pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: a.. 19.04.14, 16:25 qqa cudne są biere je w nagłówek foruma - dobrze? Odpowiedz Link
raziel24 Re: a.. 19.04.14, 16:35 Jejciu kosmici z Venus atakują!!!! Chodu rodacy trza biec po broń Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: a.. 19.04.14, 16:44 Raziu, do kulcątek bedziesz szczelał? nocoty... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: a.. 19.04.14, 16:52 kurczaki takie emocje w Tobie wywołują??? nie spodziewałabym się... toż to takie milusie, kruche, cieplutkie istotki...niczym kobieta Odpowiedz Link
raziel24 Re: a.. 19.04.14, 17:00 Ta są kruche w Kwc Kobieta ma więcej do gadania niż takie żółte coś Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: a.. 19.04.14, 17:07 jam cicha i spokojna...niczym kurczak u mnie jest KFC....:p Odpowiedz Link
raziel24 Re: a.. 19.04.14, 17:13 A zresztą z skąd mam wiedzieć u mnie tej sieciówki nie ma i szyldu nie widuje zbyt często;> obyś nie skończyła jak kurczak tak "cicho i spokojnie" dziobaj!!!! Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: a.. 19.04.14, 17:03 o, to prawda to ja historyjkę opowiem, taką niemal na temat mogię? wczoraj w sklepiku nieopodal robiłam ci ja sobie zakupy żarciowe przed dyżurem sklepik malutki, samoobsługowy, do tego stoisko słodyczowo-alkoholowe z kasami przejście wąskie, kas sztuk dwie, nie obok siebie, a jedna za drugą przy jednej kasie obywatelka robiła zakup ciast - prawdopodobnie na święta, przy drugiej zostawiła swoje bambetle w miejscu, gdzie stawia się koszyk, żeby ekspedientka mogła policzyć czyli zablokowała obie kasy podeszłam ja do tej drugiej, gdzie tylko jej siaty leżały, jakoś tam z panią kasjerką sobie radzimy z moimi zakupami, a rozrzutna klientka w tym czasie zobaczyła, że stoję przy jej siatach rzuciła się z okrzykiem "ku..a mać" się zdziwiłam, bo ciut nieprzystający był do sytuacji i zwłaszcza do dnia (Wielki Piątek, przypominam - nawet taki ateista jak ja w Wielki Piątek nie klnie) a ona na to "no co, to po francusku było" tak mnie ta francuszczyzna zbiła z pantałyku, żem pomyliła karty i piny... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: a.. 19.04.14, 17:09 Może i żółte, może i milusie ale i tak pewnie skończą tu Odpowiedz Link
silencjariusz Re: a.. 19.04.14, 17:33 Mirabelki kwitną. Ładnie pachnie. Słońce i błękit nieba... Chce się żyć. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: a.. 19.04.14, 17:35 a u mnie tak pachniały żonkile....że rozbolała mnie głowa i wylądowały na balkonie Odpowiedz Link
silencjariusz Re: a.. 19.04.14, 17:38 Bo Ty jesteś przyzwyczajona do wąchania smogu. Więc nie dziwię się, że zapach kwiatów wywołał ból głowy. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: a.. 19.04.14, 18:04 Musisz do jakiegoś chutoru choćby na jakiś czas się przeprowadzić. To się do zapachu kwiatów przyzwyczaisz i głowa boleć nie będzie. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: a.. 19.04.14, 18:51 ..własnie zastanawiam się nad wyjazdem.... tylko co ja bym tam robiła Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: a.. 19.04.14, 18:40 Łeee, zawsze też mogą trafić do mnie i wtedy będą mieć jak w kurzym raju Odpowiedz Link
silencjariusz Re: a.. 19.04.14, 18:51 Szarlotta przypomni proszę co zazwyczaj jada w niedziele na obiad. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: a.. 20.04.14, 20:00 Dziś był żurek Pierwszy raz w życiu zjadłam, zawsze mi się wydawało, że nie lubię Odpowiedz Link
mayenna Re: a.. 19.04.14, 17:48 To teraz jedyna słuszna opcja na forum: będziemy sobie z dzióbków jeść? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: a.. 19.04.14, 17:59 nie rozumiem.... kurczaki jak kurczaki...wspomnienie z dzieciństwa... proszę nie doszukiwać się podtekstów ale jeśli ktoś chce.....niech szuka jakiegoś dziubka Odpowiedz Link