Dodaj do ulubionych

Ale mnie....

09.03.20, 22:00
Nosi big_grin
Nosi mnie na spacer. By sie poszwendac w ciemnosciach swiatla. Posluchac co w trawie piszczy, szelsci, skowycze.
Jakis niespokojny duch we mnie siedzi. Niedawno co zbilam szklanke. Nie pamietam kiedy ostatnio cos stluklam. Lata temu...
Moze w wilka sie zamieniam. Auuuu big_grin
Przed chwila przeczytalam zedzisiaj jest superksiezyc. Najjasniejsza pelnia w 2020 roku. Blekitna pelnia Robaczego ksiezyca.
A moze... To nie wilk. Zanim powstanie motyl wpierw sa larwy takie robaczki. Moze zaczynaja zer big_grin dobra. Wersja z wilkiem jest lepsza. Nosi mnie!! To nic zejutro pierwsza zmiana.

---
... On sait que le temps c'est comme le vent
De vivre y a que ça d'important...
Obserwuj wątek
    • szarlotka_ja Re: Ale mnie.... 09.03.20, 22:13
      A ja jakoś oklapłam tongue_out.
      • mavika_88 Re: Ale mnie.... 09.03.20, 22:29
        Jak klapoluchy smile ja czuje sie jak tygrysek. Poskakaloby sie. big_grin mam ochote sie wspiac. Dwa razy tam bylam. Park zabaw gdzie jest pajeczyna na wysokosci.... Jakies 5 albo wiecej metrow. Oczywiscie wyszlam na gore. Teraz tez bym wyszla tongue_out raz wyszlam sama bo pewien facet nie pokonal strachu. Drugi raz z kolega. Tez sie wspial po pajeczynie smile
        Obczailam chmury. Przejasni sie dopiero kolo polnocy. I jak bede wychodzila do pracy po 5 tez sie pojawi luka w chmurach. To dobrze.
        • szarlotka_ja Re: Ale mnie.... 09.03.20, 22:31
          Ja już stara jestem, więc nie ma się co dziwić wink.
          • mavika_88 Re: Ale mnie.... 09.03.20, 22:34
            Oklapniecie wcale nie jest powiazane z wiekiem smile oki. Czasem big_grin tongue_out podejrzewam zenie jestes duzo starsza ode mnie. A i ja bywam czesto oklapnieta. Nawet bardzo czesto...
        • mavika_88 Re: Ale mnie.... 09.03.20, 22:32
          Poprawka. Ok 10 m. Musialam sobie wyobrazic wymierzyc ile to 5 m. Na pewno jest wiecej niz dwa razy do sufitu.
      • silencjariusz Re: Ale mnie.... 09.03.20, 23:18
        Za dużo Szarlotta pracuje.wink
    • turma.mortis Re: Ale mnie.... 09.03.20, 22:17
      może zwyczajnie nie trawisz laktozy heh wink
      • mavika_88 Re: Ale mnie.... 09.03.20, 22:24
        Jakas aluzja do czegos? big_grin predzej celulozy. tongue_out
        W sumie... Mleka dzisiaj nie pilam tongue_out ale zjadlam kawalek podudzia z indyka.
    • majowy.poraanek Re: Ale mnie.... 10.03.20, 06:51
      Ja ostatnio zbiłem kufel bieszczadzki, szklany taki, ale fajny bo jak się nalało do niego pifka to pianka wyglądała jak śnieg na zboczu połonin. Ale tym razem był pełny świeżo wyciśniętego soku z grejfrutów. I tak stałem nad tym zgliszczem rozsianym na kafelkach kuchennej podłogi i sam nie wiedziałem czy mi tego kufla bardziej szkoda, czy tych grejfrutów... No nic, trzeba będzie pojechać po nowy wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka