sadgirl25 30.06.15, 10:45 Czy ktoś z obecnych tu ogląda? Zastanawiam się czy ktoś kibicuje naszym np. A. lub U.Radwańskiej, Janowiczowi itd Jestem chyba jedyną, która chętniej obejrzy np Siostry Williams czy M.Sharapovą Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda2 Re: Tenisowo :) 30.06.15, 10:49 nie, nie oglądam i kompletnie się na tym nie znam Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Tenisowo :) 30.06.15, 11:03 Hehe tez sie kompketniena na tym nie znalam nawet gdy przez rok praktykowalam jesli z kolezank gralysmy na punkty (co sie rzadko zdarzalo i zalezalo czy bylysmy na wymiarowym poletku ^^) to punktowalysmy jak do gry w siatkowke. 25 to byl jeden set . Nie liczylysmy prawidlowo. Nie bylo gemow. Teraz bardziej to przypomina gierke tenisowa w koncu... Juz gdzies 3 lata rekiete w lapie dzierze w koncu wypadalo sie naumiec prawidlowych zasad. Nauczylusmy sie jak.... Na turniej zdecydowalysmy sie wybrac tydzien przed prawidlowo zagralysmy. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Tenisowo :) 30.06.15, 10:53 Wole praktykowac - grac Rzadko kiedy ogladam, bardzo rzadko. Czemu jedyna? Jesli nie idzie w gre kibicowanie naszym to warto popatrzec na ladne pykanie Tedeefek z tego co mi czasem obilo sie o oczy, ogladal gierki tenisowe. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Tenisowo :) 30.06.15, 11:16 Czemu juz nie? Wczesniej tak? Czy jednak pkec ma znaczenie ^^ i milsze dla oka sa jednak niewiasty. Czy konkretnie chodzi o Janowicza Nie wiem nawet jak nasi tenisicie sobie teraz radza. Na jakich sa miejscach. Czy trzymaja poziom. Watpie ^^ poziomica moze by sie im przydala ooo albo niwelator. On tez ma powietrzny babelek co wyrownuje poziom a jaki ma daleki zasieg ^^ 26 krotny zoom.. Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Tenisowo :) 30.06.15, 11:20 Bo wczoraj odpadł z Turkiem, więc ma na jakiś czas wolne od gry Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Tenisowo :) 30.06.15, 11:32 Aaaa czyli znaczy sie ze ogladasz i jestes w temacie Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Tenisowo :) 30.06.15, 23:42 Ja od pewnego czasu mam na niego alergię Na jego koleżankę z kortu też Odpowiedz Link
biszibosz32 Re: Tenisowo :) 01.07.15, 16:52 a ja zapraszam chetnych na kort chetnie bym pogral ale nie mam za bardzo z kim, moj poziom jest zupelnie amatorski ale nadrabiam walecznoscia. takze jak jest ktos zainteresowany to zapraszam najchetniej na sulechowska w godzinach porannych bo wtedy taniej. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Tenisowo :) 01.07.15, 17:07 Przepase rakiete przez ramie jak luk robin hoodowski i juz jade zeby Cie obgrac Ja grywajac trace tylko sily.... A nie kase Odpowiedz Link
biszibosz32 Re: Tenisowo :) 01.07.15, 17:13 no to dawaj dawaj lecimy hm w sumie teraz tak patrze ze to forum nie dotyczy tylko zielonej gory jak zakladalem wiec chyba sie wycofuje z zaproszenia no chyba ze ktos ma ochote przyjechac Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Tenisowo :) 01.07.15, 17:25 Boisz sie "tubylcow"? Boisz sie, skoro juz si wycofujesz Nie rzuca sie slow na wiatr. Juz jade !! Tylko mi nie po drodze Takiej odleglosci nigdy w zyciu jeszcze nie pokonalam. Przyjmuje Twoj walkower Odpowiedz Link
biszibosz32 Re: Tenisowo :) 01.07.15, 17:55 hehe, dobra dobra nie wykrecaj sie, czekam na korcie, wbije Cie serwisami w ziemie Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Tenisowo :) 01.07.15, 18:07 Haha zeby czasem nie bylo na odwrot Wstydze sie swoich serwisow.... Ze czasem sa tak dobre i niektorzy patrza n nie z przerazeniem Kolega nigdy ni lubil jak serwowalam. Zawsze mowil daj jeszze jednego. Bo mu meskosc sie wyrywala ze czasem nie moze mojej pilki dosiegnac Jesli o serwy chodzi to bardziej podziwiaja podczas gierki siatkowkowej niz tnisowych. Tam wiecej ludzi grywa. No serio czasem sie dziwnie czuje ze cos dobrze mi wychodzi . Ja sie wykrecam? A Kto napisal ze juz nieaktulane? ze sie boi tubylcow i tylko ze swoini grywa? Juz przegrales ^^ Odpowiedz Link
biszibosz32 Re: Tenisowo :) 01.07.15, 18:28 hehe, zadziorna jestes.. na korcie nie bede mial litosci, niech poleje sie krew. a jesli chodzi o siatkowke to powiem Ci ze jak szedlem na scine to zawodnicy po drugiej stronie siatki chowali sie po katach, pod laweczkami, takze nie polecam Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Tenisowo :) 01.07.15, 19:04 Niech sie poleje krew? Obiecuje ze nie bede w Ciebie celowac Ale Twoja meskosc w tym momencie napiera wiem ze sie droczymy ale po przeczytaniu tego postu mialam jedne mysli. Jakbym tylko Z bisziboszem sie spotkala to bym mu szans nie dala. Nie kreci mnie pokazywanie ze jestem lepsza od facetow. Czasem w sporcie sie tak zdarzylo a jako kobieta jestem moze nieco zaskoczeniem. Nieco ponad przecietna. Mowisz ze pod laweczki uciekali? Tutaj dalo mi sie zauwazyc jak Twa meskosc napiera tak, tak, droczymy sie. W niewielu rzeczach jestem dobra. Ale w sporcie wiem ze nie jest tak zle. Mnostwo dziedin sie na siebie nalozylo ze niektore chwyty mam na kazda stone wycwicxone. Serwy ulepszone przez gierki siatkowkowe ooo w badmintona kiedys bylam dobra. Nawet na zawodach sie pojawilam. Do tego plywanie. Haha czasem to robie. Wredna jestem. Ale jak plyni facet jak widze ze dobry jest technicznie, jak sprawnie plywa to sie z Nim scigam ^^ niedawno dziwnie sie poczulam. No chyb z 10 lat nie gralam w pilke nozna. Zagralam na igilicie 6 nas byla ja jako jedyna kobietka. I co? Z pczatku nieco niesmialo. Nie wiedzialam czy bede potrafila kiwnac. Sprobowalam. Faceci lekko oczka przetarli w dodatku pierwszego gola strzelilam ja W tenisie taka dobra ni jestem. Jeszcze nie czuje dobrze pilki serwy we wszystkich gierkach mi wychodza no mialabym ochote zeby z Toba zagrac w pewnym momencie za duzo poczulam w Tobie tej meskosci... Mysle ze to wynikalo od swobodnego pisania i od drocxenia sie. Pewnie bys ze mna wygral. Ale..... Kto wie. Kto wie tez jestem amotorka co na dwoch turniejach grywala Odpowiedz Link