Dodaj do ulubionych

To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p

28.05.14, 12:53
Skoro w innym temacie zostało poruszone ze tylko Panie szukaja kogos do seksu to dla kontrastu ja sie rzucam na pozarcie tongue_out
Wiec jak w temacie szukam Pania do seksu, mam niewiele do zaoferowania (poza seksem oczywiscie tongue_out)

Ide do pracy mozecie sie zatem wykazać poczytam wieczorem jeśli bedzie co big_grin
Obserwuj wątek
    • ice_flower Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 28.05.14, 12:56
      Jaja suspicious
      • genesis77 Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 28.05.14, 12:57
        Też smile
        Co nie zmienia faktu ze szukam
        • ice_flower Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 28.05.14, 12:59
          Ale tylko do seksu czy również? Uściśliłbyś suspicious
          • raziel24 Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 28.05.14, 13:14
            Seksistowska świnia z gościa nie to co kobieta wyzwolona;P
            • ice_flower Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 28.05.14, 13:16
              A co ma piernik do wiatraka? big_grin
              • raziel24 Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 28.05.14, 13:33
                Jak to co? Wiatrak może się zawsze spierniczyć;-P
              • zed-is-dead Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 28.05.14, 13:38
                Tak pokrótce:
                -"K" na końcu
                - jeden mąkę produkuje, drugi z mąki się wytwarza
                - tyle samo liter
                - tyle samo samogłosek
                - tyle samo spółgłosek
                - tyle samo sylab
                wink
          • genesis77 Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 28.05.14, 13:22
            to usciślam nie tylko do seksu smile
            miłego pastwienia sie nad tym tematem poczytam wieczorem big_grin
            • zed-is-dead Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 28.05.14, 13:40
              Aż strach pomyśleć, do czego jeszcze big_grin
              • ice_flower Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 28.05.14, 15:17
                O właśnie.. jakieś konkrety by podał suspicious Ja to mogłam napisać, że do skręcania szafeczek tongue_out I pasowałoby jeszcze profil uzupełnić. Wchodzę, żeby poczytać co nieco o tym odważnym mężczyźnie, a tam: wieś suspicious Pfff suspicious To tak, jakbym ja napisała: miasto.. I weź się tu człowieku napal tongue_out
                • czarny.onyks Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 28.05.14, 15:29
                  ee gorzej to chyba, gdy profil uzupełniony...i brak odpowiedzi na mailatongue_out

a propos szafeczek.....
                  skręcałam wielokrotnie i zazwyczaj albo zostawało(wtedy to nie problem, bo od przybytku głowa nie boli tongue_out ) albo instrukcja była od czapy, więc metodą prób i błędów......
                  choc raz myslałam, że ja nie rozumiem, co i jak...poprosiłam o pomoc...i doszliśmy oboje do wniosku, że zamiast części ,,prawej'' była...lewa"" bo nijak nie pasowało....pojechałam z powrotem prosząc o wymianę....i okazało się, że rzeczywiście pomylono przy pakowaniu suspicious

bo okazało się, że
                  • czarny.onyks Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 28.05.14, 15:31
                    * ostatni wers do kasacjiwink
                  • ice_flower Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 28.05.14, 15:38
                    No powiedz, żeś do niego pisała i nie odpisał?? suspicious A teraz się dopomina baby do seksu suspicious
                    • czarny.onyks Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 28.05.14, 16:03
                      nie przypominam sobie...a Ty?tongue_out
                • zed-is-dead Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 28.05.14, 16:50
                  ice_flower napisała:

I weź się tu człowieku napal tongue_out

Zwłaszcza, jak w mieszkaniu c.o.
    • tdf-888 Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 28.05.14, 13:03
      www.odloty.pl
      nie dziękuj smile
      have fun
      • samysliciel_2.0 Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 28.05.14, 16:19
        Za co ma dziękować? Takie łowiska każdy rybak zna, ciekawiej gdy się nowe odkrywa wink
        • ice_flower Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 28.05.14, 16:47
          Na co łowisz? suspicious
          • silencjariusz Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 28.05.14, 17:02
            Pewnie na czerwonego robaka.wink Bo na kukurydzę chyba się nie da...
            • ice_flower Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 28.05.14, 17:22
              Trefnisiu ty.. wink
          • samysliciel_2.0 Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 28.05.14, 18:26
            Bardziej niż łowienie cenię łączenie przez przeznaczenie smilewink Łowienie ma to do siebie, że zawsze jest jakiś haczyk big_grinwink
      • marisella Pytanie do doświadczonych rybaków ;) 28.05.14, 17:03
        tdf-888 napisał:

> www.odloty.pl
        > ]

> nie dziękuj smile
        > have fun

Tdf-888, siewca deprawacji... wink
        Poczułam się nagle taka niewinna, ach... wink

Nie znałam tego portalu (jakoś nie moja bajka wink) ale jedno mnie w nim niezmiernie zaciekawiło, a mianowicie niespodziewanie wysoki poziom językowy ogłoszeń smile Stąd pytanie moje, z czystej ciekawości, do doświadczonych "rybaków" - kto tam zamieszcza ogłoszenia? To są prywatne osoby, takie ot kobitki, czy to agencje wystawiają dziewczyny?

Bo nie uwierzę w taką nadreprezentację osób biegle językiem polskim się posługujących na akurat takiej stronie, no nie uwierzę smile Niemal żadnych ortów (!), stylistycznie w miarę, bez nadmiaru powtórzeń, zdania wielokrotnie złożone, każde z obowiązkową wielką literą na początku, podział na akapity... Hehe smile Wygląda to na robotę redaktora, ale nie sądzę, żeby kobietki komuś płaciły za pisanie tekstu wink

Zawodzi mnie czuj czy nie? Jak sądzicie na podstawie swoich doświadczeń? smile

Co ciekawe - w męskich ogłoszeniach już tego wysokiego poziomu tak nie widać, zdjęcia też raczej amatorskie, z wycinanym za pomocą Painta tłem wink
        • marisella Disklejmer... 29.05.14, 15:24
          Ktoś zwrócił mi uwagę, że mogłam zostać źle zrozumiana/źle się wyrazić, dlatego chciałam słówkiem wyjaśnienia wspomnieć, że kiedy pisałam, że nie spodziewam się we wspomnianym serwisie nadreprezentacji osób językowo zdolnych to nie znaczyło, że uważam, że znajdują się tam ogłoszenia samych mało zdolnych czy (to już zwłaszcza) jakiegoś społecznego marginesu.

Są tam moim zdaniem normalni ludzie, więc spodziewałam się po prostu normalnego poziomu językowego (dużo wypowiedzi przeciętnych, mniej kiepskich i bardzo dobrych, jak wszędzie - na forach, blogach, w komentarzach), a zobaczyłam poziom znacznie powyżej normy - stąd zaskoczenie i zaduma, czy piszą to same kobiety, czy ktoś za nie.

Zmierzam do tego, że nie chciałam brzmieć jak ktoś, kto stawia się ponad, bo tak nie jest. Nie ma we mnie ani ciut pogardy dla drugiego człowieka i nie uzurpuję sobie jakiegokolwiek prawa do oceny.

Zastanawiałam się z czystej ciekawości, ale nie jest to dla mnie aż tak ważne, żeby w zamian za jej zaspokojenie mieć przyklejoną łatkę hołdującej stereotypom.
          Stąd to krótkie wyjaśnienie, chyba najbardziej dla własnego spokoju smile
          • tdf-888 Re: Disklejmer... 31.05.14, 02:08
            to jeszcze mi napisz, czemu taki dziwaczny tytuł? po pierwsze nie po polsku a op drugie... uncertain no właśnie.. czemu ludzie w internecie tak piszą?

co do twoich obserwacji, to nie zauważyłem tam jakiegoś szczególnie wysublimowanego słownictwa czy finezyjnej składni, choć może nie przejrzałem aż tylu ogłoszeń co ty, a może nie na to zwracałem uwagę ;]
            • marisella Re: Disklejmer... 01.06.14, 12:04
              tdf-888 napisał:

> czemu ludzie w internecie tak piszą?

Nie potrafię Ci chyba odpowiedzieć na to pytanie. Prawdopodobnie chodzi o kwestie stylizacyjne oraz o poczucie, że nieoficjalne wypowiedzi w Internecie nie wymagają aż takiej dbałości o język jak oficjalne lub te publikowane poza Internetem.

Mnie też pod tym względem daleko do ideału i zdarza mi się niechlujność wypowiedzi, zwłaszcza gdy piszę szybko lub pod wpływem emocji (lub do bardzo bliskiego mi grona ludzi - tu głównie chodzi o literówki, których bywa, że nie poprawiam pomimo dostrzeżenia)

> co do twoich obserwacji, to nie zauważyłem tam jakiegoś szczególnie wysublimowa
              > nego słownictwa czy finezyjnej składni, choć może nie przejrzałem aż tylu ogłos
              > zeń co ty, a może nie na to zwracałem uwagę ;]

Obstawiam to ostatnie wink

Nie przeglądałam tych ogłoszeń tak wielu, ot parędziesiąt początkowych (Warszawa). Potem z ciekawości przeleciałam jeszcze parę krakowskich i (bawiąc się wyszukiwarką po miejscu) takie, gdzie spodziewałam się jakichś regionalizmów - a tu nic smile Oczywiście nie oczekiwałam takich oczywistych, leksykalnych na przykład, ale jakiś smaczek miałam nadzieję znaleźć wink

I nie chodzi o to, że się tam objawiają talenty literackie z wyszukanym słownictwem i lekkością tworzenia homeryckich porównań, bo tego się nawet od prac maturalnych nie oczekuje, a co dopiero od ogłoszeń (jakichkolwiek) smile Wejdź sobie na gumtree, tylko nie w działy, gdzie piszą specjaliści (np. nieruchomości) albo na tablicę, albo nawet tu na forum smile Znajdziesz osoby jak Ty, które nie stosują wielkich liter; takie jak ja, które walą literówki jedna za drugą i co drugie zdanie kończą emotką zamaist kropki; takie jak hashi, z ich strumieniem myśli i nadużywaniem wielokropków oraz wiele innych, które źle odmieniają wyrazy, stawiają spację przed, a nie po przecinku itd. smile

Pierwsze z brzegu ogłoszenie z tego forum:

"Witam! Poznam miłą kobietę do przyjazni wspólne spacery, spędzanie wspólnie wolnego czasu jestem z woj Kuj Pom. Zapraszam miłe Panie mogą być również samotne mamysmile "

albo

"Hej. Jestem Klaudia, mam 23 lata. Poszukuje milego mezczyzny, ktory wyslucha mnie, moze znajda sie tez wspolne tematy... Najlepiej w moim wieku lub starszy. Nadmieniam, ze zalezy mi wylacznie na przyjazni. Piszcie na gg 15995841."

i z odlotów:

"Miła, młoda, ładna, zgrabna początkująca blondynka zaprasza do siebie na chwile rozkoszy - przyjmuje w komfortowym mieszkaniu, gdzie przywitam Cie w ślicznej bieliźnie i bucikach na wysokiej szpileczce. W godzinnym spotkaniu seksik klasyczny w dowolnych pozycjach, namiętne pocałunki, pozycja 6/9, pieszczoty oraz super francuzik bez gumeczki. Zapraszam do siebie lub mogę przyjechać do ciebie."

plus moje ulubione (nie wiem czy to tak do końca normalne mieć ulubione ogłoszenia w damskim dziale portalu z ogłoszeniami towarzyskimi, zwłaszcza gdy się jest heteroseksualną kobietą, ale mam, co poczać wink)

"Witam,

Jestem kobietą subtelną, uśmiechniętą, ale w sypialni nie brakuje mi temperamentu... Na randkę zapraszam do siebie. Spotykam się w prywatnym mieszkanku w Śródmieściu nieopodal Starówki lub na zaproszenie Pana w restauracji, hotelu (+100 zł dojazd - nie dotyczy hotelu Le Regina oraz Ibis Muranowska).

Jeśli cenisz sobie przede wszystkim dyskrecję, miłą atmosferę, spotkanie na luzie... w klimacie jak z kochanką, to zaproponuj mi randkę z intymnym zwieńczeniem – pocałunkami, pieszczotami, miłością francuską z finałem jak lubisz, pozycją 69, miłością klasyczną w różnorodnych pozycjach, w nie ograniczonej liczbie zbliżeń. Nie preferuję miłości analnej, więc nie pytaj o nią.

Zapraszam serdecznie Panów, Panie oraz pary.

Jeśli jesteś zainteresowany spędzeniem miłych chwil w ramionach dwóch biseksualnych kobiet, mogę zaprosić koleżankę, lecz wówczas proszę zaanonsowanie wizyty z kilku godzinnym wyprzedzeniem ze względów organizacyjnych.

Pozdrawiam ciepło
              Kasia

P.S. Nie umawiam się na pierwszą randkę za pomocą sms.
              Nie odbieram połączeń z numerów zastrzeżonych.

* dzień/wieczór - spotkanie 3-4 godzinne, zakończone do godziny 24:00 - sam na sam lub z parą (1000 zł).
              * noc - spotkanie 5-6 godzinne

Moi mili, jeśli nie odbieram telefonu w podanych w anonsie godzinach, znaczy iż jestem zajęta lub nie mogę swobodnie rozmawiać. Jeśli życzysz sobie, abym poinformowała Cię, gdy będę dostępna, wyślij sms z prośbą o kontakt (ewentualnie z podaniem przedziału czasowego w jakim mogę to uczynić, aby nie zakłócić Twojej prywatności), a dam sygnał, gdy tylko będzie to możliwe."

Nawet jeśli wytniemy to ostatnie ogłoszenie, bo ono jest wybitne niereprezentatywne, i nawet jeśli we wszystkich tych anonsach są jakieś błędy, to chyba widzisz o jaką różnicę mi chodzi smile
              • tdf-888 Re: Disklejmer... 01.06.14, 12:34
                marisella napisała:

> tdf-888 napisał:
                >
                > > czemu ludzie w internecie tak piszą?
                >
                > Nie potrafię Ci chyba odpowiedzieć na to pytanie. Prawdopodobnie chodzi o kwest
                > ie stylizacyjne oraz o poczucie, że nieoficjalne wypowiedzi w Internecie nie wy
                > magają aż takiej dbałości o język jak oficjalne lub te publikowane poza Interne
                > tem.
                >

bardziej chodziło mi o takie angliczenie, do tego sfonetyzowane a nie niedbałość, ale luuuzzz.

>
                > Nie przeglądałam tych ogłoszeń tak wielu, ot parędziesiąt początkowych (Warszaw
                > a).

ot kilkadziesiąt to niewiele? haha; ja zerknąłem na trzy smile

i nawet jeśli we wszystkich tych anonsach są jakieś błędy, to chyba widzi
                > sz o jaką różnicę mi chodzi smile
                >

hmm.. no te pierwsze krótsze, a te z odlotów bardziej rozwinięte. tamte to profesjonalistki, chcące się sprzedać; dobry opis towaru to klucz. a takie ogłoszenie cóż za filozofia napisać? mogła korzystać z innych wzorców, kopiuj/wklej i potem pieścić po swojemu. takie ogłoszenie to jej wizytówka, jak w ogłoszeniu jest niechlujna to i gdzie indziej może też ;] a tak raz się przyłoży do anonsu, to i potem może i pan 'na poziomie' się zainteresuje.
                • marisella Re: Disklejmer... 02.06.14, 15:33
                  tdf-888 napisał:

> bardziej chodziło mi o takie angliczenie, do tego sfonetyzowane a nie niedbałoś
                  > ć, ale luuuzzz.

No więc ja też o tym - nie analizowałam tego przed napisaniem, a po fakcie wydaje mi się, że chodzi właśnie o głupią stylizację... No nie wiem, trudno się przekonująco wytłumaczyć z czegoś, za czym się najczęściej samemu nie przepada (własne błędy bolą najbardziej wink)

> ot kilkadziesiąt to niewiele? haha; ja zerknąłem na trzy smile

Hahahaha... no widzisz, a dla mnie byłoby to dociekanie mające jakiekolwiek znamiona rzetelności dopiero, gdybym przeczytała wszystkie te ogłoszenia, spisała je na fiszkach, stosownie podzieliła (z uwagi na region, z uwagi na płeć, z uwagi na wiek, z uwagi na rodzaje błędów i stopień poprawności językowej, stosowane środki językowe itd.) i z analizy podgrup wyciągnęła wnioski wink Dlatego póki przejrzałam tylko kilkadziesiąt, mówię jedynie o luźnym wrażeniu i zaciekawieniu smile

> tamte to prof
                  > esjonalistki, chcące się sprzedać; dobry opis towaru to klucz.

Ale każde ogłoszenie ma w zasadzie ten sam cel (coś sprzedać, co czegoś przekonać), nie tylko tam. A profesjonalistki w jednej dziedzinie niekoniecznie są profesjonalistkami w innej (po to firma programistyczna znajomej zatrudniła copywritera - bo w pisaniu kodu ma ludzi świetnych, ale krótkiej PR-owej notki do gazety i tekstu do oferty handlowej nie umiał porządnie sklecić nikt wink)

Niemniej jednak to mnie przekonuje:

> mogła korzystać z innych wzorców, kopiuj/wklej i p
                  > otem pieścić po swojemu.

Ściąganie to dość dobre wytłumaczenie - w czasach szkolnych było pierwszą myślą, nie wiem czemu teraz nie przyszło mi to do głowy od razu smile
                  Przyrdzewiały mi widać detektory ściemniania wink
    • tygrysgreen Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 28.05.14, 16:46
      no wreszcie jeden uczciwy
      kandydat nr jeden proszony o podanie:
      wzrost, masa, kolorystyka ócz i włos
      gdzie, kiedy i czemu tylko 15 sekund?
    • mayenna Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 28.05.14, 18:42
      I to ty napisałeś, że jesteś chorobliwie niesmiały i zamknięty w sobie?smile
      • ice_flower Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 28.05.14, 19:03
        Patrz Mayennka, jak to forum rozwija.. tongue_out
    • meg-40 Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 28.05.14, 18:44
      Skąd jesteś Romeo? big_grin
    • genesis77 Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 28.05.14, 23:37
      No prosze myslałem ze zostane zjedzony a tu nawet całkiem miło big_grin

Temat założyłem jak słusznie ktos tu zauważył dla jaj (nie biore odpowiedzialnosci za jakiekolwiek skojarzenia) a raczej zainspirowany został wypowiedzią z innego tematu ze faceci nie zakładają takich tematów.

Do czego jeszcze szukam kobiety? Tak naprawde to do wszystkiego, do kochania, bycia razem, załozenia rodziny, spłodzenia dzieci itp itd

Ale to raczej nie w tym temacie tongue_out
      • zielonooka38 Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 29.05.14, 08:50
        a nie mówiłam że sa z Wenuswink

tu jadą konkrety a Misiu się cofa - że do kochania, życia , prania gaci i rodzenia dzieci
        • tapatik Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 29.05.14, 09:43
          Nie przesadzaj, gacie może sam pierze.
          Albo nie nosi. tongue_out
          • genesis77 Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 29.05.14, 10:08
            Nosi nosi a pierze pralka big_grin
            • zielonooka38 Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 30.05.14, 21:33
              sama może i pierze ale samo się nie włoży, nie wyjmie, nie rozwiesi, nie zbierze, poukłada i nie poprasuje ...
              więc podtrzymuję - co powiedziałam wcześniej wink
              • raziel24 Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 09:46
                A po co to, wyciągasz i zakładasz mokre a wszystkim mówisz, że to nowy trend z zachodubig_grin
    • ice_flower Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 30.05.14, 21:47
      A ja się chciałam zapytać Gena, czy poszukiwana się dała odnaleźć? big_grin
      • genesis77 Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 16:35
        ice_flower napisała:

> A ja się chciałam zapytać Gena, czy poszukiwana się dała odnaleźć? big_grin

Bardzo dobrze sie ukrywa jak na razie tongue_out
        • ice_flower Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 16:56
          Ale muszę Ci dać po łapkach suspicious Dlaczego w profilu nadal nie ma informacji, skąd jesteś? Jak ta chętna ma Cię odnaleźć? Po całej Polsce ma latać? suspicious
          • genesis77 Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 17:00
            tam gdzie wrony zawracaja plus około 5 km trzeba iść i sie trafi big_grin
            • ice_flower Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 17:03
              Aha.. to tam, gdzie psy zadkami szczekają? suspicious
              • genesis77 Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 17:06
                nie, nie jeszcze 3 km w lewo tongue_out
                • ice_flower Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 17:08
                  A teraz zupełnie poważnie pytam, czy Ty zupełnie poważnie szukasz?
                  • genesis77 Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 17:13
                    wiec zupełnie powaznie odpowiadam szukam

tyle ze ten temat załozyłem po czesci dla zgrywu po czesci dla prowokacji ogólnie nieprzemyslana sprawa wiec staram sie tu nie być zbyt powazny
                    • ice_flower Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 17:38
                      No dobrze.. tylko jeśli założymy, że to kobieta Ciebie tu wypatrzy i będzie chciała napisać, skąd ma wiedzieć, czy mieszkasz gdzieś blisko, czy też na drugim końcu Polski? Dla niektórych to naprawdę robi ogromną różnicę..
                      • silencjariusz Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 17:42
                        Kolega jest z Wielkopolski.
                        • ice_flower Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 17:46
                          I proszę smile Można? Można.. teraz niejedna pani może mieć dodatkowy bodziec do działania wink
                          • silencjariusz Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 17:48
                            To jak już wszystko wiesz to działaj trochę. Ciacho jest do wzięcia.wink
                            • ice_flower Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 17:50
                              Wielkopolska to nie moje rejony, a poza tym ja się za młodszymi nie uganiam suspicious tongue_out
                              • silencjariusz Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 17:51
                                Aaaa... odległość przeszkadza... rozumiem.wink
                              • genesis77 Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 18:01
                                nie taki młodzieniaszek ze mnie wink
                                • ice_flower Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 18:07
                                  Och, mój drogi, jak ja na zabawy chodziłam, to Ty jeszcze z drabiną na poziomki latałeś tongue_out
                                  • genesis77 Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 18:09
                                    nie z drabina, miałem wóz strazacki z wysiegnikiem big_grin
                              • green.amber Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 19:17
                                ice_flower napisała:

> Wielkopolska to nie moje rejony, a poza tym ja się za młodszymi nie uganiam :&#
                                > 62; tongue_out

upsss i z daje się że właśnie nastąpiło ogłoszenie, że Sil jest poza kręgiem zainteresowań... i tak się obyło bez łez?? wink
                                • ice_flower Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 19:55
                                  hi hi big_grin Ale nie napisałam, że młodsi nie mogą uganiać się za mną wink
                                • silencjariusz Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 20:58
                                  To ja byłem w jakimś kręgu????
                  • silencjariusz Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 17:36
                    Kolega pewnie wstydzi się tego gdzie mieszka. I pewnie stąd to uchylanie się od odpowiedzi.wink
                    • ice_flower Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 17:38
                      O! Właśnie o Tobie myślałam.. wink
                      • silencjariusz Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 17:43
                        Mam się bać?wink
                        • ice_flower Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 17:45
                          Bardzo śmieszne.. suspicious
                          • silencjariusz Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 17:49
                            Bo nie wiem czy to źle czy to dobrze, że o mnie pomyślałaś. No i czemu o mnie akurat?
                            • ice_flower Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 17:50
                              A o kim miałam pomyśleć w kontekście odległości? big_grin
                              • silencjariusz Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 17:52
                                A bo to mnie jednemu odległość przeszkadza?
                                • ice_flower Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 17:56
                                  Ale Ty o tym tyle razy mówisz, że nawet ja z moją sklerozą spamiętałam big_grin
                                  • silencjariusz Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 17:58
                                    No ale jak czytam to co napisałaś wyżej to wychodzi, że Tobie też przeszkadza odległość. tongue_out
                                    • ice_flower Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 18:05
                                      Wiedziałam, że to napiszesz big_grin Normalnie bingo!
                                      • silencjariusz Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 31.05.14, 18:10
                                        No cóż, przewidywalny jestem. Nic na to nie poradzę.
    • ice_flower Tee.. Przystojniak ;) 31.05.14, 20:10
      Bardzo gustowne okulary smile A może jednak powinnam zacząć latać za młodszymi? suspicious big_grin
      • genesis77 Re: Tee.. Przystojniak ;) 31.05.14, 20:20
        dzieki smile
        tak okulary mnie ratują tongue_out
        • ice_flower Re: Tee.. Przystojniak ;) 31.05.14, 20:22
          No powiedz tu człowieku komplement.. suspicious
          • genesis77 Re: Tee.. Przystojniak ;) 31.05.14, 20:26
            wiesz jestem facetem a wiadomo ze toto niedomyslne jest tongue_out
            • ice_flower Re: Tee.. Przystojniak ;) 31.05.14, 20:31
              Toto?
              www.youtube.com/watch?v=FTQbiNvZqaY
              Nie pochlebiasz sobie nieco? suspicious
              • genesis77 Re: Tee.. Przystojniak ;) 31.05.14, 20:53
                haha rozbawiłas mnie tym linkiem smile
            • torado Re: Tee.. Przystojniak ;) 01.06.14, 10:57
              genesis77 napisał(a):

> wiesz jestem facetem a wiadomo ze toto niedomyslne jest tongue_out

no ta.....k a jak powszechnie wiadomo kobiety czytają w cudzych myślach wink big_grin big_grin
    • midnight_lightning Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 01.06.14, 02:28
      Są pewne portale, gdzie można znaleźć panie chętne na seks za niewielką cenę, którym nie przeszkadza to, że facet jest "zbyt dobry", "zbyt spokojny" i "zbyt inteligentny".
      • torado Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 01.06.14, 10:59
        midnight_lightning napisał:

> Są pewne portale, gdzie można znaleźć panie chętne na seks za niewielką cenę, k
        > tórym nie przeszkadza to, że facet jest "zbyt dobry", "zbyt spokojny" i "zbyt i
        > nteligentny".

biedny midnight....a jak nie jesteś "zbyt dobry", "zbyt spokojny" i "zbyt inteligentny" to od razu masz duże branie u kobiet wink big_grin big_grin
    • silencjariusz Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 22.06.14, 21:09
      Mój jest aktualny jak najbardziej.wink
    • mayenna Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 22.06.14, 21:19
      gwen75 napisał:

> Odważnie Sil wink
      A co było w tym poście bo nie chce mi się szukać?
    • mayenna Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 22.06.14, 21:29
      smile
    • silencjariusz Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 22.06.14, 21:39
      Byłem ciekaw reakcji koleżanki.wink
      • czarny.onyks Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 22.06.14, 21:48
        ależ nic co ludzkie nie jest nam obce, nie musisz się tłumaczyćwink
        • margott70 Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 22.06.14, 22:13
          A nawet więcej. Z reguły Silowi braki w inicjatywie zarzucają, a tu proszę- patrzyć i się uczyćwink
          • silencjariusz Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 22.06.14, 22:39
            I zabawnie i odrobinę uszczypliwie.wink Królowa w wyśmienitej formie jest po długim weekendzie.
          • czarny.onyks Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 22.06.14, 22:42
            oj...taka cicha woda to brzegi rwie...tongue_out
        • silencjariusz Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 22.06.14, 22:45
          Ale ja tak z ciekawości tylko.
    • mayenna Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 22.06.14, 22:08
      gwen75 napisał:

> Tu nie należy czekać na reakcję, ale spieszyć na ratunek, ona jest na wielkim g
      > łodzie wink
      Jeden może nie wydolić. Ekipę posłać na pomoc by trzasmile
    • silencjariusz Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 22.06.14, 22:43
      A kto nie jest na głodzie?wink A ratunek koleżanka pewnie już znalazła.
      • czarny.onyks Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 23.06.14, 23:14
        myslisz, że się kto przyzna?tongue_out
        • silencjariusz Re: To ja sie odważe szukam pani do seksu ;p 23.06.14, 23:23
          Pewnie nie. Bo tu i samotnych chyba nie ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka