witamina_b12 19.10.16, 22:02 Żartowałam :p Chociaż byłby to ciekawy temat :p Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witrood Re: Ex 20.10.16, 19:02 Miejsce eksów jest na śmietniku historii. Moich eksek przynajmniej. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Ex 20.10.16, 20:12 widocznie lepiej wybierałam, bo nie widzę w nich teraz odpadków, Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ex 20.10.16, 23:40 Dzisiaj się dowiedziałem, że eks wyszła za mąż. No i mocno się zdziwiłem, że ta wiadomość tak mnie poruszyła. Bo to przecież rozdział zamknięty i nie powinno być żadnych emocji. I tyle w temacie eks. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ex 21.10.16, 22:36 Jakoś w to nie wierzę. Za bardzo Szarlotta jęzorek suszy. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ex 21.10.16, 22:56 Szarlotta powie lepiej jak Jej dzień minął. I się nie dąsa. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ex 21.10.16, 23:00 Ja się nie dąsam Jeszcze... się nie dąsam, a dzień zleciał. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ex 21.10.16, 23:18 Pewnie Szarlotta już łyknęła. Mogę Szarlottę trochę pożałować. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ex 21.10.16, 23:22 No właśnie nie mam bo mało kiedy mnie co boli tak, żeby tabletkę żreć więc zawsze zapominam kupić... chyba muszę się pofatygować pięterko niżej i poszperać w apteczce... Pożałować to i owszem gdyż to mnie boli ów słynny ząb, który tak długo leczyłam i tyle kasy na niego wydałam... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ex 21.10.16, 23:24 No tak właśnie nie śmiałem pytać czy to ten sam... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ex 21.10.16, 23:26 Ciągle się umawiam do innego dentysty żeby z kimś innym skonsultować i wciąż coś innego mi głowę zaprząta... Po niedzieli muszę się zmobilizować Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ex 21.10.16, 23:40 Nie chcę usuwać właśnie. Już raz musiałam usunąć i bardzo mocno to przeżyłam, mimo, że to była siódemka. Jestem przywiązana do swoich zębów . Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ex 21.10.16, 23:38 Najlepiej to właśnie chyba z innym dentystą się skonsultować. Szarlotta jak najszybciej powinna to zrobić. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ex 21.10.16, 23:43 No wiem, wiem. Żałuję, że moja dentystka już się nie chce bawić w zawód. Młode pokolenie to już nie to samo. Teraz mam wrażenie, że tylko kasa. No cóż w związku, że w C-nie sami młodzi dentyści to już se wynalazłam jednego, starszej daty, ze świetnymi opiniami, ale w innym mieście niestety . Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ex 21.10.16, 23:45 Jak dobry to trzeba jechać. Najważniejsze żeby Szarlottcie ten nowy dentysta ząb w końcu dobrze zaleczył. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ex 21.10.16, 23:47 No nic, tabletka zeżarta. Czas pod kołdrę. Dobranoc Odpowiedz Link
maruda2 Re: Ex 21.10.16, 23:49 Za to starszym często już się nie chce, nie rozwijają się, nie znają nowych metod, narzędzi, nie potrafią z nich korzystać. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ex 22.10.16, 19:45 No i właśnie ja poszukiwałam takiego gabinetu gdzie jest między innym rtg oraz słuchałam opinii innych . No i wydaje mi się, że chyba ten dentysta ma najlepsze opinie tylko odwagi mi brak . Odpowiedz Link
lesher Re: Ex 21.10.16, 23:15 > Dzisiaj się dowiedziałem, że eks wyszła za mąż. No i mocno się zdziwiłem, że ta > wiadomość tak mnie poruszyła. Bo to przecież rozdział zamknięty i nie powinno > być żadnych emocji. I tyle w temacie eks. I co, z "chutorowym"?? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Ex 21.10.16, 23:51 Nie wiem. Dziewczyna mieszka w Białym, na prowincję nie chciała się przeprowadzić. Więc pewnie i wybranek z Białego. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Ex 21.10.16, 12:44 Jeszcze kilka lat temu, byłam zła, że się rozpadło, ale wiem..., że dużo się nauczyłam o sobie-ot, taka przewrotność losu...= nie ma tego złego, co by... Odpowiedz Link
ann.0 Re: Ex 21.10.16, 14:07 Nie...-wina jest pośrodku...-do tego też dojrzałam... Choć w tym przypadku, trudno mi widzieć w sobie winę, ale pewnie coś było z mojej strony nie tak... Czas uczy pokory... i też pozwala spojrzeć w głąb siebie... Odpowiedz Link