Dodaj do ulubionych

IMPREZA KARAOKE

16.04.14, 14:59
Wywołana do tablicy, jako naczelny Kaowiec -imprezopwicz wink zapytuje Szanownych Państwa, kto chętny na Impreze karaoke w maju - proszę niniejszym podac dogodny termin. Prawdopodobne miejsce Warszawa.

Napiszcie proszę, kto ewentualnie będzie sie produkował wokalnie, bo sama wydurniać się nie będę tongue_out a i funduszy mi nie starczy na znieczulenie całej braci forumowej big_grin

Wstydliwych zapraszam na priv wink
Obserwuj wątek
    • mayenna Re: IMPREZA KARAOKE 16.04.14, 15:06
      Deklarowałam że mogę śpiewać. Znieczulenie na koszt własny. NFZ nie refundujesmile
      • ame_belge34 Re: IMPREZA KARAOKE 16.04.14, 15:16
        o jesooosie big_grin to już się zacznijcie znieczulać, co by lekarstwo utrwalić w krwioobiegu big_grin
    • margott70 Re: IMPREZA KARAOKE 16.04.14, 16:14
      Chętna bym była. Mogę nawet ewentualnie coś zaśpiewać(jesooo napisałam to). Ale wcześniej sama znieczulacza będę potrzebowałasmile

Następni chętni proszę
      • ame_belge34 Re: IMPREZA KARAOKE 16.04.14, 17:38
        Panów uprasza się o pomoc w dotarciu chociaz do środka transportu big_grin jak siębędziemy tak znieczulać na własnych kopytkach nijak się nie wywleczemy big_grin
    • butellishka Re: IMPREZA KARAOKE 16.04.14, 21:19
      ech, dupa...
      w maju żadnego wolnego weekendu sad
      • kaja.120 Re: IMPREZA KARAOKE 18.04.14, 14:03
        ja bym się chętnie wybrała, moze zaśpiewam , choć ostrzegam -nie umiem. Może pierwsza sobota majowa?
    • szarlotka_ja Re: IMPREZA KARAOKE 16.04.14, 21:28
      No ja niestety odpadam, a nawet może i bym zaśpiewała, albo nie, nie śpiewałabym big_grin
      • czarnamajka75 Re: IMPREZA KARAOKE 16.04.14, 21:41
        ..kiedy?
    • raziel24 Re: IMPREZA KARAOKE 18.04.14, 16:24
      Może jeszcze teatrzyk Kabuki do tego;-P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka