witrood Re: A... 05.01.21, 21:39 No właśnie chciałem napisać z żądaniem, żeby ktoś coś napisał, bo nudno. Ale nie mogę być tak autorytarny i powstrzymałem paluszki. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: A... 05.01.21, 21:42 Zupełnie niepotrzebnie. No a z drugiej strony, to ja wyszedłem na brutala zmuszającego do pisania. Odpowiedz Link
witrood Re: A... 05.01.21, 21:45 To mogę napisać, że u mnie nie ma śniegu, bo już jestem w domu, a w Trójmieście był. I że fantastycznie mi się biegało przez cztery dni po Starym Mieście w Gdańsku (chociaż bruk trochę śliski). Odpowiedz Link
silencjariusz Re: A... 05.01.21, 21:57 U mnie śniegu też nie ma. Deszczowo jest. I mi to pasuje. Odpowiedz Link
green.amber Re: A... 05.01.21, 22:11 leje cały dzień, zmokłam, zmarzłam a z tym autorytaryzmem w tle wydajecie się jacyś bardziej męscy... ale wiadomo, że z przyprawami nie wolno przesadzać Odpowiedz Link
green.amber Re: A... 05.01.21, 22:32 nic nie wiem o byciu, pisałam o się wydawaniu ale może Sil wyłożyć jak jest, chętnie przeczytam Odpowiedz Link
green.amber Re: A... 05.01.21, 22:58 że nie jest Sil wykładowcą, to były żarty? wiedziałam a może chociaż raz w tygodniu bym mogła mieć dyspensę na ponuractwo? jak nie to Szarlotta musi zarządzić Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: A... 05.01.21, 21:53 Zmęczona jestem to i sił zaglądać na forum nie mam. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: A... 05.01.21, 21:59 Zmęczenie nie może być usprawiedliwieniem dla braku forumowej aktywności. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: A... 05.01.21, 22:40 Dziś alpaki golili w rolnikach z Podlasia. I konie typu sokólskiego pokazywali. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: A... 05.01.21, 22:47 Kiedy ja bezrolny. Zwierz nie miałby się gdzi podziać. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: A... 05.01.21, 23:07 Szkoda, by mógłby Sil w rolnikach z Podlasia wystąpić Odpowiedz Link
silencjariusz Re: A... 05.01.21, 23:12 Ja to najchętniej na jakieś bezludzie bym się wyniósł. Tak żeby w naturę się wtopić i żyć rytmem przyrody. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: A... 05.01.21, 23:15 Podobno rzuca się wszystko i jedzie się w Bieszczady. Co Sila powstrzymuje? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: A... 05.01.21, 23:18 Bieszczady? A na co mnie one? Mało to siedlisk wymarłych przy wschodniej granicy? Nie stać mnie na taki styl życia. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: A... 05.01.21, 23:23 A to już Sil najlepiej wie co ze swoim życiem zrobić Słodkich snów Odpowiedz Link
tdf-888 Re: A... 05.01.21, 22:52 silu! nie kwękaj, wypełniaj pochwy; roohay śmiao, tu są chętne tzeepki, umawiaj się na priw i łap za pieroga śmiauo! Odpowiedz Link
tdf-888 Re: A... 06.01.21, 00:54 i jush miaubyś mję za buyskotliwość ☺ gdybyś był kobietą silu co teraz robiłeś jaki filmik? nie możesz spać? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: A... 06.01.21, 01:09 żyje żyje 😶 Z tych kotów to najfajniejsse są ich wibrysy ale ogólnie to za dobrze mają i nie zasługują Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: A... 07.01.21, 22:12 tdf-888 napisał: > silu! > nie kwękaj, wypełniaj pochwy; roohay śmiao, tu są chętne tzeepki, umawiaj się n > a priw i łap za pieroga śmiauo! co to za kolo??? dlaczego ja go nie znam?? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: A... 07.01.21, 22:29 Bo za młoda forumowo jesteś. Ale luz, to Warszawiak (podwarszawiak) więc szansa na poznanie jest. Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: A... 07.01.21, 22:35 silencjariusz napisał: > Bo za młoda forumowo jesteś. Ale luz, to Warszawiak (podwarszawiak) więc szansa > na poznanie jest. eee, trochi sie bojam że mię złapie za pieroga Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: A... 07.01.21, 22:59 silencjariusz napisał: > Na lęki nic nie poradzę. wiem Odpowiedz Link
green.amber Re: A... 07.01.21, 20:03 aaaaaaa właśnie mi się rzuciło w oczy, że dziś Dzień Dziwaka, więc jeśli ktoś reflektuje to życzę wszystkiego najdziwaczniejszego i ściskam serdecznie Odpowiedz Link
silencjariusz Re: A... 07.01.21, 20:13 To chyba ja. Pewnie jako stary kawaler jestem mocno zdziwaczały. Odpowiedz Link
green.amber Re: A... 07.01.21, 20:31 to już Sil wie najlepiej, zdziwaczały mi trochę jakoś tak mniej przyjemnie brzmi niż dziwak tak czy tak proszę bardzo Odpowiedz Link
silencjariusz Re: A... 07.01.21, 20:41 A coś Ty taka miła dla mnie? Jak nie Berenisia. Choraś? Odpowiedz Link
green.amber Re: A... 07.01.21, 20:52 wydaje się Silowi, coś się jak zwykle Silowi wydaje, ale gdzieś na wiosnę mam badania okresowe zdajesię, więc jeśli nie będą zdalne to może i co wyjdzie w krwi albo jakim innym ekg Odpowiedz Link
silencjariusz Re: A... 07.01.21, 20:59 Czyli że nie jesteś dla mnie miła? Ufff... Przez chwilę poczułem się całkowicie zdezorientowany. Odpowiedz Link
green.amber Re: A... 07.01.21, 21:07 no przecież gdybym była miła to by Sil o tym wiedział i nie miał wątpliwości a skoro ma wątpliwości, to znaczy, że nie jestem, proste jak słońce (no chyba, że się Sil jednak czasem myli ) Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: A... 07.01.21, 22:16 dobijam pistacje świąteczne... zostały tylko te zamknięte... I jak zawsze dylemat - wyrzucić , czy ryzykować zęby????? Staram już, ale zęby mam wszystkie swoje i co roku mam większy dylemat, co pójdzie szybciej - skrupka, czy jednak ząb..... Odpowiedz Link
witrood Re: A... 07.01.21, 22:36 Ja zjadłem całą wielką czekoladę Milki, którą dostałem na święta. Tfu... ale to niedobre (mało kakao, sam cukier, w sumie wyrób czekoladopodobny a nie czekolada), ale mimo to pochłonąłem. Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: A... 07.01.21, 22:46 witrood napisał: > Ja zjadłem całą wielką czekoladę Milki, którą dostałem na święta. Tfu... ale to > niedobre (mało kakao, sam cukier, w sumie wyrób czekoladopodobny a nie czekola > da), ale mimo to pochłonąłem. Ja mam tak, że pierwsze dwa paski - pyszne, kolejne trzy - średnio, a dalsze - ohyda... Następnie popijam gorzką czarną herbatą i wtedy procedurę można powtórzyć Odpowiedz Link
witrood Re: A... 07.01.21, 22:48 Milka to w ogóle niesmaczna jest, ale darowanemu koniowi w zęby się zagląda. Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: A... 07.01.21, 23:00 witrood napisał: > Milka to w ogóle niesmaczna jest, ale darowanemu koniowi w zęby się zagląda. sporo ludzi lubi... ' ja to już tylko "z okienkiem" z pełnymi orzechami wciągam... ona mnie nigdy nie zawodzi Odpowiedz Link
tzn.aga Re: A... 07.01.21, 22:39 Człekokształtne od pewnego czasu używają już narzędzi. Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: A... 07.01.21, 22:43 tzn.aga napisała: > Człekokształtne od pewnego czasu używają już narzędzi. Taak? A no to może też sprobujem Jakiego narzędzia używasz do zamkniętych pistacji? . Mój dziadek do orzechów nie łapie, a imadło przy podziale majątku przypadło exmężowi Odpowiedz Link
tzn.aga Re: A... 07.01.21, 22:46 Małego nożyka do obierania kartofli. Mały, nie za ostry Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: A... 07.01.21, 22:48 tzn.aga napisała: > Małego nożyka do obierania kartofli. > Mały, nie za ostry na bank zrobię sobie krzywdę . muszę coś innego wymyślić Odpowiedz Link