czarny.onyks 23.05.14, 21:55 ..alez mi dobrze a Wam koteczki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: Piątunio... 23.05.14, 22:01 ee...Tyś zawsze zadowolona nie kojarzę, byś kiedykolwiek była smutna, narzekała ...to...nienormalne Odpowiedz Link
torado Re: Piątunio... 24.05.14, 14:25 czarny.onyks napisała: > ee...Tyś zawsze zadowolona > > nie kojarzę, byś kiedykolwiek była smutna, narzekała ...to...nienormalne > Onyksia, ale moje życie nie toczy się tylko na forum i stąd nie miałaś sposobności widzieć mnie innej . Dla mnie forum to arena rozrywki, a nie użalania się nad sobą i rozwiązywania moich problemów, to robię gdzie indziej... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Piątunio... 24.05.14, 15:33 aa...czyli wpadasz tylko w dobrym nastroju nie przesadzajmy....chyba nie ma nikogo, dla kogo forum to całe życie.... a dobry lub zły nastrój się udziela...no chyba, że tutaj wg Ciebie trzeba być happy Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Piątunio... 24.05.14, 16:03 nawet i mi czasem japa odpadnie, czasem niesposob postawic mi jakas emotke. Zdarzalo sie ze robilam sie bezemotkowa tak, ja ^^ nawet wiem kiedy to nastepuje.... czlowiek ma swoje slabosci - taka nasza natura. Nie da sie byc ciagle w dobrym nastroju, choc... prawda, niektrorym ciezej jest mowjc o swoich slabosciach. bywa i tak. lub wola zeby widziano go w lepszym stanie co nie znaczy ze u niego zawsze wszysgko ok. hmmm czasem warto tez swoimi slabosciami sie podzielic.... Kiedys tego nie potrafilam uwielbialam wszystko dusic w sobie. bo przeciez to tylko i wylacznie moje. Nawet radoscia nie do konca potrafilam sie dzielic. Najwazniejsze jet to, zeby pokazywac siebie prawdziwego, to co z nas wychodzi w danej chwili, bez zadnych transformacji, bez koloryzacji, bo to niepotrzebne. Warto byc soba dzieki temu i swojego latwiej bedzie nam znalezc. Kurde... jakies tance dzisiaj mnie czekaja. jakas impreza z grubej rury szykowana bo za tydzien wesele.... Mam nadziejw ze mi sie w trakcie zechce (czesto tak bywa ^^) Odpowiedz Link
torado Re: Piątunio... 24.05.14, 22:49 czarny.onyks napisała: > aa...czyli wpadasz tylko w dobrym nastroju > > nie przesadzajmy....chyba nie ma nikogo, dla kogo forum to całe życie.... > a dobry lub zły nastrój się udziela...no chyba, że tutaj wg Ciebie trzeba być > happy > > nie bardzo rozumiem o co Ci kaman Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Piątunio... 23.05.14, 22:01 A tak jakoś... bez zdrobnień dzień mija. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Piątunio... 23.05.14, 22:24 Raczej dobrze biorąc pod uwagę, że byczę się już drugi dzień. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Piątunio... 23.05.14, 22:42 Tylko dwa dni niestety. Jeszcze z zeszłego roku. Odpowiedz Link
torado Re: Piątunio... 24.05.14, 14:26 silencjariusz napisał: > Tylko dwa dni niestety. Jeszcze z zeszłego roku. niestety? na szczęście chyba...przecież Ty nie lubisz urlopu, bo nie masz z kim go spędzać Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Piątunio... 24.05.14, 14:50 No nie mam. Nic się w tej kwestii nie zmieniło. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Piątunio... 23.05.14, 22:18 No, teraz już mi całkiem jest dobrze Przeglądam sobie wątki i zauważyłam, że myśmy ciężko pracowały a forum żyło Same nieroby tu siedzą, czy co? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Piątunio... 23.05.14, 22:20 ja już dawno to stwierdziłam zabrać im pensje i przelać na nasze konta ...co nie znaczy, że ja samą pracą żyłam Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Piątunio... 23.05.14, 22:25 Ja niestety dzisiaj tylko praca, praca, praca Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Piątunio... 23.05.14, 22:43 A to brzydko tak... Zaczynać i nie kończyć. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Piątunio... 23.05.14, 22:47 no cóż...faceci czasem tez tak mają zresztą.....czasem trzeba ograniczyć słowa Odpowiedz Link
margott70 Re: Piątunio... 23.05.14, 22:21 Jak ktoś z własnej woli wybiera pracę, w której nawet spokojnie na forum popisać nie można to jak można mu pomóc? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Piątunio... 23.05.14, 22:25 margott70 napisała: > Jak ktoś z własnej woli wybiera pracę, w której nawet spokojnie na forum popisać nie można to jak można mu pomóc? Dobić dziada Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Piątunio... 23.05.14, 22:27 uuu...to jakieś większe zboczenie jest.... nie da sie pomóc Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Piątunio... 23.05.14, 22:34 Jak jest? Trochę mnie przedtem nosiło myślami, tzn. chciałoby się porobić coś fajnego ^^ w sumie nie wiem co słyszałam muzyke. moje myśli, może bym potańczyła... ogólnie to bym wybyła. Niedawno usiadłam na kostce i gapiłam się na fajerwerki, ładne były Jakby sie komuś chciało to chetnie teraz bym gdzieś polazła... a tu chętnych brak Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Piątunio... 23.05.14, 22:35 W C-nie jest dzisiaj Noc Muzeów. Jak zdążysz to przybywaj Ja w tym roku tylko moje trzy stałe punkty zaliczyłam, na resztę sił już nie miałam Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Piątunio... 23.05.14, 22:48 Przepraszam, słabo kontaktuję już dzisiaj Po pierwsze zobaczyć rękę mumii Po drugie plumknąć na zabytkowych organach i po trzecie pokręcić się na obrotowej scenie teatru Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Piątunio... 23.05.14, 22:58 W muzeum drukarstwa też jest fajnie Żeby się poczuć jak za dawnych czasów to najpierw są tylko świece, potem lampy naftowe i dopiero potem elektryczność . Dziś mi się nie chciało tam łazić, może za rok Odpowiedz Link
raziel24 Re: Piątunio... 23.05.14, 23:03 Ja mam wszędzie dość daleko więc wycieczki kulturowe robię bardzo stopniowo Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Piątunio... 23.05.14, 23:06 Znaczy się jak bardzo stopniowo? A noc muzeów jakaś u Was była? Odpowiedz Link
raziel24 Re: Piątunio... 23.05.14, 23:11 No co TY małe miasteczko ale jest sporo "średniowiecza" w okolicach co lubię Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Piątunio... 23.05.14, 23:26 Hehe, pierwszy raz słyszę o takiej miejscowości Z Dolnego Ś. to najlepiej Karpacz znam Odpowiedz Link
raziel24 Re: Piątunio... 23.05.14, 23:36 No widzisz a pomyśleć, że moi przodkowie to warszawiacy róznie to bywa Ale kocham swoje miasto i wracam do niego z wielką radością to mój świat Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Piątunio... 24.05.14, 20:19 No nie wiem, nie wiem To raczej taki drugi świat Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Piątunio... 23.05.14, 22:40 eeee, nieee, swoją noc bym sobie zrobiła. Po prostu bym połaziła, z kimś i pogadałabym. Tyle by mi wystarzyło. Chodziłabym, chodziła.... Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Piątunio... 23.05.14, 22:55 nom ^^ nosi mnie.... i z chęcią bym gdzieś polazła, ciepło jest. Ech, jakby ktoś miał podobną ochotę jak ja... hehhe myślałam że "#" przypadkiem się wcisnął ale ja nie jestem przypadkiem. Ma ktoś ochotę sobie pójść przed siebie, nie wiedzieć gdzie? Gdzieś spokojnymi drogami. szkoda że ludzie są tak daleko. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Piątunio... 23.05.14, 23:40 gdyby to było takie łatwe... ...ale znaleźć dobrego współspacerowicza to sztuka ps. nie, nie byłas przypadkiem Odpowiedz Link