19.02.14, 20:10
Nie umiem się dziś rozgrzać suspicious. Jest mi zimno, mimo, że temperatura w plusie uncertain
No masakra normalnie! Już w nocy sama kołdra nie wystarczyła, musiałam sięgnąć po koc jeszcze suspicious
I cały dzień jest mi zimno. I cały dzień w grubym swetrze. Mam nadzieję, że to nie jest zapowiedź grypy uncertain
Obserwuj wątek
    • hashimotka88 Re: Zimno... 19.02.14, 20:50
      ładna piosenka smile
      Mi dość wyjątkowo zimno nie jest, nawet policzki mam nieco rozpalone wink hehe właśnei śłyze słowa "rozpal mnie... ogrzej mnie..." drugi raz soobie ją włączyłam smile No włąśnie policzki niby ciepłe ale dłonie i stopy nieco lodowate uncertain ale bywało gorzej ^^
      echh dzisiaj rowerem jechałam w to zimno. Jutro jeśli nie bedzie padać też rowerem sie wybiore, mam nadzieje. hmmm człowiek jutro spotka nowe ludziska... chyba tego potrzebuje. Dwa dni przy ludziach, dobre i to smile Raz już byłam na szkoleniu tego typu co trwało aż miesiac. Dobrze na mnie wplynęło ale i tak pracy nie nauczyłam sie dzieki niemu szukać tongue_out a ponoc o to w nim chodziło wink miło wtedy było.
      • szarlotka_ja Re: Zimno... 19.02.14, 21:05
        Ej, no weź, tylko nie pisz, że nie znałaś tej piosenki wcześniej suspicious
        A mi nadal zimno uncertain. Mimo, że wzięłam gorący prysznic i natarłam się balsamem rozgrzewającym uncertain. To jest chyba czas żeby polopirynę zażyć suspicious
        • silencjariusz Re: Zimno... 19.02.14, 21:22
          Pewnie powtarzam się ale w słusznej sprawie jakby nie było. Szarlotta kotami się obłoży. Albo jakim sąsiadem.wink
          • szarlotka_ja Re: Zimno... 19.02.14, 21:29
            Kotami? Zdaje się, że mają mnie gdzieś suspicious
            A sąsiedzi? Starsi panowie sami suspicious Nie sądzę żeby rozgrzewająco działali.
            Poza tym już zażyłam polopirynę big_grin
            • hashimotka88 Re: Zimno... 19.02.14, 21:30
              Staruchy są najlepsze ^^ big_grin tongue_out
              • szarlotka_ja Re: Zimno... 19.02.14, 21:31
                Ja sama już jestem dość stara to nie wiem, nie wiem suspicious
            • silencjariusz Re: Zimno... 19.02.14, 21:35
              No ale przynajmniej oni by się przy Szarlottcie rozgrzali. Warto też czasem pomyśleć o innych.wink
              • szarlotka_ja Re: Zimno... 19.02.14, 21:48
                Jak rozgrzali suspicious. Toż piszę, że mi zimno i nawet sobie temperaturę na starym porządnym rtęciowym termometrze zmierzyłam suspicious. 35,3C i ani kreski więcej suspicious. Pora umierać uncertain
                • silencjariusz Re: Zimno... 19.02.14, 21:51
                  Szarlotta nie dramatyzuje.tongue_out Tylko sąsiada woła.
                  • szarlotka_ja Re: Zimno... 19.02.14, 21:53
                    To ja już wolę dramatyzować suspicious
                    • silencjariusz Re: Zimno... 19.02.14, 21:55
                      Wyginą górale jak nic... tongue_out
        • hashimotka88 Re: Zimno... 19.02.14, 21:28
          No nie słyszałam suspicious chwilę już wink
          eee ja tabletakmi nie lubię sie raczyć na przeziebienia. Nawte raz gorączkę 38, 5 przetrzymałąm bez tabletki ^^ pomyślałąm ze jak dojdzie do 39 to coś wezmę. Organizm sam pwoienien sie bronić. Ja wziełabym czosnek i cebulkę na kanapce. Tyle.
    • flakns Re: Zimno... 20.02.14, 01:16
      Najgorętsze kultowe ocieplenie wink

Gorący dzień rozleniwia mnieuncertain

Co za upał
      Upał, upał, upał, upał... big_grinbig_grin
    • wyszeptany-o-zmroku Re: Zimno... 20.02.14, 07:40
      I ja mam taką nadzieje.
    • szarlotka_ja Re: Zimno... 20.02.14, 20:33
      Ech... dopiero nad ranem zrobiło mi się ciepło i mogłam zrzucić wełniane skarpety suspicious

Też tak czasami macie, że nie można się nijak rozgrzać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka