nie.lubie.pomidorow 03.01.15, 19:33 Witajcie, zimne, długie wieczory.. chętnie z Wami poklikam Mogę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie.lubie.pomidorow Re: czesc. :) 03.01.15, 19:58 z tego co widzę, to Wy wszyscy się tu znacie. Cięzko będzie się "wbić" Odpowiedz Link
silencjariusz Re: czesc. :) 03.01.15, 20:00 A jesteś dziewczynką czy chłopczykiem? I skąd jesteś? Odpowiedz Link
beja_81 Re: czesc. :) 03.01.15, 20:16 nie ważne czy chłopiec czy dziewczynka, ważne by zdrowe było Odpowiedz Link
nie.lubie.pomidorow Re: czesc. :) 03.01.15, 20:20 no cóż, jestem zdrową dziewczynką z Mazowsza. Odpowiedz Link
nie.lubie.pomidorow Re: czesc. :) 03.01.15, 20:25 a to az tak widac????? nie chodziłam do gimnazjum Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: czesc. :) 03.01.15, 20:29 jeszcze przed gimnazjum??? dziewczynko, a komunii juz chociaz bylas? Odpowiedz Link
nie.lubie.pomidorow Re: czesc. :) 03.01.15, 20:32 gimnazja objęły rocznik 1986. ja mam trochę inny rocznik Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: czesc. :) 03.01.15, 20:41 tylko 86?? mlodszych rocznikow kuz nie objely? Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: czesc. :) 03.01.15, 20:48 kariery na forum nie zrobisz, tu glupiutkie panienki sa z buta traktowane, gdybys jeszcze dupe miala fajna, ale nie ten rocznik. chlopcy, powiedzcie jej jednak cos milego. Odpowiedz Link
nie.lubie.pomidorow Re: czesc. :) 03.01.15, 20:58 o jaka szkoda! a ja głupiutka myślalam, ze zaraz złapię męża ale za stara i bez odpowiednich walorów... proszę, proszę powiedzcie mi chłopcy coś miłego... żartowałam, nie rusza mnie to, co piszesz o mnie wydaje mi się, że jednak fajna jestes Odpowiedz Link
facet699 Re: czesc. :) 03.01.15, 21:55 po nicku widać, że pomysły się kończą No ale Twój Tempi nie lepszy Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: czesc. :) 04.01.15, 11:34 ilez mozna temperufek wymyslac, byla czarna, byla szara. ale u mnie przynajmniej wiadomo, ze jeden ch.. trol. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: czesc. :) 03.01.15, 20:38 bo co? bo napisała słowo "poklikam"? czemu po paru słowach już miałaś o kimś wyrobione zdanie. Mi już obcy z forum pare razy nadmienili ze piszę jakbym była z gimnajzum ^^ taki mam sposob bycia, szcególnie tutaj w wirtualu - spora swoboda. I nie mam zamiaru tego zmieniać, bo tak mi dobrze. Bez żadnej napinki, bez zbednych myśli, co sobie ktoś o mnie pomysli (tego w życiu miałam sporo...)Gdzies trzeba się odstresować, odblokować ale w życiu aż takim dzieciakiem nie ejstem, wierzcie lub nie choć teraz.... sama sie zastanwiam, czy na zbyt wiele szaleństw sobie nie pozwalalam Nieeee!! chce wiecej ^^ Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: czesc. :) 03.01.15, 20:20 jezeli jestes madrym facetem w wieku 35+ ze slicznymi (powiem pozniej z czym) mozesz zostac i pogadac, tylko fote musisz w wizytowke wrzucic. ale po tym "poklikam' czuje zes niuniek/niunka ledwo po gimnazjum. Odpowiedz Link
nie.lubie.pomidorow Re: czesc. :) 03.01.15, 20:26 nie jestem madrym facetem w wieku 35+. Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: czesc. :) 03.01.15, 20:35 znaczy jestes fibi!! zaraz ci powiedza, ze cie znaja pod inna postacia. Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: czesc. :) 03.01.15, 20:40 spoko, niedlugo przyjda cioteczki i cie uswiadomia. Odpowiedz Link
raziel24 Re: czesc. :) 03.01.15, 22:11 Jak można nie lubić pomidorów jestem w lekkim szoku Odpowiedz Link
jovian Re: czesc. :) 03.01.15, 22:24 Oj można, a już szczególnie w postaci zupy pomidorowej. Głęboko zakodowane urazy z dzieciństwa. Odpowiedz Link
jovian Re: czesc. :) 03.01.15, 23:00 I jeszcze tzw. zupa mleczna i zupa owocowa. Jak tak można krzywdzić dopiero kształtujące się umysły, wkraczające w wielki ciekawy świat? Odpowiedz Link
maruda2 Re: czesc. :) 03.01.15, 23:33 jovian napisał: > I jeszcze tzw. zupa mleczna i zupa owocowa. Jak tak można krzywdzić dopiero ksz > tałtujące się umysły, wkraczające w wielki ciekawy świat? > a ja w sumie przeżywałam, że do przedszkola nie chodziłam Odpowiedz Link
maruda2 Re: czesc. :) 03.01.15, 23:58 Ba, teraz to wiem Brat mi opowiadał, on też ma traumę odnośnie jakiejś zupy Odpowiedz Link
jovian Re: czesc. :) 04.01.15, 00:06 Nie dziwię się, po przedszkolu wszyscy mają jakaś traumę. Odpowiedz Link
uny Re: czesc. :) 04.01.15, 00:22 jak, urwał nać, nie można lubić pomidorów. pomidory są zajebiste... Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: czesc. :) 04.01.15, 00:25 takie szklarniowe zimą to nie bardzo.... jednak... ale w pełni sezonu delicje popopopopomidory Odpowiedz Link
uny Re: czesc. :) 04.01.15, 00:26 mi każde wchodza. ludzie, którzy nei lubią pomidorów są podejrzani. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: czesc. :) 04.01.15, 00:29 może to miałoby nie.lubie.braku.pomidorow tylko za długie było? strasznie zasadniczy w kwestii pomidorów jesteś widzę, a jakie masz zapatrywania na inne warzywa? Odpowiedz Link
margott70 Re: czesc. :) 04.01.15, 10:32 Też nie rozumiem. Mogę pomidory zamiast ciastek, tzn na deser Odpowiedz Link
kama265 Re: czesc. :) 04.01.15, 10:34 coście sie dziewczyny tak przyczepili jeden lubi to drugi co innego Odpowiedz Link
margott70 Re: czesc. :) 04.01.15, 10:39 Bo może mamy dzień nietolerancji a co to zawsze trzeba być tolerancyjnym? Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: czesc. :) 04.01.15, 11:40 juz chyba zrezygnowala. albo poszla dopieszczac braki intelektualne. zbyt bystra to ona nie byla. Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: czesc. :) 04.01.15, 11:47 gadasz jak dziadki z mojej wsi. ja zawsze madra jestem. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: czesc. :) 04.01.15, 11:51 nie wierzę na słowo. owszem pisanie z malych liter potwierdza tezę, acz samo w sobie nie wystarczy. Odpowiedz Link
uny Re: czesc. :) 04.01.15, 13:19 no dobra festiwal przepraszania czas zacząć... chyba ciut przesadziłem wczoraj/dzisiaj Odpowiedz Link
tdf-888 Re: czesc. :) 04.01.15, 13:28 ale żeby się liczyło, to musisz napisać konkretnie kogo i za co przepraszasz a nie takie o. Odpowiedz Link
carol-jordan Re: czesc. :) 04.01.15, 14:06 Dobra jak każda inna, nie? Ważne, żeby się stosować. Odpowiedz Link
witrood Re: czesc. :) 04.01.15, 15:48 Ano, nawet na wojnę można z takim iść na upartego. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: czesc. :) 04.01.15, 12:36 uwielbiam....dojrzałe, soczyste...pachnące słońcem....... albo suszone w oleju....mmmmmmmmhmmm albo jak dziś...w zupie pomidorowej Odpowiedz Link
tdf-888 Re: czesc. :) 04.01.15, 13:23 pomidorową masz?? dawno nie było... ostatnio przerzuciłem się na robienie flaków w 'dzień po' (rosole). ale odnośnie pomidorów, to w słoiku czekają klopsiki rybne w sosie pomidorowycm i może to dziś ich dzień przyjdzie bo w końcu muszę zacząć przechodzić na dietę, a ten słoik duży i wiem, że będzie mi smakował, więc z dietą ruszę, jak go opróżnię. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: czesc. :) 04.01.15, 13:30 mam...a raczej była a jadłeś w końcu te pomidory suszone ? w lidlu były ostatnio po promocji Odpowiedz Link
tdf-888 Re: czesc. :) 04.01.15, 13:35 jadłem, z biedy. i ze szpinakiem i z serkiekiem danie; i trochę też na bułkę z tą oliwą w trakcie gastrofazy. lubię pomidory totalnie. teraz mam też jakieś suszone z auchana. do lidla to już nie wchodzę nawet, tam nic nie ma i tylko tracę czas na eksplorację a i tak nie znajduję tego, czego szukałem. pomidorową też se mogę zrobić w pół godzinki, bo mam rosoły pomrożone i pomidory w puszkach i koncentrat czekają na swoją kolej, ale jakoś no mi na pomidorową przeszło, od kiedy z wódeczką zbastowałem, to tak zupki nie kręcą Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: czesc. :) 04.01.15, 13:47 Witaj Pomidorku Pewnie że możesz, bardzo miło nam będzie. A bzdetami o tym kto tu komu niby co i dlaczego się nie przejmuj. Poczytasz trochę, to się przekonasz że (prawie) wszyscy są mili i przyjaźnie nastawieni. Odpowiedz Link
carol-jordan Re: czesc. :) 04.01.15, 14:05 "Prawie" czyni wielką różnicę....... Powitać Pomidorka (ę???) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: czesc. :) 04.01.15, 14:18 To z żubrem na którym można oprzeć bal, na moje ociupine zacniejsze, ale co kto lubi > Powitać Pomidorka (ę???) smile Mnie sie pyta ? A co to ja mama albo tata ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: czesc. :) 04.01.15, 14:26 Aaa, w sensie że to dziewczynka jest. No nie taję, że nie odtworzyłem jeszcze w pełni procesów życiowych po znojach obrzędów noworocznych. Ale dokładam starań Odpowiedz Link
carol-jordan Re: czesc. :) 04.01.15, 14:29 Ja nie dokładam. Chyba że do pieca.... Natura sama zdecyduje co dla niej dobre. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: czesc. :) 04.01.15, 14:48 Babcia ? PS - Jaka babcia ? - A jaki dziadek ? Nie ma to jak nadawać na tych samych falach Odpowiedz Link
carol-jordan Re: czesc. :) 04.01.15, 14:56 Nooooooo A propos fal uczepiło mnie się takie powiedzonko: jak ktoś mówi, że nie nadajecie na tych samych falach sprawdź czy nie ksiądz....... Hm? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: czesc. :) 04.01.15, 15:29 Całkiem w pytke i na czasie, bo zaraz ta czarna szarańcza zacznie się wbijać ludziom na kwadrat by szarpnąć parę groszy za święty obrazek. Powiem że w tym roku, on kupi ode mnie i rozwinę mu pióropusz tych dewocyjnych arcydziełek. Jestem pewien że raźno klaśnie w łapki i odda mi za nie swego bentleja. W końcu obrazek święty a bentlej - nie Odpowiedz Link
carol-jordan Re: czesc. :) 04.01.15, 16:01 A skąd wiesz? Bentlej może być poświęcony razów sto. W końcu panowie w purpurze za kołnierz nie wylewajo ponoć......... Odpowiedz Link
nie.lubie.pomidorow Re: czesc. :) 04.01.15, 15:05 ładnie się wątek rozwinał nie przejmuję się niemiłymi komentarzami na mój temat. nie rusza mnie to. przyszłam sobie po prostu pogadac tu czasem z Wami. co do nicka, to trzeba sie nagłówkować zeby znaleźć coś wolnego.. A czy nick ma znaczenie? Nick jak nick. Odpowiedz Link
carol-jordan Re: czesc. :) 04.01.15, 15:22 Niemiłe komentarze? No skąd. Te w stosunku do Ciebie to drobnica tylko, forumowy plankton....... Uważaj, bo jeśli nie zechcesz (jako i ja) odliczyć się na spotkaniu, to możesz być uzana za: .......... lub czasopisma. Ja również przyszłam tu TYLKO pogadać, ale dla niektórych to niewyobrażalna wręcz postawa. Żeby na forum chcieć tylko rozmawiać??? Ty musisz mieć coś za skórą! Pomidory lubię to i z Tobą pewnie się dogadam. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: czesc. :) 04.01.15, 15:29 czy to rozsadne tak z nówką od początku koalicję przeciwko reszcie forum budować? może daj jej się samej zorientować, kto wróg a kto przyjaciel a nie tak się sama, jak zwykle. narzucasz... Odpowiedz Link
carol-jordan Re: czesc. :) 04.01.15, 15:59 Nie buduję koalicji. Nikomu się nie narzucam. Nie chcę tu zawiązywać ani sojuszów ani przyjaźni. Ani z nikim się ścierać, ani nikomu naprzykrzać. jedyne czego chcę to od czasu do czasu POGADAĆ z tymi, którzy chcą ze mną zamienić słowo. Nie mam też śmiejących się przystawek u boku. A co więcej, dobrze mi z tym. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: czesc. :) 04.01.15, 16:08 carol-jordan napisała: > Nie mam też śmiejących się przystawek u boku. nie bidusiuj... na pewno kilka się znajdzie Odpowiedz Link
carol-jordan Re: czesc. :) 04.01.15, 16:11 Jakoś nie tęsknię za fałszywymi uśmieszkami. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: czesc. :) 04.01.15, 16:17 spoko, ja tam jestem szczera zarówno w sympatiach (uśmiechach) jak i antypatiach... ale jak do ciebie wszyscy fałszywie (jak twierdzisz) to w sumie przykre.... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: czesc. :) 04.01.15, 16:17 ale przecież to ty w odpowiedzi do pomidorówki napisałaś, jacy tu niemal wszyscy są okropni i niewdzięczni. ojojoj chcesz pogadać czy się powywyższać? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: czesc. :) 04.01.15, 16:20 Dla Ciebie i dla wszystkich pięknych pań na forum (z chłopstwem sie nie całuje, bo sie brzydze. Nie ogarniam dziewczyny, jak Wy możecie się do tego tulić) Taki mejklaf ogólny, bo mi się tryb hipisia włączył Odpowiedz Link