Dodaj do ulubionych

Wątek karny dla Gubisia

29.09.18, 13:59
Oj Gubiś, Gubiś,
Latasz po forumie i dokazujesz. Podpadłeś mi haniebnie wink

1) obiecanki cacanki robisz, bo dziewczynom chłopów obiecałeś, a chłopów ni widu ni słychu, za to zdrajca i bawidamek wciąż działa, wszystkie niewiasty mamiąc;

2) od żeniaczki się migasz, damę na cierpienia wystawiając, a mnie psując interesy;

3) z Mareczkiem porządek obiecałeś zrobić, tymczasem chcesz tę robotę Mortkowi albo mnie sprzedać, żeby sobie rączek nie ubrudzić;

4) no i przede wszystkim podarek mi skradłeś, a trzy Twoje próby zadośćuczynienia skończyły się wczoraj niepowodzeniem.

Zaiste, obiecana kara być musi.
Więc tak:
- najpierw idziesz Misiu pod wodospad wink

A jak się już obmyjesz (z grzechów), to:

Ad 1
Wklejasz zdjęcie ciemnego blondyna dla Marcysi – ona będzie decydować, czy go chce, a dziewczyny jej doradzą (tylko dziewczyny – bądźmy wymagające – wiadomo, że dla Marcysi to nie byle kto ma być). Dla pozostałych dziewczyn, w tym mnie, również mają być prezenty – chętne dziewczyny zgłaszajcie się ze swoimi życzeniami – sobota nasza! Gubiś spełni każde życzenie. Można wybrzydzać wink

Ad 2
- składasz ofertę ślubną dla Dolorki - ja opiniuję, a Dolorka klepnie do zatwierdzenia jak jej przypasuje wink Łaskawie daję Ci weekend na obmyślenie tej sprawy.

Ad 3
- Mareczka masz załatwić i to w tej chwili - i pokazać, co z niego zostało. Czekam do jutra, mając nadzieję na miły niedzielny akcent.

Ad 4
Kara za rozchichrany podarek… Dowiesz się później – na razie z tym powyższym się wyrób, bidny Misiu, a potem Cię jeszcze pomęczę, przypomnę się w swoim czasie.

Twojej dokładności chłopaki przypilnują – w końcu spełnianie kobiecych życzeń mają w małym palcu wink Chłopaki – możecie bidakowi doradzać i swoje pomysły też składać – ułatwcie mu trochę wink Tylko bez rywalizacji proszę, bo to jest karny dla Gubisia wink

A Ty Mortek brzytwę tę największą weź, na wypadek, gdyby Gubisiowi się mój wąteczek nie spodobał wink
Obserwuj wątek
    • dolores2222 Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 14:10
      Mogę udzielić odpowiedzi:
      NIE suspicious
      • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 14:35
        Co Nie? Jakie Nie?
        Zlotko, badz choc przez chwile mila i nie psuj mi zabawy. wink
        Wychodzic za niego nie musisz (z bolem serca to mowie), ale poczekac na propozycje i powybrzydzac mozesz. Niech sie chlopak postara, a oferte najwyzej opyle komu innemu wink

Gubis, nie sluchaj jej! Ona zla, bo dzis do roboty musiala. wink
        Oferta ma byc wystosowana, nie wymigasz sie fochami Dolorki.
        • dolores2222 Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 14:44
          Miła już byłam suspicious
          • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 14:46
            Nie przypominam sobie suspicious
        • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 14:45
          Aaaa, i prezent jaki chcesz - wymyslaj. Tylko nie tiramisia, zeby mu nie bylo za latwo, on ma w kompie takich kejków pelno na kazda okazje. Daj mu takie zyczenie zeby go zgnebic - to przeciez potrafisz najlepiej wink
          Ja dzis sobie tez cos zazycze, ino do chalupy wroce, bo teraz z doskoku jestem.
          Ciao smile
          • dolores2222 Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 14:51
            Prezent?
            To chyba jasne:
            zdjęcie. suspicious
            A na nim Gubiś i Mortek w negliżu z mydełkiem.
            Że nudna jestem?
            Takie me prawo tongue_out
            • undead.mortis Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 15:12
              takiego nie dostaniesz heh
              nikt nie pstryknął za pierwszym razem a drugiego nie będziewink
              • undead.mortis Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 15:15
                www.youtube.com/watch?v=F2AbEJnPRYM
              • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 15:18
                Bardzo ladne zyczenie, Dolorka smile
                Gubis, wiem ze Mortek oszukuje - fote dawaj wink
                A ja w prezencie zycze sobie instrukcje wklejania obrazkow. smile
                • undead.mortis Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 15:20
                  tu adres obrazka
                  tak najprościej wink
                  • undead.mortis Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 15:21
                    nie tak prosto jak widać bo już złapało
                    • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 15:31
                      Ach te Twoje skroty myslowe wink
                      Mi to trzeba jasno i prosto w takich sprawach wink
                      • undead.mortis Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 15:42
                        otwierasz kwadratowy img zamykasz
                        skopiowany adres obrazka i nów otwierasz kwadratowy /img zamykasz
                        to tyle wink
                        • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 15:58
                          Dziekuje, w domu sprobuje smile
                          Ale wiesz, ze to Gubis mial to zyczenie spelnic? wink
                          No coz, co inszego od niego sobie zazycze smile
                          • undead.mortis Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 16:01
                            Gubek tyłek leczy to nie wiem czy wpadnie heh
                            a dwa to wiesz że ja dla Ciebie prawie wszystko wink
                            • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 16:16
                              A to dobrze wiedziec smile
                              Pomysle jak to wykorzystac wink
    • gyubal_wahazar Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 16:03
      Oj Autoś, Autoś, aleś epistołę wypociła. Żeby to jeszcze na jaki temat rajcujący, typu: praktyczne porady dla pań na 3-cią randkę, czy jak pomóc ułanowi w pokonaniu tych wszystkich haftek i zapinek, gdy bidak wizją nadciągającego huraganu zmysłów cały roztrzęsiony - to bym rozumiał. Ale pastwić się nad takim nieborakiem jak ja ?

I za co ? Że latam Ci ja, za dziołchami ? No latam, bo jak widzę rajcowne dziołchy, w podkasanych kieckach, to pokaż mi takiego,
      co by nie polatał. A z gorzkimi żalami, do Stwórcy (aka psycho-ewo), nie do mnie wink

Teraz co do meritum. Jakby to delikatnie ująć, by dziewczyńskich uszków nie pokalać .. Może krótko i na temat, nt tych ślubów i całej reszty:

1) Nie mam choroby sierocej
      Gdy jestem sam, nie zaczynam się kiwać na boki, ssać kciuka, kuśtykać, seplenić ani jąkać

2) Nie mam ciągot do przynależności grupowej
      W życiu nie byłem w harcerzach, oazie, ORMO, partii, kółku tanecznym, związku pszczelarzy, ani niczym takim
      Jedyny wyjątek to klub sportowy, bo inaczej nie mógłbym ćwiczyć

3) Nie sprawdzam się w melodramatach
      Nie wiem co z tym robić i powoduję ogólną konsternację uczestników

4) Koncept obrączkowania
      Może sprawdza się na ptaszkach, ale u chłopstwa jest kompletnie od czapy, a moje zdolności pojmowania, przerasta o lata świetlne

5) Z Mareczka zostało tylko wspomnienie, czarne lakierki, co jeszcze - nie wiem

6) Ganiałem Wasz, ganiam i będę ganiał, póki nie przestanieta z piskiem uciekać.
      A prędko nie przestanieta, bo te uciekanie i piskanie jeszcze więcej lubita ode mnie wink

7) Ciemny blondyn dla Marcysi. Łap Marcyś, nad łóżko demona i w takie wielkie serce go uszminuj. Przynajmniej sam bym tak zrobił, gdybym był niewiastą kojącą serca łopoty. Z Rounders jest - właśnie ogrywa Malkovicha w pokerka w jego lochu. Uczta dla kinomana, a przy tym z szacunkiem, dla samego pokerka zrobiona. Polcecam

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/tb/bi/tksm/HSLaQejKBWgIZItsOB.jpg
      • undead.mortis Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 16:14
        no to się narobiło w tym forumowym zoo heh

www.youtube.com/watch?v=mIQc_rQfV7I

a miało być tak fajnie wink
      • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 16:17
        Czekaj Gubek, niech no tylko z lidla wroce... wink
        • to_ja_pisze Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 17:23
          Autos wyrwałaś sprzedawców?
          • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 18:57
            Nie ja wyrywałam, tylko mnie wyrywali... wink
            • to_ja_pisze Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 23:07
              Opowiadaj!
        • gyubal_wahazar Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 18:44
          2.5h z lidla nie można wrócić. Pewnie promocja na ułanów. Dwóch w cenie trzech, albo można sobie wyszperać z kotła, takiego z dłuższą szablą. Pewnie tam z Dolorką i Tojką szabrujecie, bo żadnej nie ma wink
          • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 19:01
            Na ułanów to ja zalotnym oczkiem spoglądam, a nie z kosza wyszarpuję. Chcieli do mnie, oj chcieli, ale chytra baba z Radomia nie puściła wink Pościskała ich w łapach jak karpiów przez Wigilią, podusili się biedaki... wink
            • gyubal_wahazar Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 19:20
              Hehehe smile Sie wie, że chcieli, wiedzą cwaniaki co dobre. Ale uważaj na nich, bo oni z tych co tylko dziołchę wyobracać i na Kowno. Nawet wierszyka taki ni umi, ani pocztówki z Kowna nie przyśle. Gubiś za to, co prawda też nie przyśle, ale wierszyki umi. Dużo. I to każdy inny. Tak że ten wink
              • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 19:29
                Tak..? wink A to moje życzenie to właśnie literackie będzie wink

Ale to nie teraz - powiem Ci, kiedy będziesz mógł zacząć spełniać...

Zdjęcie dla Dolorki masz?
                • gyubal_wahazar Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 19:46
                  Dolorkaaaaa ! Zuch dla Ciebie. Jak marzenie. W bicu może nie za dużo, ale bystrzacha jak złoto. Z Demonem w Roundersach byli - jak mówią dzieci - wyczesani w kosmos

https://pokertexas.net/wp-content/uploads/2017/04/2184-d4iy4.jpg

I jak Ci się widzi ? wink

> Tak..? wink A to moje życzenie to właśnie literackie będzie wink

Cholera, muszę na biegu Nad Niemnem doczytać, bom sie mimo 3 podejść jeszcze przez okładkę nie przebił. A może jakiś lżejszy wymiar kary, co ? W chapanke może (nie napiszę, że rozbieraną, bo łapska mam zajęte sypaniem se kurhanka wink)
                  • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 19:55
                    O, widzę, że samych karciarzy dzisiaj wrzucasz. Ten dla Dolorki??? Gdzie to do niej takie chucherko? Toż jak ona krzyknie, to się bidok przewróci. Język mu Dolorka wywali, warknie z całą swoja łagodnością, to podwinie ogon i ucieknie, jeszcze po drodze w jakie wiadro nogą wlezie...
                    Czekaj, zaraz ja coś poszukam - se przy okazji sprawdzę, czy uda mi się obrazek wkleić wink
                    • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 20:14
                      Dobra,
                      najwyżej będzie Yoda

[img encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQh7Mz3HvCYq26tafqNuDAUkdhGeXIF6LGq-fB6K8ASCaH9GaLz /img]
                      • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 20:15
                        no, i doopa smile smile
                        tyle się chłopa naszukałąm, a go nie widać smile
                        piszcie mi tu chłopaki po kolei co mam zrobić, ze spacjami te img ma być czy jak? wink
                      • undead.mortis Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 20:18
                        nie zamknięty nie otwarty padawanko kiss
                        • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 20:20
                          no czyli jaki, Yodo? wink
                          nie rozumieć smile
                      • gyubal_wahazar Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 20:19
                        No fajny ten Wańka. Najedzony taki. No i kolec ma - klękajcie narody

A te tagi to som 2 (pomiń skobki): 'linka'
                        • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 20:21
                          następny smile
                          piszcie po ludzku: najpierw napisz..... potem napisz..... potem napisz..... smile smile
                          • gyubal_wahazar Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 20:23
                            Etam, sztuka cierpi. Kiedyś tu był porządny html'owy edytor, a teraz jakieś bbeditowe gunwo. Ale już widać co i jak
                        • gyubal_wahazar Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 20:21
                          Bez cudzysłowów "["img"]" linka "["/img"]"
                          • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 20:28
                            Bez których cudzysłowów? wink
                            Bo 8 napisałeś wink
                            • gyubal_wahazar Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 20:42
                              Bez każdego jednego
                    • gyubal_wahazar Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 20:15
                      Oo byś się zdziwiła. Zuch - jak to mawiają nasi jankescy bracia - robi czas w pudle, ale miast się swą psią karmą gryźć i frasować, w karcięta frajernię ogrywa, przy tym jeszcze rajcownymi nadzwyczaj tekstami częstując.

Jak to mówią, rycerz z niego mały, ale figlarny (if u know what i meanwink )
                      • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 20:18
                        Jak dla mnie to on może być, ale Dolorki trzeba się zapytać. Cholera wybredna jest. Masz rację Gubiś, że babie to nie dogodzisz. A jeszcze TAKIEJ. wink
        • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 18:56
          No, jestem wink

Oj Gubiś, Gubiś,
          epistoły długie umiem, ale Ciebie to i tak nie przebiję – wpadłeś dziś na chwilę, a tyle znaków już zrobiłeś wink I właśnie za to, że ustawicznie przegrywam z Tobą w pisaniu – jeszcze się trochę nad Tobą biedakiem popastwię, ale nie jak harpia (gdzie mi tam do niej wink ), lecz jak rozchichrana anarchistka z kucykami i w podkolanówkach wink

Nie rozeznaję się na żadnych sierocych choróbskach (dlatego nawet nie zauważyłam, że nie masz wink ), a szkoły, domy, organizacje modzieżowe, o których coś tam wspominasz – również niespecjalnie zajmują me myśli. Melodramatów nie lubię, więc nawet mi nie wklejaj (a wiem, że rzuciłbyś chętnie jaką balladką, oj wiem wink )

Ale ale - niedługo impreza się zaczyna, a z tego co kojarzę to prezentów żadnych jeszcze nie masz? Ganiasz dziewuchy to ganiaj (mnie tam nie przeszkadza wink ), a zacznij od spełniania życzeń – zdjęcie dla Dolorki gdzie jest? Może ja za Ciebie mam to wstawić? Tojka od wczoraj na pina koladę czeka, więc…? wink

Ofertę ślubną Ci odpuszczam, skoroś taki zestrachany, ale się zastanawiam, czy za swoją łaskawość zostanę jakoś nagrodzona…? Coś ładnego tutaj dawaj na wykupienie się wink

Po Mareczku lakierki mówisz? – dobra, niech będzie – zaliczam smile Przynajmniej z tym mnie zadowoliłeś wink

Prezentu dla mnie nadal nie odpuszczam – się przypomnę – zobaczysz, jeszcze dobrze na tym wyjdziesz wink

Sam więc widzisz, że kara ode mnie to jak najsłodsza pieszczota. wink
          • gyubal_wahazar Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 19:32
            > epistoły długie umiem, ale Ciebie to i tak nie przebiję

(aż se zahehuję po Mortkowemu) Heh, no bo kto tu kogo miałby przebijać, jeśli już przy tym jesteśmy, hehehe wink (słodki Jezu, com ja uczynił, nieszczęsny ! Ostatnia chwila by uporządkować sprawy osobiste, Mortek już kolbą do drzwi łomoce, a brzytwą zamek rozwierca wink)

> Ale ale - niedługo impreza się zaczyna, a z tego co kojarzę to prezentów żadnych jeszcze nie masz?

No proszę Cię. Może modnych rajtek nie kupuję, ale fason trzymam. 2 czteropasie się chłodzą, bidasie

> zdjęcie dla Dolorki gdzie jest?

Chwila, zaraz po tym tu, pchnę, bo muszę znaleźć godnego tego zaszczytu szwoleżera. Tojce też fajnego zucha obstaluje. Takiego co będąc damą bym z niego nie złaził

> Po Mareczku lakierki mówisz? – dobra, niech będzie – zaliczam smile Przynajmniej z tym mnie zadowoliłeś wink

Hmmmm a mówią, że (wybacz) baby nie da się zadowolić wink

> Coś ładnego tutaj dawaj na wykupienie się wink

Top 10 pościelowców ever: madam Beverly Tchórz www.youtube.com/watch?v=EmTBKbyaEjU

> Sam więc widzisz, że kara ode mnie to jak najsłodsza pieszczota. wink

Dobra, dobra, zaraz się okaże że się jakaś wajcha w ad-blocku zacięła wink Ale i tak jestem wniebowzięty wink

• undead.mortis Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 19:48
              gyubal_wahazar napisał:

> (aż se zahehuję po Mortkowemu) Heh, no bo kto tu kogo miałby przebijać, jeśli j
              > uż przy tym jesteśmy, hehehe wink (słodki Jezu, com ja uczynił, nieszczęsny ! Ost
              > atnia chwila by uporządkować sprawy osobiste, Mortek już kolbą do drzwi łomoce,
              > a brzytwą zamek rozwierca wink)

"Przejażdżka z diabłem, ukrycie z Bogiem
              Nie mam pistoletu, nie mam miecza
              Nie mam armii, nie mam kraju
              Nie mam niczego prócz kamienia w dłoni

Kamień w mojej dłoni, kamień w mojej dłoni
              Nie mam niczego prócz kamienia w dłoni

Mówisz że chcesz rewolucji, dobra zacznijmy ją
              Zapoczątkujemy krucjatę, wzniecimy Świętą wojnę
              Nie potrzebujemy rozkazów, nie potrzebujemy planu
              Nie potrzebuje niczego prócz kamienia w dłoni"
              • gyubal_wahazar Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 19:55
                O cholera, żadnej Mortki, a kupa czcionek - jest gorzej niż myslałem. Ostatnia wola jest ? Jest. Oświadczenie o zgodzie na pobranie organów ? Jest. No to świeczka w łapę i na wznak do dębowej jesionki wink

PS Kamieniem mnie chce załatwić. Może z tych nerw spudłuje, bo w podstawówce dobry w zbijaka byłem wink
                • undead.mortis Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 20:02
                  ja też byłem kozak i brak nerwa mam a oko całkiem celne
                  • gyubal_wahazar Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 20:25
                    Wiedziałem, że o czymś zapomniałem: podwyższyć do maksa polise NW
            • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 19:49
              No no, pani Beverly nawet fajna - spodobała się smile Kevinowi też by chyba podeszła.

Ale wiesz - jedna ładna pioseneczka to trochę jakby mało zamiast kompleksowej oferty ślubnej, nie uważasz?
              Jak sam nie chcesz się z Dolorką obrączkować, to sprowadź dla niej kawalera. Odpalę Ci jaką prowizję za to, bo już siły do dziewuchy nie mam. Przebiera jak w zgniłych gruszkach... Dawaj kandydata, ocenimy wspólnie.
              • gyubal_wahazar Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 20:06
                Eee uszminowana zanadto, a poza tym tynku chyba też trochę jest. Ale jakby odmiękła parę godzin w wannie, a potem ją pół nocy mydłem 'biały jeleń' to może by sie Kevin nie połapał.

No przecie Nortona o jakże słodko się w naszym pieknym kraju kojarzącym imieniu Edward, nagoniłem.
                To jak ? Konweniuje czy szperać dalej ?
            • gyubal_wahazar Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 20:40
              Tojka łap słodziaka. Prócz tego że umie się uwodzicielsko uśmiechać, to jeszcze machać rencami i nogami. Na lato jak znalazł jak wiatrak wysiądzie

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/ca/Bruce_Lee_1973.jpg
              • to_ja_pisze Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 23:11
                Ja podziękować, nic nie szukać, nie chcieć mieć problemas masas
      • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 19:12
        Marcysia, a jak Ci się ten blondyn podoba? Nie za jasny?
        Ja bym go nie brała - hazardzista jakiś chyba, całą kasę będzie przegrywał...
        Może zobaczymy, jakich innych kolegów Gubek ma, co?
        • gyubal_wahazar Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 19:36
          Początkowo wtopił 30 kawałków, wskutek czego dziewczę go rzuciła (co dziwić mogło chyba tylko reżysera), ale potem opieprzył ruskiego rekietiera (Malkovitcha) na chyba stówę, a po drodze jeszcze dupsko kumpla uratował (Norton).
          Obejrzyj koniecznie, bo to mocarne dzieło i wielce chędogie
          • gyubal_wahazar Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 19:51
            Tu jest: www.cda.pl/video/22504926c - KONIECZNIE !
            • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 19:57
              dzięki, może sobie odpalę smile
              • undead.mortis Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 20:04
                film fajny też polecam
    • gyubal_wahazar Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 20:26
      No i Dolorkę wywiało, noooo sad A jak za pół h pójdę sobie precz, to przyjdzie Bestia nachichrać się z mego fifraka, jak zwykle
      • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 20:30
        No to jak przyjdzie, to już na nią powinno czekać zdjęcie Twoje i Mortka pod wodospadem wink
        Odwracasz uwagę jakimiś pokerzystami, a życzenia damy nie spełniasz wink
        • gyubal_wahazar Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 20:46
          Mortek jeszcze chechła spod kocyka, a Ty chcesz chłopinę pod wodospad ? Irka i brzytwę Ci zapisał, że Ci tak pilno ? wink
          • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 20:57
            Aha... Już wiem, dlaczego pod wodospad z nim nie chcesz. Bo pod kocykiem u niego byłeś wink
            • gyubal_wahazar Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 21:03
              Zostawię Cię na pastwę zbereźnych spekulacji i lecę naganiać ułanów na foruma. Do jutra, spryciaro wink
              • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 21:07
                Naganiaj, naganiaj,
                baj baj smile
              • dolores2222 Re: Wątek karny dla Gubisia 29.09.18, 22:24
                Jestem. suspicious
                A ogry gdzie? suspicious
    • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 30.09.18, 00:19
      Coś tu przeleciało dziwnego przez mój wątek.
      Chciałam odpowiedzieć - nie zdążyłam, choć treść postów zapamiętałam.
      Szczęście dla tego czegoś.
      Zawsze coś może spróbować jeszcze raz - porozmawiamy w odpowiednim języku.
      • gyubal_wahazar Re: Wątek karny dla Gubisia 30.09.18, 00:24
        Pedoś się swą poezją podzielił, ale że Szarlotka nie gustuje w 17-zgłoskowcach, to dziabnęła wink
        Ja za to jestem w nich rozmiłowany, więc doceniając kunszt ptysia, rostfarłem mu osobnego wątaska
        • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 30.09.18, 00:29
          Wiem.
          Dziabnęła dokładnie wtedy, gdy ja skończyłam czytać.
          • gyubal_wahazar Re: Wątek karny dla Gubisia 30.09.18, 00:33
            Nurkuj w piernatki, Autoś. Ja jeszcze chwilę na Pedosia poczekam wink
          • tdf-888 Re: Wątek karny dla Gubisia 30.09.18, 00:44
            To dobrze ze wszyscy co mieli przeczytać to przeczytali 😊 szarlotta ma dobry tajming 😉
            I teraz już każdy wie co to za parszywa persona ta tątoyka 😎
            • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 30.09.18, 00:48
              Witaj Tadeuszu. Może w końcu porozmawiamy.
              Napisz mi coś o sobie, tylko coś, czego jeszcze nie wiem.
              • tdf-888 Re: Wątek karny dla Gubisia 30.09.18, 00:54
                A po ki choy ci więcej wiedzieć?
                • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 30.09.18, 00:56
                  Nie napisałeś nic mądrego. Druga próba.
                  • tdf-888 Re: Wątek karny dla Gubisia 30.09.18, 00:59
                    Tak się nie przejołem ze nie podejmem nastempnej. Baj!
                    • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 30.09.18, 01:04
                      Nie powiedziałeś niczego, czego nie wiedziałam ani bym nie zdołała przewidzieć. smile
            • gyubal_wahazar Re: Wątek karny dla Gubisia 30.09.18, 00:59
              Pedoś, trzeba ci wiedzieć, że Tojka takimi jak ty frędzlami, butów brzydzi się wytrzeć. Ale co do mnie, wiesz jakem złaknion twej bezcennej prozy, więc wpadaj jak najczęściej smile
              • tdf-888 Re: Wątek karny dla Gubisia 30.09.18, 01:04
                Co byś nie wymyslal to faktem jest ze tątoika wielokrotnie tdfowi odpisywala 😊
                • gyubal_wahazar Re: Wątek karny dla Gubisia 30.09.18, 01:07
                  Wisi mi to jak kilo kitu. Ile razy będziesz niemiły dla której z dziewczyn, forum sie będzie trzęsło ze śmiechu, jak dotychczas.
                  Tak że nie odbieraj ludziom tej odrobiny uciechy, ładnie proszę smile
                  • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 30.09.18, 01:14
                    A pośmiejemy się, czemu nie smile
                    Ja lubię żarty, a żartuję z tymi, których lubię smile
                    • gyubal_wahazar Re: Wątek karny dla Gubisia 30.09.18, 01:16
                      Ale czujesz się zaimpregnowana na poetykę Pedosia ? Żeby później nie było abuu wink
                      • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 30.09.18, 01:20
                        Gubiś, będzie takie abuuuuu, że aż osobniki omega usłyszą na swoich tymczasowych kwadratach wink
                        • gyubal_wahazar Re: Wątek karny dla Gubisia 30.09.18, 01:25
                          Hahaha smile No dobra, wiem żeś dzielna dziołcha i nie takich pedosiów, ze szwagrem w wojsku wink
                          Dobra, odpadam. Radź sobie, jak sie objawi. Trzymam kciuki ! smile
                          • autoteliczna Re: Wątek karny dla Gubisia 30.09.18, 01:29
                            Spoko, ja już też lecę w piernatki.
                            Jak się tu omega w nocy będzie wyszczekiwać, to jutro go echo zastanie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka