Dodaj do ulubionych

Tenisowo :)

30.06.15, 10:45
Czy ktoś z obecnych tu ogląda?
Zastanawiam się czy ktoś kibicuje naszym np. A. lub U.Radwańskiej, Janowiczowi itd
Jestem chyba jedyną, która chętniej obejrzy np Siostry Williams czy M.Sharapovą
Obserwuj wątek
    • maruda2 Re: Tenisowo :) 30.06.15, 10:49
      nie, nie oglądam i kompletnie się na tym nie znam
      • mavika_88 Re: Tenisowo :) 30.06.15, 11:03
        Hehe tez sie kompketniena na tym nie znalam nawet gdy przez rok praktykowalam suspicious jesli z kolezank gralysmy na punkty (co sie rzadko zdarzalo i zalezalo czy bylysmy na wymiarowym poletku ^^) to punktowalysmy jak do gry w siatkowke. 25 to byl jeden set big_grin. Nie liczylysmy prawidlowo. Nie bylo gemow. Teraz bardziej to przypomina gierke tenisowa smile w koncu... Juz gdzies 3 lata rekiete w lapie dzierze smile
        w koncu wypadalo sie naumiec prawidlowych zasad. Nauczylusmy sie jak.... Na turniej zdecydowalysmy sie wybrac big_grin tydzien przed prawidlowo zagralysmy.
    • mavika_88 Re: Tenisowo :) 30.06.15, 10:53
      Wole praktykowac - grac smile
      Rzadko kiedy ogladam, bardzo rzadko.
      Czemu jedyna? Jesli nie idzie w gre kibicowanie naszym to warto popatrzec na ladne pykanie smile
      Tedeefek z tego co mi czasem obilo sie o oczy, ogladal gierki tenisowe.
    • zed-is-dead Re: Tenisowo :) 30.06.15, 11:11
      Janowiczowi, to już chyba nie...
      • mavika_88 Re: Tenisowo :) 30.06.15, 11:16
        Czemu juz nie?
        Wczesniej tak?
        Czy jednak pkec ma znaczenie ^^ i milsze dla oka sa jednak niewiasty.
        Czy konkretnie chodzi o Janowicza suspicious
        Nie wiem nawet jak nasi tenisicie sobie teraz radza. Na jakich sa miejscach. Czy trzymaja poziom. Watpie ^^ poziomica moze by sie im przydala tongue_out ooo albo niwelator. On tez ma powietrzny babelek co wyrownuje poziom smile a jaki ma daleki zasieg ^^ 26 krotny zoom..
        • zed-is-dead Re: Tenisowo :) 30.06.15, 11:20
          Bo wczoraj odpadł z Turkiem, więc ma na jakiś czas wolne od gry smile
          • mavika_88 Re: Tenisowo :) 30.06.15, 11:32
            Aaaa czyli znaczy sie ze ogladasz i jestes w temacie smile
          • sadgirl25 Re: Tenisowo :) 30.06.15, 23:42
            Ja od pewnego czasu mam na niego alergię
            Na jego koleżankę z kortu też
            • biszibosz32 Re: Tenisowo :) 01.07.15, 16:52
              a ja zapraszam chetnych na kort smile chetnie bym pogral ale nie mam za bardzo z kim, moj poziom jest zupelnie amatorski ale nadrabiam walecznoscia. takze jak jest ktos zainteresowany to zapraszam najchetniej na sulechowska w godzinach porannych bo wtedy taniej.
              • mavika_88 Re: Tenisowo :) 01.07.15, 17:07
                Przepase rakiete przez ramie jak luk robin hoodowski i juz jade zeby Cie obgrac tongue_out wink
                Ja grywajac trace tylko sily.... A nie kase tongue_out
                • biszibosz32 Re: Tenisowo :) 01.07.15, 17:13
                  no to dawaj dawaj lecimy smile hm w sumie teraz tak patrze ze to forum nie dotyczy tylko zielonej gory jak zakladalem wiec chyba sie wycofuje z zaproszenia wink no chyba ze ktos ma ochote przyjechac
                  • mavika_88 Re: Tenisowo :) 01.07.15, 17:25
                    Boisz sie "tubylcow"? Boisz sie, skoro juz si wycofujesz tongue_out
                    Nie rzuca sie slow na wiatr. Juz jade !! big_grin
                    Tylko mi nie po drodze suspicious
                    Takiej odleglosci nigdy w zyciu jeszcze nie pokonalam. Przyjmuje Twoj walkower wink
                    • biszibosz32 Re: Tenisowo :) 01.07.15, 17:55
                      hehe, dobra dobra nie wykrecaj sie, czekam na korcie, wbije Cie serwisami w ziemie wink
                      • mavika_88 Re: Tenisowo :) 01.07.15, 18:07
                        Haha zeby czasem nie bylo na odwrot wink
                        Wstydze sie swoich serwisow.... Ze czasem sa tak dobre i niektorzy patrza n nie z przerazeniem wink
                        Kolega nigdy ni lubil jak serwowalam. Zawsze mowil daj jeszze jednego. Bo mu meskosc sie wyrywala ze czasem nie moze mojej pilki dosiegnac wink
                        Jesli o serwy chodzi to bardziej podziwiaja podczas gierki siatkowkowej niz tnisowych. Tam wiecej ludzi grywa. No serio czasem sie dziwnie czuje ze cos dobrze mi wychodzi .
                        Ja sie wykrecam? A Kto napisal ze juz nieaktulane? tongue_out ze sie boi tubylcow i tylko ze swoini grywa? Juz przegrales ^^
                        • biszibosz32 Re: Tenisowo :) 01.07.15, 18:28
                          hehe, zadziorna jestes.. na korcie nie bede mial litosci, niech poleje sie krew. a jesli chodzi o siatkowke to powiem Ci ze jak szedlem na scine to zawodnicy po drugiej stronie siatki chowali sie po katach, pod laweczkami, takze nie polecam wink
                          • mavika_88 Re: Tenisowo :) 01.07.15, 19:04
                            Niech sie poleje krew? Obiecuje ze nie bede w Ciebie celowac tongue_out
                            Ale Twoja meskosc w tym momencie napiera big_grin wiem ze sie droczymy ale po przeczytaniu tego postu mialam jedne mysli. Jakbym tylko Z bisziboszem sie spotkala to bym mu szans nie dala. Nie kreci mnie pokazywanie ze jestem lepsza od facetow. Czasem w sporcie sie tak zdarzylo tongue_out a jako kobieta jestem moze nieco zaskoczeniem. Nieco ponad przecietna. Mowisz ze pod laweczki uciekali? Tutaj dalo mi sie zauwazyc jak Twa meskosc napiera big_grin tak, tak, droczymy sie.
                            W niewielu rzeczach jestem dobra. Ale w sporcie wiem ze nie jest tak zle. Mnostwo dziedin sie na siebie nalozylo ze niektore chwyty mam na kazda stone wycwicxone. Serwy ulepszone przez gierki siatkowkowe ooo w badmintona kiedys bylam dobra. Nawet na zawodach sie pojawilam. Do tego plywanie. Haha czasem to robie. Wredna jestem. Ale jak plyni facet jak widze ze dobry jest technicznie, jak sprawnie plywa to sie z Nim scigam ^^
                            niedawno dziwnie sie poczulam. No chyb z 10 lat nie gralam w pilke nozna. Zagralam na igilicie smile 6 nas byla ja jako jedyna kobietka. I co? Z pczatku nieco niesmialo. Nie wiedzialam czy bede potrafila kiwnac. Sprobowalam. Faceci lekko oczka przetarli big_grin w dodatku pierwszego gola strzelilam ja smile
                            W tenisie taka dobra ni jestem. Jeszcze nie czuje dobrze pilki uncertain serwy we wszystkich gierkach mi wychodza smile
                            no mialabym ochote zeby z Toba zagrac big_grin w pewnym momencie za duzo poczulam w Tobie tej meskosci... Mysle ze to wynikalo od swobodnego pisania i od drocxenia sie. Pewnie bys ze mna wygral. Ale..... Kto wie. Kto wie wink tez jestem amotorka co na dwoch turniejach grywala smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka