07.11.16, 17:53
Co ze mną pracuje (nie do końca mogę ją nazwać koleżanką. Gwoli ścisłości - nie ta, co nią byłem zainteresowany. Ta, o której post traktuje mogłaby być moją młodocianą matką) zaczęła mi dziś pyszczyć. Ogólnie, jest spadochronem i nie umie nawet poprawnie dodawać (w Excelu! big_grin). No więc najpierw poprzez metaforę zwątpiłem, czy ma maturę (niby ma studia), a później również metaforycznie wyzwałem od orangutanów. Chyba jednak pojęła, bo się zamknęła i zaczęła coś mruczeć pod nosem. Przełożonemu również publicznie oznajmiłem, żeby nie przypisywał sobie moich zasług. Taki dziś dzień. wink
People are stranger, people in danger...
Obserwuj wątek
    • cambria1.2 Re: Facetka 07.11.16, 18:08
      I co? Satysfakcja? Ulga? Czy podły świerszczyk cyka w tyle głowy, że może można było nie...?
      • witrood Re: Facetka 07.11.16, 18:27
        Satysfakcja, bo ona jest tępym nierobem i pierdzi w stołek za porządną kasę. Wie, że nic nie umie, więc niech siedzi na pupie i przynajmniej do innych nie startuje. Poza tym to plociuch, co innym ciągle tyłek obrabia. wink
        • cambria1.2 Re: Facetka 07.11.16, 18:40
          Aaaa, skoro tak, to tak. Zdecydowanie wink
        • marek-1002 Re: Facetka 07.11.16, 18:55
          witrood napisał:

> pierdzi w stołek za porządną kasę. (...)
          > Poza tym to plociuch, co innym ciągle tyłek obrabia. wink

Może być niebezpieczna. Może lepiej załagodzić i zaproponować jej kawę po pracy? Poza tym życie bywa przewrotne i... to może być początek pięknej przyjaźni.
          Tylko jak Cię będzie zapewniała, że dziś to spoko, zresztą już od lat z sukcesem stosuje kalendarzyk, to upewnij się, czy do wyliczeń nie stosuje czasami excela. Żeby Ci "sukcesu" nie przeredefiniowała wink
          • cambria1.2 Re: Facetka 07.11.16, 19:03
            Jak już pierdzi w stołek, to raczej z tych, co liczą na siebie, na palcach lub na liczydłach.
    • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 19:15
      kto jej płąci i za co i czemu jeszcze pracuje?
      • marek-1002 Re: Facetka 07.11.16, 19:20
        fripooo napisał(a):

> kto jej płąci i za co i czemu jeszcze pracuje?

Jak byś kiedyś w porządnej korpo robił, to byś takich pytań nie zadawał smile
        • szarlotka_ja Re: Facetka 07.11.16, 19:28
          Łeee, nie tylko w korporacjach obiboki siedzą tongue_out.
          W naszym burdelu to co druga gwiazda nie wiadomo po co jest. Generalnie sama nie wiem po co tam jeszcze siedzę big_grin.
          • marek-1002 Re: Facetka 07.11.16, 19:45
            szarlotka_ja napisała:

> Łeee, nie tylko w korporacjach obiboki siedzą tongue_out.
            > W naszym burdelu to co druga gwiazda nie wiadomo po co jest. Generalnie sama ni
            > e wiem po co tam jeszcze siedzę big_grin.

No to też właśnie na tym ta różnica polega, że w porządnej korpo byle dyrektor, to i żadnych podwładnych może nie mieć, ale niezwykle profesjonalne uzasadnienie wykazujące niezbicie jego absolutną niezbędność dla organizacji, to on ma niejedno smile
          • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 19:52
            a u mnie każdy zapierdalasad
            • m.a.l.a_syrenka Re: Facetka 07.11.16, 20:16
              Nie widziałam jeszcze takiej firmy. Zawsze są pracusie i pijawki oraz liczni krewni i znajomi jakże płodnych królików.
              • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 20:34
                ja wykonuję wybitnie męski zawód, wszyscy pracują nie ma opierdalaczy
                • m.a.l.a_syrenka Re: Facetka 07.11.16, 20:45
                  Kamieniołomy albo inny warsztat samochodowy? Ale i tam są dobrzy i lepsiejsi.
                  • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 20:49
                    jakąś pogardą mi zaleciało dla mechaników samochodowych i kamieniarzy
                    • m.a.l.a_syrenka Re: Facetka 07.11.16, 20:52
                      Ale skąd? Miał być wybitnie męski zawód. No jakie to są zawody, bo ostatnio to wszędzie baby się pchają?
                      • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 20:54
                        baby nie wszędzie sobie dadzą radę, przez 14lat nie spotkałem żadnej, ok jedna była starsza, ale trzeba było jej pomagać sporo
                      • szarlotka_ja Re: Facetka 07.11.16, 20:55
                        Górnik, hutnik, kowal... suspicious
                        • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 20:58
                          hehehe oj zimno zimno
                          • szarlotka_ja Re: Facetka 07.11.16, 21:06
                            Szklarz, brukarz, rzeźnik suspicious
                            • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 21:09
                              hehe jason z piątek 13tongue_out
                              • szarlotka_ja Re: Facetka 07.11.16, 21:13
                                Drwal big_grin
                                • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 21:20
                                  tylko hobbystycznie czasem, zawodowo to dziękuję zbyt nudna praca
                                • m.a.l.a_syrenka Re: Facetka 07.11.16, 21:23
                                  Faktycznie drwale inne ZULe to praktycznie sami mężczyźni. I jeszcze jest/była moda na "drwala w wielkim mieście", pewnikiem przez to zachlyśnięcie się męskością przedstawicieli tego zawodu wink
                                  • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 21:27
                                    ja brodę noszę jak Rumcajstongue_out
                                    • szarlotka_ja Re: Facetka 07.11.16, 21:29
                                      Rumcajs... z zawodu był szewcem więc idąc tym tropem... Fripci jesteś szewcem? big_grin
                                      • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 21:30
                                        hehe nie
                                        • m.a.l.a_syrenka Re: Facetka 07.11.16, 21:44
                                          Może klnie jak szewc, lub miewa "szewski poniedziałek"?
                                          • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 21:55
                                            czasem trzebatongue_out
                                            • m.a.l.a_syrenka Re: Facetka 07.11.16, 21:58
                                              Etam tongue_out
                      • silencjariusz Re: Facetka 07.11.16, 21:00
                        Ksiądz.
                        • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 21:01
                          ksiundz proboszczbig_grin
                      • marisella Re: Facetka 08.11.16, 00:06
                        m.a.l.a_syrenka napisała:

> Ale skąd? Miał być wybitnie męski zawód. No jakie to są zawody, bo ostatnio to
                        > wszędzie baby się pchają?

Bezczelne baby, coś im się przyśniło, że mogą się równie dobrze jak mężczyźni do pracy nadawać i mogłyby po ludzku być pogardzanymi przez ludzi nauczycielkami, to nie, one się ryją i panów z roboty wygryzają. A pfe!
                        • fripooo Re: Facetka 08.11.16, 18:11
                          u mnie nie ma żadnej kobiety, same leśne dziadki i młode ciacho czyli jatongue_out
                          • m.a.l.a_syrenka Re: Facetka 08.11.16, 19:36
                            Boś się za późno urodził, może poderwałbyś moją mamę zanim przeszła do kontroli jakości wink albo inne jej koleżanki
                            • fripooo Re: Facetka 08.11.16, 19:52
                              haha i bidę bym z nimi klepałtongue_out
                              • m.a.l.a_syrenka Re: Facetka 08.11.16, 19:59
                                No nie wiem, czy ona taka biedna...
                                Ja to raczej mam na styk i mały kwadrat w bloku, ale ona ma piętrową hawirę i kawał sporego placu.
        • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 19:53
          nie moja bajka korpo, zresztą co ja bym tam robił?big_grin
          • szarlotka_ja Re: Facetka 07.11.16, 20:22
            Fripciu, a Ty jesteś fizyczny? smile
            • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 20:32
              pół na pół
            • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 20:34
              a ty szarlotto?
              • szarlotka_ja Re: Facetka 07.11.16, 20:36
                Ja to przede wszystkim jestem psychiczna wink.
                • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 20:42
                  a co ty w tej fabryce robisz?
                  • szarlotka_ja Re: Facetka 07.11.16, 20:43
                    Pracuję wink.
                    • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 20:46
                      a na czym twoja praca polega?
                      • szarlotka_ja Re: Facetka 07.11.16, 20:55
                        Na podnoszeniu ciężarów tongue_out.
                        • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 20:59
                          no nie gadaj napierdalasz fizycznie?tongue_out
                          • szarlotka_ja Re: Facetka 07.11.16, 21:02
                            A co, nie wyglądam? tongue_out
                            • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 21:04
                              hehe tylko nogi widziałembig_grin
                              • szarlotka_ja Re: Facetka 07.11.16, 21:07
                                To i tak za dużo big_grin.
                                • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 21:10
                                  wolałbym w innym stroju, anie w spodniach i skarpetach
                                  • szarlotka_ja Re: Facetka 07.11.16, 21:11
                                    Ej, ale tam skarpet nie było suspicious.
                                    • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 21:19
                                      już nie pamietam dokładnie
                            • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 21:06
                              masz już ten profil randkowy?
                              • szarlotka_ja Re: Facetka 07.11.16, 21:07
                                A jak myślisz? big_grin
                                • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 21:10
                                  myłeś, że maszsmile
                                  • szarlotka_ja Re: Facetka 07.11.16, 21:12
                                    Hehe, ja się jeszcze nawet nie zorientowałam jakie istnieją portale randkowe big_grin.
                                    • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 21:21
                                      a no cóz szarloccie się po świecie portali błąkać i tu na forum kawalerów dostatekbig_grin
                                      • szarlotka_ja Re: Facetka 07.11.16, 21:25
                                        Hehe, kiedy tu żaden mnie nie chce tongue_out suspicious.
                                        • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 21:28
                                          bo fotek nie wysyłasztongue_out
                                          • szarlotka_ja Re: Facetka 07.11.16, 21:32
                                            Bo jestem brzydka suspicious.
                                            • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 21:33
                                              poważnie? dlaczego?
                                              • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 21:34
                                                chwila chwila sil cię widział i brzydka nie jesteśtongue_out
                                                • szarlotka_ja Re: Facetka 07.11.16, 21:35
                                                  Chciał być miły, ale kłamał big_grin
                                                  • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 21:37
                                                    podeślij fotkę, ja miły nie będębig_grin
                                                  • szarlotka_ja Re: Facetka 07.11.16, 21:38
                                                    Wstydzę się big_grin.
                                                  • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 21:41
                                                    toż tu sami swoi nie ma czegotongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Facetka 07.11.16, 21:43
                                                    Nos Szarlotcie rośnie.suspicious
                                                  • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 21:46
                                                    myślę, że brzydka nie jest pewnie przeciętna a narzeka jak to baby
                                                  • szarlotka_ja Re: Facetka 07.11.16, 22:06
                                                    Silowi również tongue_out
                                                  • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 22:10
                                                    podeślij fotkę
                                                  • silencjariusz Re: Facetka 07.11.16, 22:14
                                                    Ja kobietom nie wciskam kitu. Szarlottcie niczego nie brakuje. No może jednego.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Facetka 07.11.16, 22:16
                                                    Czego? suspicious
                                                  • silencjariusz Re: Facetka 07.11.16, 22:17
                                                    A jak Szarlotta myśli?
                                                  • szarlotka_ja Re: Facetka 07.11.16, 22:18
                                                    Warkocza?
                                                  • silencjariusz Re: Facetka 07.11.16, 22:20
                                                    Bogowie, jaki ja jestem przewidywalny.
                                              • szarlotka_ja Re: Facetka 07.11.16, 21:35
                                                Bo się taka urodziłam suspicious
                                                • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 21:36
                                                  operacja szarlotto - dro Philippe chout se sprawdź go jak robitongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: Facetka 07.11.16, 21:38
                                                    A skąd ja kasę wezmę? Ja muszę dach spłacić big_grin.
                                                  • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 21:40
                                                    weź chwilówkę, a potem i tak cię nie rozpoznajątongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: Facetka 07.11.16, 22:07
                                                    Żadnych chwilówek, jestem odpowiedzialna suspicious tongue_out.
                                                  • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 22:11
                                                    no to kredyt można chyba nawet na operacje plastyczne
                                      • nerw_rdzeniowy Re: Facetka 07.11.16, 22:28
                                        Tutaj to wiesz... wink
    • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 21:03
      i czemu mnie podpierdoliłeśbig_grin?
      • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 21:03
        hahaha pewnie czytałeś inne foratongue_out
      • m.a.l.a_syrenka Re: Facetka 07.11.16, 21:13
        Dlaczego nie dla baby? Znam takie, że na jednej ręce by cię nosiła. Czyżby maszyna stawała dęba, kiedy do niej podchodzi kobieta fabrycznie zdenerwowana przed miesiączką? Czy co?
        • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 21:17
          to jest brudna praca, a kobiety nie lubią się brudzić, zresztą ja po tylu latach też mam tego serdecznie dość
          • marisella Re: Facetka 08.11.16, 00:14
            fripooo napisał(a):

> to jest brudna praca, a kobiety nie lubią się brudzić, zresztą ja po tylu latac
            > h też mam tego serdecznie dość

Ja mam wokół jakąś nadreprezentację takich, co lubią wink Od takich, którym w gościnnym pokoju zalega palnik tlen-acetylen obok giętarki, po takie, które zamiast zaręczynowego pierścionka dostały wraz z kluczowym pytaniem zaręczynową walcarkę big_grin big_grin big_grin
      • marisella Re: Facetka 08.11.16, 00:10
        fripooo napisał(a):

> i czemu mnie podpierdoliłeśbig_grin?

Ty sam kiedyś coś podobnego sugerowałeś smile Znaczy dla mnie to nie jest zaskoczeniem, więc musiało się gdzieś przewijać nie raz i nie dwa...

Ciekawa robota - choć to jedno masz interesujące tongue_out
        • fripooo Re: Facetka 08.11.16, 18:09
          ja nic ciekawego w tym nie widzę
    • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 21:05
      akurattongue_out
    • szarlotka_ja Re: Facetka 07.11.16, 21:14
      Ja mam inny styl niż Maruda suspicious.
    • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 21:18
      ja nie w temaciesmile
    • fripooo Re: Facetka 07.11.16, 21:26
      gwenie oświeć mnietongue_out
    • silencjariusz Re: Facetka 07.11.16, 21:44
      Oj, tak, tak... Piękne te Marudowe nóżki.
    • witamina_b12 Re: Facetka 07.11.16, 23:29
      I tacy ludzie zajmują sie moimi pieniedzmi :p
      Masakra.
    • witamina_b12 Re: Facetka 07.11.16, 23:32
      Mnie ostatnio też irytuja współpracownicy :p ale niestety nie mogę szczerze powiedziec co o nich myślę bo jeszcze oskarża mnie o mobing :p
    • marisella Re: Facetka 08.11.16, 00:02
      witrood napisał:

> później również metaforycznie wyzwałe
      > m od orangutanów. Chyba jednak pojęła, bo się zamknęła i zaczęła coś mruczeć po
      > d nosem. Przełożonemu również publicznie oznajmiłem, żeby nie przypisywał sobie
      > moich zasług. Taki dziś dzień. wink

Widać działa to prawo wyrównywania energii we wszechświecie, bo ja, nie wiedząc o Twoich wyczynach, upiekłam z kolei w ramach terapii smuteczków jesiennych półkruche rogaliki z malinami dla Pana z odlewni, a przy okazji załapał się też na paczuszkę Pan Listonosz Listowy, Pani Pocztowa Okienkowa i jeszcze Pana Listonosza Paczkowego muszę namierzyć jutro oraz Pana Kuriera z DPD smile))

Więc suma uprzykrzania i umilania ludziom życia na dziś wyszła na zero wink
    • witrood Re: Facetka 08.11.16, 19:23
      Facetka odstawiła rano spektakl próbując porwać tłum przeciwko mnie, ale marnie coś jej wyszło, bo nikt się nie odezwał, więc usiadła na czterech literach i z konieczności musiała być uprzejma. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka