samysliciel 01.04.20, 21:13 w czasach pandemii można zorganizować wirtualnie. Komunikatorów, na których można by je przeprowadzić jest mnóstwo, co o tym myślicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margott_2 Re: spotkanie forumowe 01.04.20, 21:31 Ja! He, he , nie bardzo to sobie wyobrażam, ktoś musiałby to wyjaśnić. Rozumiem, że to sytuacja, gdy się widzimy. W czasach zamkniętych zakładów fryzjerskich to może być akt odwagi Odpowiedz Link
samysliciel Re: spotkanie forumowe 01.04.20, 21:35 Może być video, może być tylko audio, kilka dni temu uczestniczyłem w czymś takim i było ok, cały wieczór zleciał miło. Odpowiedz Link
margott_2 Re: spotkanie forumowe 01.04.20, 21:38 Eee. Audio to prawie jak forum. Ja jestem za wideo Odpowiedz Link
samysliciel Re: spotkanie forumowe 01.04.20, 21:43 prawie robi wielką różnicę Sprawdzałem, są darmowe aplikacje do konferencji z obrazem na kilkanaście osób tylko czy każdemu to będzie chodziło należycie, trzeba mieć solidne łącze z netem. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: spotkanie forumowe 02.04.20, 11:04 margott_2 napisała: > Ja! He, he , nie bardzo to sobie wyobrażam, ktoś musiałby to wyjaśnić. Rozumiem > , że to sytuacja, gdy się widzimy. W czasach zamkniętych zakładów fryzjerskich > to może być akt odwagi Oj tam, oj tam.... Trochę kreatywności.... Maseczka na twarz, bo bardzo duża ostrożność, kaptur, bo taka stylówka, okulary, bo czemu by nie.... No i oczywiście chęci.... Albo jakieś nastrojowe światło....wtedy wszystko będzie taaakie tajemnicze.... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: spotkanie forumowe 01.04.20, 21:40 Na forum trzeba pisać. To przecież spotkanie forumowe jest. Wirtualne. Absolutnie. Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: spotkanie forumowe 01.04.20, 22:42 Ludzie robią co mogą, żeby trochę się rozerwać. Swoją drogą jak to wszystko się wreszcie skończy to wyobrażam sobie to odreagowywanie. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: spotkanie forumowe 03.04.20, 15:39 No to zróbmy se dzisiaj spotkanie forumowe na forum. Na przykład o 20:00 wieczorem . Odpowiedz Link
dolores2222 Re: spotkanie forumowe 03.04.20, 15:49 Ja akurat o tej godzinie mam w planach prysznic Odpowiedz Link
silencjariusz Re: spotkanie forumowe 03.04.20, 15:59 To może jakąś wideorelację zamieścisz? Odpowiedz Link
dolores2222 Re: spotkanie forumowe 03.04.20, 16:27 Czy Sil resztki instynktu samozachowawczego postradał? Ludzie i bez tego są mocno wystraszeni Odpowiedz Link