19.10.16, 22:02
Żartowałam :p
Chociaż byłby to ciekawy temat :p
Obserwuj wątek
    • margott70 Re: Ex 19.10.16, 22:03
      Hłe, hłe, hłe. Rozwiń. Tak w tematach zwierzęcych?
    • silencjariusz Re: Ex 19.10.16, 22:03
      Stara miłość nie rdzewieje?tongue_out
      • torado Re: Ex 20.10.16, 18:26
        jak dobrze konserwowana to pewnie nie wink
    • witrood Re: Ex 20.10.16, 19:02
      Miejsce eksów jest na śmietniku historii. wink Moich eksek przynajmniej.
      • witamina_b12 Re: Ex 20.10.16, 20:12
        widocznie lepiej wybierałam, bo nie widzę w nich teraz odpadków,
        • tdf-888 Re: Ex 20.10.16, 20:15
          w sensie nawet do recyklingu się nie nada?
          • witamina_b12 Re: Ex 20.10.16, 20:38
            to znaczy, że nie są odpadkami.
    • silencjariusz Re: Ex 20.10.16, 23:40
      Dzisiaj się dowiedziałem, że eks wyszła za mąż. No i mocno się zdziwiłem, że ta wiadomość tak mnie poruszyła. Bo to przecież rozdział zamknięty i nie powinno być żadnych emocji. I tyle w temacie eks.wink
      • szarlotka_ja Re: Ex 21.10.16, 21:08
        Cóż to Sil nawywijał, że ona już jest ex? ;P
        • silencjariusz Re: Ex 21.10.16, 22:25
          Czemu Szarlotta myśli, że ja?
          • szarlotka_ja Re: Ex 21.10.16, 22:28
            Tak mi się po prostu wyrwało tongue_out.
            • silencjariusz Re: Ex 21.10.16, 22:30
              Taa..suspicious
              • szarlotka_ja Re: Ex 21.10.16, 22:31
                Serio, odruch taki tongue_out.
                • silencjariusz Re: Ex 21.10.16, 22:32
                  Ale że jak odruch?
                  • szarlotka_ja Re: Ex 21.10.16, 22:34
                    No, że napisać a potem pomyśleć tongue_out.
                    • silencjariusz Re: Ex 21.10.16, 22:36
                      Jakoś w to nie wierzę. Za bardzo Szarlotta jęzorek suszy.
                      • szarlotka_ja Re: Ex 21.10.16, 22:39
                        Jakiś mało wierny Sil się zrobił tongue_out.
                        • silencjariusz Re: Ex 21.10.16, 22:40
                          Cóż za okropne insynuacje...
                          • szarlotka_ja Re: Ex 21.10.16, 22:42
                            Proszę o wybaczenie smile
                            • silencjariusz Re: Ex 21.10.16, 22:42
                              Nie ma mowy.tongue_out
                              • szarlotka_ja Re: Ex 21.10.16, 22:44
                                sad
                                • silencjariusz Re: Ex 21.10.16, 22:47
                                  A czego Szarlotta się krzywi? Boli Szarlottę co?wink
                                  • szarlotka_ja Re: Ex 21.10.16, 22:53
                                    Ogólnie.
                                    Chyba już pójdę spać.
                                    • silencjariusz Re: Ex 21.10.16, 22:56
                                      Szarlotta powie lepiej jak Jej dzień minął. I się nie dąsa.smile
                                      • szarlotka_ja Re: Ex 21.10.16, 23:00
                                        Ja się nie dąsam suspicious
                                        Jeszcze... się nie dąsam, a dzień zleciał.
                                        • silencjariusz Re: Ex 21.10.16, 23:07
                                          kiss
                                          Szarlotta ewidentnie się nastroszyła.
                                          • szarlotka_ja Re: Ex 21.10.16, 23:10
                                            Ząb mnie zaczyna boleć crying
                                            • silencjariusz Re: Ex 21.10.16, 23:14
                                              Kiepsko. Jakoś Szarlotcie mogę pomóc?
                                              • szarlotka_ja Re: Ex 21.10.16, 23:15
                                                Tabletkę p/p bólową mnie Sil może poczęstować.
                                                • silencjariusz Re: Ex 21.10.16, 23:18
                                                  Pewnie Szarlotta już łyknęła. Mogę Szarlottę trochę pożałować.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Ex 21.10.16, 23:22
                                                    No właśnie nie mam bo mało kiedy mnie co boli tak, żeby tabletkę żreć więc zawsze zapominam kupić... chyba muszę się pofatygować pięterko niżej i poszperać w apteczce...
                                                    Pożałować to i owszem gdyż to mnie boli ów słynny ząb, który tak długo leczyłam i tyle kasy na niego wydałam... suspicious
                                                  • silencjariusz Re: Ex 21.10.16, 23:24
                                                    No tak właśnie nie śmiałem pytać czy to ten sam...
                                                  • szarlotka_ja Re: Ex 21.10.16, 23:26
                                                    Ciągle się umawiam do innego dentysty żeby z kimś innym skonsultować i wciąż coś innego mi głowę zaprząta... Po niedzieli muszę się zmobilizować tongue_out
                                                  • z-e-u-s Re: Ex 21.10.16, 23:36
                                                    Usuń dziada? Może już implant byłby tańszy?
                                                  • szarlotka_ja Re: Ex 21.10.16, 23:40
                                                    Nie chcę usuwać właśnie. Już raz musiałam usunąć i bardzo mocno to przeżyłam, mimo, że to była siódemka. Jestem przywiązana do swoich zębów tongue_out.
                                                  • z-e-u-s Re: Ex 21.10.16, 23:48
                                                    Usuń, po co sobie problemy robićtongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Ex 21.10.16, 23:38
                                                    Najlepiej to właśnie chyba z innym dentystą się skonsultować. Szarlotta jak najszybciej powinna to zrobić.
                                                  • szarlotka_ja Re: Ex 21.10.16, 23:43
                                                    No wiem, wiem. Żałuję, że moja dentystka już się nie chce bawić w zawód. Młode pokolenie to już nie to samo. Teraz mam wrażenie, że tylko kasa. No cóż w związku, że w C-nie sami młodzi dentyści to już se wynalazłam jednego, starszej daty, ze świetnymi opiniami, ale w innym mieście niestety suspicious.
                                                  • silencjariusz Re: Ex 21.10.16, 23:45
                                                    Jak dobry to trzeba jechać. Najważniejsze żeby Szarlottcie ten nowy dentysta ząb w końcu dobrze zaleczył.
                                                  • szarlotka_ja Re: Ex 21.10.16, 23:47
                                                    No nic, tabletka zeżarta. Czas pod kołdrę. Dobranoc smile
                                                  • silencjariusz Re: Ex 21.10.16, 23:48
                                                    Dobranoc.smile
                                                  • maruda2 Re: Ex 21.10.16, 23:49
                                                    Za to starszym często już się nie chce, nie rozwijają się, nie znają nowych metod, narzędzi, nie potrafią z nich korzystać.
                                                  • szarlotka_ja Re: Ex 22.10.16, 19:45
                                                    No i właśnie ja poszukiwałam takiego gabinetu gdzie jest między innym rtg oraz słuchałam opinii innych smile.
                                                    No i wydaje mi się, że chyba ten dentysta ma najlepsze opinie tylko odwagi mi brak tongue_out.
      • lesher Re: Ex 21.10.16, 23:15
        > Dzisiaj się dowiedziałem, że eks wyszła za mąż. No i mocno się zdziwiłem, że ta
        > wiadomość tak mnie poruszyła. Bo to przecież rozdział zamknięty i nie powinno
        > być żadnych emocji. I tyle w temacie eks.wink

I co, z "chutorowym"??
        • silencjariusz Re: Ex 21.10.16, 23:51
          Nie wiem. Dziewczyna mieszka w Białym, na prowincję nie chciała się przeprowadzić. Więc pewnie i wybranek z Białego.
    • ann.0 Re: Ex 21.10.16, 12:44
      Jeszcze kilka lat temu, byłam zła, że się rozpadło, ale wiem..., że dużo się nauczyłam o sobie-ot, taka przewrotność losu...= nie ma tego złego, co by...
      • tdf-888 Re: Ex 21.10.16, 13:53
        wzięłas winę na siebie?
        • ann.0 Re: Ex 21.10.16, 14:07
          Nie...-wina jest pośrodku...-do tego też dojrzałam...
          Choć w tym przypadku, trudno mi widzieć w sobie winę, ale pewnie coś było z mojej strony nie tak...
          Czas uczy pokory... i też pozwala spojrzeć w głąb siebie...
          • tdf-888 Re: Ex 21.10.16, 15:09
            te wyznania... odczuwasz swoiste catharsis...
            • ann.0 Re: Ex 21.10.16, 17:51
              Pacnę Cię TDF..., oj pacnę... tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka