Dodaj do ulubionych

Odezwać się

14.09.20, 20:14
Poznałam mężczyznę na sympatii. Dwa razy widzieliśmy się. Teraz był wspólny weekend i sex. I się nie odzywa. Przywiózł mi kwiaty na pierwszym spotakniu na drugim kolczyki. Wydawało mi się że mu zależy. Jest z innego miasta. Mówił o przeprowadzce żeby być bliżej. Odezwać się do niego pierwsza? Zależy mi na odpowiedziach dzisiaj. Jutro już będzie za późno na cokolwiek. Niewiem co robić. Proszę o porady. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • witrood Re: Odezwać się 14.09.20, 20:18
      Cały jeden dzień się nie odzywa? wink
      • orta Re: Odezwać się 14.09.20, 20:22
        Aż cały jeden dzień
        • witrood Re: Odezwać się 14.09.20, 20:26
          Nie słyszałaś o zasadzie trzech dni?
          • orta Re: Odezwać się 14.09.20, 20:28
            Nie wytłumacz mi bo niewiem o co chodzi.
            • witrood Re: Odezwać się 14.09.20, 20:52
              Żeby nie udawać desperata. Ale jak facet już po dwóch spotkaniach się miał przeprowadzać, to w sumie może nie to. wink
              • silencjariusz Re: Odezwać się 14.09.20, 20:57
                I kolczyki nawt przyniósł... To i dostał co chciał.
                • silencjariusz Re: Odezwać się 14.09.20, 20:58
                  *nawet
                • letniaburza77 Re: Odezwać się 14.09.20, 22:39
                  silencjariusz napisał:

> I kolczyki nawt przyniósł... To i dostał co chciał.

Widzisz Silu ,tak się zalicza towary ,a nie tak jak Ty jakieś smęty o pogodzie i przynudzanie o bocianach czy innych tulipanach . Ucz się od kolegi.
                  • silencjariusz Re: Odezwać się 14.09.20, 23:12
                    Problem w tym Finko, że mnie nie interesują panie, które stukają się z obcym facetem (na drugim spotkaniu) za kwiatki i kolczyki (pewnie ukradzione poprzedniej wystukanej pani). To nie moja bajka.
                    • letniaburza77 Re: Odezwać się 15.09.20, 10:56
                      silencjariusz napisał:

> Problem w tym Finko, że mnie nie interesują panie, które stukają się z obcym fa
                      > cetem (na drugim spotkaniu) za kwiatki i kolczyki (pewnie ukradzione poprzednie
                      > j wystukanej pani). To nie moja bajka.

A to z kolei twój olbrzymi plus. Myślałam ,że tylko mnie wydaje się zbyt .....nowoczesne.tongue_out
    • szarlotka_ja Re: Odezwać się 14.09.20, 20:24
      Pewnie czeka aż się odezwiesz.
      • orta Re: Odezwać się 14.09.20, 20:28
        Już była taka sytuacja i się pierwsza odezwałam. Ale tu był sex. Napisał wczoraj coś jeszcze ale dzisiaj cisza.
        • szarlotka_ja Re: Odezwać się 14.09.20, 20:38
          Bo czeka aż się odezwiesz.
          • orta Re: Odezwać się 14.09.20, 20:45
            Napisałam do niego właśnie. Nie wytrzymałam. Coś w stylu "jak tam wszystko ok" Nic typu czemu się nie odzywasz ? Niewiem co mam myśleć. Jak się dzisiaj nie odezwie to sobie go odpuszczam.
            • orta Re: Odezwać się 14.09.20, 20:48
              A szkoda bo było mi dobrze z nim. Jak tu zrozumieć facetów? Zabiegają starają się a później kicha.
              • witrood Re: Odezwać się 14.09.20, 20:51
                Seks był dobry, odezwie się. Seks był kiepski, nie odezwie się. Seks był średni, na dwoje babka wróżyła.
                • silencjariusz Re: Odezwać się 14.09.20, 21:00
                  A mnie się wydaje, że dziś już kolejnej daje kwiatki i kolczyki... I znów dostanie to czego chciał.wink
                  • witrood Re: Odezwać się 14.09.20, 21:01
                    Poszedłby chłop z torbami. Chyba że kasiasty. wink
                    • silencjariusz Re: Odezwać się 14.09.20, 21:02
                      Kolczyki może ze zwykłego drutu.wink
                • margott_2 Re: Odezwać się 15.09.20, 09:36
                  witrood napisał:

> Seks był dobry, odezwie się. Seks był kiepski, nie odezwie się. Seks był średni
                  > , na dwoje babka wróżyła.
                  >

😁😁😁Biorąc to na logikę to w sumie tak
            • obrotowy niewiele Ci trzeba do odpuszczania (sobie)... 23.09.20, 13:43
              orta napisała:
              > Napisałam do niego właśnie. Nie wytrzymałam. Coś w stylu "jak tam wszystko ok"
              > Nic typu czemu się nie odzywasz ? Niewiem co mam myśleć. Jak się dzisiaj nie od
              > ezwie to sobie go odpuszczam.

niewiele Ci trzeba do odpuszczania (sobie)... kogos.

ja tam do Slubnej czasem trzy dni sie nie odzywam (gdy mnie wkurzy) i jakos oboje tego w ogole nie zauwazamy.
    • letniaburza77 Re: Odezwać się 14.09.20, 20:54
      Czemu akurat dzisiaj ? Masz owulację ?
      • orta Re: Odezwać się 14.09.20, 21:01
        Odezwał się jakby nigdy nic. A cały dzień cisza. Ale już koniec tematu bo to on dzisiaj czekał aż się odezwe. A to nie było wyjście do kina. Przykro mi i tyle.
        • dolores2222 Re: Odezwać się 14.09.20, 21:12
          A rodzinę poznałaś? big_grin
          • silencjariusz Re: Odezwać się 14.09.20, 21:16
            Weź nie bądź złośliwa.tongue_out
            • dolores2222 Re: Odezwać się 16.09.20, 17:36
              Silu, toż widzisz, że śmieję się z siebie aż miło big_grin
              A to dziś zanikająca umiejętność tongue_out
              I autorce wątku polecam to samo.
              A! I jeszcze jedno:
              jak kolczyki ładne, to za cholerę nie oddawaj big_grin
        • uny Re: Odezwać się 15.09.20, 08:52
          znaczy się pozamiatane. spocznij! rozejść się.
        • prawda_we_mgle Re: Odezwać się 15.09.20, 11:40
          orta napisała:

> Odezwał się jakby nigdy nic. A cały dzień cisza. Ale już koniec tematu bo to on
          > dzisiaj czekał aż się odezwe. A to nie było wyjście do kina. Przykro mi i tyle

Na drugi raz cierpliwie czekaj. A właściwie nie siedź i nie czekaj, tylko zajmij się swoim życiem, staraj się nie myśleć o nim...
          Oni zataczają kółka. Może wrócić i po dwóch tygodniach, potem kółka coraz gęstsze, jak mu będzie cieplutko i dobrze z tobą... Nie proś się o spotkanie, ale jak wróci to nie wypominaj gdzie był, tylko uciesz się, przytul... no bo się szczerze cieszysz, nie? smile, nie ma co być małostkowym.

W przyszłości to (dopiero) po kilku dniach możesz zrobić tak jak zrobiłaś, czyli zapytać czy wszystko ok (może miał zawał i leży w szpitalu? wink). Ale jak odpowie zdawkowo, czy nie odpowie - to parę głębokich wdechów i zapominamy... broń bosze nie rozpamiętuj, że cię wykorzystał, czy coś, potraktuj że oboje dobrze się zabawiliście i tyle (tak najzdrowiej dla psychiki)... Zamknij sprawę w swojej głowie, a następnym razem zastanów się, czy tak szybko chcesz przechodzić na level łóżkowy...

Jak ogólnie z nim nie będzie happy endu (bo jeszcze różnie może być), to kolczyki bym komuś oddała... tak, to będą ci przypominać rozczarowanie, obciążać psychikę, to niepotrzebne.

Nie przejmuj się forumowymi złośliwcami. Na wsi wciąż panuje opinia, że kobieta "daje" a facet "ją wykorzystuje". Jeszcze trochę, zanim zakumają, że mamy XXI wiek i seks jest przyjemnością dla obu stron.
          • silencjariusz Re: Odezwać się 15.09.20, 12:25
            Eeee... Finka jest z Warszawy. To o jakiej wsi piszesz?
            Skoro było tak przyjemnie to czemu Orta jęczy, że koleś się nie odzywa.

"broń bosze nie rozpamiętuj, że cię wykorzystał, czy coś, potraktuj że oboje dobrze się zabawiliście i tyle"

Przecież to był tylko seks "przyjemny dla obu stron"... Czy jednak nie?
            • prawda_we_mgle Re: Odezwać się 15.09.20, 12:49
              silencjariusz napisał:

> Skoro było tak przyjemnie to czemu Orta jęczy, że koleś się nie odzywa.

No właśnie dlatego, że było przyjemnie... jakby było kiepsko - to by nie jęczała.

> Przecież to był tylko seks "przyjemny dla obu stron"... Czy jednak nie?

Po co to rozdzielać? Czy dobry seks nie może być zaczątkiem dobrego związku? nawet powinien wink
          • marcepanka313 Re: Odezwać się 15.09.20, 12:30
            prawda_we_mgle napisała:

>
            > Na drugi raz cierpliwie czekaj. A właściwie nie siedź i nie czekaj, tylko zajmi
            > j się swoim życiem, staraj się nie myśleć o nim...

To postaraj się zastosować do własnej rady....

> Nie przejmuj się forumowymi złośliwcami. Na wsi wciąż panuje opinia

Tylko w mieście panuje taka opinia, że wiedzą lepiej co panuje na wsi

• prawda_we_mgle Re: Odezwać się 15.09.20, 12:54
              marcepanka313 napisała:

> prawda_we_mgle napisała:
              > > Na drugi raz cierpliwie czekaj. A właściwie nie siedź i nie czekaj, tylko zajmij się swoim życiem, staraj się nie myśleć o nim...

> To postaraj się zastosować do własnej rady....

a ty postaraj się przestać łazić za mną i zaczepiać na forum.

> Tylko w mieście panuje taka opinia, że wiedzą lepiej co panuje na wsi

piszę wyłącznie o własnych spostrzeżeniach, które mam z obu środowisk... czy ktoś zabrania ci mieć inne?
              • marcepanka313 Re: Odezwać się 15.09.20, 13:11
                prawda_we_mgle napisała:

> marcepanka313 napisała:
                >
                >
                > a ty postaraj się przestać łazić za mną i zaczepiać na forum.

Forum jest otwarte i równie dobrze każdemu można zarzucić taki argument.
                A że dwa dni to zbyt mało czasu, żeby udawać że mam słabą pamięć.... to wyrażam swoje spostrzeżenia....

> > Tylko w mieście panuje taka opinia, że wiedzą lepiej co panuje na wsi
                >
                > piszę wyłącznie o własnych spostrzeżeniach, które mam z obu środowisk... czy kt
                > oś zabrania ci mieć inne?

Też mam tylko takie spostrzeżenia, ale powstrzymuję się od rzucania ogólnikami, że ludzie z miast (nie precyzując, że ze solycy) mają lepsze (bo nie mają) prawo do posiadania "lepszych" poglądów.
                • prawda_we_mgle Re: Odezwać się 15.09.20, 14:19
                  marcepanka313 napisała:

> Też mam tylko takie spostrzeżenia, ale powstrzymuję się od rzucania ogólnikami,
                  > że ludzie z miast (nie precyzując, że ze solycy) mają lepsze (bo nie mają) pra
                  > wo do posiadania "lepszych" poglądów.

powstrzymujesz się od rzucania ogólnikami - twoja sprawa... Sama uważasz że masz prawo do swobodnego wypowiadania spostrzeżeń (choć są celowane imiennie we mnie), to chyba ja też, szczególnie jeśli nikogo imiennie nie atakuję?
                  słowo "lepszy" odmieniane przez wszystkie przypadki... no cóż - kompleksy przez ciebie przemawiają...

Uważam, że ludzie uciekają ze wsi do miast między innymi dlatego, że w miastach nikt nikomu tak na ręce i pod kołdrę nie patrzy, ludzie mniej oceniają, wbijają szpile, oczerniają, plują jadem... - zmienia się mentalność z "dała dupy za kolczyki, afee, ukamienować!" na "jej sprawa co robi, widać miała powód".
                  • marcepanka313 Re: Odezwać się 15.09.20, 14:41
                    prawda_we_mgle napisała

Sama uważasz że mas
                    > z prawo do swobodnego wypowiadania spostrzeżeń (choć są celowane imiennie we mn
                    > ie),

Właściwie przy tak wybujałej Twojej wyobraźni na swój temat, nie dziwią mnie już niektóre tematy forumowe.

> słowo "lepszy" odmieniane przez wszystkie przypadki... no cóż - kompleksy przez
                    > ciebie przemawiają...
                    >

A wniosek na podstawie testów psychologiczno-socjologicznych? To gratuluję wyniku.

> Uważam, że ludzie uciekają ze wsi do miast między innymi dlatego

Że mają pracę?

że w miastach
                    > nikt nikomu tak na ręce i pod kołdrę nie patrzy, ludzie mniej oceniają, wbijaj
                    > ą szpile, oczerniają, plują jadem... - zmienia się mentalność z "dała dupy za k
                    > olczyki, afee, ukamienować!" na "jej sprawa co robi, widać miała powód".

Na podstawie moich obserwacji agresja tym większa im większe miasto.

• prawda_we_mgle Re: Odezwać się 15.09.20, 14:58
                      marcepanka313 napisała:

> Właściwie przy tak wybujałej Twojej wyobraźni na swój temat, nie dziwią mnie już niektóre tematy forumowe.
                      >
                      > A wniosek na podstawie testów psychologiczno-socjologicznych? To gratuluję wyniku.
                      >
                      > Na podstawie moich obserwacji agresja tym większa im większe miasto.

Też ci życzę miłego dnia wink
    • letniaburza77 Re: Odezwać się 15.09.20, 14:36
      Uważam ,że pójście do łóżka na drugim spotkaniu żle rokuje jeśli chodzi o związek . Nie jestem facetem ,ale myslę że większość panów po takim poczatku znajomości gdzieś z tyłu głowy ma - zaraz jeśli mnie poszło tak łatwo to zapewne inni też nie będą mieć problemów. Poza tym odpada ta cała aura poznawania się ,oczekiwania itd.

" Jeszcze trochę, zanim zakumają, że mamy XXI wiek i seks jest przyjemnością dla obu stron."

A co ma piernik do wiatraka ? Oczywiście że to przyjemność dla obu stron ,ale wątek jest zdaje się o czym innym . Pani nie szuka rozgrzeszenia ,tylko dziwi się ,że on nie dzwoni . Ja się nie dziwię . Chociaż spokojnie ,zadzwoni jak go przypili.
      • prawda_we_mgle Re: Odezwać się 15.09.20, 14:46
        letniaburza77 napisał(a):

> " Jeszcze trochę, zanim zakumają, że mamy XXI wiek i seks jest przyjemnością dl
        > a obu stron."
        >
        > A co ma piernik do wiatraka ? Oczywiście że to przyjemność dla obu stron ,ale w
        > ątek jest zdaje się o czym innym . Pani nie szuka rozgrzeszenia ,tylko dziwi si
        > ę ,że on nie dzwoni . Ja się nie dziwię . Chociaż spokojnie ,zadzwoni jak go pr
        > zypili.

To był mój wyraz irytacji na pewne głosy potępienia, które przeczytałam...
        kobita stara się żyć, popełnia błędy (też jej radziłam, żeby się wstrzymała z tymi seksami tak szybko) - ale jak swoje cyniczne sugestie o "seksie i kolczykach" wypowiadają ci, którzy tak naprawdę "nie żyją społecznie", no to ...
        • silencjariusz Re: Odezwać się 15.09.20, 18:39
          To co? Ciekawi mnie to bardzo.
          Nie wiedziałem, że jesteś jasnowidzką i wiesz kto "żyje społecznie" a kto nie.
          • prawda_we_mgle Re: Odezwać się 15.09.20, 19:33
            silencjariusz napisał:

> To co? Ciekawi mnie to bardzo.
            > Nie wiedziałem, że jesteś jasnowidzką i wiesz kto "żyje społecznie" a kto nie.

No to, że taka ocena jest mało warta, bo dopiero gdyby człowiek znalazł się w takiej sytuacji, wiedziałby, co zrobi...
            "tyle wiemy o sobie, na ile nas sprawdzono" ...

jakby ci adorator przyniósł kwiaty i kolczykiwink ... byłby miły, zainteresowany, zachwycony tobą, elokwentny... nawet by wspomniał o przeprowadzce bliżej ciebie... kto wie czy byś nie popłynął, Siiiiilu wink smile

łatwo jest oceniać... sprzed kompa, siedząc w swoim grajdołku smile
            • prawda_we_mgle Re: Odezwać się 15.09.20, 19:50
              o, taka piosenkawink mi się przypomniała:
              youtu.be/PGnYmAIbYaY
      • silencjariusz Re: Odezwać się 15.09.20, 18:41
        Kto by pomyślał, że zgodzę się z tym co Finka pisze...
        • prawda_we_mgle Re: Odezwać się 15.09.20, 19:36
          silencjariusz napisał:

> Kto by pomyślał, że zgodzę się z tym co Finka pisze...

Ja też się zgadzam z tym, co letniaburza pisze... też nie rekomenduję za szybkiego łóżkowania... z tych samych powodów.
          No ale nie ma co wyzłośliwiać się jadem, że kolczyki, że popłynęła... tylko odpowiedzieć na pytanie, bez dodawania wątkodawczyni przykrości.
      • dolores2222 Re: Odezwać się 16.09.20, 17:38
        Raz w życiu poszłam do łóżka na pierwszym, a właściwie to po big_grin
        To nie wiem, czy liczy się, że za pierwszym czy drugim razem? suspicious
        Ale choć relacja nie przetrwała, to tyle zajebistego seksu, ile sobie wtedy użyłam, życzę każdej i każdemu big_grin
        • silencjariusz Re: Odezwać się 16.09.20, 18:41
          Ależ nikt pani nie żałuje przecież rozporządzania własnym ciałem. Wydaje mi się jednak, że mam prawo do posiadania zdania na temat takich czy owakich zachowań.
          • dolores2222 Re: Odezwać się 16.09.20, 18:53
            A czy ja ci prawa odmawiam?
            Toż z opinią jest jak z dziurą w ... Każdy ma swoją big_grin
            • silencjariusz Re: Odezwać się 16.09.20, 19:01
              A czy ja piszę, że Ty mi odmawiasz?wink
              • dolores2222 Re: Odezwać się 16.09.20, 19:56
                A pod kim napisał ty? A? suspicious
                • silencjariusz Re: Odezwać się 16.09.20, 20:42
                  A czytała ze zrozumieniem co ja napisał?suspicious
        • mavika_88 Re: Odezwać się 17.09.20, 09:30
          Tez raz w zyciu poszlam do lozka po pierwszym spotkaniu. Tzn zaprosilam do swojwgo lozka. Nie bylo w ogole spania przez cala noc. Ani na chwile nie zmruzylo sie oka. A wlasnie zasniecie bylo glownym i jedynym celem. Przed podroza mial wypoczac.... Hmmm doszlo do zblizenia..... Do wariactwa. Kochaly sie nasze dusze jak szalone big_grin a ciala? Ciala sobie poczekaly na odpowiednie momenty. Nawet tamtego pjerwszego weekendu nie poznalismy swoich ust. Fajne to bylo. Nie wszystko od razu. Cos jeszcze czekalo. Budowalo sie napiecie.
          Tak wiec..... Bylo lozko po pierwszym spotkaniu. I na drugim weekendzie byly noce w lozku i 3 i 4 i 5 i 6 i 7 i 8 i 9 i...... Skonczyly sie liczby naturalne big_grin moglo by sie wydawac ze jesli dlugo sie czeka to nie ma pociagu fizycznego albo ze moze byc mala ochota na seks. Wrecz przeciwnie Ja nie wiedzialam co sie ze mna dzieje big_grin On nie wiedzial tez. Mozna odleciec bez seksu. Moze zrobic sie blogo. Moze zrobic sie pijanym bez % . Mozna byc caly rozpalony gdy nie jest dookola goraco ale w srodku ogien. Czlowiek jak widac ciagle sie uczy, uczy sie bliskosci bez bliskosci. Uczy sie glebiej doznawac cos delikatnego. Odczuwac calym cialem. Seks pozniej jest juz ukoronowaniem tego wszystkiego smile
      • stasi1 Re: Odezwać się 17.09.20, 08:59
        z tym drugim spotkaniem to kombinujesz. ie wszyscy mężczy źni tak podchodzą do życia. Była odpowiednia atmosfera więc nawet po pierwszym można iść A można po 10 nie iść i dobrze się czuć
        • dolores2222 Re: Odezwać się 17.09.20, 18:32
          Po dobrym seksie nigdy nie czułam się źle.
          Toż to wbrew naturze big_grin
          • stasi1 Re: Odezwać się 22.09.20, 09:59
            A czy dobrze rokowało dla dalszego związku? Ciekawe czy jak nie ma seksu po 5 randce to dobrze to rokuje?
            • dolores2222 Re: Odezwać się 22.09.20, 16:49
              Wszystko zależy od ludzi i... od sytuacji smile
              Dla mnie rozkminianie, czy dobrze rokuje, czy niedobrze to mi się z chłodną kalkulacją kojarzy. A w sprawach seksu to ja na chłodno nie umiem tongue_out
              • stasi1 Re: Odezwać się 22.09.20, 21:46
                Właśnie. Ciekawe czy sil jeśli jakaś go laska zaciągneła by na pierwszej randce do łóżka to drugiej by nie chciał? Oczywiście randki
                • tzn.aga Re: Odezwać się 22.09.20, 21:57
                  Sila by żadna nie zaciągnęła.
                  Sil ma zasady!
                  • stasi1 Re: Odezwać się 23.09.20, 08:18
                    A jakby go spiła i wtedy zaciągneła?
                    • silencjariusz Re: Odezwać się 23.09.20, 09:20
                      Nie doprowadzam się do stanu upojenia alkoholowego.
                      • tzn.aga Re: Odezwać się 23.09.20, 11:41
                        Właśnie to miałam napisać.
                  • silencjariusz Re: Odezwać się 23.09.20, 09:19
                    O to to. Najpierw komplet badań potwierdzających, że żadnej francy nie roznosi musiałaby zaprezentować. Bo jak jest taka szybka w działaniu to i niejedno mogło jej się przyplątać. Do tego stosuję się do zasad BHP, więc zachowana ryzykowne nie wchodzą w grę. Tego rodzaju zachowania pozostawiam wyzwolonym mieszkankom Warszawki.tongue_out
                    • prawda_we_mgle Re: Odezwać się 23.09.20, 15:40
                      silencjariusz napisał:

> Tego rodzaju zachowania pozostawiam wyzwolonym mieszkankom
                      > Warszawki.tongue_out

Ojej, jaka pogarda tongue_out
                      To cię oświecę: szybko-cicho-dupodajki są w całej Polsce, nie tylko w wawie... wink
                      chociażby... forum pamięta pewną mężatkę z Twoich okolic, a ty raczej nie wawka wink
                      • silencjariusz Re: Odezwać się 23.09.20, 16:18
                        Pogarda? To i pewnie "milczące spierdalaj" tylko w jakiejś innej wymyślonej przez Ciebie formie.tongue_out
                        No ale przyznaj... Seks na pierwszej randce z kimś kogo nie znasz to zachowanie ryzykowne, czyż nie?
                        • dolores2222 Re: Odezwać się 23.09.20, 17:01
                          Mój wujek, który dostał zawału na cmentarzu i gdyby nie grabarze, którzy pracowali nad dołem, mimo późnej jesiennej porze, pewnie by tam został, jak go w szpitalu odwiedziłam, powiedział mi coś w stylu:
                          - Wszystkiego bym się spodziewał. Nawet tego, że mi cegłówka na głowę spadnie w drewnianym kościele. Ale nie tego...
                          Można wyjść po fajki do kiosku obok i zostać jak mucha na masce jakiegoś samochodu. Czy wtedy zginęliśmy z powodu palenia papierosów? tongue_out
                          • silencjariusz Re: Odezwać się 23.09.20, 17:10
                            Ale dostrzegasz różnicę między tym co nieuniknione i tym czego dzięki rozsądnemu zachowaniu można uniknąć?wink
                            • dolores2222 Re: Odezwać się 23.09.20, 17:14
                              Jeśli wierzyć w przeznaczenie, nie można uniknąć tego, co nam pisane big_grin
                              • silencjariusz Re: Odezwać się 23.09.20, 17:40
                                Można minimalizować ewentualne straty. Ot choćby po to, by na basenie nikt nie powiedział, że wysypka którą się ma, wskazuje na syfilis.wink
                        • prawda_we_mgle Re: Odezwać się 23.09.20, 18:43
                          silencjariusz napisał:

> No ale przyznaj... Seks na pierwszej randce z kimś kogo nie znasz to zachowanie
                          > ryzykowne, czyż nie?

Oczywiście, pisałam już odmieniając przez wszystkie przypadki, że sama nie stosuję - ale nie z powodu niechęci do "gumki" wink, tylko z powodu konstrukcji psychicznej...
                          Ale kimże jesteśmy, aby oceniać, jak kogoś zew porywa? wink
                          • silencjariusz Re: Odezwać się 23.09.20, 18:50
                            Homo sum. Mam prawo do posiadania poglądów.
                            • prawda_we_mgle Re: Odezwać się 23.09.20, 18:59
                              silencjariusz napisał:

> Homo sum.

Silu, wypluj to słowo! wink big_grin. toż to nie po krześcijańzku! tongue_out
                    • tzn.aga Re: Odezwać się 23.09.20, 17:45
                      Można też włożyć stosowne ubranko na taką okazję.
                      Przecież to oczywiste.
                      • silencjariusz Re: Odezwać się 23.09.20, 17:51
                        Można, a nawet jest to wskazane. Szczególnie gdy ktoś lubi chędożyć przypadkowe osoby.
                        • tzn.aga Re: Odezwać się 23.09.20, 18:16
                          Zanim przypadkowa stanie się nieprzypadkową to minie trochę czasu.
                        • prawda_we_mgle Re: Odezwać się 23.09.20, 19:04
                          silencjariusz napisał:

> Można, a nawet jest to wskazane. Szczególnie gdy ktoś lubi chędożyć przypadkowe
                          > osoby.

chę-do-żyć! big_grin big_grin
                          moje ulubione słówko! smile
          • obrotowy o o, to to ! :) n/t 23.09.20, 13:47
            dolores2222 napisała:

> Po dobrym seksie nigdy nie czułam się źle.
            > Toż to wbrew naturze big_grin
            ...
    • searam Re: Odezwać się 18.09.20, 22:10
      Moze wtedy nie wlozylas kolczykow ? Pomyslal pewnie, ze tobie zalezy tylko na seksie...smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka