03.10.14, 21:13
taka luźna dygresja wink
zwróciliście uwagę na starych zdjęciach, w porównaniu do teraz.. jak te twarze się zmieniają? czy to tylko takie moje subiektywne odczucie? nie chodzi mi o różne fryzury, no rysy twarzy są jakieś inne. że o obrazach nie wspomnę wink
zdaje mi się? smile
Obserwuj wątek
    • hashimotka88 Re: twarze... 03.10.14, 21:42
      Zdaje tongue_out
      Ja sie nie zmieniam suspicious
      Nie no. Sa roznice.
      Fak..cos mnie bierze sad a zalezy mi na jutrzejszym dniu.... Kurde uncertain chcialam.sie sprawdzic. I sie sprawdze. Pobudka z rana. Ale musze byc w dobrej formie. Zdrowa. A tu zaczelam kichac... W nosie kreci. Az farmacetyk zazylam. A nie robie tego. Pewnie spac pojde....
    • anirat Re: twarze... 03.10.14, 22:00
      Nie, nie zdaje Ci się, ewolucja.
    • kama265 Re: twarze... 03.10.14, 22:05
      mam takie same obserwacje. A zwłaszcza jak patrzę na polskich piłkarzy, np. Dejnę czy innych z jego drużyny. No c'mon, oni mają po dwadzieścia parę lat! nie do wiary, wyglądają jak niezbyt zadbani 60-latkowie teraz wink
      • tdf-888 Re: twarze... 04.10.14, 00:47
        najlepszy z nich to lato, łysy w wieku piłkarza... ;] acz teraz też tacy się zdarzają, tylko że się strzygą, a nie takie pióra hodują.
        • robert.83 Re: twarze... 04.10.14, 12:09
          No ja, na przykład, ostatnio się na zero ściąłem. Trzeba się przyzwyczajaćwink. Zostawiłem za to na chwilę brodęsmile.
    • maruda2 Re: twarze... 03.10.14, 22:22
      nie zdaje, jakoś staro po prostu wyglądają, w najlepszym wypadku dostojnie
      • kama265 Re: twarze... 03.10.14, 22:33
        ładny eufemizm Marudko smile
        • maruda2 Re: twarze... 03.10.14, 22:41
          palnę coś czasem, jak się nie pilnuję suspicious
    • green.amber Re: twarze... 03.10.14, 22:43
      starych - znaczy z jakich lat??
      bo może okoliczności, technika a może tylko ilość i koncepcja retuszowania...
      • tdf-888 Re: twarze... 04.10.14, 00:44
        no przykładowo zdjęcia ślubne naszych dziadków i ogólnie no... albo z lat prl zdjęcia... no teraz ciężko spotkać takie twarze. włącz se jakiś film i porównaj, czy są teraz takie rysy twarzy? rozumiem, że fryzurka może mieć wpływ na odbiór, ale i tak różnica jest.
    • witamina_b12 Re: twarze... 03.10.14, 22:45
      Mnie to zadziwia jak wiele można z twarzy wyczytać. Łącznie z poziomem inteligencji.
      • tdf-888 Re: twarze... 04.10.14, 00:45
        z tym poziomem inteligencji to się zgadzam, ale bardziej w przypadku mężczyzn.. ciekawe dlaczego, po kobietach trudniej poznać suspicious
    • behind_these_hazel_eyes Re: twarze... 04.10.14, 00:10
      Nie mam tego problemu, ile bym nie miała i tak ludzie dadzą mi 19, a i o dowód zapytają... dorosłą kobietę wink
      • tdf-888 Re: twarze... 04.10.14, 00:41
        niektórzy nie zrozumieli konceptu wątku...
        • behind_these_hazel_eyes Re: twarze... 04.10.14, 01:17
          Nie zgadzam się. Smutek w oczach, doświadczenia, zmarszczka na czole spowodowana natłokiem problemów - to widać, ale ludzie, którzy widzą mnie lub Ciebie pierwszy raz często nie zwracają na to uwagi. Doskonale wiem o co Ci chodzi albo interpretuję to, co napisałeś tak, jak chcę, bo mam do tego prawo wink Chyba mi go nie odmówisz? Wpuszczając coś w neta raczej się z tym liczysz, że obecni tutaj zinterpretują to jak oni uznają za słuszne.

Tylko, że ja już jako małolata słyszałam tekst o poważnej twarzy i smutnych oczach więc to mi się szczególnie nie zmienia - taka karma wink
    • behind_these_hazel_eyes Re: twarze... 04.10.14, 01:19
      Aż tyle lat nie mam żeby dla obserwatora niedoszacowanie stanowiło taki kanał... smile
      • temperufka.zelona Re: twarze... 04.10.14, 01:53
        niunia, jak masz lat 40 to dla kazdego faceta, nawet jezeli wygladasz na 19 (hehe) bedziesz juz stara niesmavzna dupa! big_grin
        • behind_these_hazel_eyes Re: twarze... 04.10.14, 02:12
          Słoneczko Kochane, do mnie ten tekst czy mi pszczółka brzęczy koło uszka?

Ty masz trzydziechę? Tak? Zatem w porównaniu do Ciebie jestem teleboska i wysmażona, bo mam parę mniej wink

Niesamowite, muszę być niewyobrażanie zarąbista, że mnie osobiście pierwsza prima balerina forum przywitała po napisaniu trzech wątków (a przeczytaniu może i ze stu) smile
          • temperufka.zelona Re: twarze... 04.10.14, 05:25
            kolaz!!! dupa jest dla ciebie!! wysmazona! big_grin big_grin
            • behind_these_hazel_eyes Re: twarze... 04.10.14, 21:23
              krążysz jak wielka tłusta mucha wokół moich wypowiedzi, aż tak Ci się podoba moja wysmażona dupa? sorry, ale w kobietach nie gustuję... smile
    • behind_these_hazel_eyes Re: twarze... 04.10.14, 02:08
      Właśnie na starej fotografii najbardziej widać zmianę... Tak myślę... Może mój przykład dobry nie jest, ale to widać, np. moi rodzice - błysk w oku, radość, a na zdjęciach aktualnych każdą ich troskę, stres widzę... w zdjęciu właśnie, ale może ja po prostu patrzę głębiej i szukam emocji w wizerunku na kartce papieru, a aktualnie na karcie pamięci smile
      • tdf-888 Re: twarze... 04.10.14, 12:02
        eno.. dalej nie rozumiesz... ale masz do tego prawotongue_out taki urok internetu...
        • behind_these_hazel_eyes Re: twarze... 04.10.14, 21:25
          OK, zostawmy to, bo skończymy w dziale 'co poeta miał na myśli' wink Wolne Internety - Prawo do interpretacji smile
    • behind_these_hazel_eyes Re: twarze... 04.10.14, 02:13
      Miłe, ale ja z tych średnio wysmażonych więc szczekania się nie obawiam wink
    • temperufka.zelona Re: twarze... 04.10.14, 05:24
      co ty tak po nocy paciorki tu odmawiasz? pokuta jaka czy co?? wink
      • behind_these_hazel_eyes Re: twarze... 04.10.14, 21:22
        Rozwijam czerwony dywan, abyś miała gotowy na rano jak się pojawiasz skoro świt wink
        • temperufka.zelona Re: twarze... 04.10.14, 21:29
          odpierdol sie, do ciebie nie pisalam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka