81belona03 16.04.14, 12:15 -kolorowych jajek,pogody i pełnych gniazd zajączków !!! -wcześniej,ale bardzo gorąco życzę-Belona Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noc.jesienna Re: Pulchnych babek,słodkich sękaczy 16.04.14, 13:01 przyłączam się do życzeń jakoś tak przed świętami przyszło mi na myśl, żeby tu zajrzeć. tyle dobrego zawdzięczam temu forum... zdrowia, spokoju i miłości Wam życzę nie tylko od święta... Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pulchnych babek,słodkich sękaczy 16.04.14, 13:36 Nocko, mam dokladnie tak samo jak Ty... ile ja temu forum zawdzieczam.... No kto by mnie sluchal (czasem ) jak nie forumkowie.... do kogo bym ja swoje palce otworzyla. Forum - jak piaskownica, z babek for(e)umkowych tworzy sie rozne wzory. Mozna sie pobawic, mozna odpowiednia forme sobie znalezc i dziabac z nim nawet poza piaskownica, jak dzieci. sie czasem zdarzy. No to tyle dobrego przez forum czlowiek nieco wewoluowal, ten proces nadal trwa kto wie co to z tego wyrosnie A teraz juz serio i na temat juz zyczenia? ja jeszce sie porzadkuje dookola.... firanki pozakladalam wczoraj dwie, dzisiaj jedna ogromna na oknie spoczela. Za niedlugo skrzypce pod pache i opuszczam zagrode. Pozniej pewnie jajca styropianowe kupie by Mlode mialo co przyszpilic cekinami a teraz? Teraz to uporzadkowac wypada to i owo, zanim dusze uwieziona w czarnym futerale wezme. tak, dowiedzialam.sie tydzien temu ze skrzypce ja maja - dusze. Nikt mi nie musial mowic... sama sie domyslilam ze skrzypce nie sa takie puste. Zyczen jeszcze nie skladam, bo nawet nie wiem co powiedziec. Zblizajacych sie swiat w ogole nie czuje, moze jak sie uporzadkuje, jajca zakupie. to moze ze mnie swiatecznosc jakas wylezie oooo jajco to ja sobie zjem ^^ juz teraz. w zurku. koniec gledy. do porzadku pasuje sje przywolac i otoczenie rowniez Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Pulchnych babek,słodkich sękaczy 17.04.14, 15:04 Wspanialej pogody , wesołego towarzystwa, miłych chwil oraz wieeelkiej spelnionej Nadziei Wam Wszystkim zyczę :o Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Pulchnych babek,słodkich sękaczy 17.04.14, 16:49 Dziękuje serdecznie. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Pulchnych babek,słodkich sękaczy 17.04.14, 20:13 Sękaczy? U nas w święta wielkanocne się piecze murziny Dziękuję za życzenia Ja życzę radości, spokoju i odpoczynku Odpowiedz Link
organza7 Re: Pulchnych babek,słodkich sękaczy 18.04.14, 13:12 Dużo zdrowia, miłości i radości dla Was i dla Waszych Bliskich Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Pulchnych babek,słodkich sękaczy 18.04.14, 15:02 a ja życzę Wam...chwilowego zwolnienia w czasie....(nie mylić z rozwolnieniem) ...cieszenia się chwilą.....bliskością ludzi kochanych.... i by jaj nie zabrakło...na stole...w koszyku...i w życiu Odpowiedz Link
beja_81 Re: Pulchnych babek,słodkich sękaczy 18.04.14, 16:20 Przyłączam się do świątecznych życzeń Oby te Święta nie rozpoczęły się tylko przy stole i przy nim nie skończyły. Odpowiedz Link
salsa13only Re: Pulchnych babek,słodkich sękaczy 19.04.14, 19:52 Radosnych, ciepłych i fajnych Świąt życzę aaa i mokrych oczywiście Odpowiedz Link
facet699 Re: Pulchnych babek,słodkich sękaczy 19.04.14, 20:27 Życzę Wesołych, spokojnych Świąt Odpowiedz Link
lesher Re: Pulchnych babek,słodkich sękaczy 19.04.14, 21:09 To i ja dołączam się z życzeniami: Zdrowych, wiosennych i pogodnych Świąt Wielkanocnych! Odpowiedz Link