06.09.18, 19:10
Potencjalną szansę na niezłą robotę w moim własnym chutorze (a on nieduży). Co prawda etap bardzo wstępny, ale... Rowerem można by spokojnie dojechać, a nawet piechotą iść. Czy po tylu latach porzucić stolicę (nieprzerwanie od pierwszej klasy liceum)? Niby tyle się tu dzieje, a niewiele z tego wynika. Miasto samotności. Zobaczymy. wink
Obserwuj wątek
    • szarlotka_ja Re: Mam 06.09.18, 19:32
      Działaj smile.
      Ja zaryzykowałam i dobrze na tym wyszłam. Teraz Twoja kolej wink.
    • gyubal_wahazar Re: Mam 06.09.18, 19:43
      Jak stolica to miasto samotności, to myślisz, że w chutorze będą bachanalia ? Chyba trzeba wyważyć na ile lepsze dutki (bo gorszych byś przecież nie rozważał) i oszczędność na dojazdach, rekompensują mniejszy ilościowy kontakt z pełcią piękną
      • witrood Re: Mam 06.09.18, 19:54
        A co mi po tej pełci, co przelatuje jak w kalejdoskopie? wink Do stałego związku spotkać bardzo trudno i tu i tu. Zresztą ostatnio się wstępnie umówiłem z jedną, a tuż przed spotkaniem przestała odbierać telefon. Frajerka. Niepoważna zresztą. wink
        • gyubal_wahazar Re: Mam 06.09.18, 20:11
          Niby tak, ale nawet tu odrobinę działa statystyka. Z przelatującej Ci codziennie przed oczami setki dziennie, przy załóżmy 1 promilu szans na randkę, średnio ze 3 randki miesięcznie powinny się wykojarzyć. Jeśli zaś ze stolicznej setki zrobisz chutorową 10-tkę, to wychodziłaby 1 na ponad 3 mce. Liczby są tylko przykładowe, oczywiście.

Kit w ucho harpii, jej taki numer też ktoś odwinie.
          • dolores2222 Re: Mam 06.09.18, 20:22
            Będę tak odważna i się nie zgodzę, Gubisiu Drogi. Wg mnie jak ma spotkać tę Jedyną, to spotka niezależnie ile wcześniej przeleci, choćby i pod samym oknem.
            Mówił Witek, że co jakiś czas na randki się umawia, szuka i? I doopa.
            A może właśnie zmiany środowiska trzeba?
            Może to los wysyła sygnał:
            idź, weź, a może dostaniesz z bonusem? wink
            • dolores2222 Re: Mam 06.09.18, 20:23
              "ile wcześniej MU przeleci"
              Bo bez MU to trochę gupio wyszło. suspicious
              • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 20:45
                dolores2222 napisała:

> "ile wcześniej MU przeleci"
                > Bo bez MU to trochę gupio wyszło. suspicious

Czemu głupio? wink Przecież to logiczne. Ilość wcześniej przelecianych nie ma związku z tą jedyną. Nieważne, gdzie się je przelatywało. smile
                • dolores2222 Re: Mam 06.09.18, 20:49
                  Tyż prowada wink
                  • dolores2222 Re: Mam 06.09.18, 20:50
                    Prowda.
                    Tak mię ta zmiana orientacji wybiła z rytmu wink
            • gyubal_wahazar Re: Mam 06.09.18, 20:33
              No i tu wybrzmiał fundamentalny konflikt między stochastycznym determinizmem a rozpasanym fatalizmem wink
              Obstawiam, że za pół roku będzie blues: 'eeee tu tylko wąsata kryśka z gazowni, bielanki z procesją i babcie na roraty'
              • witrood Re: Mam 06.09.18, 20:38
                Jeszcze jest chyba jakieś błądzenie losowe, jak pamiętam ze statystyki. wink
                • dolores2222 Re: Mam 06.09.18, 20:41
                  Błądzić możesz wszędzie. suspicious
                • gyubal_wahazar Re: Mam 06.09.18, 20:46
                  Fuzzy logic i metoda monte carlo ? Ok, ale chwilowo może warto potestować hipotezy przy umiarkowanym progu ufnosci wink
        • gyubal_wahazar Re: Mam 06.09.18, 20:13
          Jak tak, to bierz tą chutorową fuchę. A tej harpii też ktoś taki numer wytnie, kwestia czasu
          • gyubal_wahazar Re: Mam 06.09.18, 20:14
            Świruje dziś to odświeżanie stron
            • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 20:39
              gyubal_wahazar napisał:

> Świruje dziś to odświeżanie stron

U mnie jakoś dobrze wszystko działa. Za szybko Ci ręka chodzi. Nie wiem, od czego, ale tak musi być w istocie.
              • dolores2222 Re: Mam 06.09.18, 20:41
                Nie jesteś chociaż bi? tongue_out
                Kocham cię big_grin kiss
                • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 20:46
                  dolores2222 napisała:

> Nie jesteś chociaż bi? tongue_out
                  > Kocham cię big_grin kiss

Dla Ciebie mogę zostać, Złotko smile
                  kiss
                  • dolores2222 Re: Mam 06.09.18, 20:48
                    Najpiękniejsza deklaracja jaką udało mi się przeczytać od... sama nie wiem, od kiedy. wink
                    Właściwie to smutne trochę...
                    Buzior kiss
                    • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 20:58
                      Dla Dolorki: kiss

(wolę napisać, bo se przywłaszczy jeden taki i znów zostanę zmolestowana)
                      • dolores2222 Re: Mam 06.09.18, 21:00
                        On nas zabije za ten dyskurs poniżej podjęty suspicious wink
                        • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 21:07
                          dolores2222 napisała:

> On nas zabije za ten dyskurs poniżej podjęty suspicious wink

Nie zabije, nie da rady. Bez fifraka osłabiony jest.
                          • dolores2222 Re: Mam 06.09.18, 21:12
                            No tak, to nam go zostawił. big_grin
                            • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 21:16
                              dolores2222 napisała:

> No tak, to nam go zostawił. big_grin

Lekkomyślność na imponującym poziomie!
                              W przeciwieństwie do fifraka wink
                              • dolores2222 Re: Mam 06.09.18, 21:17
                                Leżę i płaczę big_grin big_grin big_grin
                                Zmieniłam zdanie:
                                on CIEBIE zabije big_grin
                                • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 21:23
                                  dolores2222 napisała:

> Leżę i płaczę big_grin big_grin big_grin
                                  > Zmieniłam zdanie:
                                  > on CIEBIE zabije big_grin

Nie bojam się go. Któż by się bał chłopa, który sam sobie odpiął fifraka! smile
                                  Ahahaha!!! smile
                                  • silencjariusz Re: Mam 06.09.18, 21:26
                                    Może odepnie komuś i uprowadzi bardziej imponującego od rzeczonego porzuconego.
                                    • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 21:33
                                      silencjariusz napisał:

> Może odepnie komuś i uprowadzi bardziej imponującego od rzeczonego porzuconego.

Uprowadzenie bardziej imponującego to akurat nie będzie trudne ze względu na gabaryt smile
                                      Gorzej z odpięciem. Szczególnie jak jedna ręka w tym czasie ćwiczona jest smile
                                      • silencjariusz Re: Mam 06.09.18, 21:35
                                        Może ręka ćwiczy na obiekcie, który ma być uprowadzony...
                                        • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 21:42
                                          silencjariusz napisał:

> Może ręka ćwiczy na obiekcie, który ma być uprowadzony...

O tym nie pomyślałam! smile

Ciekawe, do czego służy mu ta druga.... Z przodu nie da się nic zrobić, bo fifraka niet... Hm. Obstawiam tyły.
                                        • gyubal_wahazar Re: Mam 06.09.18, 22:17
                                          Sil, one fifraka od dzidy bojowej nie odróżniają, dasz wiarę ?!
                                          15 lat w szkole i na kursach i wszystko jak krew w piach
                                          • silencjariusz Re: Mam 06.09.18, 22:35
                                            Myślę Gubi, że nie unikniesz wygłoszenia dla pań wykładu pod tytułem: fifrak i dzida bojowa - różnice i podobieństwa oraz ich zastosowanie.wink
                                            • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 22:37
                                              silencjariusz napisał:

> Myślę Gubi, że nie unikniesz wygłoszenia dla pań wykładu pod tytułem: fifrak i
                                              > dzida bojowa - różnice i podobieństwa oraz ich zastosowanie.wink

To ja poproszę pokaz. Jak obstawiacie role? wink
                                              • gyubal_wahazar Re: Mam 06.09.18, 22:45
                                                Jaki pokaz ? To maja być warsztaty, w sensie dzida bojowa w zastosowaniach: wczoraj i dziś. I jeszcze jutro i pojutrze wink
                                                • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 22:54
                                                  gyubal_wahazar napisał:

> Jaki pokaz ? To maja być warsztaty, w sensie dzida bojowa w zastosowaniach: wcz
                                                  > oraj i dziś. I jeszcze jutro i pojutrze wink

A wczoraj to niby jak? wink
                                                  • gyubal_wahazar Re: Mam 06.09.18, 23:00
                                                    Trzeba zademonstrować, opowiedzieć się nie da wink
                                                  • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 23:03
                                                    gyubal_wahazar napisał:

> Trzeba zademonstrować, opowiedzieć się nie da wink

Dobra, to ja już szykuję dla Ciebie Roksanę - blondyna, i ostro nadmuchiwana (w pewnych miejscach). Może być? wink
                                                  • gyubal_wahazar Re: Mam 06.09.18, 23:06
                                                    A jaką ma datę produkcji ? Pod stopą powinna być
                                                  • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 23:10
                                                    Poczekaj, sprawdzę, tylko ją z łóżka wyciągnę. wink

2017 Made in China. Nada się. Z małym przebiegiem jest. wink
                                                  • gyubal_wahazar Re: Mam 06.09.18, 23:18
                                                    Ale data jaka, bo jak Rak albo Skorpion to nam się nie ułoży wink
                                                  • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 23:23
                                                    gyubal_wahazar napisał:

> Ale data jaka, bo jak Rak albo Skorpion to nam się nie ułoży wink

Ooo, kiepsko, bo Rak. Zabieram do siebie z powrotem. Ale mogę przysłać Ci Barbie. wink

www.youtube.com/watch?v=NXpAvX61c3k&t=13s
                                                  • gyubal_wahazar Re: Mam 06.09.18, 23:25
                                                    Hahaha smile ok, pomyśle wink
                                            • gyubal_wahazar Re: Mam 06.09.18, 22:40
                                              Ale myślisz że wystarczy kredą po tablicy, czy wchodzą w grę jakieś warsztaty ? wink
                                              • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 22:44
                                                gyubal_wahazar napisał:

> Ale myślisz że wystarczy kredą po tablicy, czy wchodzą w grę jakieś warsztaty ?
                                                > wink

Zależy, kto prowadzi... wink
                                                • gyubal_wahazar Re: Mam 06.09.18, 22:47
                                                  Pomyślę o doborowej obsadzie wink
                        • gyubal_wahazar Re: Mam 06.09.18, 22:32
                          Eee tam zaraz zabije. Na męki wezmnę. Tylko gdzieś fifrak spidermana mi się zapodział, ale mam jeszcze zorra i misia uszatka. Który wolicie ?
                          • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 22:40
                            gyubal_wahazar napisał:

> Eee tam zaraz zabije. Na męki wezmnę. Tylko gdzieś fifrak spidermana mi się zap
                            > odział, ale mam jeszcze zorra i misia uszatka. Który wolicie ?

No pewnie, że spidermana smile A kto się przebiera? smile

Te męki to ciężkie będą? Weź pod uwagę, że ja jestem tylko małą i słabą kobietą smile

• gyubal_wahazar Re: Mam 06.09.18, 22:53
                              No w spidermana - ja, a Ty w co ? Z dziewczyńskich mam sierotkę marysię i godzillę

> Te męki to ciężkie będą? Weź pod uwagę, że ja jestem tylko małą i słabą kobietą smile

Eee tam, trochę kajdan, batożenia i brzydkich wyrazów, a potem już z górki wink
                              • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 23:01
                                gyubal_wahazar napisał:
                                > a potem już z górki wink

Jak na sankach, to jadę. smile

A wiesz, że to był wszystko Dolorki pomysł? wink
                                • gyubal_wahazar Re: Mam 06.09.18, 23:05
                                  Obie zdrowo harcowałyście, uśmiałem się jak dawno już nie smile
                                  • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 23:08
                                    gyubal_wahazar napisał:

> Obie zdrowo harcowałyście, uśmiałem się jak dawno już nie smile

Wiesz, ja jej tam szeptałam, żeby może jednak tego nie robić, bo Tobie będzie przykro. Ale ona dalej to wszystko podburzała, i nie chciała przestać. No i tak wyszło wink I nawet mi powiedziała, że najwyżej MNIE zabijesz, a nie ją wink
                                    • gyubal_wahazar Re: Mam 06.09.18, 23:14
                                      Autoś, proszę Cię smile Strasznie to miłe, ale ja mam tonę dystansu do siebie i lubię fajne docinki i podkręcone piłki.
                                      A obie z Dolorką jesteście do rany przyłóż i macie świetne poczucie humoru, więc jest naprawdę malinowo wink
                                      • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 23:21
                                        gyubal_wahazar napisał:

> Autoś, proszę Cię smile Strasznie to miłe, ale ja mam tonę dystansu do siebie i lu
                                        > bię fajne docinki i podkręcone piłki.
                                        > A obie z Dolorką jesteście do rany przyłóż i macie świetne poczucie humoru, wię
                                        > c jest naprawdę malinowo wink

No to dobrze. smile
                                        kiss

To ja się zbieram powoli. Mam zamiar dzisiaj spędzić wieczór z Peterem Gabrielem smile

• gyubal_wahazar Re: Mam 06.09.18, 23:24
                                          Dzięki, kolorowych snów kiss
                                          • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 23:28
                                            Wzajemnie
                                            papa smile
                                      • dolores2222 Re: Mam 07.09.18, 14:37
                                        Nie doczekałam tych buziaków na dobranoc, choć spodziewałam się klapsów. tongue_out
                                        Na swoje usprawiedliwienie mam, że sny miałam piękne. O fifraku w znaczeniu mi i Autosi znanym wink
                                        Gubiś, za poczucie humoru i za ogół oraz szczegół (wiadomo jaki) kiss kiss kiss
                • gyubal_wahazar Re: Mam 06.09.18, 20:49
                  Hahaha smilesmile No i się wydało jak się tu obie znalazłyście, chichotki. Wykończyłyscie swych chłopów tymi śmichami-chichami, zgarnęłyście forsę z polisy i wypatrujecie następnych niczego nie podejrzewajacych jelonków wink

Popilnujecie mi fifraka tak z 1.5 h ? Ładnie proszę smile
                  • dolores2222 Re: Mam 06.09.18, 20:51
                    To ty fifraka masz odpinanego??? suspicious big_grin
                    • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 20:55
                      dolores2222 napisała:

> To ty fifraka masz odpinanego??? suspicious big_grin

O ja Cię kręcę, odpinany!!!
                      To jak on tam bez fifraka będzie tę rękę ćwiczył?! smile

• dolores2222 Re: Mam 06.09.18, 20:59
                        Może nie swoją? suspicious
                        • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 21:04
                          dolores2222 napisała:

> Może nie swoją? suspicious

No jak nie swoją? Przecież ręki nam nie zostawił, dalej ją ma.
                          Pytanie tylko co zamiast fifraka będzie używane i czy ta ręka się tam zmieści wink

• dolores2222 Re: Mam 06.09.18, 21:12
                            Rozumowanie logiczne. Chyba nie dojdziemy. Trzeba poczekać na Gubisia wyjaśnienia. wink
                            Ale sny mogą być kosmate. Lub upiorne. Zależy co przez to rozumieć. tongue_out
                            • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 21:12
                              Ty, a co robimy z tym fifrakiem? wink
                              • dolores2222 Re: Mam 06.09.18, 21:15
                                Może zabalsamujemy? wink
                                • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 21:18
                                  dolores2222 napisała:

> Może zabalsamujemy? wink

Można. A co bierzemy? Balsam Nivea czy ten pomorski z monopolowego?

I wiesz, tak się zastanawiam.... pokroić wcześniej?
                                  • dolores2222 Re: Mam 06.09.18, 21:21
                                    No chyba.
                                    Chociaż w całości zmieści się do tego słoiczka po papce dla bobasa, wiesz którego. wink
                                    • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 21:24
                                      dolores2222 napisała:

> No chyba.
                                      > Chociaż w całości zmieści się do tego słoiczka po papce dla bobasa, wiesz które
                                      > go. wink

Pewnie, że wiem smile O te mini deserki Ci chodzi? smile
                                      • dolores2222 Re: Mam 06.09.18, 21:30
                                        Tak, te pici pici wink
                                        Wejdzie, nie? tongue_out
                                        • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 21:37
                                          dolores2222 napisała:

> Tak, te pici pici wink
                                          > Wejdzie, nie? tongue_out

No! Najwyżej się watą dopchnie, jak miejsca zostanie. wink

Ty, ale myślisz, że on nas doceni za to, że tak stawiamy jego fifraka?
                                          (mam na myśli stawianie w centrum uwagi oczywiście)
                                          Ciekawe, co powie, jak przyjdzie? smile
                                          • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 22:10

Dolorka?! Ale nie zostawiaj mnie tak samej, bo w sumie to on już zaraz tu będzie.
                                            • gyubal_wahazar Re: Mam 06.09.18, 22:20
                                              Hehehe, teraz to Dolorka, bo on tu zaraz będzie, a kto się z fifraka cwks-owego nabijał ?
                                              No i żeby fifraka od dzidy bojowej nie odróżniać, to wstyd jak beret. Reputacja na dzielni zszargana na wieki. No może by jakieś korki z podstaw konstrukcji i dynamiki dzidy coś pomogły, ale chyba nie ogarniecie, bidule .. wink
                                              • dolores2222 Re: Mam 07.09.18, 14:12
                                                W d. mam reputacje. suspicious
                                                Bawić się wolę big_grin
                  • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 20:53
                    gyubal_wahazar napisał:

> Popilnujecie mi fifraka tak z 1.5 h ? Ładnie proszę smile

Ależ proszę. Idź, zrób, co musisz. Cokolwiek to jest smile
                    • gyubal_wahazar Re: Mam 06.09.18, 22:22
                      No duże dzięki. Fifrak nawet nie wymietolony zanadto, git jest smile
                      W rewanżu wolisz krówke czy tofi ?
                      • gyubal_wahazar Re: Mam 06.09.18, 22:28
                        Weź wól tofi, bo krówkę zjadłem
                        • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 22:36
                          O, cześć Gubiś, co tam? smile smile

A duże to toffi? Bo lubię smile
                          • gyubal_wahazar Re: Mam 06.09.18, 22:41
                            Najprzód czy tęskniłaś choć trochę, bo tylko jedno mam wink
                            • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 22:46
                              gyubal_wahazar napisał:

> Najprzód czy tęskniłaś choć trochę, bo tylko jedno mam wink

To dla Dolorki nie wziąłeś? wink
                              • gyubal_wahazar Re: Mam 06.09.18, 22:49
                                Dla Dolorki mam tiramisu, bo mnie ostatnio do cukierni wysyłała smile
                                • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 22:51
                                  gyubal_wahazar napisał:

> Dla Dolorki mam tiramisu, bo mnie ostatnio do cukierni wysyłała smile

Ach, tiramisu. A dla mnie krówka? wink

I za co to tak?! wink
                                  • gyubal_wahazar Re: Mam 06.09.18, 22:57
                                    Ale tiramisu w boczki idzie, a krówka - nie. No staram się Wam nieba przychylić. Ale też wolisz tiramisia ?
                                    To jutro wezmę dwa, ok ? smile
                                    • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 22:58
                                      gyubal_wahazar napisał:

> Ale tiramisu w boczki idzie, a krówka - nie. No staram się Wam nieba przychylić
                                      > . Ale też wolisz tiramisia ?
                                      > To jutro wezmę dwa, ok ? smile

Czyli nie gniewasz się? wink
                                      • gyubal_wahazar Re: Mam 06.09.18, 23:03
                                        A za co miałbym ? smile Taki fajny wieczór i miałbym się gniewać ? Kaman wink
                                        • autoteliczna Re: Mam 06.09.18, 23:05
                                          gyubal_wahazar napisał:

> A za co miałbym ? smile Taki fajny wieczór i miałbym się gniewać ? Kaman wink

Masz rację! Dla mnie i dla Dolorki był przedni! Normalnie boki zrywać! smile

Tzn.... no. Tobie też pewnie było miło, prawda? wink
                                        • dolores2222 Re: Mam 07.09.18, 14:39
                                          Dzięki za miły wieczór. Autosia to ma dopiero podlissss big_grin
                                          Nie znałam z tej strony tongue_out
                                          • autoteliczna Re: Mam 07.09.18, 14:45
                                            dolores2222 napisała:

> Dzięki za miły wieczór. Autosia to ma dopiero podlissss big_grin
                                            > Nie znałam z tej strony tongue_out

Moja droga, jeszcze wiele o mnie nie wiesz smile

Szykuj się na następny miły wieczór, bo ten podlissss muszę jakoś zbilansować. Ten tam w innym wątku już knuje przeciwko nam.

kiss
                                            • dolores2222 Re: Mam 07.09.18, 14:48
                                              Gubiś? Mój cukiereczek? suspicious
    • marcepanka313 Re: Mam 06.09.18, 20:23
      Sam wiesz lepiej co Ci w duszy gra. smile
      Ja bym została w wawie. Mimo wszystko.

• dolores2222 Re: Mam 06.09.18, 20:26
        A mogę zapytać, tak z ciekawości, Witkiem nie będąc, czemu???
        • gyubal_wahazar Re: Mam 06.09.18, 20:30
          'Wiadoma rzecz - Stolyca i każde słowo zbędne' ! wink
        • marcepanka313 Re: Mam 06.09.18, 20:32
          dolores2222 napisała:

> A mogę zapytać, tak z ciekawości, Witkiem nie będąc, czemu???

A mieszkasz w małym mieście? smile
          • dolores2222 Re: Mam 06.09.18, 20:40
            W porównaniu do Wawy, tak.
    • silencjariusz Re: Mam 06.09.18, 20:24
      A będziesz miał takie same możliwości rozwoju zawodowego w swojej miejscowości? Bo może zmiana pracy będzie oznaczać zastój, albo wręcz cofanie się w rozwoju.
      • szarlotka_ja Re: Mam 06.09.18, 20:29
        A Sil się w Chutorze rozwija czy stoi w miejscu? smile
        • silencjariusz Re: Mam 06.09.18, 20:33
          Cofam się.
          • szarlotka_ja Re: Mam 06.09.18, 20:39
            To niedobrze uncertain.
            • silencjariusz Re: Mam 06.09.18, 20:53
              Cóż począć...
              • szarlotka_ja Re: Mam 06.09.18, 21:14
                Zmienić pracę? smile
                • silencjariusz Re: Mam 06.09.18, 21:27
                  Na jaką? Ja nic nie umiem.
                  • szarlotka_ja Re: Mam 06.09.18, 21:29
                    Sil umie trawniki dziurawić wink.
                    • silencjariusz Re: Mam 06.09.18, 21:36
                      Słabe to kwalifikacje.
                      • szarlotka_ja Re: Mam 06.09.18, 21:38
                        Zawsze jakieś wink
                        • silencjariusz Re: Mam 06.09.18, 21:40
                          Zupełnie nieprzydatne.
                          • szarlotka_ja Re: Mam 06.09.18, 22:14
                            A skąd Sil wie? W CV trzeba odnotować wink.
                            • silencjariusz Re: Mam 06.09.18, 22:26
                              Nic to nie da. Niskie kwalifikacje. Ot co.
                              • szarlotka_ja Re: Mam 06.09.18, 22:47
                                silencjariusz napisał:

> Nic to nie da. Niskie kwalifikacje. Ot co.

Dobrze, że Sil żony nie ma wink

www.youtube.com/watch?v=E5vC8Vn3Jz8
                                • silencjariusz Re: Mam 06.09.18, 22:47
                                  suspicious
                                  • szarlotka_ja Re: Mam 06.09.18, 22:55
                                    No i czego Sil się boczy? wink
                                    • silencjariusz Re: Mam 06.09.18, 22:56
                                      Tak bez powodu.tongue_out
                                      • szarlotka_ja Re: Mam 06.09.18, 23:09
                                        Jasne wink.
                                        Słodkich snów kiss.
                                        • silencjariusz Re: Mam 06.09.18, 23:09
                                          Dobranoc.kiss
      • witrood Re: Mam 06.09.18, 20:44
        Firma jest międzynarodowa. Siedziba akurat tego działu jest chyba w USA. Zastój to ja chyba mam teraz. Zobaczy się. Nie było gadki o kasie na razie.
        • silencjariusz Re: Mam 06.09.18, 20:56
          Jeżeli kasa porównywalna to się nawet nie zastanawiaj. Odpadną dojazdy. Oszczędzisz trochę czasu i kasy na paliwo.
        • nerw_rdzeniowy Re: Mam 07.09.18, 23:32
          jak dojeżdzasz codziennie do stolicy i kasa lepsza to zmieniaj na chutor - bedziesz miał więcej czasu na prawdziwe życie a stolica dalej blisko bo jak rozumiem do stolicy z chutoru jest blisko.
          a jak masz wrócić na nieduży chutor z dala od cywilizacji to chyba nie warto.
          • witrood Re: Mam 08.09.18, 09:34
            No dalej blisko. 30 km. Chutor cywilizację posiada. Się zobaczy, czy się dogadamy.
            • nerw_rdzeniowy Re: Mam 08.09.18, 21:41
              To tam gdzie kasa i rozwój.
    • ann.0 Re: Mam 06.09.18, 22:23
      Porzucić...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka