maruda2 13.01.16, 22:40 głowa mnie boli, nastrój siadł, do końca tygodnia kupa roboty i różnych spraw do załatwienia ... buuu..... kto mnie przytuli ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green.amber Re: pocieszenia potrzebuję 13.01.16, 23:06 co Ty Dziecko wiesz o buuu może być przytulanie mojo leworamienne?? bo w prawe wklejona czarna sierść wszystko mija Odpowiedz Link
maruda2 Re: pocieszenia potrzebuję 13.01.16, 23:18 pewnie, że może mój sierściuch się na mnie wypiął ale przyjdzie ona jeszcze w łaskę .... chciałabym, żeby ten tydzień się już skończył, a może i cały styczeń .... Odpowiedz Link
green.amber Re: pocieszenia potrzebuję 13.01.16, 23:29 no to tulimy a mój znów niecałkiem zdrów, więc jako te dwie starsze panie udajemy się na terapię snem, zwłaszcza, że 5.30 będzie dzwoniło o ile sierść nie wcześniej z jednej strony tak, a drugiej jeden styczeń drugi i zaraz się okazuje, że ostatni albo jaki bliski, więc nie wiadomo czy tak warto wyczekiwać... pięknych skutecznych snów i lepszego nastroju od rana Odpowiedz Link
maruda2 Re: pocieszenia potrzebuję 13.01.16, 23:46 Wyczekuję, bo mam nadzieję, że będzie lepiej. Choć niewykluczone, że będzie tylko gorzej ... Dzięki za dobre słowa. Miłych snów. Dobranoc Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: pocieszenia potrzebuję 13.01.16, 23:45 Niedługo już koniec tygodnia i weekend A później wiosna za parę miesięcy. Pomyśl o czymś przyjemnym, puść muzykę, wychyl lampkę wina, drinka czy coś, co lubisz i wyśpij się Odpowiedz Link
maruda2 Re: pocieszenia potrzebuję 13.01.16, 23:51 Niestety ten zbliżający się weekend jakoś mnie nie zachęca. Ale masz rację - aby do wiosny Gdybym tylko potrafiła wyłączyć myślenie .... da się ? Odpowiedz Link
lesher Re: pocieszenia potrzebuję 14.01.16, 00:02 A ja na nartki - zima jest pięęęęknaaaa! Odpowiedz Link
maruda2 Re: pocieszenia potrzebuję 14.01.16, 13:06 pod warunkiem, że się ją spędza w domu przed kominkiem w grzanym winem w łapce nartki....a ić Ty ..... brrr... Odpowiedz Link
lesher Re: pocieszenia potrzebuję 14.01.16, 22:22 Eee nie - to dopiero wieczorem . Albo w przerwie na stoku. Noo nartki są cuudowne - spróbuj sama i się przekonaj!! Odpowiedz Link
fripooo Re: pocieszenia potrzebuję 14.01.16, 00:14 chłopa se znajdź jeśli nie masz, a jeśli masz to niech on cię przytula Odpowiedz Link
maruda2 Re: pocieszenia potrzebuję 14.01.16, 12:24 aleś odkrywczą myśl poddał jakbym miała to na forum bym raczej nie jęczała Odpowiedz Link
apersona Re: pocieszenia potrzebuję 14.01.16, 12:00 Przytulam, opatulam puszystym kocykiem bezpieczeństwa, głask, głask, (głask) ... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: pocieszenia potrzebuję 15.01.16, 18:05 Powiem Ci marudko, alpaki są dobre na wszystko Także tulimy Odpowiedz Link