facet699 24.12.13, 17:40 wszyscy kontemplują karpia i inne uszka .... cisza a jako, że cicho to i zapodam w temacie: Eleni-Cicha noc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elizjum-9 Re: Cicha noc 24.12.13, 19:28 A placki dobre są na każdą porę zwłaszcza jak ktoś usmaży i poda pod nos Odpowiedz Link
elizjum-9 Re: Cicha noc 24.12.13, 19:44 Jeden mały placuszek? Szkoda zachodu... Ale miło, że pomyślałeś Chyba sobie jutro zrobię... Ale co z tymi innymi zalegaczami lodówki? Zmarnują się. Odpowiedz Link
elizjum-9 Re: Cicha noc 24.12.13, 19:58 Poniosło mnie i coś tam upichciłam. A kto to teraz zje? Odpowiedz Link
elizjum-9 Re: Cicha noc 24.12.13, 20:08 Nie jesteś głupi, może po prostu nienarzucający się To zapraszam na jutro do mojej lodówki Odpowiedz Link
kira_koslin Re: Cicha noc 24.12.13, 20:11 Ja dziś średnio cokolwiek celebruję. Praca, potem pojechałam do Deana a teraz siedzę na walizkach bo o 23 do pociągu. Dziś więc bez Wigilii bo robię za zbłąkanego wędrowca Odpowiedz Link
elizjum-9 Re: Cicha noc 24.12.13, 20:51 Mięso nigdy mi specjalnie nie smakowało. A jak zobaczyłam, jak się zabija bydło... Nie umiem przełknąć okrucieństwa Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Cicha noc 24.12.13, 21:11 Heheh wigilijne danie jak nic A podzieliles.sie z kins kawalkiem tego.... Placka? Ja pekam.... Brzuch przepelniony... Duzo jedzenia nie bylo ale pierozki takie pyszne ^^ ruskie byly i z kapusta. A wczesniej barsCz jadli sie z jednego talerza. Zawsze sie tak robi. Kapusta tez byla. Ale wiele nie jadlam. Bo na pierozki czekalam. Tyle tych dan. O i ryba ale to byl zwykly filet. I kompot ze sliwek. Ja nie rozumiem jak moze byc wiecej dan. Same pierogi w zupelnosci wystatcza i zurek wczenien. Tyle... Odpowiedz Link
elizjum-9 Re: Cicha noc 24.12.13, 21:26 Podaj adres. Może wpadnę Ale zimnych placków nie lubię. Masz mikropelagię? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Cicha noc 24.12.13, 21:30 Wodocznie kiepsko.sie oglaszasz. Ze masz .... Placki ziemniaczane Czym.sie rozni dzisiejszy dzien od innych? Obchodzisz go jakos inaczej. Zlozyles komus zyczenoa? wiem ze nie Hmmm ja jeszcze nikomu (nikomu pierwsza, a jednak... Wczoraj na forum cos pletlam.do Ame. Albo przedwczoraj) no to teraz zloze. Nawet Tobie co taki chetny na nie nie jest. Wesolych Swiat. By bliscy (genetycznie) nie byli tacy dalecy.... By obcy stali sie bliskimi warto miec jednak taka osobe z ktora mozna dzielic radosci jak i troski. No to obcego (gentycznie) zycze bys mial go przy sobie. Chyba to nie jest takie zle Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Cicha noc 24.12.13, 23:30 Ja Ci zycze jak najlepiej a ze... Nienajlepiwj mi to wychodzi... Coz Obcy tak jakos sobie wyszedl. No to zbieramy sie... Ide na pasterke. Przynajmniej do ludzi wyjde. Wiem tez ze Ty Gwen tam siw nie wybiedz znowu... Niech bedzie ze czarownica Ogolnie to dosc milo jest I ja dzieko za ogolne zycznia. Zbieram. Oczy uwegle i takie tam Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Cicha noc 25.12.13, 01:37 Heheh jaka ja niezrozumialna jestem soryy. Wtedy nie przeczytalam co wyslalam a pisalam w szybkim tempie. Mialo tam byc. Wiem Gwen ze Ty tam sie nie wybierasz (czyt. Na pasterke) i ze znowu... Zamast wrozka to niech bedzie ze jestem czarownica Co do oczu. To nieco je zmienilam. Uweglilam mialam.na mysli rzesy ale i powieki kolor zmienily.. Delikatnie..lekki roz. Oprocz tego oszukalam i wydluzylam.sobie rzesy poprzez zrobienie kreski na poqiece. I tak nikt moich oczu nie widzial Nawet roz na policzki zalozylam.. Odrobine. Echhhh zaszalalam wzielo mnie dzisiaj na zmiane Nigdy niewiadomo ... Wszedzie mozna kogos poderwac A twraz serio.... Nie lubie byc obserwowana. Nie lubie tego momentu gdy ide a Ci wszyscy ludzie sie na Ciebie gapia. Nie lubie byc obiektem. Ale lubie sie patrzec na innych ^^ Nie lubie byc obiektem dla wielu... Aaa kopytka nawet zaloYlam. Pewnie blizej mi bylo do 180 niz do 170 Nie lubie byc duza i patrzec na innych z gory... Kurde... Nachodzi mnie noca ochota... By sobie pospacerowac. Fajnie tak jest A sama nie chadzam. zdarzylo mi sie moze pare razy... Teraz bylam.zrozumialna.... W miare? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Cicha noc 25.12.13, 02:36 Nie lubie pieknie o sobie mowic.... Niech bedzie czarodziejka... Eee Blee Od razu otwrta troche jedynie kartek uchylilam Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Cicha noc 25.12.13, 17:37 No cóż, dla mnie to wcale nie była cicha noc i nie był to cichy dzień, w ogóle nie są to ciche święta Tak okrutnie wieje, że nosa za drzwi wystawić nie idzie. Drzewa się łamią jak zapałki, strażacy wiecznie wyją, pół wsi nie ma prądu, przywiało mi pod ogród jakieś nie moje krzesło plastikowe, w ogóle wszędzie pełno połamanych gałęzi, światełek choinkowych... Jak obliczyła moja koleżanka wieje nieprzerwanie od 52 godzin i nie widać końca. To już czas żeby zacząć wariować... Pod względem pogody to są najgorsze święta jakie dane mi było przeżyć Odpowiedz Link
organza7 Re: Cicha noc 25.12.13, 17:43 No to Ci współczuję Dla mnie hahalny to murowana migrena A już na pewno cholera by mnie wzięła Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Cicha noc 25.12.13, 17:45 No ja nie spałam drugą noc z rzędu bo dla mnie halny = nie przespana noc. Także czuję się fatalnie. A teraz im bliżej nocy tym wiatr się wzmaga. Masakra jakaś powoli czuję, że popadam w jakiś obłęd. Jeszcze trochę i witaj psychiatryku Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Cicha noc 25.12.13, 17:43 A w chutorze przepiękna, wiosenna pogoda. + 5*C i słońce przez cały dzień. Żeby tak do marca było. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Cicha noc 25.12.13, 18:08 E, tam dobrze Jak może być dobrze jak się gór nie widzi? Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Cicha noc 25.12.13, 17:49 Zamiast się zamieniać to niech lepiej Cię zaprosi. To oboje w ciszy posiedzicie.... Albo co Odpowiedz Link
organza7 Re: Cicha noc 25.12.13, 17:57 Jednym wódki, a drugim witką Tam parę liter różnicy Odpowiedz Link