kropka_a 08.09.16, 09:32 Tak się zastanawiam, czy Panowie to woleliby tutaj na forum we własnym gronie męskim przebywać (może nawet zamkniętym), co by im kobiety "nie przeszkadzały" , które ponoć zacytuję "tylko tutaj są miłe". Ciekawa jestem Waszych opinii Chłopaki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka_a Re: Wątek dla Panów 08.09.16, 09:43 Pytanie postawione już zostało więc ciekawam Waszych wypowiedzi Zmykam i nie wcinam, bo to Wasze miejsce tutaj. Odpowiedz Link
maurycy76 Re: Wątek dla Panów 08.09.16, 10:10 Szczerze mówiąc trochę nie rozumiem. Nie wyobrażam sobie żeby panie nagle przestały pisać. Akurat tutejsze panie (w większości) są inteligentne i mnie się dobrze czyta ich posty. Odpowiedz Link
kropka_a Re: Wątek dla Panów 08.09.16, 11:12 Dobrze odczytałeś Maurycy. I wyraziłeś swoje zdanie, pogląd. To na marginesie dla tych co "udają ,że nie wiedzą o co chodzi" Cambria, Maruda ale zostawmy Panów, bo będzie, że im pole zabieramy. Może po południu ,wieczorem jakieś wpisy się pojawią, potem mogą być wspólne dyskusje, nasze spostrzeżenia, wymiana. Aaa, zobaczymy jak to pójdzie Odpowiedz Link
maurycy76 Re: Wątek dla Panów 08.09.16, 13:19 Ale ja naprawdę nie wiem o co chodzi. ... Odpowiedz Link
maruda2 Re: Wątek dla Panów 08.09.16, 10:24 kropka_a napisała: > Tak się zastanawiam, czy Panowie to woleliby tutaj na forum we własnym gronie m > ęskim przebywać (może nawet zamkniętym), co by im kobiety "nie przeszkadzały" , Eeee tam.... może tylko jeden.... Odpowiedz Link
daniel_wolny Re: Wątek dla Panów 08.09.16, 11:39 Osobiście jestem za jak najszerszym gronem. No ale co ja tutaj, ja tylko nowy jestem. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Wątek dla Panów 08.09.16, 13:19 A gdzie białogłowy mają przeczekać wątkowanie męskiego grona ? Do kuchni nie pójdę ... Znowu mam siedzieć w piwnicy ? Odpowiedz Link
kropka_a Re: Wątek dla Panów 08.09.16, 13:31 nooo, wiadomo, że to trudne Ano, przeczekać i poczekać trzeba jak co poniektórzy z prac powrócą i się zameldują. Bądź nie Piwnicę odpuść słońce świeci, jeszcze się suchot nabawisz. Wklejka Witaminy Tdf- teraz jest co jest , nie wybrzydzaj i najwyżej się nie wpisuj Upał jest a ja co mam 100 wątków produkować na szybko? Odpowiedz Link
maruda2 Re: Wątek dla Panów 08.09.16, 13:32 nieeee, będziemy leżeć na kanapie i pachnieć Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: Wątek dla Panów 08.09.16, 16:20 jednostka coś rzuciła a problem upatrujesz u ogółu? Bez sensu Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Wątek dla Panów 08.09.16, 20:03 Właśnie... bez sensu zupełnie. Sorry, ale jak dla mnie jeden z głupszych tematów, który tu się pojawił w ostatnich dniach. Raczej od żadnego pana nie przeczytałam, że chciałby pisać wyłącznie w męskim towarzystwie, ale w sumie ja nie czytam wszystkiego to może i coś przegapiłam . Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Wątek dla Panów 08.09.16, 20:37 Ok, sorry, może wątek nie jest zły, ale miałam dzisiaj kiepski dzień i dzisiaj dla mnie wszystko jest głupie Odpowiedz Link
kropka_a Re: Wątek dla Panów 08.09.16, 21:17 Szarlotko, to, że nie przeczytałaś '"u żadnego Pana" , nie oznacza , że nie mogę postawić takiego pytania. Wiesz, przykro mi zwyczajnie po tym, co tak bez żadnego oporu napisałaś powyżej.. Ale ja nie mam grubej skóry jak inni. I smutne to, że niektórzy muszą sobie dawać upust w ten sposób. Ok, dam temu pokój. Jako wrażliwiec. Pozytywnie nastawiony. Odpowiedz Link
kropka_a Re: Wątek dla Panów 08.09.16, 21:02 Coś Ty Bard, to by nie miało sensu. Niepotrzebnie może dorzuciłam ten cytat. Nie uogólniam Chodziło po prostu o to, czy Panowie chcieliby mieś takie swoje męskie forum ot co Odpowiedz Link
bard-grzechu-wart Re: Wątek dla Panów 08.09.16, 21:33 dla mnie takie męskie forum jest całkowicie bez sensu, najważniejsze co tyczy się facetów wiem po sobie, a to czego nie wiem, zwyczajnie mnie nie interesuje. Kobiety są miłym urozmaiceniem, a już bądźcie sobie, no... co się dowiemy, to zawsze łatwiej u was z życia zaliczyć jakiś test, teoretycznie, bo jak wiadomo - kobieta zmienną jest. Najprędzej takie forum jednoosobowe by się zdało, by przemielić wszystkie myśli, dla siebie, ale wtedy to nie forum, bloga założę, gdy będę w potrzebie. Idealnie to wszystko pasuje do pierwszego nicku. Odpowiedz Link