14.04.14, 22:19
byłby ktoś odważny i sie wybrał ?
Obserwuj wątek
    • margott70 Re: karaoke 14.04.14, 22:25
      Kusiło mnie pewien czas temu. Wciąż zbieram się na odwagę, a Ty poszłabyś?
    • raziel24 Re: karaoke 14.04.14, 22:29
      Ja byłem 2 razy świetna sprawa w dobrym towarzystwiesmile
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: karaoke 14.04.14, 22:31
      jak tylko nikt mi nie każe śpiewać, to pójdem wink
      • ame_belge34 Re: karaoke 14.04.14, 22:38
        ha! tu Cie mam ! big_grin

ja bym sie odważyła, tylko pytanie czy reszta to przeżyje big_grin

Juz wiem !najpierw bym Was dobrze znieczuliła big_grin suspicious
        • margott70 Re: karaoke 14.04.14, 22:41
          Wtedy to się do mikrofonu nie dopchasz. Wszyscy będą chcieć śpiewaćwink
        • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: karaoke 14.04.14, 22:44
          ja mam uraz i traumę z dzieciństwa, jak mie panojciec zawsze mówili "nie wyj"
          to teraz nie mogę karaoczyć
          ale mogę być za damę do towarzystwa wink
          • ame_belge34 Re: karaoke 14.04.14, 22:48
            ja kiedys wyżywałam sie na gitarze i wyłam, strasznie stare czasy, ale cały czas wspominam je z rozrzewnieniem, nawet młodemu ostatnio zaczęłam spiewać Stachurę, Wolną Grupę Bukowinę ale karaoke to inna bajka, rockowe byłoby fajne, bluesowe, jazzowe lekko .... chyba sie zagalopowałam big_grin
            • kaja.120 Re: karaoke 14.04.14, 23:16
              ja bym poszla bardzo chętnie , zabawa jest super, ale nie będę śpiewala , no chyba że w chórku...smile
              • ame_belge34 Re: karaoke 14.04.14, 23:19
                no prosze Was, sama sie wygłupiac nie będę !
                • raziel24 Re: karaoke 14.04.14, 23:35
                  Ja śpiewałem w chórze w orkiestrze mogę pomócwink
          • raziel24 Re: karaoke 14.04.14, 22:51
            Są takie piosenki które każdy da radęsmile
              • ame_belge34 Re: karaoke 14.04.14, 23:00
                ja mogę śpiewać wsio co jest w niskich rejestrach, męskie partie biorę na siebie big_grin
                • raziel24 Re: karaoke 14.04.14, 23:04
                  To Trudne Ame przeceniasz nas prostych szaraczków ale dam coś co każdy może zaśpiewać a ja mogę zagrać;>
                  Tekst linka
                    • raziel24 Re: karaoke 14.04.14, 23:29
                      Dałbym radę spokojnie ale źle się czuje w strojach galowych;P
                        • raziel24 Re: Raziel to damy radę :-D 14.04.14, 23:41
                          Cholera jak żywy Fran Sinatrabig_grin A to mogę zaśpiewać ale trochę łamaną angielszczyzną
                            • raziel24 Re: Raziel to damy radę :-D 14.04.14, 23:49
                              To mogę zagrać ale Ty śpiewasztongue_out
                                • raziel24 Re: inny deal :-D 15.04.14, 00:10
                                  Fajny cover a i włosy dam ściąć po co mi onebig_grin
                                  • ame_belge34 Re: inny deal :-D 15.04.14, 00:11
                                    jaki cover toz to oryginał !
                                    • raziel24 Re: inny deal :-D 15.04.14, 00:16
                                      Ja też uważam ,że Elvis to dobro kulturowe
                                        • raziel24 Re: inny deal :-D 15.04.14, 00:21
                                          Tańczyć to w naszych czasach oznacza wizytę u lekarzasmile
                                          • ame_belge34 Re: inny deal :-D 15.04.14, 05:30
                                            Sugerujesz ze psychiatry potrzebuję ? suspicious
                                            • raziel24 Re: inny deal :-D 15.04.14, 10:13
                                              A może by się przydało przez grzeczność nie zaprzeczę;P Ale chodziło mi o to, że dzis jest jakoś inaczej z tym tańcem pamiętam jak byłem dzieckiem moi rodzice robili takie wygibasy, że głowa mała a dziś moje pokolenie to tylko "nóżka w prawo nóżka w lewo" sam jestem kiepski w te klocki ale nie miałbym nic przeciwko by się podszkolićsmile
                                              • ame_belge34 Re: inny deal :-D 15.04.14, 10:22
                                                Ja coś tam wiem, mniej wiecej rozróżniam, czym się różni cza cza od salsy czy jiva, nawet kopytka mi się nie placzą, ale dobrze tańczyć sama bym się chętnie zauczyła
                                                • raziel24 Re: inny deal :-D 15.04.14, 10:26
                                                  To idziemy do Tańca z gwiazdami? smile
                                                  • ame_belge34 Re: inny deal :-D 15.04.14, 10:30
                                                    co się rozdrabniać będziemy ? big_grin śpiewamy, tańczymy, gitarę ogarniamy tylko MAM TALENT nam zostaje ! big_grin
                                                  • raziel24 Re: inny deal :-D 15.04.14, 10:36
                                                    Ja gram na akustycznej więc możemy wystąpićbig_grin Z tego co wiem to hashi ładnie tańczy Ty masz smykałkę do poezji więc coś napiszesz i jeszcze paru zdolnych na forum jestbig_grin A jeszcze jak opowiemy historię, że poznaliśmy się na forum dla samotnych to pewne zwycięstwosmile
                                                  • ame_belge34 Re: inny deal :-D 15.04.14, 10:39
                                                    ze ja smykałkę do poezji ? ? ?
                                                    ja co najwyżej mogę umarłego na śmierć zagadać, ale wierszem mu klepać nie będę big_grin
                                                  • raziel24 Re: inny deal :-D 15.04.14, 10:41
                                                    To ja będę mam cały zeszyt własny "wierszów" szkoda, że u byłej dziewczyny ale podjadę zabiorę i materiał gotowybig_grin Ty lepiej ćwicz paluszki a właściwie to na jakiej gitarce grasz?
                                                  • ame_belge34 Re: inny deal :-D 15.04.14, 10:50
                                                    na klasyku kiedyś grałam, ale ojjjj dawno gitary w ręku nie miałam, teraz z młodym raczej djembe jest grane czasem, ale tpo w ramach ćwiczeń rytmicznych młodziaka
                                                  • raziel24 Re: inny deal :-D 15.04.14, 10:55
                                                    Ja nauczyłem swojego 5 letniego "synka" grać wlazł kotek na płotek na Fenderzebig_grin Poświęcaj dziecku tyle czasu ile możesz zresztą Tobie tego mówić akurat nie trzeba dobra z Ciebie mama z tego co mi wiadomosmile
                                                  • ame_belge34 Re: inny deal :-D 15.04.14, 11:00
                                                    Plotki big_grin jestem wredna i wymagająca suspicious
                                                  • raziel24 Re: inny deal :-D 15.04.14, 11:03
                                                    A to sorry każdy może się pomylić;-P
                          • ame_belge34 To nie Franek ;) 15.04.14, 10:24
                            to tak a propos oryginału, nie Sinatra go spiewał, choć wiem ze to w jego stylu, tym razem to był Nat King Cole
              • mayenna Re: karaoke 15.04.14, 06:37
                Zaucha jest trudny.
                Też sie chętnie wybrałabym i mogę śpiewać, byle nie były to nowe piosenki. Jak dla mnie to z lat 80 - tych lub starszesmile
                W życiu nie byłam na karaoke.
                A ostatnio przy sprzataniu powywam sobie to:

Ame, fajny pomysłsmile
                • ame_belge34 Re: karaoke 15.04.14, 08:08
                  ja zawsze śpiewam, radio ciągle odpalone, ale chyba z młodym czesciej tańczymy big_grin
          • kaja.120 Re: karaoke 14.04.14, 23:18
            to kiedy idziemy ? najlepiej po swiętach...smile
        • green.amber Re: karaoke 14.04.14, 22:48
          potencjalnie mogłabym słuchać z uwielbieniem... swoje już chyba odśpiewałam wink
          a powinnam być może też poszukać pewnego urządzenia wygłuszającego, więc może by się dało przy okazji ewentualnie potestować, jakbycowink w ekstremalnych sytuacjach wink
          • ame_belge34 Re: karaoke 14.04.14, 22:49
            wiedziałam ! bronicie się jak diabli ! odwagi
    • zajonc.o.poranku Re: karaoke 15.04.14, 09:24
      ame_belge34 napisała:

> byłby ktoś odważny i sie wybrał ?

Na karaoke? Nie ma takiej ilości alkoholu, która spowoduje, że stanę przed ludźmi i zaśpiewam piosenkę żenującym głosem. Może inni mają choć odrobinę talentu, ja jestem tego daru/przekleństwa pozbawiony absolutnie.
      • ame_belge34 Re: karaoke 15.04.14, 09:30
        Zajec nie pitol ! znalazłby się jakiś kawałek dla Twojego basu wink tongue_out

a tak powaznie, to ja na trzeźwo też bym nie stanęła przed ludźmi, juz nie mówiąc o wydaniu z siebie dźwięku big_grin
        • green.amber Re: karaoke 15.04.14, 09:38
          słyszałam, że po pewnej dawce alkoholu, zapewne niezbyt dużej, to się wzrok wyostrza, pewnie nie na zbyt długo, ale żeby słuch albo głos to nie słyszałam wink

doberek w ten piękny jesienny dzień... wink
        • zajonc.o.poranku Re: karaoke 15.04.14, 09:41
          ame_belge34 napisała:

> Zajec nie pitol ! znalazłby się jakiś kawałek dla Twojego basu wink tongue_out
          >
          > a tak powaznie, to ja na trzeźwo też bym nie stanęła przed ludźmi, juz nie mówi
          > ąc o wydaniu z siebie dźwięku big_grin

Och, ja dźwięki lubię wydawać. Na dowolny temat i dowolnie długo. Tyle, że mówiąc a nie śpiewając.
          • ame_belge34 Re: karaoke 15.04.14, 09:58
            > Och, ja dźwięki lubię wydawać.>

Cholera musze czytać zdania do końca, wyrwane z kontekstu brzmią nieco inaczej wink
            • zajonc.o.poranku Re: karaoke 15.04.14, 10:43
              ame_belge34 napisała:

> > Och, ja dźwięki lubię wydawać.>
              >
              > Cholera musze czytać zdania do końca, wyrwane z kontekstu brzmią nieco inaczej
              > wink

Trzeba było jeszcze wspomnieć "i dowolnie długo." wink
    • 81belona03 Re: karaoke 15.04.14, 09:55
      -tak wink,ja.
    • witamina_b12 Re: karaoke 15.04.14, 11:35
      To nie jest chyba kwestia odwagi tylko raczej tego czy się lubi śpiewać. Ja nie lubie smile mogę się wybrać w celach towarzyskich, ale śpiewać nie zamierzam. Nie śpiewam w domu to tym bardziej publicznie nie będę. Nie mam słuchu ani głosu smile
    • witamina_b12 Re: karaoke 15.04.14, 11:40
      www.maxior.pl/film/173683/spontaniczne-karaoke-na-stacji-benzynowej
      smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka