szarlotka_ja 17.04.20, 20:02 kobieta.onet.pl/koronawirus-skonczyly-sie-oklaski-zaczelo-plucie-jadem/y7symng Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witrood Re: Skończyły się oklaski 17.04.20, 20:53 Jak dla mnie minister zdrowia buduje zbytnią atmosferę grozy przez swoje wypowiedzi, które po części opierają się na wróżeniu z fusów. Mam coraz większą pewność, że on niewiele wie. Ludziom się udziela. Odpowiedz Link
samysliciel Re: Skończyły się oklaski 17.04.20, 21:04 witrood napisał: > Mam coraz większą pewność, że on niewiele wie. Ludziom się udziela. wie, że wybory muszą się odbyć, tyle musi mu starczyć Odpowiedz Link
sowa.zagrodowa Re: Skończyły się oklaski 17.04.20, 21:17 witrood napisał: >Mam coraz większą pewność, że on niewiele wie. Ludziom się udziela. Ja mam wrażenie, że wiedza nie idzie w parze z chęcią jej ujawnienia. No, może nie z chęcią Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Skończyły się oklaski 17.04.20, 21:53 No ostatnio sypnął jak z rękawa zastanawiającymi tekstami, typu: "pandemia u nas skończy się za półtora roku: (wtedy mają wynaleźć szczepionkę)... albo "wszyscy się musimy zaszczepić" od razu towarzystwo "wietrzące spisek" wydało chóralny okrzyk przerażenia, że a) wie coś, ale nie chce powiedzieć b) będą przymusowe szczepienia... Pożyjemy - zobaczymy - ja tam wcale się nie śpieszę do przyjmowania do organizmu jakiegoś mało przebadanego i naszpikowanego nie wiadomo czym shitu... naprawdę bardzom ciekawa, czy rzeczywiście szczepionki zrobią przymusowe Odpowiedz Link
obrotowy nie dlatego. 01.05.20, 06:36 prawda_we_mgle napisała: > No ostatnio sypnął jak z rękawa zastanawiającymi tekstami, typu: "pandemia u na > s skończy się za półtora roku: (wtedy mają wynaleźć szczepionkę)... nie dlatego. historia dowodzi, ze wielkie epidemie same wygasaja po dwoch latach... kij wie - dlaczego. Odpowiedz Link
obrotowy - skonczyly sie zarty - Zaczeły się schody 01.05.20, 21:53 ale toc przecie to normalna kolej rzeczy... Odpowiedz Link