czarny.onyks 06.08.14, 20:57 jak tam po ulewach? Szarlotta dach już ma? bo w Małopolsce kiepsko .... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarlotka_ja Re: Dach..... 06.08.14, 21:17 Ech... no właśnie. Panowie sumiennie pracują. Co rano robią mi pobudkę o 6:00. Widać postęp w pracach ale do końca jeszcze, jeszcze. Gdyby była pogoda to może za tydzień skończą Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Dach..... 06.08.14, 21:18 Hehe a w ogóle to w pierwszej chwili przeczytałam, że duch Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Dach..... 06.08.14, 21:19 ...kolejna, co widzi inaczej... ale dobrze, że Cię potopiło.... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Dach..... 06.08.14, 21:24 flirting.shadow napisał: > > ale dobrze, że Cię potopiło.... > > ? No właśnie ?? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Dach..... 06.08.14, 21:24 kurcze ...no uciekło mi słówko :nie przecież wiadomo, że nie życzę Jej źle ps. pisać nie pisze, ale błędy zaraz wyłapie Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Dach..... 06.08.14, 21:22 Nie no, u nas w sumie nie było (odpukać) takich nawałnic. Ale znajoma mieszka kilkanascie km dalej, tak się złożyło, że też ma remont i ją nieźle podtopiło . Tylko współczuć trzeba bo cały piasek potrzebny do betonu popłynął do Wisły Odpowiedz Link