dolores2222 14.10.18, 13:01 Piękną mamy tę jesień. Chyba grzeczni byliśmy? Idę na spacerek. Ktoś dołączy? Miłego dzionka www.youtube.com/watch?v=79Lq9NRhS5k Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolores2222 Re: Jesienne róże 14.10.18, 13:07 Dla Kobietek z foruma. Wszystkich, a zwłaszcza Marcysi. Nie jesteś zwolenniczką głaskania i dobrze. Ale piosenkę mogę ci darować czy też nie? www.youtube.com/watch?v=RJsTBwHT6TY Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Jesienne róże 14.10.18, 13:15 1.Aluzja?Nie zamierzam. Jakby co. 2.Nie lubię róż. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Jesienne róże 14.10.18, 15:14 Bożesz ty mój, żadna aluzja. Chciałam ci zadedykować coś co sama lubię. To zamiast róż, przyjmij kaktusika Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Jesienne róże 14.10.18, 13:43 W Anglii leje, więc siedzę w domu Na szczęście zajęć mam aż nadto. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Jesienne róże 14.10.18, 15:16 To ty w Anglii siedzisz??? A ja na poważnie ci szukam AH. I już mam pomysł, a tu taki cios. Ona do Anglii nie wyjedzie. A dane są takie: wiek 25+ długie ciemne włosy duże ciemne oczy nie maluje się zupełnie szczuplutka i średniego wzrostu i taki szczególik: śliczna jak maj Pasuje? Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Jesienne róże 16.10.18, 01:20 > To ty w Anglii siedzisz??? Jakoś tak się złożyło. I to już od bardzo dawna. > Ona do Anglii nie wyjedzie. A dlaczego? Boi się latać, pływać, jechać autobusem/pociągiem? > nie maluje się zupełnie Ale to miała być prawdziwa żywa dziewczyna, a nie postać z bajki Łatwiej spotkać jednorożca niż niemalującą się dziewczynę Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Jesienne róże 16.10.18, 10:06 Aha, opisałaś ślicznie jak ona wygląda, a nie napisałaś ani słowa na temat tego jaka jest. Ja wiem że według powszechnej opinii faceci powinni patrzeć tylko na wygląd, ale bez przesady Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Jesienne róże 16.10.18, 16:07 Aha, więc: miła, rozsądna, nie epatuje swoją osobą, delikatna ale nie rozmemłana, mająca swoje zdanie, mnie kojarzy się z wiosennym porankiem, bo ma śliczny, serdeczny uśmiech. Bardzo koleżeńska, ale nie specjalnie rozrywkowa. I tak, nie maluje się. Dzisiaj specjalnie się przyglądałam. A słoneczko ładnie świeciło, więc wiesz... No i jak zaczyna mówić po hiszpańsku, to nawet mnie bierze Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Jesienne róże 16.10.18, 19:28 > I tak, nie maluje się. Dzisiaj specjalnie się przyglądałam. A słoneczko ładnie > świeciło, więc wiesz... Nie uwierzę dopóki nie zobaczę! > No i jak zaczyna mówić po hiszpańsku, to nawet mnie bierze Zna hiszpański? NIEEEEEE!!! Trzymaj ją z daleka ode mnie! Jak słyszę dziewczynę mówiącą po hiszpańsku, to natychmiast się w niej zakochuję... Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Jesienne róże 16.10.18, 20:51 Naprawdę. I naprawdę. I naprawdę jest śliczna. Łoch, jakbym była facetem, to łoch Gdybyś był w Polsce i chociaż w zbliżonej ćwiartce, to bym was niby przypadkiem "spotkała". Aktualnie jest sama, dopytałam. Chociaż pewnie długo nie będzie Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Jesienne róże 16.10.18, 22:58 > Aktualnie jest sama, dopytałam. Chociaż pewnie długo nie będzie Wystarczą pewnie jakieś 2-3 tygodnie, znając życie... A nie napisałaś nawet w której części Polski mieszkacie - w centralnej i południowej jeszcze czasem bywam, ale zachodnia i północna to u mnie rzadkość. Odpowiedz Link
timiy2 Re: Jesienne róże 14.10.18, 19:13 i jak tam spacer udany...? jakiś romantyk róży przypadkiem nie podarował...? Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Jesienne róże 14.10.18, 19:48 Bardzo udany. Obyło się bez róży. I dzięki boziu Odpowiedz Link
letniaburza77 Re: Jesienne róże 14.10.18, 23:45 Przypominają mi się wakacje u babci i jej różany ogród . Te poranki na werandzie i zapach róż po deszczu ,nic się nie może z tym równać. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Jesienne róże 16.10.18, 16:09 Dzisiaj dostałam taką różyczkę prawdziwka, tzn. nie przemęczoną w chłodni. Normalnie stałam z nosem w tej róży i wdychałam. Jak ta głupia normalnie Taki mały gest, a ile radości Odpowiedz Link
sowa.zagrodowa Re: Jesienne róże 17.10.18, 20:38 Chciałam wrzucić fotkę ostatnich róż z mojej działkowej grządki, ale trochę techniki się gubię A tak poważnie- nie wiem co się dzieje, bo albo nie mam podglądu fotki, albo tylko miniatura mi wchodzi. Kiedyś nie miałam z tym problemu A jesień cudna! Jeszcze jakieś trzy dni Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Jesienne róże 17.10.18, 20:43 Sówko, no szkoda, że nie weszło. Ale czasem tak bywa i trza to przeżyć. Odpowiedz Link
sowa.zagrodowa Re: Jesienne róże 17.10.18, 20:49 Dolorka, jak nie wejdzie, to i tak kiedyś wyjdzie! Jeszcze zobaczysz na forum...jakieś moje foty Wróć! Foty mojego autorstwa Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Jesienne róże 17.10.18, 21:05 Bez "wróć" Kto za? Ręka do góry! Przegłosowane Odpowiedz Link
sowa.zagrodowa Re: Jesienne róże 17.10.18, 21:17 No ja Cię proszę! Takie głosowanie zachęca mnie tylko do udziału w wyborach Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Jesienne róże 17.10.18, 21:27 Proszę bardzo. O przepraszam, już wybrane Panowie byliby rozczarowani, gdyby Sowa się teraz schowała w Zagrodzie Odpowiedz Link