklerozę w moim zaawansowanym wieku? no dobra, niech tam - mają być kompletem do tej czapki, com Ci ją zrobiła? Odpowiedz Link
noc.jesienna Re: Spadł śnieg 26.11.13, 10:41 jakie to jest śliczne naprawdę sama to wszystko zrobiłaś? podziwiam. Odpowiedz Link
raziel24 Re: Spadł śnieg 26.11.13, 11:28 Ha ha ale mi fajne czasy przypomniałaś gdy jako dziecko miałem epizod, że bawiłem się drutami Pamiętam, ze pracowałem nad szalikiem Manchesteru niestety marny efekt mnie zniechęcił... albo i stety bo jak to wygląda gdy chłopak szydełkuje Odpowiedz Link
mayenna Re: Spadł śnieg 26.11.13, 11:32 raziel24 napisał: . albo i stety bo jak to wygląda gdy chłopak szydeł > kuje Uroczo to wygląda. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Spadł śnieg 26.11.13, 11:48 to na drutach, czy szydełkuje? bo to różnica Odpowiedz Link
raziel24 Re: Spadł śnieg 26.11.13, 12:34 Nie znam się ale na tym czymś co ten pan na zdjęciu Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Spadł śnieg 26.11.13, 15:17 Czy u mnie padal? Nawet nie wiem.... Przynajmniej nie przylapalam go na goracym uczynku jak lecial.... A potem padl... Ponoc cos pruszylo. Tak mowili ale czy mozna im wierzyc na slowo. Jak wracalam samochodm to widzialam czasem biale okruszki w niektorych zakamarkach czyli wyglada ze cos bylo. Kiedys jak bylam mala sniezkom sie przygladalam. Ich ksztaltom, bo ni wierzylam ze kazdy jest inny. Nie wiem... Moze chcialam znalezc dwa takie same : echhh czasem nadal mala jestem.... Mimo ze wielka Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Spadł śnieg 26.11.13, 20:50 Eee, nie jest źle Co prawda gdzieniegdzie górale nie dojechali tam gdzie mieli dojechać ale nie jest najgorzej I tak mam wrażenie, że pierwszy śnieg w tym sezonie spadł dość późno Odpowiedz Link