Dodaj do ulubionych

kosmate myśli

21.01.20, 17:13
mnie naszły, tzn. jakie owłosienie preferujecie u płci przeciwnej?
Panie wolą facetów z długimi czy krótkimi włosami, brunetów czy blondynów, z zarostem na twarzy czy twarzą gładką jak pupcia niemowlaka no i czy facet łysy lub z większymi zakolami już na starcie odpada?
Panowie wolą blondynki, rude czy brunetki? Włosy muszą być długie czy starczą do ramion, a może w ogóle chłopczyca, czy nawet irokez będzie ok?
Ja wiem, doskonale wiem że to takie powierzchowne ocenianie drugiego człowieka a na tym forum piszą ludzie o myślach i uczuciach głębokich niczym rów mariański, ale z drugiej strony jak cię widzą, tak cię piszą, także jak to z Wami jest, co daje na starcie taki maluśki plusik? Zdradźcie tajemnicę, ta zdrada to nic złego tongue_outwink

U mnie zawsze uwagę przykuwało ciemne runo, takie dłuuugie.
No, ale to szczegół, liczy się wnętrze big_grin
Obserwuj wątek
    • e-zybi Re: kosmate myśli 21.01.20, 17:50
      "kosmate myśli"? Dopiero teraz kosmate myśli mam, grzeszę...we dnie, w nocy myślę o małych puchatych "chomiczkach" wink
      • e-zybi Re: kosmate myśli 22.01.20, 07:52
        taki wygląd nie budzi mojej sympatii www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/rosja-kobieta-nie-goli-sie-od-osmiu-lat-nie-wszyscy-to-akceptuja/edfst2z#slajd-6
    • szarlotka_ja Re: kosmate myśli 21.01.20, 20:14
      Im mniej, tym lepiej wink.
      • e-zybi Re: kosmate myśli 22.01.20, 06:17
        ...ciekawe co na to powiedziałby Boguś? wink
        • szarlotka_ja Re: kosmate myśli 22.01.20, 10:46
          Jaki Boguś?
          • e-zybi Re: kosmate myśli 22.01.20, 11:22
            No...Boguś Linda wink
            • szarlotka_ja Re: kosmate myśli 22.01.20, 13:16
              Nie znam się wink.
    • abc_meee Re: kosmate myśli 21.01.20, 20:24
      Nie za zrobiony
    • majowy.poraanek Re: kosmate myśli 22.01.20, 07:04
      dobry temat podjąłeś, na czasie wink

kobieta.gazeta.pl/kobieta/7,160217,23706264,przedluzanie-wlosow-z-nosa.html
      • apersona Re: kosmate myśli 22.01.20, 13:19
        majowy.poraanek napisał:

> dobry temat podjąłeś, na czasie wink
        >
        > kobieta.gazeta.pl/kobieta/7,160217,23706264,przedluzanie-wlosow-z-nosa.html

czyli mam w nosie sztuczne rzęsy big_grin
    • bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: kosmate myśli 22.01.20, 08:25
      Długie włosy - taaak, bardzo lubię. Jak nie długie włosy to na drugim miejscu łysy.
      Jeśli ma włosywink - najlepiej blondyn lub pochodne...
      Baaardzo lubię brodę (każdą długość). Na wąsy mam alegriętongue_out (chyba że połączona z bródką dwoma ścieżkami po zewnętrznej ust - wtedy bardzo bardzo na tak).
      Nie pociągają mnie mężczyźni o czarnych włosach i oczach (choć i tu bywają wyjątki, bo np. Keanu Reeves - tak). Ogólnie (jeśli piszemy tylko o wyglądzie) - to po prostu szlachetne rysy twarzy u mężczyzny.
      Aha, jeszcze totalnie aseksualny jest dla mnie "orli nos" (choć myślę, że i to bym przestała zauważać, gdyby ktoś miał ujmującą, z gruntu dobrą osobowość).
    • mavika_88 Re: kosmate myśli 23.01.20, 11:07
      Zarost, zarost i jeszcze raz zarost. A do tego ladne oczy smile majace w sobie pelnie i z blaskiem. Jesli chodzi o zarost moze byc calosciowy. Mam jeden punkt ktory mnie zawsze kusi.... Jest nim brodka pod dolna warga ^^ jesli nie calosciowy to chociaz kozia brodkka.
      Zarost i oczy to dwie rzeczy gdzie mozna przykucz moja uwage.
    • marcepanka313 Re: kosmate myśli 23.01.20, 21:13
      youtu.be/KFUvLHeBX7M

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka