Dodaj do ulubionych

Czy Wam też

11.02.14, 09:56
dzisiaj, tak strasznie- brzydko mówiąc - "morda się drze" ?

Moje biurko mi dzisiaj za łóżko jest a laptop za poduszkę, a przede mną jeszcze 6 godzin....buuuuu
Obserwuj wątek
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Czy Wam też 11.02.14, 10:03
      mądrość ludowa powiada, że jak "gęba się drze, to drugiej się chce" - może to o to chodzi?
      • karuzela-co-niedziela Re: Czy Wam też 11.02.14, 10:26
        pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała:

> mądrość ludowa powiada, że jak "gęba się drze, to drugiej się chce" - może to o
        > to chodzi?

To też wink ale dzisiaj chyba bardziej o ciśnienie chodzi
    • szarlotka_ja Re: Czy Wam też 11.02.14, 20:21
      A mnie wprost przeciwnie. Energia dzisiaj rozsadzała suspicious
      W ogóle nie czułam senności a nawet w drugą stronę - pobudzona coś dzisiaj byłam suspicious Teraz mnie kręgosłup boli uncertain
    • wyszeptany-o-zmroku Aha!!! 12.02.14, 17:54
      bo gdy się robi co się lubi to czas niestraszny bywa....no chyba że coś muszę na siłę albo i wbrew tym co mówią ''nie'',ale i tak daję radę bo muszę a czasem chce tongue_out
      • hashimotka88 Re: Aha!!! 12.02.14, 18:25
        Zawsze jestes taki szczesliwy i tak Ci sie chce?
        Zawsze umiesz tak dobrze korzystac z zycia i z czasu, ktory masz do dyspozycji? Bo ja.... Cholera nie. Uwielbiam nie korzystac i czas marnowac. Tak jak robie to teraz.... Sory. Uwielbiam ^^ suspicious

Dobrze, ze jest Ci tak dobrze.... Bo to o to w tym wszystkim chodzic, by czuc sie ze soba dobrze i dobrze korzystac ze swoich mozliwosci. Probowac odnalezc w sobie przerozne zasoby. Samemu potrafic sie z nich cieszyc, ogladac je ale i innym pokazywac na co nas stac. Wspolnie tez mozna korzystac z roznych dobroci.
        • wyszeptany-o-zmroku Re: Aha!!! 13.02.14, 09:36
          No nie zawsze niestety,aczkolwiek wszystkie niedoskonałości dnia codziennego szybko po mnie spływająwink. Mógłbym mieć kilka powodów przez które wędrowałbym z ciężką powieką ale...ale do niczego zupełnie to nie jest mi potrzebne.Tak już mam,na szczęście smile
    • wyszeptany-o-zmroku Re: Czy Wam też 12.02.14, 17:55
      P.s.zajefajny nick,hihi...
    • czarny.onyks Re: Czy Wam też 12.02.14, 18:27
      drzeć mi się nie drze...
      za to boli mnie głowa i jestem tak pociągającasuspicious.....że zrobiłam sobie dziś i jutro wolne.....
      wrrrr.................
      • szarlotka_ja Re: Czy Wam też 12.02.14, 18:28
        Ale, że co? Znowu chora? suspicious
        • czarny.onyks Re: Czy Wam też 12.02.14, 18:32
          Szarlotta...nie zadawaj takich pytań....

...........uważaj...rozdrazniona jestem.....wink
          • szarlotka_ja Re: Czy Wam też 12.02.14, 18:36
            Też jestem rozdrażniona - mnie, kurka wodna, boli ząb suspicious
            Za kanałówkę dałam w zeszłym roku 600 zł a on boleć zaczyna suspicious
            • czarny.onyks Re: Czy Wam też 12.02.14, 18:44
              ulala.....no to łączę się w bólu...
              • szarlotka_ja Re: Czy Wam też 12.02.14, 18:58
                Lada dzień się uzależnię od środków przeciwbólowych suspicious
                • hashimotka88 Re: Czy Wam też 12.02.14, 19:05
                  yyyy A ja mialam dzisiaj sen, ze plomba mi sie ukruszyla i kawalek zeba. Cos zaczelam kombinowac i caly zab mi wypadl sad byl dziwaczny bo.... Mchem porosniety big_grin caly zielony w dodatku okrppnie miekki ze w palcach sie lamal, jak chleb. Jak mnie potem ta dziura meczyla.... Bo ja nieco widac bylo mimo ze na dole. To nie pierwszy raz mi sie snilo gdy wypadl mi zab uncertain
                  Musze sie wybrac do dentysty. Niby zebiska nie bola ale w koncu by wypadalo wymienic zelazisto - rteciowe - amalgamaty uncertain
                  Ciekawe czy ktos ma w sobie jeszcze takie sreberka....?
                  • szarlotka_ja Re: Czy Wam też 12.02.14, 19:18
                    Zazdroszczę snu o zębie suspicious. Mnie się dzisiaj całą noc Trynkiewicz śnił suspicious

Ja mam jeszcze jedną srebrną plombę big_grin. W lewej górnej ósemce tongue_out
                    Nawet ją chciałam wymienić ale dentysta mówił, że z zębem jest wszystko OK więc lepiej go nie ruszać bo to ósemka. Nie zrozumiałam w czym ósemka jest gorsza od innych zębów suspicious
                    Ja jestem do wszystkich swoich zębów mocno przywiązana i niemalże depresją przepłaciłam utratę dolnej szóstki w zeszłym roku sad. To było pierwsze rwanie w moim życiu suspicious. Ciężko to zniosłam suspicious. Chciałam nawet zachować tego zęba na pamiątkę ale dentysta puknął się w czoło i wyrzucił mojego własnego zęba do utylizacji sad crying

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka