Dodaj do ulubionych

Pulchnych babek,słodkich sękaczy

16.04.14, 12:15
-kolorowych jajek,pogody i pełnych gniazd zajączków !!! smile

-wcześniej,ale bardzo gorąco życzę-Belona smile
Obserwuj wątek
    • noc.jesienna Re: Pulchnych babek,słodkich sękaczy 16.04.14, 13:01
      przyłączam się do życzeńsmile jakoś tak przed świętami przyszło mi na myśl, żeby tu zajrzeć. tyle dobrego zawdzięczam temu forum... zdrowia, spokoju i miłości Wam życzęsmile nie tylko od święta...
      • hashimotka88 Re: Pulchnych babek,słodkich sękaczy 16.04.14, 13:36
        Nocko, mam dokladnie tak samo jak Ty... ile ja temu forum zawdzieczam.... No kto by mnie sluchal (czasem suspicious) jak nie forumkowie.... do kogo bym ja swoje palce otworzyla. Forum - jak piaskownica, z babek for(e)umkowych tworzy sie rozne wzory. Mozna sie pobawic, mozna odpowiednia forme sobie znalezc i dziabac z nim nawet poza piaskownica, jak dzieci. sie czasem zdarzy.
        No to tyle dobrego suspicious przez forum czlowiek nieco wewoluowal, ten proces nadal trwa suspicious kto wie co to z tego wyrosnie big_grin

A teraz juz serio i na temat wink juz zyczenia? suspicious ja jeszce sie porzadkuje dookola.... firanki pozakladalam wczoraj dwie, dzisiaj jedna ogromna na oknie spoczela. Za niedlugo skrzypce pod pache i opuszczam zagrode. Pozniej pewnie jajca styropianowe kupie by Mlode mialo co przyszpilic cekinami a teraz? Teraz to uporzadkowac wypada to i owo, zanim dusze uwieziona w czarnym futerale wezme. tak, dowiedzialam.sie tydzien temu ze skrzypce ja maja - dusze. Nikt mi nie musial mowic... sama sie domyslilam ze skrzypce nie sa takie puste.
        Zyczen jeszcze nie skladam, bo nawet nie wiem co powiedziec. Zblizajacych sie swiat w ogole nie czuje, moze jak sie uporzadkuje, jajca zakupie. to moze ze mnie swiatecznosc jakas wylezie wink
        oooo jajco to ja sobie zjem ^^ juz teraz. w zurku.
        koniec gledy. do porzadku pasuje sje przywolac i otoczenie rowniez smile
        • czarnamajka75 Re: Pulchnych babek,słodkich sękaczy 17.04.14, 15:04
          Wspanialej pogody , wesołego towarzystwa, miłych chwil oraz wieeelkiej spelnionej Nadziei Wam Wszystkim zyczę smile :o
    • wyszeptany-o-zmroku Re: Pulchnych babek,słodkich sękaczy 17.04.14, 16:49
      Dziękuje serdecznie.
    • szarlotka_ja Re: Pulchnych babek,słodkich sękaczy 17.04.14, 20:13
      Sękaczy? suspicious
      U nas w święta wielkanocne się piecze murziny big_grin

Dziękuję za życzenia smile
      Ja życzę radości, spokoju i odpoczynku wink
    • organza7 Re: Pulchnych babek,słodkich sękaczy 18.04.14, 13:12
      Dużo zdrowia, miłości i radości dla Was i dla Waszych Bliskichsmilesmilesmile
    • czarny.onyks Re: Pulchnych babek,słodkich sękaczy 18.04.14, 15:02
      a ja życzę Wam...chwilowego zwolnienia w czasie....(nie mylić z rozwolnieniemsuspicioustongue_out)
      ...cieszenia się chwilą.....bliskością ludzi kochanych....

i by jaj nie zabrakło...na stole...w koszyku...i w życiu wink

https://www.tapeta-jajka-oczy.na-pulpit.com/pokaz_obrazek.php?adres=jajka-oczy&rozdzielczosc=160x100
    • beja_81 Re: Pulchnych babek,słodkich sękaczy 18.04.14, 16:20
      Przyłączam się do świątecznych życzeń smile
      Oby te Święta nie rozpoczęły się tylko przy stole i przy nim nie skończyły.
    • salsa13only Re: Pulchnych babek,słodkich sękaczy 19.04.14, 19:52
      Radosnych, ciepłych i fajnych Świąt życzęsmile

aaa i mokrych oczywiściebig_grin
    • facet699 Re: Pulchnych babek,słodkich sękaczy 19.04.14, 20:27
      Życzę Wesołych, spokojnych Świąt
    • lesher Re: Pulchnych babek,słodkich sękaczy 19.04.14, 21:09
      To i ja dołączam się z życzeniami:
      Zdrowych, wiosennych i pogodnych Świąt Wielkanocnych!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka