Dodaj do ulubionych

Chcę się zakochać:)

16.02.14, 19:02
Piękna jest ta fota, chce mi się wiosny...
a skoro wiosna, to pora się budzić - zakocham się chętniesmile

Gdzie szukać chętnych?
Obserwuj wątek
    • salsa13only Re: Chcę się zakochać:) 16.02.14, 19:15
      eeee nie, siebie to ja kocham od urodzeniabig_grin
    • salsa13only Re: Chcę się zakochać:) 16.02.14, 19:18
      Trzeba trenować!
    • green.amber Re: Chcę się zakochać:) 16.02.14, 20:12
      szukać pewnie można wszędzie, pytanie gdzie by się chciało znaleźć... winksmile
      a po cóż to, Salsuś, się pragniesz zakochiwać?? wink same kłopoty z tego później... albo i wcześniej wink
      • salsa13only Re: Chcę się zakochać:) 16.02.14, 20:29
        Green najlepiej chciałoby się znaleźć tuż za rogiemsmile ale to nie przejdzie...
        Kłopoty, to moja specjalność , no tak mi się zachciało i jużsmile
        W sumie dlaczego nie?
        • green.amber Re: Chcę się zakochać:) 16.02.14, 21:28
          wink aaa jak tak to tak wink więc trzymam kciuki, ale ewentualnie za przed rogiem (ziemia podobno okrągła...wink) i bez kłopotów winksmile
    • wyszeptany-o-zmroku Re: Chcę się zakochać:) 17.02.14, 07:35
      Zakochać to może nie,ale zauroczyć jak najbardziej wink
      • salsa13only Re: Chcę się zakochać:) 17.02.14, 08:08
        Widzisz Wyszeptany aby omijać szerokim łukiem fatalne zauroczenia, to ja już wolę stan zakochania...
        • wyszeptany-o-zmroku Re: Chcę się zakochać:) 17.02.14, 08:49
          Yhy,jedno i drugie ma swoje plusy,aczkolwiek zauroczenie uwalnia od emocjonalnego bólu..a ja nie lubię gdy boliwink
          • salsa13only Re: Chcę się zakochać:) 17.02.14, 11:41
            ja też nie lubię, gdy boli...
            niestety ze mnie taki typ, co to i tak się angażuje we wszystko, co robisad
            • wyszeptany-o-zmroku Re: Chcę się zakochać:) 18.02.14, 08:01
              Rozumiemsmile.Nie bój nic,kto szuka ten znajdujewink.
    • fozinka Re: Chcę się zakochać:) 17.02.14, 21:18
      Zakochać się smile ale tylko z wzajemnością ...
    • silencjariusz Re: Chcę się zakochać:) 17.02.14, 21:40
      Nie to żebym zniechęcał ale zakochanie grozi nabawieniem się pasożytów, które gromadzą się w jamie brzusznej. Jakichś owadów czy ściślej mówiąc bliżej nieokreślonych motylów. Może dojść do ogólnoustrojowego zakażenia organizmu. Lepiej nie ryzykować.tongue_out
      • salsa13only Re: Chcę się zakochać:) 17.02.14, 21:47
        a co mi tam, pójdę do szpitala i mnie uzdrowią hehehhe

W życiu bo­wiem is­tnieją rzeczy, o które war­to wal­czyć do sa­mego końca
        P.C.

przygarnę te motylebig_grin
        • tapatik Re: Chcę się zakochać:) 18.02.14, 09:08
          salsa13only napisała:

> a co mi tam, pójdę do szpitala i mnie uzdrowią hehehhe

Tylko, że najbliższy termin jest w sierpniu 2016.
          A jak się trafi przystojny lekarz, to Cię na oddziale do końca życia uziemi.
    • green.amber Re: Chcę się zakochać:) 18.02.14, 09:40
      jeszcze trochę a się zarażę entuzjazmem i też mi się zechce... wink
      chociaż nieco zniechęca fakt, że ostatnim etapem jest nie "i żyli długo i szczęśliwie" a rozpad, a wcześniej związek pusty, co może nawet brzmi jeszcze gorzej...
      winksmile
      • facet699 Re: Chcę się zakochać:) 18.02.14, 10:30
        Czy nie jest tak ze wszystkim co nas otacza? Upojna impreza kończy się bólem głowy, za duża ilość uwielbianego przysmaku bólem brzucha lub zbędnymi kilogramami. Nadmiar słońca jeśli go lubimy starzeniem się skóry, świetna książka od której się nie możemy oderwać nieprzespaną nocą i piekącymi oczyma. Wymieniać można jeszcze długo.
        Pewnie, można się ograniczyć, dawkować i się pilnować tylko czy o to chodzi w życiu? Dla pięknych chwil warto żyć i nawet wiadro pomyj potem nie zmieni tego co było wcześniej.
        Wszystko się kiedyś kończy, tak jak i życie. Jak tylko siły i chęci pozwalają należy iść do przodu a nie stać w miejscu.
        • green.amber Re: Chcę się zakochać:) 18.02.14, 11:20
          między rzucaniem się głową w przepaść a staniem w miejscu widzę parę innych opcji do wyboru i zdecydowanie wolę dawkować, dbać, pielęgnować i cieszyć się wolniej niż podziwiać piękne widoki spadając a potem cierpieć kurując się bez porównania dłużej niż trwał lot...
          no ale może mudna jestem, bo jakoś nigdy nie pociągało mnie imprezowanie z perspektywą bólu głowy a jakoś ominęła mnie też naiwość, że może mnie tym razem bolenie ominie...
          to jakie to są te piękne chwile?? jaki jest sens życia??
          • facet699 Re: Chcę się zakochać:) 18.02.14, 12:15
            Takie dawkowanie jak już mówimy o związkach może dokładnie tak samo się skończyć. No i w tym wypadku czy jest szansa na zakochanie? Bo jedyne dawkowanie jakie mi przychodzi do głowy to chłodne podejście do sprawy. Potem zawsze można powiedzieć, że tak na dobą sprawę nic się nie stało. Co prawda taki związek i takie podejście może ma i sens, może być dobrze i bezpiecznie ale...... czegoś jednak brakuje.
            No a piękne chwile są takie za jakimi teraz tęsknisz i których Ci brakuje. Sensu życia nie umiem określić, każdy może mieć inny i nawet jeśli go trudno znaleźć to ważne by wypełnić to życie wartościowymi elementami.
            • green.amber Re: Chcę się zakochać:) 18.02.14, 12:29
              wszystko być może, ale niektóre sprawy są bardziej prawdopodobne a inne mniej, w zależności od bardzo wielu czynników, których czasem baaaaaardzo nie chcemy widzieć, chociaż się pchają przed oczy a potem się zwala na brak szczęścia, albo że każdy facet to świnia a ona złą kobietą była... nigdy bezpiecznie się nie czułam w chłodzie... ale upał też mi specjalnie nie służy...
              a jeśli za niczym nie tęsknię i niczego mi nie brakuje (może ciszy i spokoju, ale to specyficzny brakwink) wprost przeciwnie, mam nadmiar, mogłabym się podzielić, ale nie wszystko-jedno-z-kim (czy cytując kolegę z pracy - z "byle kim"wink)??
              każdy może mieć inny, dlatego przecież nie pytam o mój, a co to są te wartościowe elementy?? i też nie pytam o moje...
              winksmile
              • facet699 Re: Chcę się zakochać:) 18.02.14, 17:27
                trudno słuchać rozumu jak motylki buzują wink
                Jak już buzują to faktycznie można trafić na byle kogo, jak ich brakuje a osoba wartościowa to też trudno o decyzję.
                Dla jednego celem życia będzie nobel a dla innego spokojne życie rodzinne. Ważne by na końcu patrząc wstecz nie żałować tego czasu a od tego ważniejsze by tych co nas poznali i żałują było jak najmniej.
    • czarny.onyks Re: Chcę się zakochać:) 18.02.14, 18:09
      powodzenia zatem...czuć motyle fajne uczucie winksmile

a gdzie...pieron wie....niby pełno tego kwiatu.....wink
    • flakns Re: Chcę się zakochać:) 18.02.14, 22:48
      Całe życie z wariatami big_grin.

"W życiu liczą się wspomnienia, więc twórzmy chwile godne przypomnienia"
      • little-scherry Re: Chcę się zakochać:) 19.02.14, 18:21
        będą mieli piękne wspomnienie oświadczyn. Jak widać faceci potrafią zabłysnąć pomysłowością big_grin Odnośnie tematu wątku, to chyba każdy na tym forum chciałby się zakochać, tak mi się wydaje przynajmniej tongue_out
        • hashimotka88 Re: Chcę się zakochać:) 19.02.14, 18:49
          CHYBA .... kazdy....
    • wyszeptany-o-zmroku Re: Chcę się zakochać:) 26.02.14, 08:05
      m.youtube.com/watch?v=ZDtuvGsVrdY wink
      • organza7 Re: Chcę się zakochać:) 26.02.14, 08:37
        Kiedy nie ma miłości wszystko inne blakniesmile Miłość przywraca kolorom właściwe nasyceniewink

Co tam słychować dobrego?smile
        • wyszeptany-o-zmroku Re: Chcę się zakochać:) 26.02.14, 08:55
          U mnie??? Ciągle spokojnie zasypiam a wszystko to co "dobre" zostawiam na jutrowink. Milego dnia.
    • noiree007 never:) 26.02.14, 15:16
      Zauroczyć, zafascynować, poflirtować - jak najbardziej.
      ale
      ani kroku dalej....
      przynajmniej teraz
      przynajmniej na razie....

żadnych romantycznych porywów opartych na porządniejszym uczuciuwink
      tylko zabawasmile
    • czarnamajka75 Re: Chcę się zakochać:) 26.02.14, 20:20
      ....a ja chcę odnieść w czymś wreszcie sukces ....a po co mi zakochanie tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka