margot_gdur 11.07.14, 18:18 W Beskidzie Niskim - należy mi się po tym tygodniu! I mam wolny poniedziałek! Tak sie chciałam pochwalić! Właśnie czekam na znajomych i mamy sobie jechać. Miłego weekendu i Wam życzę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salsa13only Re: weekend 11.07.14, 18:42 Miłego i dla Ciebie a w ramach chwalenia się dodam, że również mam wolny poniedziałek z tym, że zaczęłam wolny weekend już wczoraj i póki co, praktycznie nie odchodzę od kompa, jestem normalnie genialna Odpowiedz Link
tdf-888 Re: weekend 11.07.14, 18:46 mysle o jeździe do krynicy morskiej; mam z kim się zabrać tam i mam z powrotem. nie mam gdie spac rozbieram kwestie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: weekend 11.07.14, 20:56 pewnie miał nadzieję, że się jakaś kryniczanka odezwie i przenocuje Odpowiedz Link
raziel24 Re: weekend 11.07.14, 19:09 Ja mam imprezę w moim mieście do niedzieli a we wtorek jadę do Krakowa na wakacje ale co najlepsze nareszcie odwiedzę też niesławną elektrownie na Ukrainie i jej okolice Najlepsze wakacje w życiu Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: weekend 11.07.14, 19:39 A jak będziesz w Krakowie to możesz jeszcze odwiedzić smoka i innych z Krakowa Odpowiedz Link
raziel24 Re: weekend 14.07.14, 19:28 Mam trochę napięty grafik to tylko 3 dni od jutra i nie bardzo mogę się urwać bo jestem jedynym kierowcą w ekipie i będę woził leniwe daj Boże nie całkiem zalane tyłki po Krakowie Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: weekend 11.07.14, 20:22 U Was tez tak leje? U mnie az zacina. Co na weekend? Normalni bym powoedziala ze siedze w domu a teraz nie wiem nie jestem tego pewna. Jest pewnie duza szansa ze dupsko na jeden wieczor/nocke rusze ale to juz zwyczajem sie stalo, od dwoch miechow. Tak dokladnie dwa miesiace. Milo ze mam z kim pogadac w naturze a nawet sie powyglupiac, ze.jestem soba. Milo. Moze jutro dla odmiany do rodziny na grila pojade. Aaa zrobilam (nje do konca sama) 84 pierozki ^^ Kurde. Nie wiem co mi sie chce... Chyba spac Ale leje... Udanego wypoczunki i dobrej pogody zycze Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: weekend 11.07.14, 22:40 > 'hasi mowi 86 ;ierożkówa ja dodJE heheh aż sprawdziłam czy w pisaniu się nie pomyliłam bo było 84 pomidorowej dawno nie jadłam... smaka mi narobiłeś ale zjadłabym z lanym ciastem. Odpowiedz Link
poziomkitruskawki Re: weekend 11.07.14, 21:55 Weekend i przyszły cały tydzień w kajaku. Wiosło, kajak i przed siebie, jak ja to luuubię. Pogoda zaklepana, namiot spakowany, "fatałaszki" tzn. trzy koszulki na przebranie się i jutro ciut świt w drogę, kierunek Brda, okoliczne rzeki i jeziora. Odpowiedz Link
green.amber Re: i po weekendzie 14.07.14, 10:23 masz jakiś ciekawy szczególny powód?? jak na razie poniedziałek calkiem przyjemny to fakt i oby tak dalej Odpowiedz Link
maruda2 Re: i po weekendzie 14.07.14, 10:42 taaa, bezkrólewie w robocie od dziś panuje, bo dyrekcja się urlopuje Odpowiedz Link
green.amber Re: i po weekendzie 14.07.14, 11:13 i zabrała ze sobą robotę?? bo moja to nie zabiera... znaczy się harce, hulanki, swawole... Odpowiedz Link
maruda2 Re: i po weekendzie 14.07.14, 11:17 Tak dobrze to nie ma, nie zabrała. Ale przynajmniej nie dokłada Odpowiedz Link
green.amber Re: i po weekendzie 14.07.14, 12:18 mojej się w tym roku tak udało, że ona się urlopowała a robota dodawała się i bez jej udziału, ale kto wie czy dzięki jej nieobecności i tak nie poszło spokojniej teraz niestety wróciła z urlopu taka wrzaskliwa jedna, co ją przez ściany słychać... a tak było pięknie... Odpowiedz Link
maruda2 Re: i po weekendzie 14.07.14, 12:48 a co tu książka pomoże ? chyba, że gruba i ciężka BTW a Co Ty Gwen dopiero koło południa się objawiasz? wstałeś dopiero ? gwen75 napisał: > > Może jest jakaś mądra książka, która by pomogła poradzić sobie z tymi wrzaskami > ? ;P Odpowiedz Link
maruda2 Re: i po weekendzie 14.07.14, 13:07 coś Ci się język wyostrzył teraz wiem, po co były te długaśne dyskusje Odpowiedz Link
maruda2 Re: i po weekendzie 14.07.14, 13:14 ja na wszelki wypadek się uchylę, gdy koleżanka Amberka będzie książki używała Odpowiedz Link
green.amber Re: i po weekendzie 14.07.14, 13:22 maruda2 napisała: > ja na wszelki wypadek się uchylę, gdy koleżanka Amberka będzie książki używała ostrożność nigdy nie zawadzi, ale mam nadzieję, że jakby co będę lepiej trafiać, w znaczeniu celniej niż kolega, bo on znów jak łysy grzywką o parapet... jeśli mu życia nie szkoda, niech dalej idzie tą drogą... Odpowiedz Link
margot_gdur Re: weekend 14.07.14, 22:32 A ja wróciłam, wypoczęta, zresetowana - aż miło. Tzn. w sobotę próbowało nas utopić ale i tak było fajnie. Nie ma jak pozytywne zmęczenie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: weekend 14.07.14, 22:39 nie chcę Cię martwić..... ale ten reset szybko mija i wracasz do prozy życia Odpowiedz Link
margot_gdur Re: weekend 14.07.14, 22:42 Wiem... właśnie ustawiłam budzik na jutro rano Nie podoba mi sie Odpowiedz Link
silencjariusz Re: weekend 14.07.14, 23:00 A wiesz, że tu jest taki zwyczaj, że po weekendowych wyjazdach wrzuca się na forum swoją fotkę robioną w miejscu, w którym nastąpił reset? Odpowiedz Link
margot_gdur Re: weekend 15.07.14, 23:26 Yyyy nie wiedziałam, że tu takie zwyczaje panują. Postaram sie poprawić albo nie chwalić wyjazdami Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: weekend 14.07.14, 23:04 jeszcze odpowiedni strój jest wymagany... na fotce Odpowiedz Link
tdf-888 Re: weekend 14.07.14, 23:11 taaa, nie lubi.. swoimi gardzi, a do obcych się pewnie wdzięczy ;/ znam takie fazy Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: weekend 14.07.14, 23:12 no nie....znowu za adwokata mojego robi kolega..... .......mów za siebie Odpowiedz Link