Dodaj do ulubionych

nektarynka ^^

29.06.15, 14:04
Zakładam nowy wątek z racji że Lesiaczek lekko sfochowany że Grecję mu zaśmiacam suspicious
zakładam bo nektarynka taka jedna mnie natchnęła smile
dopieścić się chciałam to po rureczke z kremem powędrowałam. źle sie zaczął dzień sad nadzieja jak bańka mydlana prysła ale jeszce coś poprubuje....watpie ze cos sie zmieni.zobaczymy...
chcąc jakaś przyjmenosc znaleźć jakos sie uszceśliwić poszłam po słodkośc. zjedzona rurka ^^ i kawa wypita. śnieta jestem...
idąc wzdłuż bazarku miałam ochote na jakiegoś owocka. Brzoskwinka? już wychodząc zerkam na pewnego pana. dodam... okrutnie przystojnego. starszego. możliwe ze już nawet po 40. bardzo możliwe. o takie miał cudowne niebieskiutkie ślepia.. nawet z wygladu bardzo do Niego podobny. tyle że... nawet przystojniejszy. mniej lalusiowaty. w kolejeczce sie do Niego ustawiłam o dwie nektarynki poprosiłam. wybrał... a ja sie na Niego gapie. odwraca ie tyłem, żeby zważyc.. ech, jaki On miał tyłek ^^ zerkam na Jego bicepsy, w koszulce i spodenkach drepta. coś bicepsów posiadał. Patzre co ma pod koszulką big_grin zerkam pod spod bo sie zastanwiałam ile ma tłuszczyku a ile muskulatury. Bicpesy wygladne były, normalne smile nieprzesadne, nie lubie panó przesiłkowanych uncertain bardzo.... zerkam pod spód i widze... ze nie ma 6 paka tongue_out ma tłuszczyk. wtedy pomyslałam ze muskuły to od owocków się mu zrobiły smile ślicznota. mimo ze starszy, mimo ze miał już nieco siwiejace włosy. mimo ze był gdzieś mojego wzorstu badz niższy. Kiedyś u Niego gruszkę sobie kupiłam smile wtedy z usmieszkiem do mnie, nawet coś do mnie zamienił słowo. dzisija uśmiechu w Nim wiele nie było. odchodzac usłysząłam ze jest okrutnie śpiacy. Podobnie jak ja suspiciousok, ja troche tylko... no nektarynka z Niego była. tylko zjesć ^^ zjem sobie zjem. mam dwie tongue_out
fajne to..... kiedyś nie zwracalam uwagi na gatunek meski. Na pewno nie patzryłam w ten sposób jak teraz. Jak uschnieta roślinka która nie potrzebowała... która nie chciała....
Troche dziwacznie sie czuje ze meźczyzni mi sie podobaja. ze moje ślepia tak sie gapią.
Nie bedac z facetem nei gapiłam się na innych.... czyli to wszystko wina faceta - Paźkasuspicious
Obserwuj wątek
    • tdf-888 Re: nektarynka ^^ 29.06.15, 17:20
      więcej takich postów tongue_out
      tylko bez snów, bez snów... snów nie czytam.
      • mavika_88 Re: nektarynka ^^ 29.06.15, 17:51
        Wiem ze chcesz poszydzic z moich pisadelek tongue_out suspicious
        haha dzisiaj sie przyznalam Pazkowi jak sie patrzylam na nektarynkarza ^^ On to tylko skomentowal... No ladnie, ladnie big_grin i sie smial ze otwlrzyl puszke Pandory. Ale tak jest... To Jego wina ze inaczej sie twraz na facetow gapie suspicious wczesniej facet to facet. Nie bylo wiekszego znaczenia.... Teraz... Czasem slepia sie zawissza... Jak zawiesza piegza swoja ofiare na pal smile
        Ja mu sie do wielu rzeczy przyznaje big_grin pytani po co? Czegos takiego kobiety raczej nie mowia... Ale niech sie troch czuje "zagrozony" big_grin
        Wczoraj mu zaczelam nawijac o jednym kolesiu z ktorym zaczelam pisac. Tak tak. Nie zawieram juz znajomosci internetowych. Nie krei mnie fo. Z Nim tez nie chcialam ale.... Esz.... Ktos taki to sk trafia raz na kilka tysiecy przypadkow. Noooo. Tyle w Nim podobienstwa do mojego Pazka.... Ze szok. To samo czasem myslenie. Pozytywne cechy. Nawet.... Jest bardziej pazkowaty.... Jest bardziej drobny... Da sie tongue_out koles niezle obczytany. Ciekawy. Piszac z Nim chce poszerzac swoje horyzonty. Czegos nowego sie dowiedziec. Niezle ma zdrowe podejscie do zycia. Dosc szybko wywnioskowalam.ze to Paziek i szkoda mi sie Go bylo pozbyc. Wiec czaawm.maila szpeniemy ale to rzasko... No wiec przyznalam.sie wczoraj swojemu. Nawwt na ambicje mu wjechalam. Bo nowka" Paziek" przeczytal ksiazkd o ktrej wspomnial. Duzo by opowiadac co to za ksiazka... A swojwmu podafowalam w wersji papierowek juz przeszlo pol rokususpicious jak wczoraj wspomnialam to powiedzial ze tak nie bedzie, ze w koncu sie za nia wezmie. Nie mam przed Pazkiem.swym- fajemnic. Duzo o mnie wie... Nawet dziwnosxi me.... Kiedysiejsze.
        Wspomnialam mu o bardzo podobnym do Niego zeby sobi nie myslal ze jestem taki bezpieczna big_grin zapytal gdzie mieszka ^^
        Taaa. Z reszta nawet apre miechow temu mi powiedzial ze nie bede miala problemu zeby jakiegos sobie znalezc. Ech.... Nie lubie chetnych facefow... A wczoraj Paziek mnie wystraszyl mowiac o domie.... Niewazne.
        Serio chcesz opowiastki o innych facetach. Jak sie na nich gapie? Moge napisac pewna opowiastke ^^ ale ostrzegam ze moze byc dziwacznie zabawnie.
        • silencjariusz Re: nektarynka ^^ 29.06.15, 18:03
          A cóż to za piegża co na pal nabija swoje ofiary?
          • mavika_88 Re: nektarynka ^^ 29.06.15, 18:14
            Specjalna tongue_out
            Ozesz kurka... Napisalam piegza ? o_O
            Dzierzba, dzierzba.
            Piegzy w tym roku nie widzialam co by sie na ogrodzie u mnie zalegly. Zapewne gdzies byly ale nie wpadlam na nie smile
            Czytales jak pisalam ze sikorki bogatki do jumby wlatuja?mlode tam maja. Bogato smile
            • silencjariusz Re: nektarynka ^^ 29.06.15, 18:21
              Nie czytałem. Za dużo tego Twojego chaosu jest bym sikorki wyłapał.tongue_out
              • mavika_88 Re: nektarynka ^^ 29.06.15, 18:34
                O sikorkach i jumbach pisalam juz tydzien dwa temu.
                Tylko mnienke czytasz? Przyznaj soe ze ni chodzi o moj chaos. Czygasz innych na samotnych?
                Sikorki powtorzyly leg i znowy do jumby weszly smile w zeszlym roku tez mlode byly.
                • silencjariusz Re: nektarynka ^^ 29.06.15, 18:40
                  Czytam tych, którzy piszą po polsku.tongue_out
                  • mavika_88 Re: nektarynka ^^ 29.06.15, 18:51
                    Ok.dawno Cie nie widzialam. nie widzialam Twoich litere stad wysnulam wnioski ze nie czytasz skoro nie piszesz. I nie chodzi tutaj o moja osobe. Ja to wiadomo... Czasem nie do przebrniecia wink
                    • mavika_88 Re: nektarynka ^^ 29.06.15, 20:00
                      Nie ze narzekam na zdrowie. Ogolnie jest dobrze. Czasem upierdliwosc a raczej dyskomfort sie trafi. Nie wiem czy sie nie przytrafia. Mysle ze to chwilowka ze jutro bedzie lepiej a nie gorzej. Dziwny bol..... Podczas przelykani ni tyle co czuje gardlo bo glebij skega i czuje ucho. Ucho przy dotyku tez nieco pobolewa. Czaaem trafia sie takie ostrzejsze przeszywajace momenty.
                      Mam nadziej ze to przejdzie. Z uchem chyba zartow niema... Tylko raz z uchem proeblem.mialam.w podstawowce bodajze. Wtedy zastrzyki w dupe dostawalam suspicious
                      Ech. No przeciez nic mnie nie przewialo. Czasem zdarzalo mi sie jechac z szybami przestrzelonymi w samochodzie. Ale nic mi nie bylo. raz tak nawet zgrzana z teniska wracalam. No chyba nie doszlo to do mnie z opozniniem suspicious ostatnio .ie bylo upalow to i klimagyzacji w postaci szyb noe musialam wlaczac. Nawet nie wiem czy cos na takie ucho sie bierze. Jakies kamfory czy inne dziadostwa. Nic nie biore. Jutro ma mi przejsc. Jedno ucho.. Prawe... Nawet ciepleko w Nim czuje. Ma przejsc do jutro. Teraz go pod kolderka wygrzeje.
                    • silencjariusz Re: nektarynka ^^ 29.06.15, 21:30
                      Nie do przebrnięcia i owszem. Temu też czytuję tylko Twoje krótkie wpisy.
                      • mavika_88 Re: nektarynka ^^ 29.06.15, 21:37
                        Starzejesz sie Sil tongue_out
                        Kiedys dawales rade nawet dluzsze wink
                        • mavika_88 Re: nektarynka ^^ 29.06.15, 22:15
                          Jeszcze jedna nektarynka mi zostala. Chyba na nia pora suspicious
                          Niedawno czeresni si nazarlam. Zerknelam na ksiezyc i wydaje sie dosc pelny. Pelnie mamy¿
                          • mavika_88 Re: nektarynka ^^ 29.06.15, 22:19
                            Eee. Dopiero w czwartek.
                            Ksiezyc zakudlacony byl to i nie dostrzeglam niepelnej pelnosci smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka