Dodaj do ulubionych

Zasady forum

01.10.18, 22:07
Posty wulgarne oraz obrażające innych użytkowników forum będą kasowane, spam, reklamy i ankiety będą również usuwane. Naruszenie zasad forum skutkuje czasową lub permanentną blokadą loginu.

Będę się jednak czepiać bo dla mnie brak reakcji to jednak przyzwolenie. Po co w ogóle ten regulamin i admini na tym forum, skoro i tak to nic nie daje albo co najwyżej się dostanie jeszcze po łbie, ze się człowiek w końcu wkurzy.
Oczywiście każdy powie, że spoko " nic się nie stało" jak w przypadku naszych piłkarzy, ale widać jak to wpływa na całokształt forum, jakby komuś przeszkadzało, że inny się pobawią słowem dla odskoczni.

Obserwuj wątek
    • tdf-888 Re: Zasady forum 01.10.18, 22:09
      Dałem na tak 😃
    • tdf-888 Re: Zasady forum 01.10.18, 22:14
      Dodałbym jeszcze jedna nadrzędna zasade
      za naganianie na konkurencyjne forum ban permanentny i wieczna infamia
      • kevinjohnmalcolm Re: Zasady forum 01.10.18, 22:32
        Hmmm... Tak się składa że pisząc wcześniej na konkurencyjnym, zostałem nagoniony na to forum przez Gyubala. Czy powinienem wrócić tam skąd przyszedłem? tongue_out
        • gyubal_wahazar Re: Zasady forum 01.10.18, 22:45
          Hehehe i tak Cię tu dziewczyny zwabią z powrotem wink
          • kevinjohnmalcolm Re: Zasady forum 01.10.18, 23:26
            No to walę na dwa fronty tongue_out
            • gyubal_wahazar Re: Zasady forum 02.10.18, 11:16
              I hare-hare smile Hasło z windy sprzed lat mi się przypomniało (nie apropo's, więc nie bierz go do siebie, pls): 'będąc biseksem podwajasz swe szanse, na udany związek' wink
              • kevinjohnmalcolm Re: Zasady forum 02.10.18, 19:13
                A wiesz że trafiłeś w dziesiątkę? Zawsze zazdrościłem biseksualnym że mają dwa razy większe szanse niż zerojedynkowi.
                • undead.mortis Re: Zasady forum 02.10.18, 19:17
                  co za prob spróbować heh
                  a może wyjdzie lub wejdzie (jak wolisz) wink
                  • kevinjohnmalcolm Re: Zasady forum 02.10.18, 20:46
                    Muszę złożyć reklamacje u producenta, że nie przewidzieli u mnie opcji "bi". tongue_out
        • to_ja_pisze Re: Zasady forum 01.10.18, 22:46
          Zobaczymy najwyżej się tam przeniesiemy i nie będzie smętów tylko trochę rozrywki.
    • gyubal_wahazar Re: Zasady forum 01.10.18, 22:34
      Toja, Szarlotka i Marudka to tylko ludzie. Chwała im za to że w ogóle są, bo inaczej forum by nie istniało. A że nie ma ich non-stop czytających wszystko ? Nie oczekujmy cudów, to robota społeczna. W każdym razie, mimo mego chronicznego łaknienia prozy pedosia, zaznaczyłem 'tak', bo rozumiem, że dla Ciebie jego frazeologia jest odrobinę zbyt wyrazista wink
      • to_ja_pisze Re: Zasady forum 01.10.18, 22:44
        Oj czytają, a kiedyś jak się wkurzyłam na wyskoki tadzia to jeszcze na mnie maruda naskoczyła że mam słabe teksty
      • to_ja_pisze Re: Zasady forum 01.10.18, 22:45
        Bycie wyrazistym to po prostu słowo wytrych do rzeczy, które się po prostu w pale nie mieszczą.
        • gyubal_wahazar Re: Zasady forum 01.10.18, 22:53
          To żart był, przecież mortkę na końcu dałem. Wiesz, że mam to samo zdanie nt pedosia, co Ty, ale mnie jest łatwiej, bo po mnie to spływa. A ponieważ Tobie sprawia to przykrość, to może nie prowokuj go. Zamiast tego mojego 'pedoef', pisz mu jeśli musisz 'tdf', a wtedy jeśli Ci pojedzie per 'toitoika', sprawa będzie ewidentna. Taka rada, ale oczywiście zrobisz jak zechcesz
          • to_ja_pisze Re: Zasady forum 01.10.18, 22:58
            Nie widzę powodu dlaczego ja mam tutaj truchleć jak myszka i jako jedyna nie reagować, bez jaj.
            Wiem, że żartowałeś, ja tylko się nabijam ze współczesnego trendu bo takie bardzo współczesne pojęcie "bycie wyrazistym".
            • gyubal_wahazar Re: Zasady forum 01.10.18, 23:05
              To czegoś nie chwytam. Jedziesz mu 'pedoefem', on Ci 'toitoiką' i jak piszesz, nie chcesz ani truchleć ani nie reagować, to jest to właśnie status quo. Po co więc to głosowanie ?

Innymi słowy, jak chcesz się z nim boksować, to możesz ile pary w dudach, ale po co sugestia by kasować jego posty ?
              • to_ja_pisze Re: Zasady forum 01.10.18, 23:14
                Wszyscy mu się odgryzają, ja nie odpowiadam w 95% przypadków na bardzo chamskie teksty, a ja jednak przychodzę tu po to żeby czasami się oderwać i pośmiać, a nie czytać jakieś durne teksty. Nie będę też w wolontariacie biegać po wszystkich wątkach i z każdego zgłaszać po fafnaście postów tadzia do wykasowania.

Jak chcecie to nie kasujcie nic, po prostu nikt nie będzie tu pisał albo ludzie wkurzeni zaczną się kłócić, choć to oczywiście po wszystkich spływa i jak widać nastrój panuje balowy. Wróci kilka stałych osób co piszą od lat i problem z głowy.

• gyubal_wahazar Re: Zasady forum 01.10.18, 23:46
                  Dlatego ja mu odpowiadam i z reguły na tydzień pomaga. Do tego Szarlotka od czasu do czasu coś dziabnie sama a innym razem Ty czy ktoś inny jej post do wykasowania podrzuci. I to po mojemu załatwi 90% sprawy, a oczekiwać od Szarlotki, że poświęci na forum więcej niz kilkanaście min dziennie to moim skromnym oczekiwanie na wyrost, bo nie bierze za to złamanego grosza

Toja, będzie dobrze, ucywilizujemy sierotkę, luz wink
                  • to_ja_pisze Re: Zasady forum 02.10.18, 10:44
                    Siedzisz w knajpie w której jest trochę stałych bywalców, gospodarz znudzony polewa piwo i ma jednego ulubionego gościa a resztę olewa. W lokalu ludzie sobie piją i żartują a w rogu siedzi sobie miejscowa pijaczyna. Do jednych mówi całuję rączki, co złego to nie ja, a innych szturchnie łokciem, splunie i zwyzywa. Jeszcze innych jak widzi to zaczyna wrzeszczeć, jak zareagują to podchodzi do stołu i zaczyna.centalnie na niego rzygac. 2 osoby z gości zaczynają reagować, reszta się odsuwa bi chce mieć święty spokój, ale im się to nie podoba( wyniki sondy). Gospodarz mówi że nie chce mu się sprzątać, więc cześć osób cichaczem wychodzi i nic nie mówi żeby wrócić jak juz nie będzie smrodu. Inni się wkurzają na spelunę i juz nie wracają.
                    • tdf-888 Re: Zasady forum 02.10.18, 10:52
                      Tak ci się marzy? Jakoś nietrafiona analogia bo ja tu jestem tyle lat a ludzie są i nie uciekają i nawet ty wróciłas po totalnej klapie swojego ekskluzywnego projektu
                      • to_ja_pisze Re: Zasady forum 02.10.18, 11:03
                        Nie wiem jak można nazywać projektem jakieś tam forum. Śmieszne. Mi nawet nie zależy szczególnie na pisaniu tutaj. Chodzi o zasadę że nie normalne to że jesteś calkiem bezkarny a wiele osób robi w tyl zwrot bo nie chce w tym uczestniczyć.
                        • tdf-888 Re: Zasady forum 02.10.18, 11:11
                          * nie_normalne zapisz sobie sto razy razem
                          radziłbym mniej filmów a więcej lektury słownika ortograficznego
                          • to_ja_pisze Re: Zasady forum 02.10.18, 11:28
                            Zgubiłam słowo ćwoku. Nie jest normalne
                        • gyubal_wahazar Re: Zasady forum 02.10.18, 11:12
                          Ok Toja, to proponuję taki układ: włącz ignora na pedosia, a za następnym razem gdy Cię zaatakuje, odpalę sondę, czy go zbanować. Myślę, że to pomoże Szarlotce w ocenie sytuacji i podjęciu właściwej decyzji.

A te jego majaczenia, że będzie nowe nicki tworzył się kupy nie trzymają, bo założenie nowego konta to ze 2 minuty, a ban to max 10 sekund (wkleja się nicka do okienka i gniecie batona 'Giń frajerze !' wink)
          • to_ja_pisze Re: Zasady forum 01.10.18, 23:00
            Poza tym to nie jest tak, że mnie tylko to się nie podoba bo widać że na innych to nie wpływa wcale dobrze, wiec nie jest tak że ja jedna tutaj cierpię i szlocham po kątach wink
    • szarlotka_ja Re: Zasady forum 01.10.18, 22:50
      Jest też w regulaminie napisane, żeby takie posty zgłaszać na @ admina... piszesz, wskazujesz, usuwam.
      Ja naprawdę mam ciekawsze problemy niż chodzenie za dorosłymi ludźmi i pilnowanie czy aby ktoś, coś, gdzieś wulgarnego nie napisał...
      • to_ja_pisze Re: Zasady forum 01.10.18, 22:52
        To nie jest gdzieś, coś, aby tylko totalne przegięcie praktycznie w każdym wątku.
      • to_ja_pisze Re: Zasady forum 01.10.18, 23:00
        Chyba, że chcesz żeby zgłaszać co drugi post z iluś tam wątków do wycięcia.
    • dolores2222 Re: Zasady forum 02.10.18, 09:10
      Kiedy tutaj przyszłam, również dostawałam po głowie.
      Mało tego, dostawałam za jakiegoś ducha.
      Potem dowiedziałam się o sobie kilku rzeczy, np.
      że jestem głupsza niż ustawa przewiduje
      że kopiuję nieudolnie czyjeś teksty (bez podania czyje oczywiście)
      tych wulgarnych bardziej nie przytoczę.
      I również otrzymałam odpowiedź od Szarlotty, sorry ale nie zacytuję dosłownie:
      jakoś nikomu innemu to nie przeszkadza, tylko ty się czepiasz.
      Pomyślałam, ok, skoro taki folklor jest tu tolerowany, trzeba przywyknąć.
      Jak widzę jednak nie jestem odosobniona w moich wrażeniach, że przegięciem jest chamstwo i bezczelne obrażanie innych, bo znam admina i czuję się tu pajacykiem, który jedynie dostarcza rozrywki.
      ŻENADA
      • to_ja_pisze Re: Zasady forum 02.10.18, 10:27
        Totalna anarchia. Szarlota i Maruda maja na głowach 4 kolorowe irokezy chyba.
      • tdf-888 Re: Zasady forum 02.10.18, 10:53
        Przezywacie jak baby w kolejce do lekarza w wiejskim ośrodku zdrowia
      • gyubal_wahazar Re: Zasady forum 02.10.18, 10:54
        Może się mylę, bo rzadko przez tych parę ostatnich lat tu wpadałem, ale na moje, Szarlotka miała trudny wybór, bo z jednej strony chamstwo pedosia było ewidentne, ale z drugiej dużo pisał, co przy ogólnie b małym ruchu na forum podtrzymywało
        je przy życiu.

Oczywiście, można by postawić tezę, że ruch był mały, bo potencjalni nowi zrażali się widząc takiego prymitywa, niemniej w tej kwestii pozostaje tylko intuicja, bo bardzo trudno to sprawdzić

Po mojemu, forum powinno być mechanizmem samoregulującym, tzn jeśli pojawia się jakiś odchył, to jest on korygowany przez samych uczestników i albo się on ucywilizuje, albo będzie ignorowany a w skrajnym przypadku zbanowany.

Pytanie, dlaczego przez te lata, tutejsi faceci nie reagowali ? Spuśćmy na to zasłonę milczenia, pozostając przy nadziei, że może kiedyś zaczną, jeśli czują się facetami.

Cierpliwości Dolorka, będzie dobrze smile
        • dolores2222 Re: Zasady forum 02.10.18, 15:33
          Gubisiu drogi, w tej chwili te uwagi poniżej pasa mam dokładnie tam. Poniżej pasa.
          Jednak na początku byłam nieźle zaskoczona, że tak można, że nikt nie reaguje.
          Wiem, że toczysz swoją krucjatę cywilizacyjną, ale dla mnie to niczego nie zmienia.
          Piszę tu bo lubię. Jeśli kiedyś przestanę to nie dlatego, że coś lub ktoś mnie do tego zniechęci.
          Nie dotyka mnie ten ślinotok wylewający się z gardziołka. Wg mnie świadczy jedynie o chęci zabawienia się osobami, które czują się dotknięte.
          A zatem jedyna metoda:
          olać.
          Jeśli nie będzie odzewu, to w końcu się znudzi. Tak przecież zachowują się wszystkie dzieci, które liczą na reakcję swojej potencjalnej ofiary. To taka piaskownica z nieco większymi grabkami.
          Co do braku reakcji mężczyzn, przypomnę jedynie, że nawet żule spod sklepu potrafili stanąć w mojej obronie. W obronie kobiety. Tak, to reakcja prawdziwego mężczyzny, który ma jaja na swoim miejscu. Jednak rozumiem, że nie każdy swoich jaj używa. A przynajmniej na forum. Tu każdy ma sobie radzić sam, taka zasada. Równość płci, z takim trudem wywalczona. wink
    • undead.mortis Re: Zasady forum 02.10.18, 11:05
      złapmy się za ręce
      wysikajmy tęczę

z słs-a katharsis nie powstanie i tyle
      • gyubal_wahazar Re: Zasady forum 02.10.18, 11:36
        A co masz na myśli z tym katharsis ?
      • to_ja_pisze Re: Zasady forum 02.10.18, 11:39
        Morti pomiędzy rzyganiem tęczą, a tym co tu jest jest szerokie spektrum zachowań.

Też nie wiem o co chodzi z a katharsis
        • tdf-888 Re: Zasady forum 02.10.18, 11:52
          Po prostu cie nie lubię bo jesteś zrozumiała. reaguje i daje temu wyraz kiedy sie w swoim stylu mundrzysz Tak ciężko to pojąć?
          • to_ja_pisze Re: Zasady forum 02.10.18, 12:31
            Tez cię nie lubię i wisi mi twoja osoba. Zwyczajnie się ode mnie odwal.
            • undead.mortis Re: Zasady forum 02.10.18, 12:53
              no i widzisz Tojka jakie to proste
              po wymianie uprzejmości życzenie padło
              jak tdf okaże się rybką co spełni jest git
              jak nie
              Ty ignor i podstawa do "o nękanie"
              tylko ta równowaga w przyrodzie jest i będzie
              yin yang taki fenkszuj wink
              • to_ja_pisze Re: Zasady forum 02.10.18, 12:57
                ta historia to już są lata, mam jakiegoś psychofana i jeszcze niektórzy sądzą, że mnie to rajcuje
                • tdf-888 Re: Zasady forum 02.10.18, 13:08
                  A czy ja gdzieś jeszcze za tobą laze? Nie. To ja tu siedzę i mógłbym powiedzieć ze ty przylazisz do mnie
                • gyubal_wahazar Re: Zasady forum 02.10.18, 13:08
                  Toja, chcę Ci pomóc, bo wiesz, że Cię lubię, ale bym był w stanie, musisz chcieć i Ty. Moja propozycja jest nadal aktualna. To jak ?
                  • to_ja_pisze Re: Zasady forum 02.10.18, 13:16
                    Dobra. Zejdę jeszcze do swojego prawnika. Jak się gość nie ogarnie to zrobię z tum porządek
              • tdf-888 Re: Zasady forum 02.10.18, 12:58
                Zawsze Mam ubaw czytając takich internetowych gimboprawników. Jeszcze rodo do tego doczep i juz będzie cały zestaw
                • to_ja_pisze Re: Zasady forum 02.10.18, 13:09
                  Morti ma rację. Skoro admini mają to gdzieś to jak się poważnie nie ogarniesz to się w końcu poznamy w sądzie. Nie będzie ani tobie ani nikomu innemu za brak reakcji do śmiechu.
                  • tdf-888 Re: Zasady forum 02.10.18, 13:30
                    Do swojego prawnika buhahaha ojjjjj jak kisnę 😂😂😂
    • szarlotka_ja Re: Zasady forum 02.10.18, 20:43
      W związku z tym, że ja naprawdę nie mam czasu czytać całego forum, i w związku z tym, że lud żąda krwi, podejmuję decyzję o tymczasowym banie dla Tadeusza. Mam nadzieję, że przynajmniej część forum będzie zadowolona.
      • undead.mortis Re: Zasady forum 03.10.18, 01:30
        tylko część i to nie pytanie heh
        wymuszenie było bo...
        i tu te wszystkie pierd..... pizd..... które myślą że są fair masakra
        zbanuj i mnie bo dopuściłem się nie raz defloracji regulaminu
        hipokryci
        • undead.mortis Re: Zasady forum 03.10.18, 01:31
          i tylko jedno na usprawiedliwienie
          wkręta nigdy nie trawię
          rzygam takimi rycerkami heh .I..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka