30.12.16, 19:35
co by tu jutro pooglądać? Tak żeby wieczór minął jakoś sympatycznie. Chętnie zobaczyłbym coś lekkiego, zabawnego. Może być też fantastyka. No i żeby było dostępne w necie. Jakieś propozycje?
Obserwuj wątek
    • szarlotka_ja Re: To... 30.12.16, 19:43
      "Kevin sam w domu" tongue_out.
      • silencjariusz Re: To... 30.12.16, 19:45
        Bardzo zabawne.suspiciouswink
        • szarlotka_ja Re: To... 30.12.16, 19:47
          Coś nie tak? suspicious
          Spełnia wszystkie wymogi - lekki, zabawny, z elementami fantastyki, no i ma się rozumieć, dostępny w necie big_grin.
          • silencjariusz Re: To... 30.12.16, 19:49
            Niech Szarlotta włosy w kucyk zwiąże...
            • szarlotka_ja Re: To... 30.12.16, 19:52
              Nie ma takiej możliwości tongue_out.
              • silencjariusz Re: To... 30.12.16, 19:56
                Jakże to?
                • szarlotka_ja Re: To... 30.12.16, 19:58
                  Skrócone tongue_out.
                  Poczochrać jedynie można big_grin.
                  • silencjariusz Re: To... 30.12.16, 20:07
                    Skrócone? Tak bez konsultacji z forum.suspicious
                    • szarlotka_ja Re: To... 30.12.16, 20:13
                      Ups, a to nie wiedziałam, że konsultować trzeba tongue_out.
                      I jeszcze dodam, że zafarbowane big_grin.
                      Ale nikt nie zauważył nawet, bo naturalny swój kolor chciałam crying.
                      • silencjariusz Re: To... 30.12.16, 20:17
                        Oczywiście, że trzeba.suspicious Jedynie zapuszczanie włosów zwolnione jest z forumowych konsultacji. Skracanie włosów wymaga wręcz zgody forumowego kolektywu. Nie tylko konsultacji.suspiciouswink
                        Poproszę o przesłanie materiału poglądowego, żebym mógł się zorientować jak bardzo Szarlotta włosy skróciła.wink
                        • fripooo Re: To... 30.12.16, 20:19
                          haha to i ja poproszę al. w bikinitongue_out
                        • szarlotka_ja Re: To... 30.12.16, 20:39
                          Osobiście można zobaczyć, przesyłać nic nie będę wink.
                          • silencjariusz Re: To... 30.12.16, 20:42
                            Łeee...wink
                            • szarlotka_ja Re: To... 30.12.16, 21:34
                              Ni ma łeee tongue_out.
                              • silencjariusz Re: To... 30.12.16, 21:43
                                A co jest? Bo włosów już ni ma.tongue_out
                                • szarlotka_ja Re: To... 30.12.16, 21:44
                                  Jak ni ma jak są suspicious.
                                  Krótsze jeno o kilka cm wink.
                                  • silencjariusz Re: To... 30.12.16, 21:46
                                    Ale co Szarlotcie strzeliło do głowy by włosy skracać?
                                    • szarlotka_ja Re: To... 30.12.16, 21:48
                                      Cztery razy w roku skracam suspicious.
                                      • silencjariusz Re: To... 30.12.16, 21:58
                                        Szkoda.tongue_out
                                        • szarlotka_ja Re: To... 30.12.16, 22:20
                                          Łeee, jaka tam szkoda, skoro i tak Sil nie ma zamiaru mnie odwiedzić wink.
                                          • silencjariusz Re: To... 30.12.16, 22:28
                                            Ale fotki zawsze mogę zobaczyć.wink
                                            • szarlotka_ja Re: To... 30.12.16, 22:34
                                              Nie ma oglądanie fotek tongue_out.
                                              • silencjariusz Re: To... 30.12.16, 22:35
                                                Może jednak? Taki prezent noworoczny.wink Bo mnie aż skręca z ciekawości czy Szarlotta nie jest na chłopaka ostrzyżona.wink
                                                • szarlotka_ja Re: To... 30.12.16, 22:37
                                                  Nie jest, a jak Sil nie wierzy to musi pozostać skręcony wink
                                                  • silencjariusz Re: To... 30.12.16, 22:42
                                                    Cóż za okrucieństwo...tongue_out Narażać mnie na długotrwale skręcenie.
                                                  • szarlotka_ja Re: To... 30.12.16, 22:44
                                                    Musi Sil poskromić ciekawość, to i skręcenie przejdzie wink.
                                                  • silencjariusz Re: To... 30.12.16, 22:45
                                                    Nie przejdzie.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: To... 30.12.16, 22:48
                                                    Czyli musi Sil pozostać skręconym wink.
                                                  • silencjariusz Re: To... 30.12.16, 22:51
                                                    Szkoda.
                                                  • szarlotka_ja Re: To... 30.12.16, 22:53
                                                    Chodzą plotki, że szkoda to jest czeskie auto wink.
                                                  • silencjariusz Re: To... 30.12.16, 22:54
                                                    To kiedy Szarlotta na Podlasie się wybiera?
                                                  • szarlotka_ja Re: To... 30.12.16, 22:57
                                                    Nie wybieram się, proszę Sila tongue_out.
                                                  • silencjariusz Re: To... 30.12.16, 23:02
                                                    To ja już powiem chyba dobranoc.
                                                  • szarlotka_ja Re: To... 30.12.16, 23:04
                                                    Czy to foch? tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: To... 30.12.16, 23:04
                                                    Ogromne rozczarowanie.tongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: To... 30.12.16, 23:05
                                                    Ja też jestem Silem rozczarowana i to bardzo tongue_out.
                                                  • silencjariusz Re: To... 30.12.16, 23:07
                                                    W takim razie dobranoc Szarlotcie mówię.
                                                  • szarlotka_ja Re: To... 30.12.16, 23:08
                                                    Hehe, czyli jednak foch tongue_out.
                                                  • silencjariusz Re: To... 30.12.16, 23:10
                                                    Skoro Szarlotta tak uważa...tongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: To... 30.12.16, 23:13
                                                    W ogóle to myślałam, że Sil ze mną na forum posiedzi do północy a Sil se filmotekę na jutro tworzy suspicious.
                                                  • silencjariusz Re: To... 30.12.16, 23:20
                                                    Kto wie co będzie jutro... Dziś mówię Szarlotcie dobranoc bo zmęczony jestem i chce mi się spać.smile
                                                    A tak swoją drogą to Szarlotta przed północą zawsze z forum uciekała...
                                                  • szarlotka_ja Re: To... 30.12.16, 23:23
                                                    I ja uciekam, kolorowych snów smile.
                                          • fripooo Re: To... 30.12.16, 22:28
                                            sil jak ma taki zapłon do kobiet to ja się nie dziwię, ze jest starym kawalerem, widać tak mu wygodnie, mnie jakby babka zaprosiła to bym się sekundy nie zastanawiał
                                            • silencjariusz Re: To... 30.12.16, 22:30
                                              He he... Już to widzę.tongue_out
                                              • fripooo Re: To... 30.12.16, 22:33
                                                taka prawda silu
                                                • silencjariusz Re: To... 30.12.16, 22:36
                                                  Jasne.tongue_out
                                                  • fripooo Re: To... 30.12.16, 22:43
                                                    nie mam szans żeby ci to udowodnić
                          • fripooo Re: To... 30.12.16, 20:42
                            hehe w bikini chodzis po domu?tongue_out
                            • szarlotka_ja Re: To... 30.12.16, 20:52
                              Ja chyba nigdy w życiu nie miałam bikini ubranego big_grin.
                              • fripooo Re: To... 30.12.16, 21:05
                                łeee...
                                • szarlotka_ja Re: To... 30.12.16, 21:33
                                  Wieloryby, proszę fripcia, źle wyglądają w bikini wink.
                                  • fripooo Re: To... 30.12.16, 21:37
                                    to co tylko robota i forum?
                                    • szarlotka_ja Re: To... 30.12.16, 21:49
                                      Nie, jeszcze spanie i jedzenie wink.
                                      • fripooo Re: To... 30.12.16, 21:52
                                        no i wydalanietongue_out
                                        web.facebook.com/sofia.tjelta/photos?pnref=lhc pulchna dziewczyna, ale chyba ok mi się podoba
    • witrood Re: To... 30.12.16, 19:43
      Z lekkich w ostatnich czasach to "Śmietankę towarzyską" Allena oglądałem. Lekkie i o niczym, jak to u niego. Może i w necie dostępne.
      • silencjariusz Re: To... 30.12.16, 19:44
        Dostępne.
        • apersona Re: To... 30.12.16, 20:26
          Kingsman - film akcji na wesoło. Solidna brytyjska tradycja ratuje świat i trudną młodzież wink
          • silencjariusz Re: To... 30.12.16, 21:25
            No to jutro obejrzę.
    • witamina_b12 Re: To... 30.12.16, 22:26
      Lekka fantastyka na wesolo - strażnicy galaktyki.
      Troche niegrzeczna fantastyka/kino akcji -deadpool
      Komedia fajna - Przekret - ale to pewnie znasz bo stare
      • silencjariusz Re: To... 30.12.16, 22:32
        Deadpool widziałem. Taki sobie.
        • fripooo Re: To... 30.12.16, 22:34
          omen z 1976
          • silencjariusz Re: To... 30.12.16, 22:37
            Ale gdzie tego szukać?
            • fripooo Re: To... 30.12.16, 22:41
              you tube
        • witamina_b12 Re: To... 30.12.16, 22:38
          Najlepszy z tych trzech to przekret. Komedia gangsterska. Jest tez kontynuacja Lock Stock cos tam wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka