pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Pasuje 13.05.14, 13:34 no, dobrze w sumie też nie... a toto ma w ogóle jakieś ocy? bo niezabardzo widać? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pasuje 13.05.14, 13:44 Onyksia... tak patrzę na owce, patrzę na Ciebie i pierwszy raz w Tobie Czarną Owce dostrzełam czy miałam ku temu powodu by tak pomyśleć? noooo... w Twoim nicku to widziałam. czy ta owieczka to czarna owca? Czasem białe, czarnym się wydaje, ech. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Pasuje 13.05.14, 15:00 dajesz mi do zrozumienia, żem czarną owcą forum? no pięknie Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pasuje 13.05.14, 15:47 > dajesz mi do zrozumienia, żem czarną owcą forum? > > no pięknie a gdzież, tak tylko Twoja owieczka biała skojarzyła mi się z Twoim czarnym minerałem i czarna owca z tego powstała Po prostu CzArnulko, wiem, że to lubisz, trochę czerni dodać, coś osmolić mimo, że kamień czarny, to ma w sobie również elementy bieli dlategoż nie wiadomo do końca, czy ta owca biała czy czarna jest Odpowiedz Link
ice_flower Re: Pasuje 13.05.14, 14:59 Onyks, dziękuję Ci bardzo, że mi sprzedałaś wirusa Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Pasuje 13.05.14, 15:34 łooo..az tak się zaraza rozprzestrzenia??? żeby tak inne dobre rzeczy równie łatwo się rozprzestrzeniały Odpowiedz Link
green.amber Re: Pasuje 13.05.14, 15:26 może miał na myśli koty nocą... bo nocą nawet białe koty są czarne Odpowiedz Link
green.amber Re: Pasuje 13.05.14, 15:30 ups nie pasuję, znów się wczoraj przystrzygłam... heh Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Pasuje 13.05.14, 15:55 >Wreszcie zrozumiałem co miał na myśli prezes, gdy mówił, że czarne jest białe > A ściślej rzecz biorąc powiedział "Nas nie przekonają, że białe jest białe, a c > zarne jest czarne" i miał rację, też uważam, ze ta czarna owca jest biała w tym przypadku i ja się zgodze z prezesem. TYlko w tym Mądry prezesik ^^ nie da się nabrać. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Pasuje 13.05.14, 17:59 Ej, no, obiecałaś, że nie będziesz wklejać moich zdjęć Foch! Odpowiedz Link