szarlotka_ja 29.12.18, 15:56 przyszło mi na maila . Także nie ma to tamto, meldować się kto będzie. W załączniku przedstawiam owo menu . Załącznik Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
autoteliczna Re: Sylwestrowe menu 29.12.18, 16:08 Dla mnie ok, ale gdzie barszczyk, śledzie i flaki? Niektórzy mogą zgłaszać pretensje. PS Serniczki są, to Sil pewnie przyjdzie PS2 Czy bar z napojami to w zakresie własnym? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Sylwestrowe menu 29.12.18, 16:39 Potwierdzam . I ten smród przy gotowaniu... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Sylwestrowe menu 29.12.18, 17:29 Obrzydliwość. Nie wiem jak ludzie coś takiego dają radę jeść. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Sylwestrowe menu 29.12.18, 17:57 Myślę, że ludzie jadają jeszcze bardziej obrzydliwe rzeczy . Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Sylwestrowe menu 29.12.18, 23:24 Sama nie jadam, ale ileż to razy słyszałam, że "flaki muszą być" Moja była teściowa nawet obraziła się na mnie za to, że wykluczyłam je ze swojego weselnego menu Odpowiedz Link
apersona Re: Sylwestrowe menu 29.12.18, 16:31 a właśnie się rozglądam za przepisem na puszysty sernik Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Sylwestrowe menu 29.12.18, 16:37 Sernika nigdy dość . Ja lubię robić według takiego przepisu: www.mojewypieki.com/przepis/sernik-z-rosa Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Sylwestrowe menu 29.12.18, 16:37 No to my się pośmiali... A teraz poproszę o przepis na jakąś fikuśną sałatkę Najlepiej smaczną I nieoklepaną Odpowiedz Link
green.amber Re: Sylwestrowe menu 29.12.18, 16:50 czekoladowe miniserniczki mmmm moszszsz być jaka muzyka i gdzie ta impreza? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Sylwestrowe menu 29.12.18, 17:01 Co do muzyki... to jak na razie tylko Zenon Martyniuk się zgłosił . Odpowiedz Link
green.amber Re: Sylwestrowe menu 29.12.18, 17:11 aaaaa to ja chyba jednak w tym terminie nie mogę, nie dam rady tyle wypić Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Sylwestrowe menu 29.12.18, 17:56 Tylko żeby nie było jak z tą panią . Odpowiedz Link
green.amber Re: Sylwestrowe menu 29.12.18, 18:24 na całe nieszczęście sylwestra trudniej będzie przegapić, coś mi się zdaje, ale dzięki za troskę Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Sylwestrowe menu 29.12.18, 17:33 A Ty Bereniko w domu spędzasz sylwka czy jakiś melanżyk-orgietkę zaplanowałaś na outdoorze? Odpowiedz Link
green.amber Re: Sylwestrowe menu 29.12.18, 17:49 chyba Sil miał coś organizować, czekałam na zaproszenie... i tak przeszły mi koło nosa inne opcje... eeehhh Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Sylwestrowe menu 29.12.18, 20:13 Ja tam w wyrku zamierzam zalec. Nie sądzę żebyś była zainteresowana dzieleniem ze mną łoża. Więc nie zapraszałem. Odpowiedz Link
green.amber Re: Sylwestrowe menu 29.12.18, 20:41 nie sądźcie a nie będziecie sądzeni, czy jakoś tak ale że ma Sil tak małe, że jedna osoba w nim to już za dużo, tak duże, że się można nie odnaleźć czy nie można w nim kruszyć??? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Sylwestrowe menu 29.12.18, 20:46 Jedzenie w wyrku oznacza natychmiastową z niego eksmisję. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Sylwestrowe menu 29.12.18, 20:49 Amberko, podpytaj czy picie grozi tym samym? Odpowiedz Link
green.amber Re: Sylwestrowe menu 29.12.18, 21:09 o jedzeniu nie wspominałam, można przecież kruszyć styropianem na ten przykład, no chyba że nie można... a Marsi, by chciała wiedzieć czy w Silowej grochowinie pić można?? o właśnie - będzie Sil na szampana wstawał czy na sucho ta impreza łóżkowa?? i jakby co to o zmianach pozycji Sil pamięta, żeby Nowego Roku nie przywitać odleżynami Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Sylwestrowe menu 29.12.18, 23:22 Mnie Marcepanowa panienka o picie nie pytała. Nie mam w zwyczaju pić przed snem szampana. A pozycje cóż... Zastanów się... Moglibyśmy je razem zmieniać. Odpowiedz Link
green.amber Re: Sylwestrowe menu 30.12.18, 12:32 może się obawiała groźby kategorycznej eksmisji beśpośredniej... hymmm szampan na śniadanie? ale później to już chyba tylko zmiany pozycji... nie było propozycji, nie mam się nad czym zastanawiać, mogę się zająć własnym menu na najbliższe dni aaa wspólna zmiana pozycji nie oznacza aby, że Sil się tak utuczył żółtym serem, że potrzebuje pomocy przy przeturlaniu się z lewego na prawy boczek?? Odpowiedz Link
green.amber Re: Sylwestrowe menu 30.12.18, 21:34 deklaracja zakonotowana, ale... zobaczę to uwierzę dobranoc Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Sylwestrowe menu 29.12.18, 20:49 silencjariusz napisał: > Ja tam w wyrku zamierzam zalec. To Sil zamierza w noc sylwestrową zdradzić mnie z własnym łóżkiem? No tego to się nie spodziewałam . Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Sylwestrowe menu 29.12.18, 23:25 Drobiowe??? Słyszałam o wegetariańskich, ale o drobiowych nie Odpowiedz Link
witrood Re: Sylwestrowe menu 30.12.18, 22:04 Szampana nie mam. Советское игристое za tanie mi się wydawało. To jakieś frizzante kupiłem. Odpowiedz Link