autoteliczna 12.01.19, 08:55 ... samoobsługa A na następnej kawce w ramach rekompensaty spełniać będę Wasze wszystkie życzenia Lecę do roboty i życzę miłego dnia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarlotka_ja Re: Dziś 12.01.19, 10:15 Ja chętnie stanę za barem. Dzisiaj mam trochę luzu to mogę mieszczać co tam kto chce . Odpowiedz Link
timiy2 Re: Dziś 12.01.19, 10:35 W takim wypadku poproszę kawę z mlekiem i odrobiną cynamonu... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Dziś 12.01.19, 14:12 Z lekkim poślizgiem (czytałam instrukcję obsługi tego czegoś ). Ale proszę bardzo, kawa jest Odpowiedz Link
witrood Re: Dziś 12.01.19, 10:54 Dziś to ja dostałem pierwszego w tym roku kosza (oficjalnie, bo nieoficjalnie już przewidywałem). No nic. Myślę, że zareagowałem z klasą, chociaż po drugiej stronie dyskusyjnie było z tą klasą. ). Kto mnie przeboje? Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dziś 12.01.19, 10:57 Wiciu, jak od rana wydzwaniasz do laski, to co się dziwisz? Może pospać lubi? Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dziś 12.01.19, 11:12 Znaczy się, że tak rozwinę: z drugiej strony lepiej, że gra w otwarte karty. Mój sympatyczniś jakoś zapomniał nadmienić, że ma żonę. Tak że wiesz, zawsze możesz na to spojrzeć w ten sposób: mnie się zdarzają same cudaki Odpowiedz Link
witrood Re: Dziś 12.01.19, 11:17 Długo nad tym płakać nie będę, ale jak już ma się wrażenie, że jest opcja czegoś stabilnego, to się okazuje, że znowu się jest na lodzie... Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dziś 12.01.19, 11:26 Witek, widzisz, ja to już nawet nie myślę o czymś stabilnym. W ogóle doszłam do wniosku, że to ze mną jest coś nie halo, skoro przyciągam same takie dziwne egzemplarze. Ale u ciebie to myślę, że jest kwestią czasu, aż znajdzie się kobieta, która cię doceni. Naprawdę tak uważam. Wiem, że to banalnie brzmi, ale nie ma tego złego... Odpowiedz Link
timiy2 Re: Dziś 12.01.19, 18:12 dolores2222 napisała: > Ale u ciebie to myślę, że jest kwestią czasu, aż znajdzie się kobieta, która ci > ę doceni. Nie wiem po tylu próbach to myślę że z Witem też może być coś nie tak ja trzeba... jak chyba z nami wszystkimi... no chyba że ma kosmiczne wymagania... Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dziś 12.01.19, 19:43 Też tak pomyślałam. Znaczy, że wymagania mogą być kosmiczne Odpowiedz Link
witrood Re: Dziś 12.01.19, 20:29 A jaki jest związek logiczny między moimi wymaganiami a odrzuceniami? Że nie do swojej ligi startuję? Nie sądzę. Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Dziś 12.01.19, 20:32 Jeżeli jesteś odrzucany, to znaczy że nie do swojej. Możliwe że startujesz do zbyt wysokiej, lub - uwaga - zbyt niskiej. Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Dziś 12.01.19, 20:51 A na poważnie - dopiero po wielu, wielu latach bezskutecznego podrywania zdałem sobie sprawę, że często startowałem do dziewczyn ze zbyt niskiej ligi (zgodnie z poradami obniżałem oczekiwania) i one były zainteresowane kolesiami na swoim poziomie, a ja dla nich byłem ufoludkiem. Znaj proporcjum, mocium panie Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Dziś 12.01.19, 21:08 a tu się nie zgodzę heh startowałem do wyższej ligi i wygrywałem ale ja jestem porąbany może dlatego wyższa liga poszukuje odmiany czegoś dzikiego innego nowego powalonego jak jazda na koksie zdziwiłbyś się jak nawet fizyk heh może nakręcić temat tunelowanie trabanta przez ścianę może być odpowiednikiem niezłego seksu Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Dziś 12.01.19, 21:14 undead.mortis napisał: > wyższa liga poszukuje odmiany > czegoś dzikiego innego nowego powalonego jak jazda na koksie No właśnie - "dzikiego", "powalonego". Za takimi to szaleją dziewczyny z każdej ligi... Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Dziś 12.01.19, 21:38 A co, nie zauroczyłby Cię inteligentny sympatyczny gość z szelmowskim błyskiem w oku, wpadający co chwila na nowe pomysły, zabierający Cię na jedną wielką jazdę bez trzymanki? Nie opowiadaj bajek. Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Dziś 12.01.19, 21:45 Taki może tak, ale powalony nie No i zależy jeszcze, co to miałaby być za jazda Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dziś 13.01.19, 09:52 Kevin, nie mnie pytałeś, ale odpowiem: mnie by nie zauroczył. Boję się takich narwanych Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Dziś 14.01.19, 23:42 dolores2222 napisała: > mnie by nie zauroczył. Taa... wszystkie kobiety tak mówią, a jak przychodzi co do czego... Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Dziś 12.01.19, 20:57 Po tylu latach samych porażek każdy może mieć dość... Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dziś 12.01.19, 21:00 Też prawda. To nie miało być złośliwe, tylko z języczkiem Szczerze? Też mam dość. Dlatego poniekąd Witka rozumiem. Jednakowoż zastanawia mnie to co powiedziałeś o nie swojej lidze. Odpowiedz Link
paniekierowniku23 Re: Dziś 12.01.19, 21:03 Cholera, przykre, że większość tutaj w podobnej sytuacji sercowej. Może zróbmy dla siebie coś więcej niż takie pisanie na forum. Ja nie mówię, że mam coś konkretnego na myśli, ale że sam tu nie jestem to z ciekawością obserwuję czy pojawi się odzew.. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dziś 12.01.19, 21:10 No to jak nic konkretnego, to na jaki odzew liczysz? Tu starsze panie też piszą i nie mają czasu na bla bla bla Odpowiedz Link
paniekierowniku23 Re: Dziś 12.01.19, 21:16 Siła internetu jest nieoceniona Jedyne co może ograniczać to czas i chęć. Można poszperać tu i tam, zebrać szersze grono podobnych nam, stworzyć swoje forum, zorganizować jakiś meeting. Możliwości multum Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Dziś 12.01.19, 21:27 paniekierowniku23 napisał: > > zebrać szersze grono podobnych nam, stworzyć swoje forum, zorganizować jakiś meeting. No to już przecież mamy swoje forum Meetingi też bywały (ale mnie wtedy nie było tu, więc wiele o tym nie wiem), i mogą odbywać się nadal - jak będą chętni. Ja bym się może na wiosnę gdzieś wybrała Odpowiedz Link
apersona Re: Dziś 12.01.19, 12:27 witrood napisał: > Długo nad tym płakać nie będę, ale jak już ma się wrażenie, że jest opcja czego > ś stabilnego, to się okazuje, że znowu się jest na lodzie... > a miało być w lesie w drodze do paczkomatu. Bez jakieś jakieś pani tracisz orientację w życiu czy jak? Odpowiedz Link
timiy2 Re: Dziś 12.01.19, 11:05 Hmmm...dobre i tyle, mnie to nawet nie ma kto dać kosza.... Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Dziś 12.01.19, 11:26 Starać to się można... To tak samo jak starać się trafić w szóstkę w Lotto, same starania nie pomogą. Odpowiedz Link
witrood Re: Dziś 12.01.19, 12:09 Nie zaszkodzą chyba. Chociaż sam już nie jestem pewien. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dziś 12.01.19, 12:13 A jakby cię jakaś fajna kobietka podrywała, to byś się dał? Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Dziś 12.01.19, 12:37 Fajna kobieta, która podrywa faceta? Za dużo bajek się naoglądałaś Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dziś 12.01.19, 12:41 Ostatnio siedzę w thrillerach, więc to pewnie byłaby psychopatka Odpowiedz Link
timiy2 Re: Dziś 12.01.19, 18:14 dolores2222 napisała: > A jakby cię jakaś fajna kobietka podrywała, to byś się dał? Ja, ja bym się nie dał... Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Dziś 12.01.19, 14:49 O dzięki, bo tu tyle emocji, a ja już pogubiłam się w tych niedoszłych dziewczynach, chłopakach.... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Dziś 12.01.19, 14:59 Nie ma sprawy, ja to nawet nie śledzę bo widzę, że ekspertka od spraw sercowych oraz wszelakich doradza, to co ja będę swoje trzy grosze wtrącać . W bibliotece byłam, książki pożyczyłam. Na wszelki wypadek nie brałam nic polskiego . Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Dziś 12.01.19, 15:20 Romanse obcojęzyczne? U mnie to jakaś masakra z tymi pseudoromansami. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Dziś 12.01.19, 15:23 Na lubimy czytać napisali, że to obyczaj, zobaczymy . Odpowiedz Link
witrood Re: Dziś 12.01.19, 11:27 Bo zapomniała powiedzieć, że w międzyczasie poznała kogoś innego dość dawno temu. Odpowiedz Link
witrood Re: Dziś 12.01.19, 11:44 W sumie chyba dość dziwnie się zachowywała, ale prawa oczywiście miała, obowiązków nie. Krzyż jej na drogę. Pożyczyłem szczęścia i adieu. Wali mnie to już. Odpowiedz Link
witrood Re: Dziś 12.01.19, 11:46 Tylko jej nie kanonizuj, bo jednak chyba nie zasługuje. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dziś 12.01.19, 12:10 Ponieważ akurat dawno temu byłam w podobnej sytuacji, to się wypowiem. Kiedy kobieta jest podrywana przez dwóch fajnych facetów, ale szuka czegoś stałego, a nie chce się tylko pobawić, to wybór jest dość prosty. Naprawdę nie ma z tym problemu, chyba że żaden z nich jej nie porwie na tyle, żeby się z nim wiązać. A jeśli jej nie porwie, to też nie ma problemu. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dziś 12.01.19, 12:30 Nie Gwen, kobieta albo wybiera intuicyjnie mężczyznę, z którym odczuwa większe pokrewieństwo dusz, jakkolwiek banalnie to dla ciebie brzmi. Albo jeśli szuka materialnego zabezpieczenia, faceta, który jest ustawiony. Ja zawsze wybierałam intuicyjnie i emocjonalnie. I nigdy nie miałam z tym problemu, żeby poczuć, że z kimś mi trybi a z kimś innym nie. Tak było, kiedy byłam otwarta na nowe doznania i miałam uczucia na powierzchni. Obecnie mogę jedynie powspominać. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dziś 12.01.19, 12:45 Nie znam cię. A ocena nie miała na celu niczego złego. Nie doszukuj się. Zauważ, że przez długi czas unikałeś rozmów ze mną, więc też nie miałam okazji cię poznać Co do pokrewieństwa, nie da się wyczuć przy pierwszym kontakcie, ale też zrozumiałam, że Witek jakiś czas już ten kontakt miał. Nie wierzę w tzw. miłość od pierwszego wejrzenia, ale po kilku spotkaniach raczej wszystko było dla mnie jasne. Więc jeśli zapytałeś o wybór z dwu "fajnych facetów", to podałam mi, czym ja się kierowałam przy swoim. Dodam, że ówczesny wybór okazał się trafny na jakieś 20 lat. Odpowiedz Link
green.amber Re: Dziś 12.01.19, 12:55 ale skąd wiadomo, że nie? może właśnie w życiu omawianej się on odbywa? a i skąd Wit wie, że kogoś poznała, skoro o tym nie powiedziała?? Odpowiedz Link
witrood Re: Dziś 12.01.19, 13:00 Wyznała w rozmowie, że zupełnie nie wie, dlaczego mi wcześniej nie powiedziała. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dziś 12.01.19, 13:13 I to jest nieładna zagrywka. I to potwierdza moją teorię o kole zapasowym. I to mi się nie podoba. Odpowiedz Link
green.amber Re: Dziś 12.01.19, 13:22 i nie masz racji, ale oczywiście możesz mieć swoje zdanie, o ile ono jest twoje Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dziś 12.01.19, 13:29 A ty masz rację? Z racji czego? O ile ta racja jest twoja Odpowiedz Link
green.amber Re: Dziś 12.01.19, 13:34 oczywiście bo jest najmojsza a jako taka jest bardziej niż bardziej Odpowiedz Link
green.amber Re: Dziś 12.01.19, 13:26 no to albo tak jest, albo chciała zadefinitywny konikontaktu chyba powinieneś sobie gruntowny audyt tego systemu randkowego przeprowadzić, chyba że celem jest nieznalezienie, ale jeśli nie to jest gdzieś jakiś błąd systemu, możliwe nawet że wiesz gdzie tylko nic z tym nie robisz Odpowiedz Link
margott_2 Re: Dziś 12.01.19, 13:32 green.amber napisała: > no to albo tak jest, albo chciała zadefinitywny konikontaktu > chyba powinieneś sobie gruntowny audyt tego systemu randkowego przeprowadzić, c > hyba że celem jest nieznalezienie, ale jeśli nie to jest gdzieś jakiś błąd syst > emu, możliwe nawet że wiesz gdzie tylko nic z tym nie robisz > Przyjdzie Sił i Amberkę obstawi. Ja już to sugerowałam dawno to wiem, że Sił zawsze obstawia. Odpowiedz Link
green.amber Re: Dziś 12.01.19, 13:41 eee tak napisałaś, że nic nie zrozumiałam chyba... że to ja Wita pogoniłam?? chyba się rozgrzałam w tej kawiarni i mogę wracać do realnych zajęć aaaaaa amarylis mi pięknie zakwitł, no prawie pięknie i się już martwię, że zaraz skończy kwitnąć a ja się na niego nie napatrzę wystarczająco... to może idę się gapić Odpowiedz Link
margott_2 Re: Dziś 12.01.19, 13:46 No to wytłumaczę. Sil napisze tak: jaki audyt??? Baby są rozkapryszone. Odpowiedz Link
green.amber Re: Dziś 12.01.19, 13:50 hehehe ale Wit nie jest babą?? czyli miałaś na myśli, że zaatakuje... ale przecie on do rany przyłóż... Odpowiedz Link
witrood Re: Dziś 12.01.19, 13:37 Wiem, gdzie jest błąd. Ludzie są dziś mocno popieprzeni. Ale tylko tacy są dostępni w ofercie. Odpowiedz Link
green.amber Re: Dziś 12.01.19, 13:54 czyli ty też jesteś mocno popieprzony?? to tania wymówka a nie wniosek, bo gdyby to był wniosek dawno powinieneś poszukiwania sobie darować, bo to tylko strata energii i czasu, no chyba, że chodzi o powód do szukania pocieszenia na forum, że jakś kolejna kandydatka na kandydatkę okazała się fatalna... słabo to wygląda... miałam o Wicie lepsze zdanie, ale może masz raję z tym popieprzeniem Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Dziś 12.01.19, 13:59 Niestety brutalna prawda jest taka, że fajne normalne osoby są już od dawna w szczęśliwych związkach. Większość z tych którzy są sami ma różne mniejsze lub większe defekty, problemy. Sam jestem tego doskonałym przykładem... Odpowiedz Link
green.amber Re: Dziś 12.01.19, 14:10 że masz defekt? i tu się różnicie, bo Wit nie ma defektu to one go mają w sobie albo swoim postępowaniu można coś zmenić a próby zmiany innych są raczej skazane na frustrację Odpowiedz Link
witrood Re: Dziś 12.01.19, 14:19 Na jakiej podstawie wyciągasz tak daleko idące wnioski? Ludzie są popieprzeni, bo oczekują ideału i nie dają szansy na rozwój znajomości i skreślają na starcie. Ja tak robię tylko w skrajnych przypadkach. Odpowiedz Link
witrood Re: Dziś 12.01.19, 14:22 A co do mnie, to po wielu analizach siebie i otoczenia, to dochodzę do wniosku, że nie jestem poniżej norm. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Dziś 12.01.19, 14:47 witrood napisał: > A co do mnie, to po wielu analizach siebie i otoczenia, to dochodzę do wniosku, > że nie jestem poniżej norm. A jaka jest ta norma? Kto ją wyznacza? I na jakiej podstawie? Bo ja też tak o sobie mogę mówić ale ktoś inny już mnie nie musi tak oceniać. Odpowiedz Link
witrood Re: Dziś 12.01.19, 14:54 Społeczeństwo. Pytaj populację i wyciągnij średnią z udzielonych odpowiedzi. Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Dziś 12.01.19, 14:59 Tylko jakie jest kryterium? Norma pod jakim względem? Żeby odnieść sukces należy właśnie odbiegać od normy. I tu problem, czy to co uznajemy za cechę pozytywną rzeczywiście nią jest? Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dziś 12.01.19, 14:26 Ja również. I żałuję, że tak późno doszłam do tego konstruktywnego wniosku. To by mi zaoszczędziło wielu niekomfortowych sytuacji Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Dziś 12.01.19, 20:34 kevinjohnmalcolm napisał: > Niestety brutalna prawda jest taka, że fajne normalne osoby są już od dawna w s > zczęśliwych związkach. Nie zgadzam się z tym. Ja jestem fajna i normalna, a nie jestem w związku. A marudzące, narzekające i nierozsądne kobiety są I gdzie tu sprawiedliwość? Odpowiedz Link
paniekierowniku23 Re: Dziś 12.01.19, 20:48 Chodzi też o to, że wiele tych samotnych, fajnych i normalnych nie ma fizycznej możliwości się odnaleźć. Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Dziś 12.01.19, 20:56 paniekierowniku23 napisał: > Chodzi też o to, że wiele tych samotnych, fajnych i normalnych nie ma fizycznej > możliwości się odnaleźć. Coś może być na rzeczy... Musi trafić swój na swego. Odpowiedz Link
witrood Re: Dziś 12.01.19, 14:01 A cóż to Cię tak wzburzyło? Poczytaj se gdzieś o współczesnych płytkich relacjach międzyludzkich. A jak masz lepsze doświadczenia w poszukiwaniach, to podziel się ku pokrzepieniu serc. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dziś 12.01.19, 13:12 Spotykać a spotykać, to różnica. Nie wiem, jak to wyglądało w przypadku Witka. Nie wiem, czy spotkania były niezobowiązujące, czy też pani robiła jakieś aluzje co do dalszego ciągu. W moim przypadku było tak, że jednego pana spotkałam kilka razy zupełnie niezobowiązująco i w większej grupie znajomych. Nie umawiałam się z dwoma równolegle. Jeśli to miałeś na myśli. Ponieważ w tym samym czasie poznałam tego, z którym mi zatrybiło, powiedziałam o tym wprost, że kogoś mam. Pan nr 2 odpuścił namawianie mnie na zacieśnienie znajomości. Jak pisałam, to proste Odpowiedz Link
margott_2 Re: Dziś 12.01.19, 13:25 gwen75 napisał: > Wybór jest prosty - dokonuje losowania. Jest to jakieś sensowne rozwiązanie Odpowiedz Link
green.amber Re: Dziś 12.01.19, 13:31 margott_2 napisała: > gwen75 napisał: > > > Wybór jest prosty - dokonuje losowania. > > Jest to jakieś sensowne rozwiązanie w przypadku tak ryzykownych sytuacji (i dwóch kandydatów) 50% szansa na sukces to zdecydowanie dużo Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Dziś 12.01.19, 19:50 No i proszę jak się towarzystwo obsłużyło. Chyba muszę częściej Was zostawiać samych - wtedy przynajmniej jakieś poważne tematy się toczą, a nie tylko flirty i pierdoły Odpowiedz Link
witrood Re: Dziś 13.01.19, 09:58 Dziś ja już po kawie, ale spać mi się chce. Może pójdę na spacer. Może bilety do Irlandii i Szkocji kupię. W każdym razie nikt mnie dzisiaj raczej nie odrzuci, bo już nie ma kto. Jakby na to spojrzeć bardzo optymistycznie, to też jakiś pozytyw. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dziś 13.01.19, 10:07 Jakby tak spojrzeć, to u mnie też mega pozytyw, bo pogoniłam żonatego Czyli nie dość, że mam talenty detektywistyczne to jeszcze sama go rzuciłam. Normalnie bajka Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Dziś 13.01.19, 10:15 Normalnie same bajki tutaj Pani Rutkowska - a może byś mi znalazła jakiego fajnego kawalera? Podam Ci listę cech preferowanych Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dziś 13.01.19, 10:18 Sęk w tym, że sam się znalazł. Przybłąkał się ciemną nocą Taka bajka, że miałam ochotę zabić smoka Ale listę cech zawsze możesz sporządzić. A nuż... Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dziś 13.01.19, 10:31 A jak długi masz teraz dzień? Ta opowieść już jest the end Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Dziś 13.01.19, 10:33 To wyobraź sobie, że ta opowieść się jeszcze nie zaczęła. Zajawkę jakąś daj. Z tą różnicą, że powiesz, jak się skończyło Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Dziś 13.01.19, 10:12 witrood napisał: > W każdym razie nikt mnie dzisiaj raczej nie odrzuci > , bo już nie ma kto. Jakby na to spojrzeć bardzo optymistycznie, to też jakiś pozytyw. Hehe, ale Ci się humorek włącza Ale w sumie masz rację - tak, to pozytyw Głowa do góry! Na kiedy urlop planujesz? z dużym wyprzedzeniem kupujesz te bilety? Moje marzenia zakupowe na dziś są o wiele bardziej prozaiczne - śmietankę 36 proc. chcę kupić, a dziś niehandlowa... Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Dziś 13.01.19, 11:10 Ale już mi się znudził Zbyt często ostatnio naleśniki z nim jadłam Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dziś 13.01.19, 11:21 To weź jakiś serek naturalny i na to daj owoce. Pycha Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Dziś 13.01.19, 11:26 Mascarpone mam - ale on za tłusty - przydałoby się go jogurtem naturalnym przełamać (a nie mam ). Z owoców tylko jabłka, gruszki i mandarynki. Też nie pasuje Nie da rady, musi być bita śmietana Taka leciutka i mało słodka, no tak mi się zachciało że nie wiem Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Dziś 13.01.19, 11:42 Tak jest, będę realizatorką atawistycznego wzorca zdobywania pożywienia - z tym, że nie łowczynią, tylko zbieraczką. Zamiast walczyć, będę łazić i szukać. Tylko czy znajdę? Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dziś 13.01.19, 11:47 Jakiż piękny metaforyczny przekaz nam wyszedł... Z gofrów i bitej śmietany Odpowiedz Link
witrood Re: Dziś 13.01.19, 10:21 Chyba na chwilę przed brexitem, ale jeszcze muszę się zastanowić. Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Dziś 13.01.19, 10:31 A jaki chaos przewidujesz? Rzuć no trochę światła, bo ja jestem dziewczyna nieznająca tematu Nie było o tym wątku na forum, wię nie wiem, nie orientuję się Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Dziś 13.01.19, 10:45 Olaboga! Żeby tylko się Armageddonem nie skończyło Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Dziś 14.01.19, 23:45 Jutro głosowanie. Wynik mam nadzieję przesądzony. Licze na to że Tereska w końcu trafi na śmietnik historii. Sam nie jestem wielbicielem UE, a nawet powiedziałbym że mam alergię na socjalizm i centralne sterowanie, ale to co ta pani planuje to katastrofa. Odpowiedz Link